Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473354 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tangaz

Beyler bu para muhabbetini sonraya bırakın şu güzel anın keyfini sürelim.

EN BÜYÜK BEŞİKTAŞK!!!
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ozan062

ne dedik bu maçlar için talep sayısı 75 bindfen fazla

işte bu talep bu sekilde 3 maça bolunecek:)

dediğim gibi aksam ben söyledim,,

bu pazar kaçmaz ki bunu güzel bir akıl oyunuyla taraftarada kabul ettiriyorlar neymiş

uefa imiş:) iyide biz paralara almaya devre arası baslamısız yani bu soylenenin bu parayla alakası yok vodafone istmiş ve olmuş birşey çnk bakın bugun sabah hgaberde okudum

ingiltere ligini bi kanal sifresiz verecekmiş yani bu demek oluyorki bu pazarı buyutmek için herturlu işe girişirsin:)
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ABDULLAH19031

Öncelikle camiamız için hayırlı olsun

kombine olayına gelirsek arkadaşlar kimsenin hakkı yenmiş değil sonuçta gelecek sene yine bilet alma olayı tam da bu dönemlerde geçerli olacaktı seneye yaşanacak zahmeti, stadın açılma heyecanı ve coşkusuyla sadece bu yıla özel farklı bir boyut kazanmıştır.Benim de kombinem var bende 3 yıldır bekliyorum ve bende para vererek kısmet olursa maça izlemeye gideceğim ne farkımız var?.

Yani h.sonu avm'lerde mağaza mağaza gezip alışveriş yaparken her gün paket paket sigara içip para harcadığımızda halkçı taraftar olmuyoruz da konu Beşiktaşımıza para harcamaya geldiğinde mi sıkıntı oluyor..Şu gerici zihniyeti artık geride bırakalım her şey Beşiktaş için yok neymiş efendim kapalıya kombine alınmış sadece 3 maç için de ayrıca 1500 TL. mi vereceğim..yahu nereden duydun  o tutarı niye halkı, insanları provake ediyorsun kardeşim ayıptır...kale arkaları olsa olsa en fazla 80 TL olur kapalı da 170-200 TL.arası olur İnönü de böyle değilmiydi..

Ben bu stadın bu kalitenin bazı beleşçi taraftara fazla olduğunu düşünüyorum...yazık! 
Kendimize gelelim aynı yerde semtten çıkmayarak gezi parkı olaylarının tam ortasında  para yokken 150 haciz dosyası kapıdayken arsenal de olmayan saha yapılıyor dedi adam duydun mu hemşerim duydun mu???

Her şey Beşiktaş için!
Keşke Beşiktaş'ımıza sarılabilsek !

Çevrimdışı Deadam

Arkadaşlar fevri konuşmalardan önce analiz yapalım;

1-Kombine sahiplerine haksızlık yapıldımı?
 Cevap :  kısmen yapıldı, önümüzdeki sezonun 11 Nisandan sonra yapılacak maçları için alınacak bedeller bu sene için tahsil edilecek yani yalnızca peşin bir ödeme söz konusu olacak.
2- Başka formüller olabilirmiydi?
  Cevap :  Olabilirdi, örneğin seçenek sunulurdu ya bu maçlara biletle yada önümüzdeki sezon 11 nisandan sonraki maçlara mı bilet parası vermek istermisiniz diye.
3- Avantaj ve Dezavantaj nedir.?
Cevap : Avantaj şu önümüzdeki sezon 11. Nisandan sonra yapılacak maçlar için bilet parası ödenmeyecek. yalnızca bu sezonki maçlar için para ödenecek. Böylece kombine sahibi olupta maça gelemyeceklerin biletleride satılarak gelir elde edilecek.

Genel görüşüm, keşke daha güzel bir jest yaparak kombine sahiplerinden ekstra bedel ödemeden bu maçlara girişleri sağlansaydı. Toplantıda Başkanın söylediği bir husus var Mayıs ayı bilançosu bu bilançoda +10 m € gibi bir gelir girdisinin olması finansal fair play açısındna kulübümüzün elini güçlendirecek.

Tepkilere empati kurarak cevap verirseniz kırıcı olmazsınız.

Totalda bakarsak 3 yılda stadımıza türlü engellemeler mali sıkıntılarla uğraşmamıza rağmen kavuşuyoruz. Bunun Keyfini çıkartmak lazım.

