Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472137 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı celiker1

Beşiktaş yönetimi bir söz veriyorsa tutmalı.Taraftarını aptal yerine koymamalı.Umarım doğru değildir bu haber.Stad acildigi gun baslatirsin kombineyi.Seneye 3 mac kala ister kombine cikart,ister bilet sat ama kombine alip bu gunleri bekleyenlere bu kurnazligi yapma :s20: :akuma:
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı sahinnd

Herked bir 3 yıl tutturmus gidiyor ama ben satisa kapanmadan önceki gün aldım. :bawling: maca bile gitmedim daha kombine ile :s20: koskoca kulup sozlesme sartlarini degistirmez
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı emrekhvcgl

şu kombine olayının akla ve mantığa uygun bir açıklaması yok. kombinem yok ama eğer kombine sahibi olsaydım çok üzülürdüm. taraftarı müşteri olarak görmekte zirvedir bu. üzücü ve yakışmayan bir durum...

Çevrimdışı türkmen

Pek yazmam ama kombine konusuyla alakalı bir şey söyleme gereği hissettim.  Tek ben mi böyle düşünüyorum yoksa atlanıyor mu bu durum bilemedim. Önceki sayfada bir abimiz paylaşmış, "Vodafone Arena açılışından itibaren bir yıl boyunca kombinen geçerli." bu ifade ile "Stad açılışıyla beraber diğer sezon maçları da kombineye dahil." ifadesi farklı, bir kaç sayfadır bu karıştırılıyor gibi geldi bana. Sonuçta 11 Nisandan itibaren bir sene geçerli olsa seneye son 3 maça da para verip gireceksiniz aynı fikstür olursa. Ha bu sene son 3 maça para verip girerek seneye tüm maçlarda kombine geçerli olmuş ha bu seneyle beraber seneye son 3 maça kadar kombine geçerli olmuş fark eder mi ki?

Çevrimdışı Hacıhüso

Benim görüşüm temelden bu işe girip açılış maçı hayali kuranların hakkı yenmemelidir. Bu günden itibaren kombine alanlara 3 maçlık ekstra istenebilir. Kulüp taraftarını üzmeden de bu işten karlı çıkabilir. Hemen isyan etmeyin derim ben.

Çevrimdışı serti67

@serti67 o zaman o sartlarla cikarmasaydin kombineyi kimse seni zorlamadi. Kusura bakmasin sartlair sne belirledin bend ekabul ettim. Sonra sartlari degistridim o kombineler iptal gel 3 mac icin kombine cikart diyemezsin.
abı zatten elestırende kendıne gore haklı dıorun kızanada kımse tepkı gosteremez ben sadece ııkı sene bedava mac ızledık artı bu uc mac ıcın oncelıkte kombıne sahıplerıne verıldı ben kendımce fazla kızammadım ama mesela oncelık vermeseler kombınelılere ozamn okadar acılıs bekledık sımdı bıze bılet kalmasa cok uzulurdum ama aksıne kızanada kızamam elestıremem
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı iilkerr

Sözleşme açık : Vodafone Arena açıldıktan itibaren bir yıl geçerlidir.

Bunun anlamı, yarın stat açılırsa seneye bu güne kadar oynanan maçlara gidebilirsin demektir. Kombine sahiplerine bu sezonki maçları parayla izletmeye kalkarsan bu düpedüz nitelikli dolandırıcılığa girer. Bir kişinin dava açıp lehine karar çıkartması -ki çıkartmaması için savcının, hakimin yasa hukuk bilmemesi gerekir- emsal bir karar olur ve kimse bunun altından kalkamaz. Borsada işlem gören bir şirketin böyle bir şey yapması öyle kolay değil.
  Benim kombinem yok. Üç sene önce daha temelinde kombine alan adam stat açılışında benle aynı seviyede mi olacak? Yapmayın arkadaşlar. 20 bin insan var. Sen taraftara kombineni aldın, ben stat açılınca bir sene maça git dedim  ama sen gel ilk üç maç bilet al dersen, bilet 1 lira bile dersen bu iş çok kötü yerlere gider. Sponsorların tavrı nasıl olur, taraftarın tavrı nasıl olur bir düşünün. O çok övündüğümüz reklam gelirleri falan yalan olur. E loca sahipleri de aldı seneler öncesinden localarını. Onlar da 3 maçlığına tekrar bilet alsın. İlk üç maç localar normal satışa çıksın. Ne farkı var ? Olur mu öyle şey ya.

