Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5472299 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

Eski aciktaki sayac siliueti bozuyo die kaldirilacakmis bide eski acikta organizasyon yapilmayip orayi acmayacaklarmis yarim sahada oynanacakmis. :D

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Yaklaşık 2.5 yıl önce hemde İstanbul dışında yaşadığım halde kombinemi aldım.Ama ilk maça kombinem geçerli olmayacaksa muhtemelen ahbap çavuş ilişkisi ile ben alamadan ilk maç biletleri İstanbul içerisinde tükenir.Eğer kombine sahiplerine öncelikli bilet alma hakkı  da ve
rmezlerse bunun altından hiç kimse kalkamaz.

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimdışı vural

Arkadaslar öncelikle herkese selamlar,
bu benim ilk yazim gurbetdeyiz türkcemiz iyi olmaya bilir kusuruma bakmazsiniz insallah.
Yaklasik 3 senedir bu günü bekliyoruz sükürler olsun o gün geldi catti.
Benim iki sorum olcak insallah yardimci olabilirsiniz.
1. ben internetten passolig kayiti yapdim ve Kredit kartnan ödedim bundan 3 gün önce
Kartimi gise den alabilcemi yaziyor passolig sayfasinda bir problem cikar mi bursa macina gelirsem?
2. bursa macina gelmeyi düsünüyorum ve ucak bileti almayi düsünüyorum yarin,fiyatlar suana ödenebilcek rakamlar ama beklersem pahaliya gelebilir, simdi alsam biletti maca bilet bulabilirmiyim ki passo ya cikdigi gün internette beklesem alabilirmiyim ki sizin düsünceniz nedir yardimci olursaniz sevinirim.

Iyi aksamlar

Kardeşim öncelikle hoş geldin,

Passo kartın eline ulaşmazsa maç öncesinde stadyumdaki destek gişesinden tek geçişlik kartını alabiliyosun bu aşamada sıkıntı yok.
Bence uçak bietini açık al , biletler satışa çıkınca şansını denersin , bilet bulamazsan başka zaman gelirsin,

Amanyadaki kardeşlerimize selamlar,

Çevrimdışı Aykan19o3

2016-2017 sezonunda zaten tribünde olacaksınız beyler 3 maçlık bilet parası mı fazla geldi şimdi?
Tepkiniz varsa gelmezsiniz, mabede kavuşmak için yanıp tutuşan bi ton insan var o stad 3 maç yine ful çeker takıma destek verilir.

Çevrimdışı ZEKI

Yanlız suda var bedava cok mac ızleyen kombıne sahıplerı olduk kaç kısıyı bedava maca gonderdım gıdemedıgım ıcın çokta kaymağınıda yedık aslında topraktan kombıne alanlar yanı son 3mac kala bıtıcektı zaten kombınemız açılış vs 3 Maclık ekstra alınabılır tabıkı tepkı verende haklı kendınce ben böle düşünce çokta kızamadım sankı
@serti67 o zaman o sartlarla cikarmasaydin kombineyi kimse seni zorlamadi. Kusura bakmasin sartlair sne belirledin bend ekabul ettim. Sonra sartlari degistridim o kombineler iptal gel 3 mac icin kombine cikart diyemezsin.

Çevrimdışı nakres77

Yanlız suda var bedava cok mac ızleyen kombıne sahıplerı olduk kaç kısıyı bedava maca gonderdım gıdemedıgım ıcın çokta kaymağınıda yedık aslında topraktan kombıne alanlar yanı son 3mac kala bıtıcektı zaten kombınemız açılış vs 3 Maclık ekstra alınabılır tabıkı tepkı verende haklı kendınce ben böle düşünce çokta kızamadım sankı

Sorun ekstra para vermek değil, ben kendi koltuğumu alabilmek için önceden gittim sıra bekledim başka koltuklara göre çok daha fazla ödedim. Şimdi bilet açılıcak ama ben o beklediğim koltuğu alamayacağım belki çok daha kötüsüne yer bulacağım. Burdan bile okuyoruz yeni açığa kombine almış kişi gelip benim koltuğuma oturacak. Fikret Orman'ı hep destekledim bugüne kadar ama böyle bir uygulama yaparsa daha temel atılırken kombine almış fedakar taraftarına çok ayıp etmiş olur ve eskisi gibi destek bulamaz. Tel örgü vesaire sonradan düzeltilir ama bu düzeltilebilecek bir şey değil sonradan. Lütfen tepkilerinizi dile getirin başkan bunu duysun. Seneye son 3 maç için kombine sahiplerine kendi koltukları için paket hazırlarsın isteyen alır almayanların koltuklarını bilet olarak satarsın bu kadar basit. Üç kuruş para için taraftarı karşına almaya değmez.

Çevrimdışı tugozcan

3+1 yil. Onumuzdeki 3 macada oncelikli bilet.

Kombine fiyati: en ucuzu 1000 en pahalisi 5500 lira. El insaf.

