Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472281 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı harund1k3

@Burak Akay  Ben de bu Istanbul'da oturup maca gitmeyi fedakarlik sayanlari anlamiyorum. Ben yurtdisinda oturuyorum. Gecen sene 10 , bu sene 6 maca geldim binbir zorlukla. her geldigimde de kendime esime cocuguma alisveris yaptim Kartal yuvalarindan. Ama sorsan biz uzaktayiz ya anlamayiz. bizim faydamiz olmaz. Asil davulun sesi yakindakine hos geliyor . Uzaktakine degil. Ayrica statta Besiktas amblemi yok diye uzulen arkadaslari , Vodafone o kadar para verdi kulube para lazim , para gelecekse her sey olabilir diyip tabiri caizse azarlayan bazi  arkadaslar bakiyorum da kulubu mahkemeye vereceklermis. Vay arkadas. O zaman siz o kombineleri de firsatci oldugunuz icin aldiniz. 1 sene fiyatina 3 sene diye.  Gerci bu insanlar da kendini belli ediyor hemen. 20 000 kombineliyi temsil edemezler. Gercek Besiktasli boyle gunlerde yuzunu gosteriyor. Optik Baskan in unlu sozuyle bitireyim. Besiktas'tan rant bekleyen .... !!!

@minsk kartali hocam ben de yurtdışında oturuyorum. Öğrenciyim passolige karşı olsamda dayanamadım passolig çıkarttım maçlara gittim, kartal yuvasından alışverişler yaptım. Emin ol param olsa kombine satın alırım maça gidemesemde buradaki arkadaşlara devrederım. Emin ol buradaki herkes Besiktası çok seviyor. Millet çok sinirli gayet de haklı. Ama buradaki hiç bir taraftarı özellikle şu dönemde Beşiktaşa dava falan açmaz. Bunlar sinirle söylenen sözler.

Çok daha iyi çözümler bulunabilirdi. Bu şekilde taraftar için burukluk oluşacak. Zaten deli gelir elde edeceğiz özellikle bu 3 aylık bölümde. Böyle birşey Beşiktaş taraftarına yapılmaz.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmett.67

Herkese merhaba

Ben numarali ust kattan kombine alan , besiktas icin herseyini veren taraftarlardan brisiyim.
Kimseyi ilk yorumumda kirmak istemem ama 3 sene boyunca kulube hic bir katkisi olmamis , kombine almamis insanlarin burada kombine ile ilgili yorum yaparak paraniza kiyin demesi dunyanin en kolay ve komik lafidir.
Toplum olarak ucu bana dokunmuyorsa onemli degil mantigi bizi bu gunlere getirmisken , bahsi gecen besiktasli kardeslerimizin ilk olarak haksizliga ugrayan kardeslerine destek olmasi gerektigini dusunuyorum.
Siyah kart dediler aldik , olmayan stada kombine actilar aldik.Ama yeter. Bu isin besiktaslilikla bir ilgisi kalmadi.
Tepki olarak alacagim yeni sezon formalarini almamayi dusunuyorum.
Kulubu ölsem mahkemeye vermem.
Herkese kolay gelsin.
Iyi ve bol besiktasli gunler..
Bilet parası devlet için kesinti dışında çok büyük bir kısmı direk klüp kasasına giriyor diye biliyorum. Forma, atkı, bere parası falan daha fazla kesintiye uğruyor. O yüzden ekonomik sıkıntısı olan arkadaşların önümüzdeki sezon kartal yuvalarından çok, bilet için para ayırması daha makul olur, diye düşünüyorum

Çevrimdışı Hasan Tahsin

@Efe  numaralının önüne beton atılmamış. Bazı statlarda gördüm numaralı önlerine hani şu parklardaki yürüme yerlerinde olduğu gibi kahverengi ya da kiremit rengi sert toprak mı serecekler acaba
Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı Can_

Destek, katkı, bağış zorla yaptırılmaz arkadaşlar; gönüllü katılım esastır.

