Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473305 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yiğit

Başlığın taşındığını yeni gördüm. Silebilirsiniz.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 13:20:27 Yiğit ]

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Yalnız şöyle bir durum var stad 20 gün sonra açılacak ve hala 41 şeffaf membran eksik. Biri takıldı ikinci için 2 gündür hazırlık yok neyi bekliyorlar günde en az 2 takmak zorundalar bugün itibari ile
Tarih açıklandığına göre mecburen günde 4 tane gelecektir. 41 tane günde 4 tane takıldığı takdirde 11 günde tamamlanıyor.Nisanın ilk haftası temizlik şirketi içeri girer ve startı veririz 👏👏
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı rubi_tobin

Sözleşmede duruma aykırı kısmı kırmızı daire içine aldığım 6. maddede görebilirsiniz.
Aldığınız bölüm VIP koltukların sözleşmesi, normal kombinelerin sözleşmesi değil, karıştırılmasın.
Şeref'inle oyna Hakkı'ınla kazan.

Çevrimdışı tangaz

Yalnız şöyle bir durum var stad 20 gün sonra açılacak ve hala 41 şeffaf membran eksik. Biri takıldı ikinci için 2 gündür hazırlık yok neyi bekliyorlar günde en az 2 takmak zorundalar bugün itibari ile

günde 5-6 tane takılır sanırım. şöyle orantılayabiliriz şeffaflar mat olanların 1/4ü büyüklükte yani 4 şeffaf 1 mat ediyor günde ortalama 1,5 mat takıldı son dönemde yani 6 şeffafa te kabül eder. (şeffaf yazarken kendimden şüphe ettim  :D)

hani askerde derler ya komutan siyaha beyaz derse emredersin komutanım denecek vbvb bunlara şeffaf derken kendimi öyle hissettim  :icool:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı RevivaL

Kombine ve Bilet ile ilgili başlık güncellenmiştir. Alttaki başlıktan devam edebilirsiniz. Hala kombine ve bilet ile ilgili yazılacak yorumlar silinecektir.

http://besiktasarena.com/mac-gunu/kombine-transferi-(-tek-maclik-)/msg37852/#msg37852

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Resmi sayfada baskanimizin yaptigi aciklamayi okudum,orada onceki donemde alinan kombineler iptal demiyor?? Son 3 mac icin gecerli olmayacak diyor anladigim...varsin olmasin,o maclardaki bilet satislari klubu biraz daha rahatlatir,kombinem seneye gecerli olsun da  :) yapilan yorumlara bakinca sanki hakkim elimden alinmis hissine kapildim.
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Aydınlatmalar 360' mi dönecekti yoksa kale arkalarında olmayacakmıydı.Çünkü daha kale arkalarına takılmamış.Dün sadece numaralıda yandığı halde tüm stad aydınlıktı neredeyse..

Çevrimdışı ErsinA.

Stadın açılış tarihinin resmi olarak açıklandığı bugün, kombineleri konuşacağımız hiç aklıma gelmezdi.

Çevrimdışı cursedofdragon

Aydınlatmalar 360' mi dönecekti yoksa kale arkalarında olmayacakmıydı.Çünkü daha kale arkalarına takılmamış.Dün sadece numaralıda yandığı halde tüm stad aydınlıktı neredeyse..

kale arkasına aydınlatma olmaz kalecinin gözünü alır :D

Tahminimce Mart ayının sonunda skorbord montajıda başlar ve 1 gün içinde tamamlanır.Yedek kulübeleri vs. 1 günde yapılacak işler.ARTIK BENİ TEK DÜŞÜNDÜREN ŞEFFAFLARINDA HIZLANMASI!

Çevrimdışı tayfunyasar

vip koltuklardaki boşluklar hala duruyor ŞEREF desem değil [][][][] mi yazılacak acaba?
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Burak Akay

Kombinenin biletin stadla alakası yokmu birisi çıkıyor bunu burda konuşmayın yeni sayfa açın biri çıkar onu burda konuşmayın yeni sayfa açın stad la bilgi alamıyoruz daha ne bilgi alıcaz 1 saat önce başkan anlattı herşeyi yarın stad açılınca kimse konuşmasınmı susup kapatalımmı forumu sanki başka kulüple alakalı konuşuyoruz burda
İyi Günde Kötü Günde

kale arkasına aydınlatma olmaz kalecinin gözünü alır :D
Bencede olmaz ama 2 hafta önce Twitter'da stad ile ilgili bilgi veren kişi Aydınlatmaların stadı döneceğini söylemişti.😀👍

