Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
×
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470967 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı empisayn

Pek yazmam ama kombine konusuyla alakalı bir şey söyleme gereği hissettim.  Tek ben mi böyle düşünüyorum yoksa atlanıyor mu bu durum bilemedim. Önceki sayfada bir abimiz paylaşmış, "Vodafone Arena açılışından itibaren bir yıl boyunca kombinen geçerli." bu ifade ile "Stad açılışıyla beraber diğer sezon maçları da kombineye dahil." ifadesi farklı, bir kaç sayfadır bu karıştırılıyor gibi geldi bana. Sonuçta 11 Nisandan itibaren bir sene geçerli olsa seneye son 3 maça da para verip gireceksiniz aynı fikstür olursa. Ha bu sene son 3 maça para verip girerek seneye tüm maçlarda kombine geçerli olmuş ha bu seneyle beraber seneye son 3 maça kadar kombine geçerli olmuş fark eder mi ki?

eder .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Seckinn79

1. Önceden net olarak açılıştan itibaren geçerli diye satılan kombineleri açılışta geçersiz kılmak hukuka tamamen aykırı ve uygulanabilir değil, birisi dava açar ve anında tedbir gelir. Kombinesi olan da ilk maça girer..

2. Bence olması gereken seçimi kombine sahibine bırakmak. İsterse bu sene son 3 maça para öder önümüzdeki sezon tüm sezon geçerli bir kombine sahibi olur. İsterse de 11 nisanda başlar kombinesi, aynen belirtildiği gibi 1 sene sonra 11 nisanda da biter.
 Şahsi fikrim kimsenin bu işin riskine girmek istemeyeceğidir, seneye 11 nisan sonrası çok daha fazla maç olabilir, derbi olabilir, unarım ki avrupa kupalarında çeyrek final ve sonrası mÇları olabilir, Türliye kupası maçları olabilir. Kısacası bu 3 maç için bilet alma gücü olan ve bu hesapları yapabilecek biri çok büyük ihtimal ile bu sezon son 3 maça bilet almayı tercih edecektir.

Ancak bu il zorlayarak olmaz, bence tepki zorlamaya, seçimi kombine sahiplerine bırakın, herkes istediği seçeneği alsın..

Çevrimdışı ZEKI

Bu olayı daha önceden sormuştum Necmi abi cevaplamıştı. Sorduğum zaman ücret iadeli olacak diye düşünüyordum ama Rıdvan Akar'ın cevabına göre ücret iadesi olmayacak. Benim kombinem yeni açıktan o yüzden şahsen bir yandan sevindim çünkü kapalıda maç izleme şansım olacak. :halay: 2 yıldır ücretsiz maçlara gidiyorum o yüzden 250-300tl üç maç için verilebilir ancak benim gibi öğrenci olanlar için hayli masraflı olacak. Yine de bir iki ay borçlu gezecek olsam da üç maç kapalıdayım  :sevinc
sana oncelik kendi yerin icin olur. Kapalidaki adam biletini almazsa oncelikten sonra acilir hic simdiden heveslenme :D

Çevrimdışı cn

şu anki Beşiktaş yönetimi (başta tabi Fikret Orman) ile bırakın kartalımızı, türk futbolu çok güzel günler yaşayacak (ülkeye ait başka pisliklerle önümüz kesilmesse), çünkü örnek bir yönetim var şu an Beşiktaş'ın başında. tamam eleştirelim fakat elimizde daha kesinleşmiş veri yokken bu olumsuz duygularınız eleştiri değil bence. klüpten resmi bir açıklama gelsin; eğrisi doğrusu konuşulur ama şu an gereksiz yere kendimizi üzmekten başka işe yaramıyor.  inanmaya devam edelim bence.  kale arkası kombinesi olan bir taraftara kapalıdan ücretsiz  bilet veren bir yönetime hemde bunu 3 yıldır yapan bir yönetime haksızlık oluyor bence .. inanmaya devam, güzel günler göreceğiz demiyorum, güzel günler geldi sonunda  :ok: :ok:

