Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473290 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı FARUK

Fatih doğan periscope yayını bitti ama hibrit makinası felan yakın çekimler var

https://twitter.com/fatihdogan_38/status/712235256468922368

Çevrimdışı OrkunCoskun

Kombineler bu 3 maç için geçerli değil. Önümüzdeki sezon için aynen devam ediyor. Başkanın konuşmalarından bunu anladım. Bu 3 maç bilet satılacak.

Kombine sahiplerinin bu 3 maçla alakalı ; Kendi yerlerine 1 hafta öncelik tanınacak.

Kombine sahiplerinin hakkı yenmesi söz konusu değil bence seneye yine full time devam edecekler maça gitmeye.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

10 Nisan'da ki protokol açılışına seyirci alınacak mı?Zaten alınsa bile bence çok az kişi gider zaten yarını gerçek maç açılışı olacak!
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ozan062

12 gün sürecek bir ekimden bahsetti baskan yani 4 nisana tekabül ediyor o vakitten sonrada bi 6 günü var ordada biraz sekil aldıgını goruruz ve ikinci lig macında aslında gerçek çimi görürüz

siz burda benle inatlasmıstınız hatırlayın tesislerdeki çim ekbe bittiğinde işte budur diye

bende diyordum daha biten birsey yok birde sahada çimin rengi için bi zaman gerekiyor ve sonrasında gördükki haklıymısım bilinçli söylemedim halbuki:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Herkese merhaba

Ben numarali ust kattan kombine alan , besiktas icin herseyini veren taraftarlardan brisiyim.
Kimseyi ilk yorumumda kirmak istemem ama 3 sene boyunca kulube hic bir katkisi olmamis , kombine almamis insanlarin burada kombine ile ilgili yorum yaparak paraniza kiyin demesi dunyanin en kolay ve komik lafidir.
Toplum olarak ucu bana dokunmuyorsa onemli degil mantigi bizi bu gunlere getirmisken , bahsi gecen besiktasli kardeslerimizin ilk olarak haksizliga ugrayan kardeslerine destek olmasi gerektigini dusunuyorum.
Siyah kart dediler aldik , olmayan stada kombine actilar aldik.Ama yeter. Bu isin besiktaslilikla bir ilgisi kalmadi.
Tepki olarak alacagim yeni sezon formalarini almamayi dusunuyorum.
Kulubu ölsem mahkemeye vermem.
Herkese kolay gelsin.
Iyi ve bol besiktasli gunler..

Çevrimdışı Factatum

Geçen hafta fotoşop çim yapıyorduk. Bugün sentetik çim ekilişini izliyoruz.

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

@Burak Akay  Ben de bu Istanbul'da oturup maca gitmeyi fedakarlik sayanlari anlamiyorum. Ben yurtdisinda oturuyorum. Gecen sene 10 , bu sene 6 maca geldim binbir zorlukla. her geldigimde de kendime esime cocuguma alisveris yaptim Kartal yuvalarindan. Ama sorsan biz uzaktayiz ya anlamayiz. bizim faydamiz olmaz. Asil davulun sesi yakindakine hos geliyor . Uzaktakine degil. Ayrica statta Besiktas amblemi yok diye uzulen arkadaslari , Vodafone o kadar para verdi kulube para lazim , para gelecekse her sey olabilir diyip tabiri caizse azarlayan bazi  arkadaslar bakiyorum da kulubu mahkemeye vereceklermis. Vay arkadas. O zaman siz o kombineleri de firsatci oldugunuz icin aldiniz. 1 sene fiyatina 3 sene diye.  Gerci bu insanlar da kendini belli ediyor hemen. 20 000 kombineliyi temsil edemezler. Gercek Besiktasli boyle gunlerde yuzunu gosteriyor. Optik Baskan in unlu sozuyle bitireyim. Besiktas'tan rant bekleyen .... !!!
aynen katılıyorum ..aldıgın kombineyle neredeyse 100 maca gidicen 3 macın hesabını yapmayın .. Kulubün çok ihtiyacı olmasa böyle bişe yapmazdı

Çevrimdışı ozan062

yaklaşık olarak 1742400 saniye sonra açılıyor stadımız... :halay: :halay: :halay:

ondan bitmiyor diyoruz biz demekki:D

Çevrimdışı Efe

çakılacak hibritleri sayacakmısın? @Efe

......./17.855.250  (noktalı yerleri doldurabilirsin)  :icool:
@tangaz abi  gözlerim bozuldu artik 11 nisan da acilsin valla bundan sonra bisey saymayacagim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Kombineler bu 3 maç için geçerli değil. Önümüzdeki sezon için aynen devam ediyor. Başkanın konuşmalarından bunu anladım. Bu 3 maç bilet satılacak.

Kombine sahiplerinin bu 3 maçla alakalı ; Kendi yerlerine 1 hafta öncelik tanınacak.