Taraftarımızın maddi desteğine "futbol şubemizin" ihtiyacı var dersin, lisanslı ürün alınması için kampanyalar düzenlersin; Vodafone hattı için 1-3-5 liralık Beşiktaş katkı payının hemen hemen her platformda tanıtımını yapar, sürekli duyurur, ciddi bir şekilde çalışmasını yürütür, pek çok Beşiktaş taraftarının bunu uygulaması için işini kolaylaştırır, gerekirse stadyum çevresinde, semtte, her Kartal Yuvası'nda bu hatta geçişi "evet, geçmek istiyorum" seviyesinde kolaylaştıracak imkanları oluşturursun; kredi kartı kullananlar için Beşiktaş Bonus kartını kullanmaları için benzer pratikleri geliştirirsin.

Bu gibi destek çağrıları ve hatta yönlendirmeleri, taraftarı, küçük dokunuşlarla desteğe çağırır ve katkı için özneleştirir. Kulüp, taraftarın da içkinliğiyle kulüptür ve ancak taraftarının özneler halinde katkısıyla bir bütün-kulüp olarak büyüyebilir. Ancak daha öncesinde satmış olduğun bir bileti, bileti sattığın kişi ile hiçbir ilişki kurmadan, Beşiktaş'ın ekonomik çıkarları için dahi olsa, bir başkasına daha satarsan, özne-taraftar değil, nesneleşmiş müşteri-taraftar yaratmış olursun ki, bu en çok, Beşiktaş'ın bir bütün-kulüp olarak büyümesine ket vurur; bir ürün-Beşiktaş kurar. (Barcelona, Manchester United tipi büyüme yerine Borussia Dortmund tipi büyüme örnek verilebilir. Endüstriyel futbolda ürün-kulüp/müşteri-taraftar halinden müstesna bir büyüme tabii ki mümkün değil, ne var ki bu ürünleşme, müşterileştirme ve nesneleşmeden "mümkün olduğunca" uzak bir büyüme tahayyül edilebilir ve bu tahayyüle göre pratikler kotarılabilir.)

Bu şekilde davranmak yerine, Beşiktaş'ın ekonomik vaziyeti etraflıca taraftar ile paylaşılabilir(gerekirse tekrar ve tekrar), Beşiktaş'ın ekonomik çıkarları için ilk üç iç saha maçı biletlerinin yeniden satılmasının önemi anlatılabilir ve kombine sahiplerinden, ilk üç iç saha maçı için kombinelerinden kaynaklı haklarını kulübe devretmeleri rica edilebilir ve bu haklarının kulüp tarafından korunarak bir sene sonradan itibaren geçerli olmak üzere ilk üç maç için kendilerine yeniden devredileceği söylenebilir. Bu ricadan sonra, isteyen, şartları el veren kombine sahibi, kombinelerinden kaynaklı haklarını kulübe devrederek kulübe, bir kez daha, ekonomik katkı sunabilir ve öznelik halinden de bir şey kaybetmemiş olur. Bu şekilde bir uygulama halinde, kombine sahiplerinin kombinelerinden kaynaklı haklarını ilk üç maç için, geçici olarak, devretmeleri veya devretmemeleri durumunda da kendilerine hakaret edilemez, ihanetle, Beşiktaşlı olmamakla suçlanamaz veya Beşiktaşlılıkları sorgulanamaz. Her kombine sahibinin, muhtemel hak devri veya hak korunumu kendi şartları, durumu çerçevesinde sadece kendisiyle ilgili olarak vereceği kararla ilgilidir ve bir başkasının bu şartların, durumun ayırdında/farkında/bilincinde olması olası değildir.

Mevcut kombine sahibi taraftarı anlayabiliyor ve itirazı olanlardan yana tavır alıyorum. Kulüp yönetimini de anlıyor, ancak, uygulamalarını hatalı buluyorum.
Beşiktaş'ı üzmeyin!

Çevrimdışı İsmail Özyurt

sen kombine alan 20 bin kişi adına konuşma ..ben karardan şikayetci değilim,şikayetci olan kendi adına konuşsun..bu aradada küsende yatağını ayrı sersin  :bandit: :bandit:
Oktay kardeşim. Alıntı yaptığın arkadaş meramını güzellikle anlatmaya çalışmış. Şahsen benim de hissiyatımı yansıtıyor. Kullandığınız dil ayrımcı bir dil. Forumda bu tip dil kullanımını engellemeniz gerekirken bizzat kendiniz bu yanlışı yapmışsınız. Oldu olacak forumun girişine BEŞİKTAŞLILIK ÖLÇER koyun. İnsanlar Lisan-ı Münasiple bir şeyler söylüyorlar sonuçta.
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimdışı Sercan62

Ilk maç için aciliyetlerden birisi de koltuk sabitleme. Sabitleme işlemi 1 haftada biter değil mi?