Çevrimdışı Fatih


Bu olayı daha önceden sormuştum Necmi abi cevaplamıştı. Sorduğum zaman ücret iadeli olacak diye düşünüyordum ama Rıdvan Akar'ın cevabına göre ücret iadesi olmayacak. Benim kombinem yeni açıktan o yüzden şahsen bir yandan sevindim çünkü kapalıda maç izleme şansım olacak. :halay: 2 yıldır ücretsiz maçlara gidiyorum o yüzden 250-300tl üç maç için verilebilir ancak benim gibi öğrenci olanlar için hayli masraflı olacak. Yine de bir iki ay borçlu gezecek olsam da üç maç kapalıdayım  :sevinc
Yeni aciktan kombine alanlar kapalida izleyemez, kendi koltugundan alabilirler derse uzulecek misiniz?


 
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Aykan19o3

Yasim proflimde yaziyor ama sizinki yazmiyor. Aynen oyle durumu olmayan bir cok kisi 3 yil oncesinden daha stad yokken aldi. Alirken verilen sozlere inanarak aldi. Klup dedi vodafone acildiktan sonra 1 yil gecerli diye, ben demedim. Kaldiki bunu bir organizasyon ile aciyor olsa agzimi acipda bir tek kelime bile etmem. Bilet fiyatlarini istedikleri gibi belirlesinler. Kombinesi olan adama  heleki topraktan sana guvenerek girmis adama bilet al 3 mac kombinen ekle dersen o zaman bende dur derim. Takima zaten destek oluyoruz formasiyla dergisiyle. Tekrar sutune basarak soyluyorum isin para kısmında degilim. o 3 macin bilet paraisndan daha fazlasini gider kartal yuvasinda harcarim. Ama bana senin kombinen gecerli degil git bilet yukle diyemezsin. Ticaret kanuna aykiri. Sozlesme hukumlerine aykiri.

Anlıyorum abi sizin de beklentilerinizi, Fikret Orman'ın durumla ilgili açıklama yapacağı söylenmiş beklemek lazım.
Ayrıca üslubumdan rahatsız olan Beşiktaş'a gönül vermiş abilerimden kardeşlerimden özür diliyorum.  Bu konuda fikirlerimiz farklı dursa bile açılışla ilgili hassasiyetinizi anlıyorum, umarım kombineli kombinesiz çoğunluğun mutlu olacağı bir sistem gelir.

Çevrimdışı empisayn

ben kombine alamadım , bu sistem benim işime gelse de 3 yıl önceden kombine alanların hakkının yenmesini sindiremem . Üzgünüm taraftarız suistimal edilen müşteri değil .
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı Kartal66

Kombinesi olan arkadaşlara katılıyorum. Sonuna kadar haklılar. Fakat şu günlerde tek yürek olmalıyız. Takım şampiyonluğa gidiyor. Ne olursa olsun stadı doldurmalıyız.

Çevrimdışı Raskolnikov

sana oncelik kendi yerin icin olur. Kapalidaki adam biletini almazsa oncelikten sonra acilir hic simdiden heveslenme :D
Abi söylediğin şey mantıklı ama Başakşehir'de alabiliyordum ücreti de iade ediyorlardı. İnşallah hevesim kursağımda kalmaz  :D

Çevrimdışı Necmi

Şunu yazdım " Şu geri sayım cihazında bile amblemimizin olmaması hosuma gitmiyor. "

Ve Necmi abiden söyle bir cevap geldi ;

" o kullanılan amplem kimin amplemi toki arenanınmı?
Kardeşim bizim stadımızın amplemi o hani şu taraftarlar tarafından seçilen amplem
vodafone arena geri sayım sayacında vodafone arena amplemini kullanmanın yanlış olan tarafı ne
kulübü açmıyoruz stadı açıyoruz o zaman stad amplemi yapılmasaydı direk onun yerine Beşiktaş amplemi kullanılsaydı
itiraz edin eleştiride yapın ama lütfen artık saçmalamayın
orda kullanılan vodafone amplemi değil Beşiktaşın stad amplemi bizim yani bize ait taraftar seçti.  "

ve ardından " YunusEmre " adlı arkadas ne hikmetse kendini cevap vermek zorundaymıs gibi hisseti ve sunu yazdı.