Sakin olalım artık mabed bizim hizmetimizde büyük keyif alın.

Mutsuzluğu değil mutluluğu kovalayın.

Maç biletleri 100 TL civarında olacaktır. Ben Bilet alabilirsem Ankaradan Seve seve bu bedeli+yol+konaklama masraflarını karşılayarak geleceğim.

gelincede kartal yuvasına en az 500 TL gömerim.

Herşey Beşiktaş İçin

SÖz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruatdır. Unutmayın
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı ibrahimktkc

Benim için Beşiktaşın menfaatleri kendi menfaatlerimden üstün gelir. Kimse kendi menfaatleri için kulübe destek olmuyor mantıklı bakıldığında. Olay kendi menfaatlerimiz olsa gider bugün dünyanın en iyi takımını destekler kazandığında bizde mutlu olurduk. En kötü zamanında bile biz Beşiktaşlıyız diyorsak ve takımımızın buna ihtiyacı varsa bu şahsi menfaatlerden önce gelir. Kaldı ki burda Başkana şark kurnazlığı yapıyor felan diyenler var. Başkan kendi cebine mi para indiriyor, kendi menfaati için mi gece gündüz çalışıyor? Hepimizin ortak paydası Beşiktaş menfaatleri olmalıdır. Ama gördük ki ucu insanlara dokunduğunda herkes hemen sesini yükseltiyor.

Çevrimdışı xxxkingme

Adamlar dünyanın en iyi statını yapmış. Yıllardır beklediğimiz açılış tarihini vermiş, bunlara sevinip havalara uçmak yerine  taraftar 3 maç için yaygara koparıyor. Bu forum asıl Beşiktaşlılık duruşunu sergilemiyor bırakıyorum burayı  iyi günler

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Kombineye öncelik tanındıktan sonra sorun yok.Sözleşmede stat açıldıktan sonra 1 yıl deniyor ve buda önümüzdeki yılın tamamında geçerli.Artık şu statın keyfini çıkartalım lütfen,daha fazlası bize yakışmaz.

Çevrimdışı minsk kartali

Cogu kisi kombinemi acilis maci icin aldim yazmis. Benim merak ettigim eger stad yazin acilsaydi ve  acilis maci ozel bir gosteri maci olsaydi kombineler gecerli olacak miydi ?

Çevrimdışı ilhan mansız

Taraftara yapilan cok buyuk ayip. Resmen enayi yerine konmak afedersiniz. Mayis ayinda daha dusuk bir borc gostermekten baska bir sey degil.
Fatih hocam, neyin ayıbı, 2 senedir bedava maç izliyorum. Onları ne yapacağız? Zaten kombinem de 1 tam yıl geçerli. Abartacak bir durum yok, bize alış için öncelik versinler yeterli,,

Çevrimdışı minsk kartali

Fatih hocam, neyin ayıbı, 2 senedir bedava maç izliyorum. Onları ne yapacağız? Zaten kombinem de 1 tam yıl geçerli. Abartacak bir durum yok, bize alış için öncelik versinler yeterli,,
Bravo . Iste durus tam da bu olmaliydi en basindan.  :claps:

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Arkadaşlar fevri konuşmalardan önce analiz yapalım;

1-Kombine sahiplerine haksızlık yapıldımı?
 Cevap :  kısmen yapıldı, önümüzdeki sezonun 11 Nisandan sonra yapılacak maçları için alınacak bedeller bu sene için tahsil edilecek yani yalnızca peşin bir ödeme söz konusu olacak.
2- Başka formüller olabilirmiydi?
  Cevap :  Olabilirdi, örneğin seçenek sunulurdu ya bu maçlara biletle yada önümüzdeki sezon 11 nisandan sonraki maçlara mı bilet parası vermek istermisiniz diye.
3- Avantaj ve Dezavantaj nedir.?
Cevap : Avantaj şu önümüzdeki sezon 11. Nisandan sonra yapılacak maçlar için bilet parası ödenmeyecek. yalnızca bu sezonki maçlar için para ödenecek. Böylece kombine sahibi olupta maça gelemyeceklerin biletleride satılarak gelir elde edilecek.

Genel görüşüm, keşke daha güzel bir jest yaparak kombine sahiplerinden ekstra bedel ödemeden bu maçlara girişleri sağlansaydı. Toplantıda Başkanın söylediği bir husus var Mayıs ayı bilançosu bu bilançoda +10 m € gibi bir gelir girdisinin olması finansal fair play açısındna kulübümüzün elini güçlendirecek.