Çevrimdışı onurturan

bizim buraya hiç kar yağmıyor o duygudan mahrumum bilmiyorum :D
sen ilkokul 3 yada 4 e giderken yagmisti en son ben de orta 1 dim hatirlamiyon mu kardesim kardan adam yapacak kadar coktu hemde  :tabe: @cursedofdragon
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 14:01:21 onurturan ]

Çevrimdışı GörkemGörkem

@Burak Akay  Ben de bu Istanbul'da oturup maca gitmeyi fedakarlik sayanlari anlamiyorum. Ben yurtdisinda oturuyorum. Gecen sene 10 , bu sene 6 maca geldim binbir zorlukla. her geldigimde de kendime esime cocuguma alisveris yaptim Kartal yuvalarindan. Ama sorsan biz uzaktayiz ya anlamayiz. bizim faydamiz olmaz. Asil davulun sesi yakindakine hos geliyor . Uzaktakine degil. Ayrica statta Besiktas amblemi yok diye uzulen arkadaslari , Vodafone o kadar para verdi kulube para lazim , para gelecekse her sey olabilir diyip tabiri caizse azarlayan bazi  arkadaslar bakiyorum da kulubu mahkemeye vereceklermis. Vay arkadas. O zaman siz o kombineleri de firsatci oldugunuz icin aldiniz. 1 sene fiyatina 3 sene diye.  Gerci bu insanlar da kendini belli ediyor hemen. 20 000 kombineliyi temsil edemezler. Gercek Besiktasli boyle gunlerde yuzunu gosteriyor. Optik Baskan in unlu sozuyle bitireyim. Besiktas'tan rant bekleyen .... !!!

Ellerine saglık.

Çevrimdışı panic13

Çim işleminin bitmesine istinaden SIS toplamda kaç gün kalmış olacak stadta?
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı blackeagle05

Merhaba herkese, yedek kulübeleri hakkında bilgisi olan var mı? İlgiltere'de olan model gibi futbolcuların tribünde oturması gibi bir olay olabilir mi?
La Vittoria Sara Nostra

Çevrimdışı Iskece_Kartali

Açılış tarihimiz hayırlı olsun arkadaşlar. Bugün hem müthiş bir sevinç hem de garip bir burukluk yaşıyorum. Seviniyorum çünkü sonunda stadımız açılıyor. Garip bir burukluk yaşıyorum çünkü yurtdışında yaşadığım için açılışa gelemeyeceğim üstelik maddi olarak imkanım olmasına rağmen :S o yüzden gidebilme imkanı olan arkadaşları çoook kıskanıyorum ve benim gibi açılışa gitme imkanı olmayan arkadaşların önünde şu kombine ve 3 maç tartışması inanın çok yaralayıcı oluyor. Ne olur bizim gibi olanları da düşünün ben maddi imkanım olmasına rağmen gelemiyorum. Yabancı uyruklu olduğum için passo falan alma imkanım sanırım yok. Olsa bile o güne bilet bulamam artık nasılsa kombineli arkadaşlara öncelik verilecek geriye kalan biletleri de İstanbul'dan taraftaralar anında tüketir. O yüzden bazı şeylerin değerini bilin ve ne olur açılışta mümkün mertebe foto ve video çekin ki bizimde az da olsa gönlümüz olsun. Başka Beşiktaş yok arkadaşlar LÜTFEN ama LÜTFEN değerini bilin  :ok:

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı Savaş

Bu merdivenleri neden boyamadık anlamış değilim. Beton renginde kaldı oralar. Çok sırıtıyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı KaraKartalim84

Bu güzel günde hepinize almanyadan kucak dolusu sevgiler, saygilar sunuyorum.

Yogun isimden dolayi acilis programinin tekrarini seyredebildim ve ilk önce bu muhtesem spor anitinin Besiktasa ve biz Besiktaslilara kazandiran sayin Fikret Orman baskanimiza sonsuz sükranlarimi sunmak istiyorum.

