Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5469568 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı 8bir

@bjkmabet çay servisindeyken. Çaycı ya bile özel yelek helal başkana.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 17:10:01 8bir ]
BEŞİKTAŞ lı olunmaz, BEŞİKTAŞ lı doğulur................

Çevrimdışı Efe

arkadaşlar şu kombine davasını kapatalım artık 2 gündür gına geldi kombineyle ilgili tüm geriye dönük mesajlar silinecektir. başlığı açıldı orda devam ediniz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı schowalye

ilk mesajım.
hepimize hayırlı olsun yeni stadımız.
uzun süredir dışarıdan takip ediyorum (bir çok kişi gibi). tüm stad parçaları ne kadar olağandışı ise sizin buradaki oluşumunuz, bilgilendirmeleriniz de bunun bir parçası oldu bence, dünyada herhalde böyle stad takibi olmamıştır, tebrikler. Anlık foto yollayanların, bilgi verenlerin, drone ile çekim yapanların, yönetenlerin, hepinizin elinize sağlık

birisi yazmıştı "ortada hararetli tartışmalar dönerken FARUK arada sadece güncel diyerek foto paylaşıyor, bitiyorum" diye : ]
şimdi bir de sınav hazırlığını duyunca iyice takdir ettim.

tekrar teşekkürler

Evet abi

Güncel temizlik bir yandan başlamış
il grande Beşiktaş

Çevrimdışı İhsan

Çok değil her seferda yaklaşıkl 1 metre genişliğinde alan hibritizasyona tabii tutuluyor sabah saat 12 da başlayıp 3 gibi bitirdiler yaklaşık  3 saat yani 1/67 si 3 saatte biterse 67/67'si 201 saatte biter.
Gece mesai yapacakları varsayılırsa toplam 8,5 Günde tamamı biter biraz ara vermeler falan dersek 12 gün normal süre. Ayrıca açılışa kadar çimlerin kök salarak alttaki kuma tutunması falanda sağlanır. birde illaki dökülme kuruma yapan yerler olacaktır oraların ekstra thumlaması falanda yapılır.

O yüzden süre normal.

@Deadam
'hibritizasyon' ( :ebebe: ) genişliği 2 metre değilmiydi ?!?
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tekincelik

Vodafone Arena böyle yapıldı! #EveDönüyoruz

Çevrimdışı panic13

numaralıya beton dökmemişlerdi beton dökmek için hazırlık var bu gece yada yarın onuda bitirirler

hala mı beton yav :S kusacam artık :D
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı FARUK

ilk mesajım.
hepimize hayırlı olsun yeni stadımız.
uzun süredir dışarıdan takip ediyorum (bir çok kişi gibi). tüm stad parçaları ne kadar olağandışı ise sizin buradaki oluşumunuz, bilgilendirmeleriniz de bunun bir parçası oldu bence, dünyada herhalde böyle stad takibi olmamıştır, tebrikler. Anlık foto yollayanların, bilgi verenlerin, drone ile çekim yapanların, yönetenlerin, hepinizin elinize sağlık

birisi yazmıştı "ortada hararetli tartışmalar dönerken FARUK arada sadece güncel diyerek foto paylaşıyor, bitiyorum" diye : ]
şimdi bir de sınav hazırlığını duyunca iyice takdir ettim.

tekrar teşekkürler
Merhaba hoşgeldiniz :)

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı mrtylvz

sayacı internetten takip edeceğimiz bir adres var mı? ben bulamadım da

Çevrimdışı Türkay

Şeffaf membranlar kesin olarak yetişmiyor de mi şimdi?
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı insade1903

Kim diyor yetişmiyor diye?  :alala:

Çevrimdışı Efe

yaklaşık 6 sayfada temizlik yapıldı geçmiş sayfalarada akşam bakmaya çalışacağım kombine olayı ile ilgili başlık açılmıştır lütfen tartışmalarınıza o başlıkta devam ediniz.
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tugozcan

Yedek kulubeleri ne zaman gelecek :) seffaflar neden devam etmiyor :)

Çevrimdışı tuncaboylu

Çatıyla tribünler arasındaki boşluğa led panel geliyor mu gelmiyor mu?

