Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5470894 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

hop 11 nisan hala rüyami goruyoruz diye dusunuyorum ama degil gercek :icool:
Gerçek gerçek  :lol: :lol: Şeffaflarda yarın hızlanma bekliyorum :eyes
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı harund1k3

Şunu yazdım " Şu geri sayım cihazında bile amblemimizin olmaması hosuma gitmiyor. "

Ve Necmi abiden söyle bir cevap geldi ;

" o kullanılan amplem kimin amplemi toki arenanınmı?
Kardeşim bizim stadımızın amplemi o hani şu taraftarlar tarafından seçilen amplem
vodafone arena geri sayım sayacında vodafone arena amplemini kullanmanın yanlış olan tarafı ne
kulübü açmıyoruz stadı açıyoruz o zaman stad amplemi yapılmasaydı direk onun yerine Beşiktaş amplemi kullanılsaydı
itiraz edin eleştiride yapın ama lütfen artık saçmalamayın
orda kullanılan vodafone amplemi değil Beşiktaşın stad amplemi bizim yani bize ait taraftar seçti.  "

ve ardından " YunusEmre " adlı arkadas ne hikmetse kendini cevap vermek zorundaymıs gibi hisseti ve sunu yazdı.

" Adam sabahtandir az sabır diyor gerçekten de az sabır..."

Bende ardından şu yazıyı yazdım " YunusEmre " adlı kisiye ;

"Birader söyle bilip bilmeden araya girmeyelim bi zahmet. Ac bak bakalım bu stad ile ilgili 1 adet yazdıgım kötü birsey varmı ne sabrından bahsediyorsun ? Millet aynı seyleri 10 larca kez sordugunda üsenmeden cevapladım bak bakalım Catı ne zaman kalkar ? Membran serimi ne zaman biter ? eski acık , acık kalacakmı ? cimler ne zaman gelecek ? koltuk ne zaman biter ? Diye bir tane soru sormusyum . Sadece suana kadar stadyumun dıs kısmına hic amblemimizin koyulmaması hosuma gitmedi dedim ve taraftarın %99 u bu görüstedir.Sırf herseye cevap vermis olmak icin biseyler yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi. "

Bunların ardından ise benim " stadimizda amblemimiz olması gerekiyor " baslıklı düsüncem ile ilgili bunları konusan 3-5 catlak ses diye konusuldu. Fakat sonunda zaten neyin ne oldugu ortaya cıktı .

Buda benim huyum iste hic birsekilde tartısma ortamına girmem ama eger bir tartısmaya giriyorsamda o tartısmadan haksız cıkmam cünkü haksız cıkacagımı bildigim hicbir tartısmaya girmem.

Necmi abi bazen sinirli olabiliyor :)) Normal sabahtan akşama kadar millete cevap veriyor. Beni burada biliyorsan @Necmi abiyle girdiğim sayfalar dolusu tartışmaları görmüşsündür farklı konularla alakalı. Forumdan atılma noktasına kadar geldim hatta fakat sonra geri döndüm. Tartışmalarda kendi hatalarımı düzelttim. Şu an Necmi abiyle aramızda gayet iyi allah bozmasın :)) O yüzden çok sıkıntı yapma bence.

Ortada yanlış anlaşılma var. O senin sayaç üstündeki vodafone arena figürüne laf soktuğunu düşünmüş. Emin ol her yerde Beşiktaş amblemi olacak hiç sıkıntı etme kendine. Böyle küçük şeyler içinde tartısmaya değmez, hepimiz aynı görüşteyız bu amblemler konusunda.

Çevrimdışı Kalyoncu

avrupanın dev kulüplerinin statlarda pek amblemi olmaz. bknz; Bayern Münih-Allianz Arena. Çok takıntılıyız. Hele Beşiktaş armasının olmaması konusunda takılan arkadaşları hayretle izliyorum.

Açıkçası ben öyle arma olmasada olur diyenlerdenim. Bi laf vardır:''herkesi memnun edemezsiniz''
Bkz:emirates-arsenal dediğiniz gibi herkesin farklı görüşleri olabilir  takıntılı olacak bir durumda yok önemli olan saygı göstermektir herkes fikrini söylesin ortak düzgün bir yol bulalım.yoksa ben kendi adıma vodafonedan çok memnunum istediği yerede yazabilir yazısını

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı gaLaxyKartaLı

Physical Education Teacher

Çevrimdışı 38life

Bu sezonki 3 maça kombine sahibi olanlar da bilet alacakmış. Buna gerçekten çok sevindim. Çünkü Kombinem kale arkasından. Gelecek sezon kale arkasında tam 17 tane lig maçı seyredicem. Bu sezonki şu 3 maçı bari kenarlardan seyretme fırsatı bulucam. Bu yüzden çok sevinçliyim :)