Tepkilere empati kurarak cevap verirseniz kırıcı olmazsınız.

Totalda bakarsak 3 yılda stadımıza türlü engellemeler mali sıkıntılarla uğraşmamıza rağmen kavuşuyoruz. Bunun Keyfini çıkartmak lazım.

Sakin olalım artık mabed bizim hizmetimizde büyük keyif alın.

Mutsuzluğu değil mutluluğu kovalayın.

Maç biletleri 100 TL civarında olacaktır. Ben Bilet alabilirsem Ankaradan Seve seve bu bedeli+yol+konaklama masraflarını karşılayarak geleceğim.

gelincede kartal yuvasına en az 500 TL gömerim.

Herşey Beşiktaş İçin

SÖz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruatdır. Unutmayın Abi büyük adamsın sen.Her gönderin gerçekten mantıklı ve öncelikleri Beşiktaş olan yazılar.Başkan bahsetti ya Beşiktaşa hizmet etmiş kişilerin resimlerini asacaz diye Elimde olsa senin resimnide yaptırırım :D :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 22 Mart 2016, 12:22:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Herkes kendi fikrini söyleyecek tabi ki;

Sonda gelen soru bence olayı bitirmiştir. Şuan alamayacak durumu olanı anlarım ve sözüm kesinlikle onlara değil ancak kulübe para gerekiyor.

Yaklaşık 30 milyon Tl gişe demek 3 maç. 3 maçta stad maliyetinin %10'u veya oyuncularının maaşının %33'ü karşılanacak olaya böyle bakmalı verecek durumu olanlar.

Kulübün başında artık ''yiyiciler'' yok arkadaşlar. o yüzden kulübü kendinizden ayırmayın maddi olarak ne koyarsak onu alacağız.

Dolayısıyla ben normal karşılıyorum.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 12:23:39 Çağrı ]
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı tekincelik

İzleyemeyenler İçin Bugün Düzenlenen Vodafone Arena Basın Toplantısının Tamamı:
http://www.youtube.com/watch?v=cQXUXb2GpZA&feature=youtu.be

İyi İzlemeler :)
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 12:30:47 tekincelik ]

Çevrimdışı Savaş

Açmaktan vazgeçip 3 maç daha olimpiyata gidiyoruz yeni sezonda acicaz kombineleriniz olimpiyatta geçerli deseler daha iyiydi sanırım.

Futbolcular kulube avukat getirdiğinde futbolcuya sallayanlar kulübe dava açmayı konuşuyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

inönüde bir senede kazandıgımı 3 maçta kazanıcam dedi yani 10milyon dolar yani 30milyon tl kazanıcam dedi

zaten vodafonedan ilkkez 10milyonu aldık hiçbir zaman almadığımız gibi  yani  hesapta yokken,, oda 10milyondu lütfen bu konuda oyuna gelmeyin esas sebebi bu değil çnk basın mensubu biliyorsunuz baskandan bir nevi bilgi alır o istemiştir oda bu konuya parmak basıp ortamı yumusatmıslardır

ama benim mantığıma göre etik değil ama yapılmasıda bir anlamda doğru bir hamledir...kızanlarada hak veriyorum yönetimede vodafone un isteğinede
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 12:24:55 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Kardeşim ben 3 maç için  1500 mü verecem  dedim ama kapalı için değil numaralı için dedim bunu, bunuda yukarda bir arkadaş numaralı 500 olura istinaden yazdım, bilip bilmeden konuşmayın, burada en büyük hata bu duyuruyu yapıp bilet fiyatlarınıda açıklamamaktır ben 24000 tl üzeri para verdim Numaralıdan zar zor aldım, 3 maç için Yinde 1500 tl üzeri nasıl vereyim, hadi bu yapılan hakikatyen ayıp ama Yönetimden ricam üstüne birde ikinci şoku vurmasınlar, en kötü günde takıma destek çıkanlara. Şahsen tek beklentim ilk maçta orada olabilmekti, o yüzden o kombineyi aldım, şimdi belki bir yıl boyumca aldığım koltuk için benim verebileceğimin 3 5 katını verebilecek insanlarla yarışmak durumundayım, o yüzden keşke fiyatlarda açıklansaydı bari bu konuda rahat edelbilseydik.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Çimler hani şeffaf olucaktı ??????????????????????

