Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473469 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ayberk

Kendi ayağımıza sıkmada üstümüze yok maalesef. stat mı açıyoruz kabristan mı belli değil
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı osman1903

Dikkatimi çekti de kulübe feda olsun diy nlerin cümleleri kombin almadım ama ile başlıyo davulun sesi uzaktan hoş gelir sözü aklıma geldi bir anda

Çevrimdışı Efe

evt aylardir konustuk sabahtan beri takip ediyorum tarih soylendi saha bitti hibrit cakilmaya baslandi kombine konusunu konusmayacagim ama şu var çati hala bitmedi :lol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Orhan

Cim bitmis hibrit ekimi baslamis a sporda canli yayin var

Çevrimdışı Hasan Tahsin

söyle birsey ekledi vodafone ile kaldenin yatırımlarınıda ekledi yani hepsi bizim cepten cıkmadı hani nasıl 5milyonken 10milyon harcadı vodafone teknoloji için bununda etkisi var tabi
Vodafone ekstradan 5 milyon harcamadı , sadece 11 nisanda ödemesi gereken 5 milyonu ikinci yarı başında verdi. Yoksa vodafone un ödeyeceği rakam fix.
Tek Büyük Beşiktaş

Arkadaşlar şu açılışın biletli olacağı konusunu başka başlıkta konuşsak daha iyi olmaz mı?
Katılıyorum!  Bilet tartismasi yapanlar haksiz demiyorum ama konu çok farklı yerlere gidiyor bu tartisma altinda. Umarım başkan kombine sahiplerine en azından %50 indirim yapar ( not: kombinem yok) Başkan bizi müşteri gibi görüyor olabilir ama endustriyel futbolun kacinilmaz gercegi maalesef, olmasını istemem ama taraftar profilimiz degisecek gibi yeni stadla birlikte!  Taraftar bir 'ruh' tur, kulübün temel tasidir eminim başkan da bunun farkinda, inşallah kulübü kulüp yapan 'ruh' u kusturmeden büyürüz

Konu dışına çıkmayalım, çim tartisalim, seffaflari sayalim, yedek klubesini bekleyelim

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı 38life

Dikkatimi çekti de kulübe feda olsun diy nlerin cümleleri kombin almadım ama ile başlıyo davulun sesi uzaktan hoş gelir sözü aklıma geldi bir anda

Kombine aldım. Kulübe feda olsun.

Not: Çalışmıyorum. İşsizlik maaşı alıyorum.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Vodafone ekstradan 5 milyon harcamadı , sadece 11 nisanda ödemesi gereken 5 milyonu ikinci yarı başında verdi. Yoksa vodafone un ödeyeceği rakam fix.

teknolojik altyapı için tahhut edilenden bahsediyorum abi o rakam arttı onunda bu totaldeki fiyatı arttırmasında etkisi var o manada sey ettiydim:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı harund1k3

Yapılması gereken kulübün uefa'ya bir taahhütü mü var? Acil nakit akışı mı gerekiyor? Fikret Orman'ın söylemesi gereken şuydu

''bıldıgınız gibi stadı bu sezonun ikinci yarısına yetiştirmeyi planlıyorduk. Uefa verdiğimiz financial fair play kuralları çerçevesinde staddan elde edeceğimiz gelirleri de gösterdik. Fakat stadı yetısıremedık farklı etkenlerden dolayı. Bu yüzden ilk maçları kaçırmak istemeyen kombinelerini almış arkadaşlardan, Gelecek seneki son 3 hafta evimizde oynayacağımız maçların ücretini bu önümüzdeki 2 ay içinde almayı planlıyoruz almazlarsa kombineleri gelecek sezon son 3 maçı kapsamayacaktır.

Asıl düşüncemiz bu 3 maçı kombinelerini almış taraftarlar içinde ücretli hale getirmekti ama buna stadın temelinden girip bize destek olan taraftarlara yapmaya yetmedi. Yinede onların bize destek olacağını ve kombine sürelerini gelecek sezon son 3 maçı kapsayacak şekilde 2 ay içinde uzatacaklarını düşünüyorum.