" Adam sabahtandir az sabır diyor gerçekten de az sabır..."

Bende ardından şu yazıyı yazdım " YunusEmre " adlı kisiye ;

"Birader söyle bilip bilmeden araya girmeyelim bi zahmet. Ac bak bakalım bu stad ile ilgili 1 adet yazdıgım kötü birsey varmı ne sabrından bahsediyorsun ? Millet aynı seyleri 10 larca kez sordugunda üsenmeden cevapladım bak bakalım Catı ne zaman kalkar ? Membran serimi ne zaman biter ? eski acık , acık kalacakmı ? cimler ne zaman gelecek ? koltuk ne zaman biter ? Diye bir tane soru sormusyum . Sadece suana kadar stadyumun dıs kısmına hic amblemimizin koyulmaması hosuma gitmedi dedim ve taraftarın %99 u bu görüstedir.Sırf herseye cevap vermis olmak icin biseyler yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi. "

Bunların ardından ise benim " stadimizda amblemimiz olması gerekiyor " baslıklı düsüncem ile ilgili bunları konusan 3-5 catlak ses diye konusuldu. Fakat sonunda zaten neyin ne oldugu ortaya cıktı .

Buda benim huyum iste hic birsekilde tartısma ortamına girmem ama eger bir tartısmaya giriyorsamda o tartısmadan haksız cıkmam cünkü haksız cıkacagımı bildigim hicbir tartısmaya girmem.
nesinde haklı çıkıyorsun  ne zaman stad açılır stadda amplemimiz yoksa o zaman
haklı olacaksın şimdi haklı değilsin Rıdvan Akar kaçıncıya olacak hazırlanıyor diyor hala amblemimiz yok diyorsanız boş konuşuyorsunuz.
gereksiz konuşuyorsunuz ne yani sen olacak dediğin için hemen amblemmi takacaklar. vodafone kendi adını
hemen yaptı taktı adamların reklama ihtiyacı var Bizim reklamamı ihtiyacımız var. Haklı değilsin kardeşim haklı değilsin
eğer Beşiktaş amblemi koymayacağız deseler haklı olursun ama böyle bir şey mümkünmü bunun mümkün olacağını düşünmek bile saygısızlıktır
Rıdvan Akar defalarca açıkladı olacak diye bundan sonra çıkıpta bir tane amblemimiz yok demek bile o adama yalan söylüyorsun demektir.
ondan sonrada eleştirmeyecekmiyiz diye konuşuyorsunuz şimdi bu yaptığın eleştirimi

Çevrimdışı Melekcik

Evet arkadaş bu kamuoyu yoklaması olabilir ama davetiye olarak belirli bir yer ayrıldı bu kesin ama yönetim şöyle düşünüyor olimpiyat ve başakşehir maçlarını bedava izlediler 3 maç paralı yapalım kombine gelecek seneye tam başlasın diye
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı celiker1

Açıktan mı,kapalı üstten mi,numaralı üstten mi alsam derken dedim ki kendi kendime;numaralı üst boş kalabilir,taksite fikan gir al oradan yardımın dokunsun.Öteki sene gücün yetmezse açıktan alırsın.Şimdi numaralı üst 300*3:900 tl olursa haksızlık değil mi bana?Seneye ya 3 maçlık kombine yada bir sonraki sene ile birleştirip kombine çıkarırsın hiç bir haksızlık olmaz
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı rrodeon

Kombine sahibi birisi olarak şunu söylemeliyim ki gayet iyi olmuş bence. Kombineyi alırken her takımı bir defa iç sahada izleyeceğimi düşünerek aldım. Gelecek sezon iç sahadaki gs, fb,ts  maçı son haftalara kalırsa kombine almış olmama rağmen o maçı belkide izleyemeyeceğim bu şekilde daha adil olmuş. Ayrıca elde edilecek gelirle varsa futbolcu ödemeleri yapılır ki son haftalarda şampiyonluk mücadelesinde ekstra motivasyon sağlar.