Çevrimdışı demir_kArtAl

2016-2017 sezonunda zaten tribünde olacaksınız beyler 3 maçlık bilet parası mı fazla geldi şimdi?
Tepkiniz varsa gelmezsiniz, mabede kavuşmak için yanıp tutuşan bi ton insan var o stad 3 maç yine ful çeker takıma destek verilir.

bu nasıl bi üslup ya, o açılış maçının önemine binaen yaklaşık 3 yıl önce almışız kombinemizi, ben şahsen olimpiyat stadındaki maçlar için değil açılış maçı için aldım kombineyi, bak açılış maçı için kombine aldım diyorum. Kimse bana açılış maçına ayrıca bilet alacaksınız istemiyorsan gelme diyemez. Sözleşmem var elimde. Beşiktaş için harcadıklarımızın peşinde olsak hesabını tutsak buralarda olmazdık. Ayıptır, biraz saygı.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı fevzikececi

Bu işler o kadar kolay değil, kaldı ki Başkan da yönetim de aptal değil. Bu kadar insana kombine sattıktan sonra böyle saçma sapan bir yola girip stadın açılışını rezil etmezler.

Ben üç yıllık kontrat imzaladım. Kontrat çok açık şekilde stadyum açıldıktan itibaren başlar ve takvim yılı olarak üç yıl sürer diyor. Bana gelip elbette bu durumda 11 Nisan 2018 sonrası dönem için para isteyebilirler. Ancak o kontrat sonucu kimse gelip ilk üç maça para falan isteyemez.

İşin ucundaki sorun para değil, prensipler. Biz ödeme yaptığımızda Aralık 2013'tü. Maket bile yoktu, lansman yapılmamıştı henüz! Yahu topraktan bile girmedik, toprağa bile inilmemişti daha! Kim bana gelip ilk maça giremezsin diyecekmiş? Beşiktaş istesin, kaç paraysa verelim, veriyoruz da zaten ama prensiplere bağlı kalınsın.

Neticede kongre öncesi, her şey güzel giderken böyle bir hamle yapacaklarını sanmam.

Çevrimdışı tugozcan

Topraktan kombine soylemi de fazla acitasyona giriyor artik. Kucumsemiyorum buyuk saygi duyuyorum. Gecen sene kombine alan kendim için demiyorum. Taa ilk sene alanlar icin saygi duyuyorum.

Ama sanki 3 yil boyunca hic maca gidilmemis, oyle veya boyle toplamda 6 derbi + 9 avrupa ic saha maci izlenmemis gibi konusuyorsunuz. (Normal sartlarda su maclarin ucreti kombineyi amorti ediyor zaten) Sanki 3 yil once kombine almis ve 3 yil boyunca mac izlememis gibi konusuyorsunuz.

Her seyden onemlisi seneye koca bir sezon daha izlemeyecekmissiniz gibi konusuyorsunuz. Su 3 mac icinde oncelikli bilet hakkıniz yokmus gibi konusuyorsunuz.

Yeter artik yahu. Topraktan kombine topraktan kombine.. 1000 liraya 3 sezonda 60-70 mac izledik iste. Seneye en az 20 mac daha izleyecegiz. Ne bu siddet bu celal

Çevrimdışı berkotistis

Kombine sahibi abilerim kardeşlerim, biliyorum orta da bir hukuksuzluk var kabul. Ancak şöyle bi düşünün ,  seneye yeni sahamızla muhtemelen yine şampiyonluğa oynayacağız. Seneye son 3 maç bilet bulmak için dünya kadar zorluğa girmeyeceksiniz  bu sene de öncelikli bilet alacaksınız  bence işin sıcağıyla fazla abartıyorsunuz şuan sizin için gayet olumlu bir şey bu durum bence.

Çevrimdışı can1903

Ersoy Özdem de yazmış bu konuyu. Yarın başkan nedenini açıklayacakmış.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

İnanamıyorum.İzmirde  yaşıyorum doğal olarak ve bir  emekli olarak  alamadım kombine.Ama Maximum 250  bilemedin  en fazla  300 tl için çıkartılan  yaygarayı  hakikatten  anlamıyorum.Ben eğer yönetimde  olsam 11Nisan 2017 de tüm kombine haklarını  sonlandırır  ve 42000  bileti  satışa  çıkarırdım.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Yönetim bu cefakar taraftarın gönlünü kırmamalı şu güzel günlerde.