Aynı şekilde açılış maçlarında belirlediğimiz geri kalan bilet ücretlerini bu önümüzdeki 3 ev sahibi olacağımız maç içinde biraz yükseltmeyi düşündük. ''

Size yemin ediyorum gelecek sezon ki o son 3 maçı almak için millet kuyruk olurdu. Taraftarın gönlünü böyle kazanmak gerekiyor.

Çevrimdışı Admalbs

Maç biletleri 3 maçlıkmı olacak, her maç için ayrı ayrı mı satılacak ?

Çevrimdışı remiles

hoş karşılarım gibi bir şey söylemedim ama evet feda olsun derim. ayrıca kulübe destek sadece kombine alınarak sağlanmaz. polemik yaratmaya gerek yok durum böyle ve böyle kalacak. Beşiktaş'ım şampiyon olacak.

Çevrimdışı osman1903

Katılıyorum!  Bilet tartismasi yapanlar haksiz demiyorum ama konu çok farklı yerlere gidiyor bu tartisma altinda. Umarım başkan kombine sahiplerine en azından %50 indirim yapar ( not: kombinem yok) Başkan bizi müşteri gibi görüyor olabilir ama endustriyel futbolun kacinilmaz gercegi maalesef, olmasını istemem ama taraftar profilimiz degisecek gibi yeni stadla birlikte!  Taraftar bir 'ruh' tur, kulübün temel tasidir eminim başkan da bunun farkinda, inşallah kulübü kulüp yapan 'ruh' u kusturmeden büyürüz

Konu dışına çıkmayalım, çim tartisalim, seffaflari sayalim, yedek klubesini bekleyelim

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu dışı yapmıyoruz ki niye başka başlıkta konuşalım

Çevrimdışı Oktay

Yapılması gereken kulübün uefa'ya bir taahhütü mü var? Acil nakit akışı mı gerekiyor? Fikret Orman'ın söylemesi gereken şuydu

''bıldıgınız gibi stadı bu sezonun ikinci yarısına yetiştirmeyi planlıyorduk. Uefa verdiğimiz financial fair play kuralları çerçevesinde staddan elde edeceğimiz gelirleri de gösterdik. Fakat stadı yetısıremedık farklı etkenlerden dolayı. Bu yüzden ilk maçları kaçırmak istemeyen kombinelerini almış arkadaşlardan, Gelecek seneki son 3 hafta evimizde oynayacağımız maçların ücretini bu önümüzdeki 2 ay içinde almayı planlıyoruz almazlarsa kombineleri gelecek sezon son 3 maçı kapsamayacaktır.

Asıl düşüncemiz bu 3 maçı kombinelerini almış taraftarlar içinde ücretli hale getirmekti ama buna stadın temelinden girip bize destek olan taraftarlara yapmaya yetmedi. Yinede onların bize destek olacağını ve kombine sürelerini gelecek sezon son 3 maçı kapsayacak şekilde 2 ay içinde uzatacaklarını düşünüyorum.

Aynı şekilde açılış maçlarında belirlediğimiz geri kalan bilet ücretlerini bu önümüzdeki 3 ev sahibi olacağımız maç içinde biraz yükseltmeyi düşündük. ''

Size yemin ediyorum gelecek sezon ki o son 3 maçı almak için millet kuyruk olurdu. Taraftarın gönlünü böyle kazanmak gerekiyor.
sen kombine alan 20 bin kişi adına konuşma ..ben karardan şikayetci değilim,şikayetci olan kendi adına konuşsun..bu aradada küsende yatağını ayrı sersin  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı OrhanAker

evt aylardir konustuk sabahtan beri takip ediyorum tarih soylendi saha bitti hibrit cakilmaya baslandi kombine konusunu konusmayacagim ama şu var çati hala bitmedi
:D:D