Çevrimdışı Efe

hala para davası zannedenler var ne parasından bahsediyorsunuz sadece aldığımız formalar şu maçaların parasını karşılar söz konusu para değil bize verilen sözdür ha 3 yıl önce alan ha 1 gün önce alan fark yok ben 121.blok 21.sıra 17. koltukta ilk maçı seyretmek istediğim için aldım kombineyi başka bi koltuktan seyretmek için değil 11 nisan günü ben kombine kartımın gösterdiği koltuğa oturamayacaksam ne anladım bu işten saçmalığın daniskası bu şekilde bişey yaparlarsa  benim gözümden düşer yönetim 3 yıldır aman destek olalım aman kombine aldıralım  forma aldıralım dedik  bu yapılacak iş değil :bandit:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

ben kombine alırken bana, şu an aldığınızı için ömür boyu önceliklisiniz dendi, hiçbişey iptal edilemez. Evet topraktan aldık, bunun o zamanki önemini iyi biliyoruz. Bu stad bitmez nasılsa diye, inşaat durdu duracak diye korkmadık aldık.
Eeee   ne olacak  yani??  Hediyemi  edilsin  son 3 maç? Topraktan girince  birşeymi  hakediliyor???

Çevrimdışı Kerememir

Bende kombine sahibiyim ve tepkiyi anlıyorum, ama biraz daha anlayışla bakmak gerekli sanırım, kulüp önemli bir gelirden oldu inşaat sebebiyle ve mevzu bahis Beşiktaş'ın menfaati olunca ben bir fedakarlık daha yapacağım ama tepki gösterene de hak veriyorum Bu arada kombine sahibi olmayan arkadaşların bilet bulma ihtimali zor kombine sahiplerine 1 hafta süre tanınıcak kendi koltuğunu almak için sonra boş yerler açılacak.

Çevrimdışı osman1903

Şu olayı gördükten sonra hemen sözleşme maddelerine baktım madde çok açık dava açılsa beşiktaş büyük zarara uğrar yol yakınken dönmeliler bence bu yoldan

Çevrimdışı bjklimert_


Çevrimdışı Melekcik

Kombinesi olan arkadaşlara katılıyorum. Sonuna kadar haklılar. Fakat şu günlerde tek yürek olmalıyız. Takım şampiyonluğa gidiyor. Ne olursa olsun stadı doldurmalıyız.
Stat emin ol tıklım tıklım olur son 3 maç ama yönetim karar verecek vefa borçlarını ödeyecek mi yoksa kombineli bizleri karşısına mi alacak fikret ormanı seven birisi olarak bu beni üzer ben senede taş çatlasin 5 maça giden biriyim maraş da yaşıyorum kombine ilk satışa çıktı aldık ayıp bazılarını  durumu yoktu alırken vefasız değildir başka  inşallah
BEŞİKTAŞ!! Sadece iyi günde yanında olsaydık,renklerimizin arasına 'sarı'yı da koyardıkkkk!!!!

Çevrimdışı iilkerr

Benim kombinem olmamasına rağmen bu işin hukuka aykırı olduğunu Beşiktaş kulübünün başına büyük işle açacağını söylüyorum. Geçen ay da alsa 3 yıl önce de alsa bu yapılanın sözleşmeye aykırı olduğunu söylüyorum. Haklarını korumaya çalışıyorum. Kombinesi olan adam 3 maç daha alıverin nolacak diyor. Ondan sonra ülke niye böyle. Kombine sahiplerine öncelik tanınsa da bir biler 1 TL bile olsa da bu yasa dışıdır. Yasadan hukuktan tüketici haklarından bi haberiz. Yazık cidden üzülüyorum. İyi gidin 100 bine full donanımlı araba sipariş edin. Sonra size sunroof lu kalmamış 500 TL daha ver taktıralım desinler. Siz de 100 bini verdim 500 bişey olmaz veriyim bari diyin.