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı Efe

Kartal Yuvası da 10 nisanda açılıyormuş.Demekki ilerleme çok ama göremiyoruz dışardan belli olmuyor:)
Kombine kobusunda da şöyle olacak anladığım:Kombineler 2016-2017' sezonu geçerli olacak.Ama isteyen kombine sahipleri bu seneki 3 maçı ücreti karşılığında kombinelerine eklettirebilecek.İadesi olmayacak Başakşehir sitemi değil:)3 sezondur yeter bedava izlediğiniz bunlar paralı olacak diyor başkan yani:)
3 maci kombine sahaiplerine satacaklar yani ilginc ben olacagini dusunmuyorum boyle biseyin bi cok kombine sahibi itiraz eder
Şampiyon Beşiktaş JK

Vay be bu foruma 18 Kasım'da üye oldum.Şaka yapmıyorum foruma başlamadan önce stadın fotoğraflarına ayda 1 kez  oda denk gelirse bakıyordum. :iblush: :iblush:

Çevrimdışı ozan062

formalarmıııı fenaaa suan kalp krizi geçiririm egerki 2003teki formalarıda bu işin içine katıcaklarsa.... :mj: :mj:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Efsane Formalar ne oluyor?
100. yıl formaları falan sanırım.(Bende bilmiyorum)  :) :)

Çevrimdışı xmrhkn

Çevrimdışı Berk

Bide 11 nisana yetişmiyormuş.Tam kaos olur yemin ederim:((

Çevrimdışı Necmi

Twitterda kombinesi olanlar için yeniden kombine satılacak falan diye söylentiler var bunun doğruluğu nedir?
Daha önce bu konu açıldıysa göremedim.Cevaplarsanız sevinirim.
ya bırakın çoluk çocuk muhabbetlerini buraya taşımayı
vodafone arena kombinesi satıldı ortada bir sözleşme var ilk bileti sattığı an bu nitelikli dolandırıcılığa girer
bunun sonu cezaevidir. Kolaymı öyle çoluk çocuk konuşur hiç bir şey bilmeden sözleşme ne diyor vodafone arena açıldıktan sonra bir sene geçerli
vodafone arenadaki koltuğun belli zaten kombineyi vodafone arenaya alıyorsun
yani şunuda ciddiye alıp konuşuyorsunuz ya buna artık pes derim

Çevrimdışı 38life

3 maci kombine sahaiplerine satacaklar yani ilginc ben olacagini dusunmuyorum boyle biseyin bi cok kombine sahibi itiraz eder

Bunu bence stadda boşluklar olmasın diye yapıyorlar. Çünkü kombinelilerden gelmeyenler çıkabilir. Bi de şuanda kombineliler bilet alıyor ve para maçtan sonra iade ediliyor yine aynısı olur.

Çevrimdışı sahinnd

ben satis kapanmadan önceki gun aldim. 1 mac bile kullanmadim niye bir daha para vereyim ki?
Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı baro19

Efsane Formalar umarım internetten de satışa çıkar :D

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu saatten sonra sapma olmaz o riske girmezler.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

ya bırakın çoluk çocuk muhabbetlerini buraya taşımayı
vodafone arena kombinesi satıldı ortada bir sözleşme var ilk bileti sattığı an bu nitelikli dolandırıcılığa girer
bunun sonu cezaevidir. Kolaymı öyle çoluk çocuk konuşur hiç bir şey bilmeden sözleşme ne diyor vodafone arena açıldıktan sonra bir sene geçerli
vodafone arenadaki koltuğun belli zaten kombineyi vodafone arenaya alıyorsun
yani şunuda ciddiye alıp konuşuyorsunuz ya buna artık pes derim
rıdvan akar soyluyor abi şok icindeyim boyle bisey olabilirmi adamlar para verip aldigimiz koltuga 3 maclik ekstra para istiyor  :s20:
Şampiyon Beşiktaş JK

Tamam her ihtimali düşünmekte gerekiyorda  tam 11 Nisan havasına girmişken bombayı forumun ortasına bırakıp kaçtın :s20: :s20: Olmuyor böyle

Çevrimdışı Erhan

hop 11 nisan hala rüyami goruyoruz diye dusunuyorum ama degil gercek :icool:

Bariz şop bu yarın çalışır sayaçlar

Çevrimdışı GörkemGörkem

Ulan ne güldüm ya biz insallah koltukların üzerine basmazlar diye düsünürken liverpool deplasmanında anons yapılmıs lütfen koltukların üzerine basmayın diye  :evillol:

https://youtu.be/hJsW8mmRRTM?t=355