Bu arada duygulandım be..

http://twitter.com/HaberKartali/status/712032503884812288
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

İzmirliyim, öğrenciliğimden dolayı kombine alacak durumum yok ne yazık ki ancak bulabilirsem gerekirse harçlığımdan kesip 3 maçlık kombine almak istiyorum. Ancak durumum olsaydı da triplere girmeden kombineme verilecek 1 haftalık önceliği kullanır 3 maçlık kombinemi alır geçerdim herkesin karakteri farklı, ben dert etmezdim bu durumu.
Kimsenin Beşiktaşlılığına laf ettiğim yok durum sizi rahatsız ediyorsa almazsınız önümüzdeki sezon ister kombinenizle ister kapattığınız locanızda takımımızı desteklersiniz.
Ayrıca yaşınızı bilmediğim için 'abi' kelimesini kullanmadım saygısızlık ettiysem affola.

Kardeşim ben de öğrenciyim. Bir sene boyunca para biriktirip geçen sene kombinemi aldım. Kulüp için çoğu zaman hiç düşünmeden fedakarlık yaptım, harçlığımı verdim. Şimdi belki durumum yok, belki de hukuksuzluğa tahammülüm yok. Ama sen hala haksızlığa uğradığına inanan insanlara karşı trip atmayın, rahatsız mı oldunuz gibi ithamlar kullanıyorsun. Yaptığımız yorumlarda dünyanın bin bir türlü hali olduğunu unutmayalım.

Çevrimdışı ZEKI

İzmirliyim, öğrenciliğimden dolayı kombine alacak durumum yok ne yazık ki ancak bulabilirsem gerekirse harçlığımdan kesip 3 maçlık kombine almak istiyorum. Ancak durumum olsaydı da triplere girmeden kombineme verilecek 1 haftalık önceliği kullanır 3 maçlık kombinemi alır geçerdim herkesin karakteri farklı, ben dert etmezdim bu durumu.
Kimsenin Beşiktaşlılığına laf ettiğim yok durum sizi rahatsız ediyorsa almazsınız önümüzdeki sezon ister kombinenizle ister kapattığınız locanızda takımımızı desteklersiniz.
Ayrıca yaşınızı bilmediğim için 'abi' kelimesini kullanmadım saygısızlık ettiysem affola.
Yasim proflimde yaziyor ama sizinki yazmiyor. Aynen oyle durumu olmayan bir cok kisi 3 yil oncesinden daha stad yokken aldi. Alirken verilen sozlere inanarak aldi. Klup dedi vodafone acildiktan sonra 1 yil gecerli diye, ben demedim. Kaldiki bunu bir organizasyon ile aciyor olsa agzimi acipda bir tek kelime bile etmem. Bilet fiyatlarini istedikleri gibi belirlesinler. Kombinesi olan adama  heleki topraktan sana guvenerek girmis adama bilet al 3 mac kombinen ekle dersen o zaman bende dur derim. Takima zaten destek oluyoruz formasiyla dergisiyle. Tekrar sutune basarak soyluyorum isin para kısmında degilim. o 3 macin bilet paraisndan daha fazlasini gider kartal yuvasinda harcarim. Ama bana senin kombinen gecerli degil git bilet yukle diyemezsin. Ticaret kanuna aykiri. Sozlesme hukumlerine aykiri.

Çevrimiçi murat

Bir kural konulmuşsa buna konunun bütün muhatapları uymak zorunda.gelecek sezonun son üç maçını şimdiden satabilirler bunda hiçbir mahsur yok ama ilk üç maça böyle birşey yapma hakları yok.bunu yaptıkları taktirde bence 17 maçtan fazlasını seyredenlerin kombinelerinide iptal etsinler.hatta fazlası olanlardanda para talep etsinler.kural bir kere delinmekle  birşey olmaz demişti bir büyüğümüz.bir diğeride verdimse ben verdim demişti.

Çevrimdışı Ahmets

Bilet önceliği verilecekse benim açımdan sorun olmaz fakat erken alan biri en fazla 5 koltuk alabilir diye biliyorum. Kombinem olduğu halde açılışa gidemezsem çok büyük ayıp olur kusura bakmayın. Diğer maçlar neyse ama açılış maçı çok çok önemli benim için.