Çevrimdışı cadavra

Benim dusuncem şu dielim ki bilet 10 tl ye var benimde bu kadar param var ve istesem alabiliyorum biletimi ve bi secenek daha var 300 tl ye bi baskasida alabilio bileti hangisini secersin deseler 300 tl ye alan gitsin derim neticede Beşiktaş in menfaati daha cok para kazanmasini isterim kulubumun ki daha güzel isler donsun fenerbahcenin pardon aziz yildirimin stadinin kale arkasi lig maci ornek akhisar macinda bilet fiati 100 tl simdi bu takimin stadyum gelirinin ki mac oncesi satilan lisansli ürünleri vs.vs. dusunun nasil rekabete giricez 50 kusur locasi var bizim 147 tabi ki de loca demek yüksek para demek pahali olmasindan yanayim tabi arz talep meselesi bu birazda talep az olduğu zaman bilet fiatininda dusmesi taraftariyim örnek gs fb derbysi haric kale arkalarini 20 lira yapti bu olabilir.ama talep coksa fiatin yuksek olmasi lazım barca stadi 100k avrupanin en pahali biletini satiolar ustunede full stad bu sekilde olacaksa ben tv den de izlerim yeter ki takimim basarili olsun para kazansin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi


Çevrimdışı 38life

1. Önceden net olarak açılıştan itibaren geçerli diye satılan kombineleri açılışta geçersiz kılmak hukuka tamamen aykırı ve uygulanabilir değil, birisi dava açar ve anında tedbir gelir. Kombinesi olan da ilk maça girer..

2. Bence olması gereken seçimi kombine sahibine bırakmak. İsterse bu sene son 3 maça para öder önümüzdeki sezon tüm sezon geçerli bir kombine sahibi olur. İsterse de 11 nisanda başlar kombinesi, aynen belirtildiği gibi 1 sene sonra 11 nisanda da biter.
 Şahsi fikrim kimsenin bu işin riskine girmek istemeyeceğidir, seneye 11 nisan sonrası çok daha fazla maç olabilir, derbi olabilir, unarım ki avrupa kupalarında çeyrek final ve sonrası mÇları olabilir, Türliye kupası maçları olabilir. Kısacası bu 3 maç için bilet alma gücü olan ve bu hesapları yapabilecek biri çok büyük ihtimal ile bu sezon son 3 maça bilet almayı tercih edecektir.

Ancak bu il zorlayarak olmaz, bence tepki zorlamaya, seçimi kombine sahiplerine bırakın, herkes istediği seçeneği alsın..

*BEŞİKTAŞ A.Ş. her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

Çevrimdışı empisayn

Eeee   ne olacak  yani??  Hediyemi  edilsin  son 3 maç? Topraktan girince  birşeymi  hakediliyor???

hayır anlaşmadaki gibi açılıştan itibaren 1 sene geçerli olsun , seneye 3 maç varken kombineler bitsin ???
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı zübeyir çakmakçı

Ben bilet konusunda twiter dan msj attım ben başkana.bence herkes drekt başkana msj atsın.bırakın rıdvanmış ayak takımıymış.drekt başkanla muhatap olalım...

Çevrimdışı sozkul

Ya inanılır gibi degil ya okadar olumlu davranmama ragmen su forumda inan insan soguyor. Millet neler neler yazıyor ses yok ben taraftarın %99 unun merak ettigi ve istedigi seyi soruyorum ve 3-5 catlak ses olarak adlandırılıyorum. Garip. Dedigin gibi umarım güzel birsey yaparlar ki zaten bundan süphem yok cünkü amblemimiz güzel  :)

@Fuat Görkem Yıldız, boşver soğuma, gemişten gelen bir birikim var mı ben bilmiyorum ama bencede sana bir hayli sert girdiler.  Tahmin ediyorum forumda yönetici, ya da denetmen arkadaşlar sertleşince insan daha fazla önemsiyor biliyorum ama bu yanlış bakış açısı. Sonuçda onlarıda forumun bir bireyi olarak görmen gerekiyor. Bence daha fazla uzatma bu konuyu.

Fulya konusunu sen açmıştın sanırım, o konuda taraftarın sesi çıkabilse Fikret Orman'ın çok işine yarar. Temyize gitmeye mecburdu, ama taraftarın bugünkü yönetime vurma amacı gütmeden bu konuda ses çıkarması gerekiyor. Fikret Orman'ın Yıldırım Demirören karşısında pazarlık gücü artabilir bu sayede. Adam kurtlar sofrasında yalnız.