Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5475351 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Cihangir Gökdoğan Instagram.

edit: Bu arada abi süper şiir seslendiriyo bilginiz olsun :D

[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 04:36:35 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Sergenyalcın

20 sayfa en az kombine muhabbeti gördük. Cidden forumun en sevmediğim olayı sıkıcı tartışmalar bence kombine olayı için başka bi başlık açılsın en az 10 sayfa bunları görmekten sıkıldım

Çevrimdışı Tahsin Ç.

Hakikatten bu kulübe değer verip kombine alanlara karşı bazı arkadaşların yaptığı haçlı seferini dehşetle okudum, ben hayatımda hep bilet alarak maça gittim hiç kombine almadım son maçta da ordaydım ilk maçtada orada olacağım, ama bu sefer hayatımda ilk defa almış olduğum kombinemle bir davet üzerine gittiğim zamanı saymazsam ilk defa numaralıdan 1 sezon maç izleyeceğim, 3 yıldır hayalini kurduğum açılış maçında, özenerek seçtiğim koltuğumda oturabilecek miyim acaba endişesini bana nasıl yaşatırsınız ?, açılış gününün hayaliyle hep bu forumu takip ettim,  benim koltuğuma benden önce birisinin oturmasına müsade edermiyim ? Bazı şeyler parayla pulla ölçülemez, ben imkan ihtimal  vermiyorum kombine sahiplerinin mağdur edilmesini, hadi diyelim gaflete düşüp yaptılar bu işi, hak sahibince alınan koltukların yeniden satılması için mutlaka kombine sahibine sorulmalı, bir Allahın kuluda demez ki benden önce bir başkası benim yerimde açılışı yapsın, şunuda atlamayalım önemli olan 1 yıllık hak değil önemli olan Vodafone Arena'nın açılışında Bende oradaydım diyebilmek.
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2016, 05:38:46 Tahsin Ç. ]

Çevrimdışı ahmetx

Günaydın çimler gelmemiş,hibrit makineleri stand by da bugün muhtemelen onlarda kontak açar ve hareketli bir gün yaşarız.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Burak

Neredeyse bitmiş gibi

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Anıl1903

Çimlerin bitmesine çok az kalmış gözümüz aydın darısı diğer işlerin başına  :ishock: :ishock: :ishock:

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Mutlu gecelerden sonra güneşli günlere günaydın.

Sabah sabah beşiktaşk facebook sayfasından bir foto;   :claps: :busted_cop: :super:

Çevrimdışı kadir137

Sabah sabah beşiktaşk facebook sayfasından bir foto;   :claps: :busted_cop: :super:
Çimler bitmek üzere mi ben mi yanlış görüyorum :OOO
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çimler bitmek üzere mi ben mi yanlış görüyorum :OOO
doğru görüyorsun 2 3 saatlik işi var çimler finito

Çevrimdışı ers_an

Günaydın. İş öncesi çok güzel bir görüntü. Resmen odada telefona sırıtıyorum. Görür görmez oha be SIS dedim. Helal olsun✌️

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Çevrimdışı mmeteris

Allahım ne kadar güzel bir gün..

Kartal Gol Gol Gol

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Günaydın arena.  Keşke diğer işler için de SIS olaydı.  :claps:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı bhdr

Çevrimdışı bozkurtözcan07

Şu an iş yerinde sadece göbek atmadığım kaldı.
İlk maçı sabırsızlıkla beklemekle beraber hayallere dalmaktan insan kendini alamıyor.   :sevinc :halay: :ishock:

Çevrimdışı bhdr

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Yatmadan en son mabede bakıp yatıyorum gece rüyamda çim bitmiş gördüm.  Yatakta tek gözümü açabildim foruma girdim rüyam gerçek olmuş :halay: :ishock:
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Aldigim nefesin tadi bir baska bu sabah   :halay: :ishock: :ishock:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı Abdurrahim S.

Lütfen ülke gündeminde herhangi bi üzücü olay olmasın da şu günü doya doya mutlu bi şekilde geçirelim çimler serilmiş, hibrit uygulamasına başlanıyor daha ne olsun.. Herkese günaydınlar ^^

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı hic2222

Günaydın,,
Hakikaten sürpriz oldu...

Her yerde çim var,
Kalbim senin arena,

Her yerde çim vaaaaaar,
Kalbim senin arena,    :sevinc
Kılıcın yapamadığını adalet yapar.

Çevrimdışı SuperBJK

Ne kadar da güzel bir gün ayması bu böyle  :-*

Çevrimdışı Erdem Çözer