LG-H500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kapaliyiz

inşallah bi dahakine kombineleri enaz 5000tl yaparlar. klübümüz daha çok kazanır amin. hülooğğ :)

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Hala 3 sene bedava deyip laf sokup duruyorsunuz,  o katkıyı veren insanlara sanki lütfedilmişte nankörlük yapıyorsunuz diyorsunuzda  yakışmıyor şık olmuyor, senin elinimi  tuttular sen de alsaydın, Ortada maket varken para bağlamış bir çok kişiye siz bu şekilde konuşamazsın ya, yuh artık ya neler okuyorum, birkaç yorumda "bunlar gelmesin" diyenleride okudum sayenizde  burada maç izleme hakkından da olduk teşekkürler ya, yahu kardeşim ben mi dedim 3 yıl bedava izlet diye yönetim çıkardı bunu kombine alanların sayesinde de allahın dağındaki o leş statta 3 bin kişiye oynamaktan kurtuldu takım, güzel işler yapıldı o zamanın şartlarında iki taraf içinde faydalı oldu, ama bunu insanların başına kakmakta ne ola ki ? Vay efendim siz niye kombine aldınız ki deyip yakmadığınız kaldı milleti, sabahtan beri burada hakkını aramak isteyen kombine sahiplerine hakaret edip küçük görenleri Allaha havale ediyorum.

Çevrimdışı underworld

Stad etrafında köftecilerle kokoreççiler oldukça zor o iş  :D
Bu stadin etrafına sokarlar mi hic onları

Çevrimdışı SERDEM

Öncelikle merhaba güzel Beşiktaşlılar,
Kombine sahipleri sonuna kadar haklısınız, çünkü eğip bükmemek gerekirse bir hakkı parayla satın aldınız. Ama bir örnekle bişey açıklamak isterim müsaadenizle. Düşünün ki çocuğu olan bir anne kendisine şapka almakla çocuğuna süt almak arasında kalsın. Beklenen nedir sütü tercih etmesidir. Çünkü çocuğunu şapkadan daha fazla sevmektedir. Ama şapkayı daha çok sevip buna rağmen çocuğuna süt almayı tercih etmişse evet asıl fedakarlık budur. Ben çoğu kişinin kombine alarak fedakarlık yaptığı konusuna pek katılmıyorum. Fedakarlık demek için bizden bişeyler gitmesi gerek belki heves belki para belki şapka farketmez. Saçmalamış olabilirim içimden gelenleri yazdım muhtemelen beni haksız çıkaracak çok hikaye çıkacaktır insanlardan ki var. Herneyse çok uzattım. Herkese iyi bayramlar. ☺☺

Çevrimdışı cursedofdragon

yav arkadaşlar bütün medya lick tv rakip takımın taraftarları kıskançlıklarından çatlıyorlar sizin yaptığınız şeylere bakın harbi ayıp ediyorsunuz.

Çevrimdışı tekincelik

Basın Toplantısının Tamamı:

Vodafone Arena 2013-2016 Timelapse Videosu:

Çevrimdışı İhsan

Arkadaşlar şu açılışın biletli olacağı konusunu başka başlıkta konuşsak daha iyi olmaz mı?

İyi fikir.  :claps:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Oktay

buraya yeni üye olup daha ilk mesajında başkana  dolandırıcı ,üçkağıtcı,bizi kandırdı diye msg yazmak nasıl bir beşiktaşlılık kafası anlamakta zorluk çekiyorum

Çevrimdışı tangaz

çakılacak hibritleri sayacakmısın? @Efe

......./17.855.250  (noktalı yerleri doldurabilirsin)  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eaglekartal

işyerindeyiz ne foto ne video görebiliyoruz.lütfen fotoları yükleyin siteyede bizde görelim.son durum ne.başkan stadda nerelere logo konacak kartal amblemi olacakmı vb değindimi