Şunu yazdım " Şu geri sayım cihazında bile amblemimizin olmaması hosuma gitmiyor. "
Ve Necmi abiden söyle bir cevap geldi ;
" o kullanılan amplem kimin amplemi toki arenanınmı?
Kardeşim bizim stadımızın amplemi o hani şu taraftarlar tarafından seçilen amplem
vodafone arena geri sayım sayacında vodafone arena amplemini kullanmanın yanlış olan tarafı ne
kulübü açmıyoruz stadı açıyoruz o zaman stad amplemi yapılmasaydı direk onun yerine Beşiktaş amplemi kullanılsaydı
itiraz edin eleştiride yapın ama lütfen artık saçmalamayın
orda kullanılan vodafone amplemi değil Beşiktaşın stad amplemi bizim yani bize ait taraftar seçti. "
ve ardından " YunusEmre " adlı arkadas ne hikmetse kendini cevap vermek zorundaymıs gibi hisseti ve sunu yazdı.
" Adam sabahtandir az sabır diyor gerçekten de az sabır..."
Bende ardından şu yazıyı yazdım " YunusEmre " adlı kisiye ;
"Birader söyle bilip bilmeden araya girmeyelim bi zahmet. Ac bak bakalım bu stad ile ilgili 1 adet yazdıgım kötü birsey varmı ne sabrından bahsediyorsun ? Millet aynı seyleri 10 larca kez sordugunda üsenmeden cevapladım bak bakalım Catı ne zaman kalkar ? Membran serimi ne zaman biter ? eski acık , acık kalacakmı ? cimler ne zaman gelecek ? koltuk ne zaman biter ? Diye bir tane soru sormusyum . Sadece suana kadar stadyumun dıs kısmına hic amblemimizin koyulmaması hosuma gitmedi dedim ve taraftarın %99 u bu görüstedir.Sırf herseye cevap vermis olmak icin biseyler yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi. "
Bunların ardından ise benim " stadimizda amblemimiz olması gerekiyor " baslıklı düsüncem ile ilgili bunları konusan 3-5 catlak ses diye konusuldu. Fakat sonunda zaten neyin ne oldugu ortaya cıktı .
Buda benim huyum iste hic birsekilde tartısma ortamına girmem ama eger bir tartısmaya giriyorsamda o tartısmadan haksız cıkmam cünkü haksız cıkacagımı bildigim hicbir tartısmaya girmem.
Necmi abi bazen sinirli olabiliyor

) Normal sabahtan akşama kadar millete cevap veriyor. Beni burada biliyorsan
@Necmi abiyle girdiğim sayfalar dolusu tartışmaları görmüşsündür farklı konularla alakalı. Forumdan atılma noktasına kadar geldim hatta fakat sonra geri döndüm. Tartışmalarda kendi hatalarımı düzelttim. Şu an Necmi abiyle aramızda gayet iyi allah bozmasın

) O yüzden çok sıkıntı yapma bence.
Ortada yanlış anlaşılma var. O senin sayaç üstündeki vodafone arena figürüne laf soktuğunu düşünmüş. Emin ol her yerde Beşiktaş amblemi olacak hiç sıkıntı etme kendine. Böyle küçük şeyler içinde tartısmaya değmez, hepimiz aynı görüşteyız bu amblemler konusunda.