Çevrimdışı ZEKI

2016-2017 sezonunda zaten tribünde olacaksınız beyler 3 maçlık bilet parası mı fazla geldi şimdi?
Tepkiniz varsa gelmezsiniz, mabede kavuşmak için yanıp tutuşan bi ton insan var o stad 3 maç yine ful çeker takıma destek verilir.
Oldu o zaman sende soz veridliginde yerine getirmeyenlere ayni seyi soylersin kombinen varmi acaba cok merak ettim? Ben kombinemi daha toprak zamaninda aldim. Kaldiki benim besiktasliligimi sorgulamaya sakin kalkma. 3 maicn bilet parasinin davaisnda deigliz. Gerekirse gider locada alirim.

Çevrimdışı tifosi_BJK_1903

Bir de şöyle düşünelim;
1 sene geçerli olacak kombinelerimiz 11 Nisan 2017 tarihinden sonra geçerliliğini yitirecek. Önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde çeyrek finale kalırsak yada uefa avrupa ligine şampiyonlar liginden gidip çeyrek finale kalırsak o zaman da kombineler geçerliliğini yitirecektir. Ayrıca önümüzdeki sezon lig bu sezondan 1-2 hafta daha geç bitecek, herhangi bir şampiyona organizasyonu yok. Önümüzdeki sezon son haftalara denk gelebilecek derbi maçı mutlaka olacaktır bu maça da kombine bitebilir.
Ne düşünsem bilemedim bunları da düşününce

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu

Çevrimdışı Yıldırım

Rıdvan Akar kombinesi olanlara 3 maçlık kombineler için 1 hafta öncelik tanınacak ve kombinesi seneye 1 sezon boyunca geçerli olacak diyor
sonuçta Beşiktaş'ımız para kazanacak 

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ZEKI

Bir de şöyle düşünelim;
1 sene geçerli olacak kombinelerimiz 11 Nisan 2017 tarihinden sonra geçerliliğini yitirecek. Önümüzdeki sezon şampiyonlar liginde çeyrek finale kalırsak yada uefa avrupa ligine şampiyonlar liginden gidip çeyrek finale kalırsak o zaman da kombineler geçerliliğini yitirecektir. Ayrıca önümüzdeki sezon lig bu sezondan 1-2 hafta daha geç bitecek, herhangi bir şampiyona organizasyonu yok. Önümüzdeki sezon son haftalara denk gelebilecek derbi maçı mutlaka olacaktır bu maça da kombine bitebilir.
Ne düşünsem bilemedim bunları da düşününce

Sent from my iPhone using Tapata tapata duu
subat 2017 de kombineleri satisa cikartirsin 2017-2018 sezonunu kapsayacak sekilde o 3 macida ekletirsin. Sozlesme yapiyoruz karsilikli kurallari belirliyoruz sonrasinda kural degistirmek de ne?

Çevrimdışı Fatih

Rıdvan Akar kombinesi olanlara 3 maçlık kombineler için 1 hafta öncelik tanınacak ve kombinesi seneye 1 sezon boyunca geçerli olacak diyor
sonuçta Beşiktaş'ımız para kazanacak
Besiktas seni enayi yerine koyarak para kazanacak. Gonlun bu kadar razi mi hocam?

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Olanı var olmayanı var. Sözleşme şartları var. Ne demek tepkiniz varsa gelmezsiniz. Birçok insan ilk maça gelmek için 2 sene önceden kombine alırken, kulüp için fedakarlık yaparken siz nasıl oluyor da hakkını arayan insanları dışlayabiliyorsunuz? Kimse ekstra birşey istemiyor, herkes hakkını ve söz verileni istiyor.

Çevrimdışı Emre_ZA

Kombine sahibiyim ve 3 maç için bilet alacağım bunun için çok mutluyum. Bence verilecek en doğru kararı vermişler.Önümüzdeki yılın ilk 3 maçı yerine bu kritik dönemin 3 maçı kulüp menfaati açısından daha doğru olmuştur. Evet zorluk yaşadık 3 yıldır ama 3 yıldır kaymağını yedik kimse inkar etmesin, şimdi haksızlık varmış denmesi mahkeme falan bunlar nasıl dile getiriliyor? Cebinizden 300 lira çıkmasın diye kulubü mahlemeye mi vereceksiniz, iyi misiniz siz?
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı zeki yalcinoglu

Mesele para olsa yıllar önce çoğu kimse başkana inanmazken kombine alıp paramıza kıymazdık.Stat bitmek üzereyken ortaya çıkıp para muabetti yapmayın.Koltuklarımızı öncelikli satsınlar 3 maç için sıkıntı yok alırız.Madem bu kadar paranıza kıyabiliyordunuz 3 yıldır kombine alsaydınız :money:

Çevrimdışı Savaş

Şuna verilen tepkiye çok şaşırdım.