Çevrimdışı quentine83

yaklaşık olarak 1742400 saniye sonra açılıyor stadımız... :halay: :halay: :halay:
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kombinenin biletin stadla alakası yokmu birisi çıkıyor bunu burda konuşmayın yeni sayfa açın biri çıkar onu burda konuşmayın yeni sayfa açın stad la bilgi alamıyoruz daha ne bilgi alıcaz 1 saat önce başkan anlattı herşeyi yarın stad açılınca kimse konuşmasınmı susup kapatalımmı forumu sanki başka kulüple alakalı konuşuyoruz burda

İyi de burda sadece kombineli taraftar yok ki. Dışardan takip eden benim gibi onlarcası var. Bizim suçumuz ney :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı minsk kartali

Kardeş kulübe destek sadece kombineyle olmuyor Ankara'da yaşıyorum gitme durumum olmuyor pek istanbula en son geldiğimde fore kazık çakılıyordu.Sen hesap et ben Kartalyuvasından aldığım malzemelerle dergi aboneliğimle vodafone üzerinden 3 farklı hattımdan 5 er lira her ay yaptığım destek'le emin ol 3 kombine parası harcıyorum her yıl Davulun seside hiç hoş değil çünkü uzak değiliz Beşiktaş'a
@Burak Akay  Ben de bu Istanbul'da oturup maca gitmeyi fedakarlik sayanlari anlamiyorum. Ben yurtdisinda oturuyorum. Gecen sene 10 , bu sene 6 maca geldim binbir zorlukla. her geldigimde de kendime esime cocuguma alisveris yaptim Kartal yuvalarindan. Ama sorsan biz uzaktayiz ya anlamayiz. bizim faydamiz olmaz. Asil davulun sesi yakindakine hos geliyor . Uzaktakine degil. Ayrica statta Besiktas amblemi yok diye uzulen arkadaslari , Vodafone o kadar para verdi kulube para lazim , para gelecekse her sey olabilir diyip tabiri caizse azarlayan bazi  arkadaslar bakiyorum da kulubu mahkemeye vereceklermis. Vay arkadas. O zaman siz o kombineleri de firsatci oldugunuz icin aldiniz. 1 sene fiyatina 3 sene diye.  Gerci bu insanlar da kendini belli ediyor hemen. 20 000 kombineliyi temsil edemezler. Gercek Besiktasli boyle gunlerde yuzunu gosteriyor. Optik Baskan in unlu sozuyle bitireyim. Besiktas'tan rant bekleyen .... !!!

Çevrimdışı Erdem Çözer

artık gerisayımdayız gerisi benim için hikaye.. yapılan her şey de Beşiktaş için bunu düşünerek konuşmak, yazmak gerekir..

şeffaflar hızlansın :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Konu dışı yapmıyoruz ki niye başka başlıkta konuşalım
Osman1903 kombine-bilet basligi var, seni o tarafa alalım! Kombinesi olan arkadasları da kombine alıp klube para kazandirdiklari için tebrik ederim ama artık can sıktı bu konu zaten 1 senelik kombine hakkin var onu kimse elinden alamaz, artı kombine için 1000-5000 tl para verebilecek gücün var 100-200 tl daha ver izle açılış maçını yerinde

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı smhkcr

:claps: :claps: :claps: :claps: :claps:

Kombine aldım. Kulübe feda olsun.

Not: Çalışmıyorum. İşsizlik maaşı alıyorum.

Çevrimdışı Burak Akay

İyi de burda sadece kombineli taraftar yok ki. Dışardan takip eden benim gibi onlarcası var. Bizim suçumuz ney :D
Başkan benimde yok kombinem :) konu o değil sadece bazı konularda hep bu oluyor sayfa açılıp orda konuşun deniyor gidiyorsun sayfada 2 kişi var forumun amacına aykırı değilmi tartışıcaz konuşucaz ama neyse stad başlığını iyice dağıtmayalım
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ONUR KOLCU

vip koltuklar çok sırıtmış, bildiğin bembeyaz , stat eskiymiş de yamalanmış gibi olmuş , umarım hemen kirlenirler :)

Kirlenmesin diye üzerindeki naylonu çıkarmazlar :)

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

yalnız kale arkaları lütfen 150 liradan fazla olmasın ya :(

Çevrimdışı tayfunyasar

sanırım boşluk olan yerlerde ekran kablolamaları var. o yüzden ara koltukların işlemleri bitince o boşluklara ait olan koltukları takacaklar. vip tribün boyunca belli bir aralıkla devam ediyor kalın çizgi gibi gözüken alan.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 13:34:59 tayfunyasar ]
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı minsk kartali

tamamını yayınlayacağım ama biraz sürecek @Yusuf Tekeli
@Erdem Çözer Bir de insaatin time lapse videosunun orjinali yok mu? Besiktas tv oradaki televizyon uzerinden cekerek verdi.