sen yazınca baktım ve anladım ki boşa yazıyormuşum.. @Necmi abi bile dava açarım diyorsa diyecek bir şey yok..
sorun burda üç maça bilet almak değil.
Seninle bir sözleşme yapıyorsa Beşiktaş buna uymakta yükümlüdür.
Beşiktaştan bahsediyoruz değerlerimiz var. Herkes taraftar kimse maça gitmeyi düşünüpde kombine almadı alanların
çoğuda maçlara gelmedi zaten herkes bir çok şeyi feda etti etmeyede devam ediyor.
Kimse bilip bilmeden konuşmasın ben mesela bilet paralarını bir şekilde kartal yuvasından alış veriş yaparak her maç
iade ettim istemedim kulübün bu şekilde zorda kalmasını. bu sene ocak ayının ilk haftası bana bir paket sattı kartal yuvası
bu gün itibariyle henüz ortada yok. gene ocak ayında iki köy okuluna dergi abonesi oldum. Benim derdim parayla değilki
kulübümün ihtiyacı varsa imkanlarımı zorlarım. Ama kalkıp bana sen taraftar değilsin müşterisin muamelesi yaparsa
o zaman taraftarda müşteri gibi davranır. Ben bu 3 sezondur kombine param karşılığını hep bilet için harcadım.
o nedenle feda edin 3 sezondur bedava maç izliyorsunuz lafını kesinlikle kabul etmiyorum. Burda bir hukuksuzluk var.
ve o basit dediğiniz biletleri alamayacak bir çok kombine sahibide tanıyorum. Sen kalkıp böylesine bir hukuksuzluk yapıp
o insanları ilk maçdan mahrum edersen hayatları boyu o insanlara bu üzüntüyü yaşatacaksın. Bizim için sorunmu 3 bileti almak
ama biz Beşiktaşlıysak mağdur olan insanların haklarını savunmalıyız. Neden kombine alanı mağdur ediyorsun şu üç maç
sana hiç bir katkısı olmamış ve ilk maça girmek için biletlerin satılmasını bekleyen insanlara 60 a satacağına 120 ye sat
3 maç böyle de bizede son 3 maç için uzatma kombinesi çıkart ve bunu belli bir süreye yay demiyorumki bedava izlet..
Sana katkı vermeye çalışan 3 sezon öncesi vodafone kombinesi almış olanıda onure et. hem gelir daha yüksek olsun
ben uzatma kombinesini çıktığı an alırım. Biraz itiraz eden insanlarada hak verin. unutmayın hak verilmez alınır.
Biz Beşiktaşlıyız değerlerimizden biride hak yememektir. Burda yıllardır değerlerimizi savunuyoruz şimdi ne dememi bekliyorsunuz
yönetim haklımı diyeyim. Bas bayağı yanlış yapıldı. Bunun savunulacak bir tarafı yok.
bu arada sinirle kimsenin dikkatinimi çekmedi yoksa benmi o sinirle yanlış anladım vodafone ceo su stad kapasitesini açıkladı 42903 dedi.
hemde iki defa tekrarladı