Heryerden şu tepkiyi beklerdim lakin burdan beklemezdim. Yeri gelince her konuda alışveriş yapıp destek olan taraftar profili 3 maçlık bilet olayı için inanılmaz bir tepki gösteriyor.

Yeni stad icin satılan kombinelerle kac sene maca girildi taraftar düşünüldü. Bilmem kaç maçın parası verilmeden izlendi. Evet belki olimpiyata kombine satilamayacaktı lakin yine de para verilmeai gerekirken bilet alinmadan izlendi.

Aldığınız kombineler sadece yeni stad icin gecerli de olabilirdi. O kombineler ile Hic maca giremeyebilirdiniz de bunu da düşünün.

Burdaki mevzu önceliğimiz yok bilet bulamayız olsa anlarım lakin 3 mac parası konuşuluyor şuan ve bunu takıma her daim destek olan insanlar konuşuyor. Şaka gibi.

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sahinnd

Kombine sahibiyim ve 3 maç için bilet alacağım bunun için çok mutluyum. Bence verilecek en doğru kararı vermişler.Önümüzdeki yılın ilk 3 maçı yerine bu kritik dönemin 3 maçı kulüp menfaati açısından daha doğru olmuştur. Evet zorluk yaşadık 3 yıldır ama 3 yıldır kaymağını yedik kimse inkar etmesin, şimdi haksızlık varmış denmesi mahkeme falan bunlar nasıl dile getiriliyor? Cebinizden 300 lira çıkmasın diye kulubü mahlemeye mi vereceksiniz, iyi misiniz siz?
benim cebimde 300 lira yok ?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

benim de kombinem yok ama senin şu söylediğin kadar saçma bi şey yok yalnız adamlar açılış maçının hayaliyle beklediler bunca zaman topraktan kombine aldılar sözleşmede yazanlar ortada böyle bi şeyi kimse kabul etmz

Çevrimdışı ZEKI

Mesele para olsa yıllar önce çoğu kimse başkana inanmazken kombine alıp paramıza kıymazdık.Stat bitmek üzereyken ortaya çıkıp para muabetti yapmayın.Koltuklarımızı öncelikli satsınlar 3 maç için sıkıntı yok alırız.Madem bu kadar paranıza kıyabiliyordunuz 3 yıldır kombine alsaydınız :money:
:claps: :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı serti67

Sorun ekstra para vermek değil, ben kendi koltuğumu alabilmek için önceden gittim sıra bekledim başka koltuklara göre çok daha fazla ödedim. Şimdi bilet açılıcak ama ben o beklediğim koltuğu alamayacağım belki çok daha kötüsüne yer bulacağım. Burdan bile okuyoruz yeni açığa kombine almış kişi gelip benim koltuğuma oturacak. Fikret Orman'ı hep destekledim bugüne kadar ama böyle bir uygulama yaparsa daha temel atılırken kombine almış fedakar taraftarına çok ayıp etmiş olur ve eskisi gibi destek bulamaz. Tel örgü vesaire sonradan düzeltilir ama bu düzeltilebilecek bir şey değil sonradan. Lütfen tepkilerinizi dile getirin başkan bunu duysun. Seneye son 3 maç için kombine sahiplerine kendi koltukları için paket hazırlarsın isteyen alır almayanların koltuklarını bilet olarak satarsın bu kadar basit. Üç kuruş para için taraftarı karşına almaya değmez.
sen elestırınde kendınce haklısın zaten oncelıgımız  olucak bu maclar ıcın zaten ama bolre celıskıler alengellı olmasaydı daha ıyıydı sankı
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı bnymnd

Birakin su konuyu herkes icin esitlik olur ve iyi gelir saglanir.

@Efe abi cimlerden ne haber?
Acısıyla tatlısıyla geçsin seneler, kalbim BEŞİKTAŞ için zikreder.

Çevrimdışı Aykan19o3

Oldu o zaman sende soz veridliginde yerine getirmeyenlere ayni seyi soylersin kombinen varmi acaba cok merak ettim? Ben kombinemi daha toprak zamaninda aldim. Kaldiki benim besiktasliligimi sorgulamaya sakin kalkma. 3 maicn bilet parasinin davaisnda deigliz. Gerekirse gider locada alirim.
İzmirliyim, öğrenciliğimden dolayı kombine alacak durumum yok ne yazık ki ancak bulabilirsem gerekirse harçlığımdan kesip 3 maçlık kombine almak istiyorum. Ancak durumum olsaydı da triplere girmeden kombineme verilecek 1 haftalık önceliği kullanır 3 maçlık kombinemi alır geçerdim herkesin karakteri farklı, ben dert etmezdim bu durumu.
Kimsenin Beşiktaşlılığına laf ettiğim yok durum sizi rahatsız ediyorsa almazsınız önümüzdeki sezon ister kombinenizle ister kapattığınız locanızda takımımızı desteklersiniz.
Ayrıca yaşınızı bilmediğim için 'abi' kelimesini kullanmadım saygısızlık ettiysem affola.