Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472675 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SDemirsoy

sen çekip twittera atardın ben de üşenmeden hepsini wow'a yüklerdim @SDemirsoy 18.00-18.30 arası :) (tabi o zaman necmi abi bu yuvamızı açmamıştı daha)
aynen abi anında koyardın sen :D

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı sallapati

Bu konu yavaş yavaş kendini bitirecek.. Forum olarak şampiyonluğa odaklanalım... Futbol forumunda haftasonu olan gelişmeleri , Beşiktaşa olası kumpas olayını hararetle tartışıyoruz sosyal medyayla eş zamanlı paylaşımlar yapıyoruz.

Tüm Beşiktaşlılar olarak konulara destek olalım. Şampiyonluğumuzu FB ye yedirmeyelim...
Şampiyonluğu alıp alamayacağımız en geç 2 ay içinde belli olacak...

Daha sonra rahat rahat Euro 2016, vofafone arena Yaz konserleri , Barcelona ile olası açılış maçımız ve diğer konulara geri dönüş yaparız...

Çevrimdışı Altuğ

O değil de işyerinde olanlar açıklamayı nasıl takip edeceğiz? Yayını izleyebileceğimiz bir link varmı acaba?

http://haber.besiktasarena.com/besiktas-tv-canli-izle

Günaydın Beşiktaş Arena

3 4 sıra sonra cim işi bitmiş olcak hadi hayırlısı..

Çevrimdışı SDemirsoy

3 4 sıra sonra cim işi bitmiş olcak hadi hayırlısı..
belkide bitmiştir  :icool:

Çevrimdışı Fatih

fatih şahsen tanışmışlığımız var gerçekten güzelde bi arkadaşssın bu F.ormana bukadar niye kafaya taktığını ilk görüşmemisze senden öğrenmek istiyorum :icool: :icool:
Uzun zamandır maçlara gelmezsen böyle olur  :D

Abi aslında tam tersi Fikret Orman'ı en az sizin kadar seviyorum, bu seçimlerde de kimsenin karşısına başkan adayı olarak çıkmasını istemem. Bu dönemde de başkanlık Fikret Orman'ın hakkı. Ama çokta yanlış yaptı. Şu son olay da afedersin sizleri enayi yerine koymak.  :dry:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ensar

An itibariyle..

https://www.facebook.com/TEK.ASKK.BESIKTASK/photos/a.311263198991744.74410.311088162342581/939994672785257/?type=1&theater
hani böyle kışın kar yağsın istersiniz çocukken ,  gece sokak lambasına bakarsınız kar yağıyor mu diye ama her yer kupkurudur , yatar uyursunuz kalkar kalkmaz pencereye kosarsınız ve her yer bembeyaz kar olmuştur mutluluktan havaya uçarsın , aynen o duyguyu hissettim işte :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Günaydın Beşiktaş arena ailesi. Hep fotoşok ile gördüğümüz çim resmen bitme aşamasına gelmiş. Rüya gibi bee  :halay: :super: :sevinc
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Allahım bugunleri de gördük ya sana şükürler olsun 🙏

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Günaydın arena şafak çorum mu oluyo şimdi  :ebebe:

Çevrimdışı Deadam

Arkadaşlar Günaydın
11 nisandaki Bursa maçı için bilet devredecek var mı :D

Hani varsa forum kuralları çerçevesinde kabülümdür.

Olmadı artık satışa çıktığı gün passonun tepesinde bekleyeceğiz bilet bulabilmek için :D

Satışa bari erken açsalarda izni falan ona göre ayarlasak.
Birde kongre üyelerine erken açılıyor bilet satışları diye biliyorum doğrumudur.

Son olarak hatırlatayım 11 nisandaki maç için bilet devredecek var mı?

İnşallah Rüzgarsız bir gün olurda şeffaflarda hızlanır bu arada. :D

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ahmetx

20 gün sonra şöyle bir çim bizi bekliyor olacak bu arada çim ışıkları geldi mi acaba Norveçden .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı cursedofdragon

günaydın çimler bitmeye yaklaşmış en az 10 membranın takılacağı bir gün olsun :D

Çevrimdışı Savaş

güncel
Bildiğin sabah uyanan çocukların kar yağmış sevinci gibi oldu bu :))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı brci

20 gün sonra şöyle bir çim bizi bekliyor olacak bu arada çim ışıkları geldi mi acaba Norveçden .

hayatımda gördüğüm en güzel çim :) Abi harbiden böyle bir görüntü çıkar mı ?

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Bundan daha da güzel gözükeceğini düşünüyorum bence.

Çevrimdışı brci

Çevrimdışı cadavra

Insallah cimlrin hepsi gelmistir fakirin tavugu gibi gıdım gıdım gelmesin az bi yer kaldi zaten çim den ziyade mebranlarin akibeti ne olacak acaba

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı İhsan

:icool:

Bence böyle kalabilir.
Kendimi bildim bileli sağ kanadı iyi kullanamıyoruz zaten.  :ebebe:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı MUSTAFA_

Günaydın Beşiktaş Arena Güneşli günler görmeye başladık...

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı ahmetx

çim kalitesi aynen olur ama o şekli vermen için bu adamıda alıp getirmen lazım  :D

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Apocalyptica

bu stadın bitişi bize aslında bir hayat dersi. sıkıntılı günlerin bir gün biteceğini gösteren guzel bir süreç...İnönü yıkılmaya başladığında bitermi dediğimiz, süreç nasılda geçti...hayat bu işte...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bildiğin sabah uyanan çocukların kar yağmış sevinci gibi oldu bu :))

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

bizim buraya hiç kar yağmıyor o duygudan mahrumum bilmiyorum :D