Çevrimdışı iilkerr

Sırf açılış maçına gidebilmek için kombine alan insanlar var. Kaza olmasaydı da iki maç önce olsaydı nolacaktı? İlk yarı kombine sahipleri bilet alacak ikinci sene mi girecek diyeceklerdi ? Bu şekilde yapacaklarsa da insanlar kombine satmadan önce bilgilendirecekti. '' Bak kardeşim kombineni satarım ama stad sezon başında açılmadıysa, aynı sezonun ortasında dahi açsam da senin kombinen gelecek sene geçerli olacak'' diyecekler o zaman, insanlar da ona göre hareket edecek. Başta dediğimi bir daha söyleyim . SIRF AÇILIŞ MAÇINA GİDEBİLMEK İÇİN KOMBİNE ALAN İNSANLAR VAR.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı demir_kArtAl

İnanamıyorum.İzmirde  yaşıyorum doğal olarak ve bir  emekli olarak  alamadım kombine.Ama Maximum 250  bilemedin  en fazla  300 tl için çıkartılan  yaygarayı  hakikatten  anlamıyorum.Ben eğer yönetimde  olsam 11Nisan 2017 de tüm kombine haklarını  sonlandırır  ve 42000  bileti  satışa  çıkarırdım.

ben kombine alırken bana, şu an aldığınızı için ömür boyu önceliklisiniz dendi, hiçbişey iptal edilemez. Evet topraktan aldık, bunun o zamanki önemini iyi biliyoruz. Bu stad bitmez nasılsa diye, inşaat durdu duracak diye korkmadık aldık.
"remzin kartallar gibi manileri yen, aş; layıktır bu vasıflar sana ey şanlı beşiktaş"

Çevrimdışı Raskolnikov

Bu olayı daha önceden sormuştum Necmi abi cevaplamıştı. Sorduğum zaman ücret iadeli olacak diye düşünüyordum ama Rıdvan Akar'ın cevabına göre ücret iadesi olmayacak. Benim kombinem yeni açıktan o yüzden şahsen bir yandan sevindim çünkü kapalıda maç izleme şansım olacak. :halay: 2 yıldır ücretsiz maçlara gidiyorum o yüzden 250-300tl üç maç için verilebilir ancak benim gibi öğrenci olanlar için hayli masraflı olacak. Yine de bir iki ay borçlu gezecek olsam da üç maç kapalıdayım  :sevinc

Çevrimdışı emre_1978

2016-2017 sezonunda zaten tribünde olacaksınız beyler 3 maçlık bilet parası mı fazla geldi şimdi?
Tepkiniz varsa gelmezsiniz, mabede kavuşmak için yanıp tutuşan bi ton insan var o stad 3 maç yine ful çeker takıma destek verilir.

Bilet parası fazla gelmedi, 2013 Aralık ayında ortada sadece iki tane çizim ve boş bir arsa varken kulübe yardım olsun inşaata katkımız olsun diye 15bin'er dolar verip yerimizi aldık arkadaşlarla. Bilet için 300 - 500 yine verilir de mesele para değil.

İnsanlara kombineler satılırken 2014 Ağustos'ta stadımızdayız diye satıldı, gecikme olursa stat hazır olduğu andan itibaren başlamak üzere 1 yıl / 3 yıl geçerli olacak diye söz verildi. Sözden ziyade, sözleşmeye de bu madde koyuldu.

Bunu yazılı taahhüt ettikten sonra ben vazgeçtim deyip değiştiremezsin. 22bin kombine satılmış, 21999 kişi feda der olsun alır biletini gider maça ama bir kişi çıkar dava eder kulübü - ne gerek var böyle bir fırsat vermeye.

Onun yerine, önümüzdeki senenin kalan maçları için bir fiyat belirlersin, dersin ki şimdiden alın kulübe nakit girişi olsun , hem kulüp kazansın hem de önümüzdeki sezonun tamamında geçerli olmuş olsun kombineler. İnsanlar zaten stadın açılmasının mutluluğuyla imkanları ölçüsünde buna uymaya çalışır.

Çevrimdışı celiker1

Biletlerde 2 katı fiyatına olur.3 maç için bir açık kombinesi parası veriz.İster al ister alma derler😡Takımının yönetiminin kazıklaması koydu harbiden be😡
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı riza calli

Arkadaslar kimse 250nin 300 un pesinde degil.önemli olan verilen sozler.ben bir suru arkadaşıma kombine alirdim
Ben onlara simdi bole bole dersem bana ne cvp vereceklerini düşünemiyorum.insanın kandırılmış olmasi enayi yerine konması zoruna gidiyor açıkçası