Su an zeminimize hibrit cakildigini görünce gözlerim doldu resmen. Nerden nereye geldik yumamizin acilis tarihini bile biliyoruz artik. Acilis bursaylamis hic umrumda degil, yeterki artik tüm camia evine, evimize kavusalim. Güzel günler yakindir beyler.... lakin beni sasirtan ve düsündüren sey, bundan iki sene önce bi tv programinda baskanimiza sorulan kapasite kac olacak sorusuna o zamanlar bile 42000 diye cevapliyordu baskan. O zamanlar planda catal merdiven vardi, koltuk sIkIstIrma yoktu.

Simdi catal merdivenden vazgecmisken, koltuk sIkIstIrIp yeni koltuk eklemisken, kale arkalarindaki alt tribünlerdeki orta merdivenleri (denizbank yazisinin z sine denk gelen kisim) komple iptal etmisken, nasil kapasite hala iki sene öceki gibi 41903-42000 oluyor anlayamiyorum. :akuma:

Üstelik kisa bir süre önce baskan 42000ni gectik 43000lere yaklasiyoruz diye kendi agziyla söyledi. Madem yasal sinirlamada yok nedir bu herseferimde farkli farkli demecler. Daha bugünkü programda stadi dolasip nereye bi koltuk daha sIkIstIralIm diye bakiyorlarmis bence yalan. Öyle olsaydi o bi koltuk hesabini yapan, en üsteki prekastta 1500 arti yeri de görmeliydi. Bence baskan gercek rakami bi seylerden cenkigi icin söylemiyor yada iki sene önceki rakamlar sisirilmis.

Sakin yanlis anlamayin biraz uzun yazdim, bu benim memnun olmadigin anlamina gelmez sadece BESIKTASIM icin en maksimumu neyse onu istiyorum. Ne Kadar koltuk, okadar (potansiyel) seyirci=gelir.

Bir ALLAHIM var birde sen BESIKTASIM

Çevrimdışı Yiğit

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 22 Mart 2016, 14:04:58
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Satınalma detaylarınıda paylaşsalar ya.

Fiyatı ne olacak. 1 kişi kaç bilet alabilecek?

Ne zaman satışa çıkacak.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı GörkemGörkem

Konserler düzenlendikten sonra insallah zemin berbat olmaz.

Çevrimdışı Oktay

Oktay kardeşim. Alıntı yaptığın arkadaş meramını güzellikle anlatmaya çalışmış. Şahsen benim de hissiyatımı yansıtıyor. Kullandığınız dil ayrımcı bir dil. Forumda bu tip dil kullanımını engellemeniz gerekirken bizzat kendiniz bu yanlışı yapmışsınız. Oldu olacak forumun girişine BEŞİKTAŞLILIK ÖLÇER koyun. İnsanlar Lisan-ı Münasiple bir şeyler söylüyorlar sonuçta.
ben forumu dikkatle takip ediyorum aksi yönde görüş bildiren üyelerin 1-2 si hariç hepsini şahsen tanıyorum.. numaralı 124 bloktan kombinenin ilk çiktığı dakika alan ilk kişiyim desem belki abarmış olurum ama gerçek.. bakıldığında kimsenin bi hak kaybı yok buna rağmen niye 3 maça takıldılar onu sorgulamak lazım..buna rağmen küsende yatağını ayrı sersin demişim bukadar basit

Çevrimdışı Koa_lAA

Merhaba herkese, yedek kulübeleri hakkında bilgisi olan var mı? İlgiltere'de olan model gibi futbolcuların tribünde oturması gibi bir olay olabilir mi?

ingiltere çok iyimser olur bizim için.. taraftar saldırır falan ama ispanya gibi olsaydı en azından diye düşünmekteydim bende ama geçen bir fotoda gördüm... merdiven vardı aşağı doğru... sanırım yukarı değil aşağı yapılcak..

Çevrimdışı osman1903

Laflarına dikkat et biraz 3 yıl önc olmayan stada para vererek kulübe destek olmuş bi beşiktaşlıya fırsatçı diyemezsin ayrıca bu insanlar inşaatın 3 tıl süreceğini biliyor muydu? Bu yorumun hemen silinmesini istiyorum yöneticilerden