Çevrimdışı Ayberk

Yazının muhatabı değilsin
Ne demek muhatabı değilsin. Benle ya da bir başka Beşiktaş taraftarı ile konuşurken kelimelerini özenli seç özellikle bu kişi senin büyüğün ise. Beşiktaşın menfaatlerini savunan birine kendi egonu tatmin etmek için "utanmadan" diyemezsin
Beşiktaş tek, siz hepiniz

Çevrimdışı ibrahimktkc

Bende tam olarak tepkilerin bu şekilde olmasını beklerdim. :claps:

Çevrimdışı Gökhan Almar

Açmaktan vazgeçip 3 maç daha olimpiyata gidiyoruz yeni sezonda acicaz kombineleriniz olimpiyatta geçerli deseler daha iyiydi sanırım.

Futbolcular kulube avukat getirdiğinde futbolcuya sallayanlar kulübe dava açmayı konuşuyor.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En iyi yorum

Çevrimdışı DOĞAN

Burada en önemli açıklama bence şu f.orman diyorki biz stadı devre arasında açmaya planladik ve bu yönde uefaya bilgi verdik yanı biz bu gelirleri vaadettik ama bu gelirleri elde edemedik şimdi durum su eğer kulüp statdan vaat ettiği gelirleri elde edemezse kulüp zaten UEFA kıskacında ve zor durumda kalabilir bu yönden haklı kulüp bir yondende kombine almış tarafta diyorki arkadaş biz kombinemizi aldık hakkımızı isteriz bence son 1 yil hariç kombinelere %50 bilet indirimi yapıp bu meseleyi çözebiliriz ama biz olimpiyata gittik basaksehire gittik biz çile çektik demekde hakli bir serzenişte olsa vefasızlık gibi görünüyor 2 yıldır şampiyonluk kovalayan özellikle bu sene bol gol atan zevk veren takımı sanki orta sıra takımını destekleyen cefakar taraftar modunada sokmayın malasef bir ankaralı olarak maçlara istediğimiz kadar sık gidemiyoruz geçen sene bir şans oldu hem konya hem ankarada takimizi ev sahibi olarak izledik ama taraftara şunu derse haksizdir ben musteri değil taraftarim beni koru evet haklı sonrada ben sözleşme imzaladim benim hakkım var EE kulüpte sözleşmede açık bulursa kullansin ozmn bunu çünkü sen elindeki kâğıt parçasıyla yok dava açarım vay efendim dolandırıcılıktan mahkemeye veririm diyorsan kulüpte bu haklarını sonuna kadar kullansin.

Çevrimdışı Zippo1933

Arkadaslar gercekten ayip oluyor. Sen üc sene mac izle, üc maclik bilet icin öncelik al, üc senedir binlerce forum sayfasinda buda olsun suda olsun taleplerde bulun sonrada ayip oldu de.Insaf arkadaslar insaf.Bu dünya menfat dünyasi ne diyeyim. Bu üc mac icin yaygara yapan arkadaslar acilista orda olmayi hakketmiyor.

Çevrimdışı Deadam

https://twitter.com/Faruk_Akkus/status/712222279036497920

@FARUK şu gürültüde toz duman ortalıkken araya video fotoğraf sıkıştırıyorsun ya bitiyorum bu sükunetine :D 
@Hüseyin Karabulut eyvallah. Ama bana gelene kadar nice değerli arkadaşlar var aramızda resmi asılması gereken.

Hepsine hürmetlerimi sunuyorum
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Söz konusu Beşiktaş ise gerisi teferruattır, para sonuçta klübümüze gidecek, Eyvallah. Ancak yaşadığımız reel bir hayat var, maddi-manevi sorumluluğunu taşıdığımız ailelerimiz var. Paramızı harcarken onların da haklarını gözetmemiz gerekiyor. Bilet fiyatları açıklanmadan çok da yorum yapmak istemem ancak fiyatlar Derbi-normal maç ortalaması dışında bir meblağ olursa da gidemem açıkçası. Şunu da samimane sizinle paylaşmak isterim ki; şu an elinden şekeri alınmış çocuk modundayım. Ama iddiam şudur: "İLK MAÇ HAKKI KOMBİNE SAHİPLERİNİN OLMALIYDI"
En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.