Kombine sahiplerinin hakkı yenmesi söz konusu değil bence seneye yine full time devam edecekler maça gitmeye.

aslında bencesi sencesi yok, oldukça net.. seneye full olması için 3 maç için kombinelilere öncelikli (1 hafta süre verilecekmiş) bilet satılacak
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

Kombinenin biletin stadla alakası yokmu birisi çıkıyor bunu burda konuşmayın yeni sayfa açın biri çıkar onu burda konuşmayın yeni sayfa açın stad la bilgi alamıyoruz daha ne bilgi alıcaz 1 saat önce başkan anlattı herşeyi yarın stad açılınca kimse konuşmasınmı susup kapatalımmı forumu sanki başka kulüple alakalı konuşuyoruz burda

Diğer başlıklarda bu kulüple alakalı.
Burası stad inşaatı ile kalsa daha iyi olur
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

@tangaz abi  gözlerim bozuldu artik 11 nisan da acilsin valla bundan sonra bisey saymayacagim :D

Peki @Efe şahsım adına şu ana kadar olan emeklerin için teşekkür ederim. :claps:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Erdem Çözer

Herkese merhaba

Ben numarali ust kattan kombine alan , besiktas icin herseyini veren taraftarlardan brisiyim.
Kimseyi ilk yorumumda kirmak istemem ama 3 sene boyunca kulube hic bir katkisi olmamis , kombine almamis insanlarin burada kombine ile ilgili yorum yaparak paraniza kiyin demesi dunyanin en kolay ve komik lafidir.
Toplum olarak ucu bana dokunmuyorsa onemli degil mantigi bizi bu gunlere getirmisken , bahsi gecen besiktasli kardeslerimizin ilk olarak haksizliga ugrayan kardeslerine destek olmasi gerektigini dusunuyorum.
Siyah kart dediler aldik , olmayan stada kombine actilar aldik.Ama yeter. Bu isin besiktaslilikla bir ilgisi kalmadi.
Herkese kolay gelsin.

Beşiktaşı bu kadar düşünüyorsan Başkan'ın açıklamalarından bunun da Beşiktaş için, UEFA verilen sözler gereği şart olduğunu anlamış olman gerekirdi.. Bu kadar şeyi yapıyorsun ama Beşiktaş için 3 maç bilet alamam mı diyorsun?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Sezer94

Arkadaslar israrla kombine diyorsunuz yeter artik lutfen adam 2 3 defa uyardi ben burda sizin kombine tartismanizi gormek istemiyorum neden stad insaati basliginda kombine tartisip konu disi yapiyorsunuz
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı tayfunyasar

başlığa girdiğimizde popup çıksa, o popupın içinde sayaç olsa arada baksak filan. ne güzel olur.
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Efe

Peki @Efe şahsım adına şu ana kadar olan emeklerin için teşekkür ederim. :claps:
çok zaman gecirdik forumda dogru bilgi vermeye calistik bisey degil acildiktan sonrada konusuruz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

hibritle hibrit olmayan arasındaki farkı asagıda

Çevrimdışı okkybjk

Kombine ve Bilet ile ilgili başlık güncellenmiştir. Alttaki başlıktan devam edebilirsiniz. Hala kombine ve bilet ile ilgili yazılacak yorumlar silinecektir.

http://besiktasarena.com/mac-gunu/kombine-transferi-(-tek-maclik-)/msg37852/#msg37852

Sonunda ya, teşekkürler  :claps: 7 sayfadır stadla ilgili birşey bulabilir miyim diye bakıyordum. Sağolsun @FARUK resim paylaşmışta onları ancak bulabildim..

Çevrimdışı Efe

kombine tartismasi aciklamayla kapandi baskan bu sekilde olmasini istiyor daha bunun ustune konusmak sadece zaman kaybi revival basligi duzenledi herkes orda konusmaya devam etsin insaatla alkasiz mesajlari bi muddet sonra silmeye baslayacagiz
Şampiyon Beşiktaş JK

başlığa girdiğimizde popup çıksa, o popupın içinde sayaç olsa arada baksak filan. ne güzel olur.
Mükemmel bir fikir.Önceki başlıktaki anketin olduğu yere bu başlıktada geri sayım sayacı getirilse @FARUK @Efe @Necmi @Altuğ abilerim :ok: :ok:

Çevrimdışı Ayberk

Herkese merhaba

Herkese kolay gelsin.
yorumların hepsini okumamışsın. bir arkadaşımızın dediği gibi son 3 maçı olimpiyatta oynayacağız denseydi kim ne yapabilcekti, yine başka bir kardeşimiz, uefa kriterlerine uyamadık diye şl ye gidemesek kombine sahipleri daha çok üzülür, daha fazla maç izleme fırsatı kaçırırdı dedi. şimdi hangisi daha önemli , kulüp mü yoksa kombinelerin önümüzdeki sene başlayacak olması mı. hak kaybı olmuyor ama hayal kırıklığı olmuş olabilir ama sen ben yok Beşiktaş var diyorsak kulübümüzün menfaatleri için bazı şeyleri gözardı edeceğiz. bunu mahkemeye götürecek kadar abartanlar var
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı KUMANOVALI

BJK

Shqiptari per fjalen ther edhe djalen / Arnavut verdiği söz için oğlunu da keser

http://www.alisverisreyonum.com
http://www.hpkartus.com
http://www.bilsabilgisayar.com.tr
https://www.avazilla.com

Beşiktaşı bu kadar düşünüyorsan Başkan'ın açıklamalarından bunun da Beşiktaş için, UEFA verilen sözler gereği şart olduğunu anlamış olman gerekirdi.. Bu kadar şeyi yapıyorsun ama Beşiktaş için 3 maç bilet alamam mı diyorsun?
Kombine aldin mi arkadasim ?