Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473648 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yavvuzz

bu stat 11 nisanda açılsın , gidip maç izleyelim. 3 maçlık bilet için bana fark etmez , çok fazla üzülmeye gerek yok daha iyi olur kanısındayım .

Çevrimdışı Oktay

:sevinc :sevinc
samet stadın temeli atıldığında 21 yaşındaydın bak 24 yaşına geldin stat bitti ..bide bitmez diyodun :evillol: :evillol:

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Gun- aydiiinnn arenaaa!
Asagida yeni  acigin onunde  kamera- tripod  goruluyor.. herhalde  cim serimi  10:30 a  kadar biteceketir  ve  aciklama  saha icinden  yapilacak...
Yorgo

Çevrimdışı sallapati

zemin ile tribünler arası ne olacak ?

sentetik çim.. uygulaması basittir onun

Çevrimdışı hic2222

sentetik çim.. uygulaması basittir onun
Eyvallah, ne olacağını bilmiyordum, teşekkürler...
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı mrtylvz

arkadaşlar kombine mevzusunu dile getirmiş bende fikirlerimi söylemek istedim.

öncelikle bende buradan çok tepki beklemezdim

1 sene geçerli olacak benim kombinem nasıl giremem diyorlar diğer senenin son 3 maçı kalıyor geri onu baştan ödediniz sayın.

Ben durumda herhangi bir sorun görmüyorum ama şu anlık.

Eğer kombine sahibi istediği halde ilk 3 maçtan 1 ine bilet bulamazsa o zaman saçma olur işte.

bunu da ayarlarlar diye düşünüyoru.

Çevrimdışı attila_metu

O değil de işyerinde olanlar açıklamayı nasıl takip edeceğiz? Yayını izleyebileceğimiz bir link varmı acaba?

Çevrimdışı sallapati

O değil de işyerinde olanlar açıklamayı nasıl takip edeceğiz? Yayını izleyebileceğimiz bir link varmı acaba?

http://www.bjk.com.tr/markalarimiz/index/bjk_tv

Çevrimdışı SDemirsoy

samet stadın temeli atıldığında 21 yaşındaydın bak 24 yaşına geldin stat bitti ..bide bitmez diyodun :evillol: :evillol:
vay be @Oktay abi sen öğlen fotosu ben akşam fotosu çekerdim kaba inşaatta testere kiriş üzerinde dizimi bile sakatladım ya

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı sallapati

vay be @Oktay abi sen öğlen fotosu ben akşam fotosu çekerdim kaba inşaatta testere kiriş üzerinde dizimi bile sakatladım ya

özledin mi?  :lol:

Çevrimdışı İhsan

Günaydın

Ne olacak şimdi?
Önceden biz sayardık:
1, 2..... 42 , bitti  :)
 :s20: yok bitmedi 43, 44, 45..... 84 , bitti  :D
 :akuma: :s20: :steamed: yok bitmedi 85, 86, 87, 88 .... 126 bitti  :evillol:

Ya oğlum SIS, daha saymaya başlamadan yem yeşil çimleri nasıl bitirirsin? Biraz uzatsaydın da keyfini çıkarsaydık.  :by2:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı Burak Akay

Lig tv açın drone la stadımızı gösteriyor
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Oktay

Fikret Orman cogunlugu musteri yapmis. Dun aksam ki mesajlardan ogrenmis olduk.
fatih şahsen tanışmışlığımız var gerçekten güzelde bi arkadaşssın bu F.ormana bukadar niye kafaya taktığını ilk görüşmemisze senden öğrenmek istiyorum :icool: :icool:

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Günaydııın :) Valla dün 10 gibi yattım erkenden,sabah kalkıp gelişmelere bakayım dedim 10 sayfa kombine işi konuşulmuş..Beklentim çimlerin stada gelip o yönde konuşma olmasıydi ama fotoğrafta olmayınca bu konuda konuşulmamış..Şimdi tekrar bi girdim çimler büyük oranda bitmiş  :D :D Valla acayip mutluyum beee belli ki adamlar gece-sabaha karşıda çalışmış :) Helal olsun adamlara valla☺
Not:Yazımdan kombine konusundan rahatsız olduğum anlaşılmasın,tartışılması gereken konu tabi ama ben çimi büyük bi heyecanla beklediğimden hayal kırıklıgına uğramıştım biraz :)
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı harunmustak

18.30 ların unutulmayacak Samet 😬
Mustafa Pektemek gibiydin sevgilim, ne yaptığın belli değildi...

Çevrimdışı Oktay

ozaman statdı takip eden günlük 60-70 kişi vardık yoktuk çektiğim fotolar wow arşivinde kaldı ilk ana sayfaya çıkan fotomda buydu

Çevrimdışı sallapati

şu stadda kötü anılarımızın olduğu konular

numaralı fore kazık
eski açık fore kazık
obitaş
iz inşaat ve çatı kazası
bitmeyen semerler
mir olayı
1 vefat 1 yaralanma...

bitirdik hayırlı uğurlu olsun  :by2: :by2:

stadımızda çalışan tüm işçilerle birlikte Vefat eden ve yaralanan 2 işçimizin ailelerine , taşeron firmalara , vodafone ekibine  , Beşiktaş İnşaat Aş ye özel bir teşekkür ve saygı etkinliği yapılmalı...
böyle birşey hiçbir stadda yapılmadı Türkiyede bildiğim kadarıyla...

Çevrimdışı Ensar

Kombinesini üç yıl önce çıkar çıkmaz alan biri olarak, bu sezon sonunda üç maça para vermekle önümüzdeki sezon sonundaki üç maça para vermek arasında pek bir fark göremiyorum.

Hatta bu sezon sonunda kulübe sıcak para girişi olması ve bunun transfer bütçesine yapacağı katkıyı düşününce, kalan 3 maç için bilet almaya daha bile olumlu bakıyorum.
Bununla birlikte, kulübün bu durumu ayrıntılı bir açıklama ile taraftarın da gönlünü alacak bir şekilde duyurması gerekir.

İletişim Direktörü'nün twitterdan yazdığı yarım yamalak bir mesajla kamuoyuyla paylaşılınca işte böyle infial yaratıyor.
abilerim düşünce bu olmalı, aşırı hassasiyet gösterdiniz , zaten öncelik veriliyor , sizler gibi gönülden Beşiktaşlılar için bunlarin lafı dahi olmamalı naçizane görüşüm
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı browerdi

Günaydın gece üçe kadar bekledim çimler geldimi diye son foto 11 civarlarında geldi o saate kadar kombine muhabbeti baydı. Ve sabah müthiş süpriz .. Hasret Bitiyor
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı mert_

sen çekip twittera atardın ben de üşenmeden hepsini wow'a yüklerdim @SDemirsoy 18.00-18.30 arası :) (tabi o zaman necmi abi bu yuvamızı açmamıştı daha)

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Oktay

buda bi başka ana sayfaya çıkan fotografım