Çevrimdışı panic13

Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Efe

olur mu öyle şey adamlar niye serdi o ilkini 15 günde bitirirler herşey dahil daha 20 gün var yarın öbür gün başlarlar yukarıda çalışıyorlar zaten bence mebranları yapıştırıyorlar
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 17:25:17 Efe ]
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Güncel
yarın 1903 tribünü ve alt localar başlar hafta sonu koltuk işi biter diye düşünüyorum sadece sabitleme işleri devam eder
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı martin40

Ellerine saglik @Efe abi, kaç sayfadir forumu okumuyordum sadece fotolara bakiyordum  :ok:

Çevrimdışı cursedofdragon

Güncel

hibrit 1 sıra çakıldı bekleniyor 1 günde 1 sıra yapılıp beklenirse kaç günde biter ?

Çevrimdışı Halit

sonunda evimize dönüyoruz..  :ishock:

o kadar çileden sonra

çok şükür bugünleri de gördük

:sevinc
BEŞİKTAŞK

Çevrimdışı Efe

hibrit 1 sıra çakıldı bekleniyor 1 günde 1 sıra yapılıp beklenirse kaç günde biter ?
2 sinde biter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

sen yazınca baktım ve anladım ki boşa yazıyormuşum.. @Necmi abi bile dava açarım diyorsa diyecek bir şey yok..
sorun burda üç maça bilet almak değil.
Seninle bir sözleşme yapıyorsa Beşiktaş buna uymakta yükümlüdür.
Beşiktaştan bahsediyoruz değerlerimiz var. Herkes taraftar kimse maça gitmeyi düşünüpde kombine almadı alanların
çoğuda maçlara gelmedi zaten herkes bir çok şeyi feda etti etmeyede devam ediyor.
Kimse bilip bilmeden konuşmasın ben mesela bilet paralarını bir şekilde kartal yuvasından alış veriş yaparak her maç
iade ettim istemedim kulübün bu şekilde zorda kalmasını. bu sene ocak ayının ilk haftası bana bir paket sattı kartal yuvası
bu gün itibariyle henüz ortada yok. gene ocak ayında iki köy okuluna dergi abonesi oldum. Benim derdim parayla değilki
kulübümün ihtiyacı varsa imkanlarımı zorlarım. Ama kalkıp bana sen taraftar değilsin müşterisin muamelesi yaparsa
o zaman taraftarda müşteri gibi davranır. Ben bu 3 sezondur kombine param karşılığını hep bilet için harcadım.
o nedenle feda edin 3 sezondur bedava maç izliyorsunuz lafını kesinlikle kabul etmiyorum. Burda bir hukuksuzluk var.
ve o basit dediğiniz biletleri alamayacak bir çok kombine sahibide tanıyorum. Sen kalkıp böylesine bir hukuksuzluk yapıp
o insanları ilk maçdan mahrum edersen hayatları boyu o insanlara bu üzüntüyü yaşatacaksın. Bizim için sorunmu 3 bileti almak
ama biz Beşiktaşlıysak mağdur olan insanların haklarını savunmalıyız. Neden kombine alanı mağdur ediyorsun şu üç maç
sana hiç bir katkısı olmamış ve ilk maça girmek için biletlerin satılmasını bekleyen insanlara 60 a satacağına 120 ye sat
3 maç böyle de bizede son 3 maç için uzatma kombinesi çıkart ve bunu belli bir süreye yay demiyorumki bedava izlet..
Sana katkı vermeye çalışan 3 sezon öncesi vodafone kombinesi almış olanıda onure et. hem gelir daha yüksek olsun
ben uzatma kombinesini çıktığı an alırım. Biraz itiraz eden insanlarada hak verin. unutmayın hak verilmez alınır.
Biz Beşiktaşlıyız değerlerimizden biride hak yememektir. Burda yıllardır değerlerimizi savunuyoruz şimdi ne dememi bekliyorsunuz
yönetim haklımı diyeyim. Bas bayağı yanlış yapıldı. Bunun savunulacak bir tarafı yok.
bu arada sinirle kimsenin dikkatinimi çekmedi yoksa benmi o sinirle yanlış anladım vodafone ceo su stad kapasitesini açıkladı 42903 dedi.
hemde iki defa tekrarladı :alala: