Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5471801 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı BlackEagle26

Yayıncı kuruluşta  ve Divan Turizm'de bulunan arkadaşlar 11 Nisan dedi herkes 11 Nisan diyor bencede öyle ama içerideki işler beni düşündürüyo stadı açabilecek kadar biter mi ?

Çevrimdışı harund1k3

aynen yanlış ayarlamışlar bence yada şimdilik öyle yaptılar yarınki açıklmayı bekliyorlar

Yalniz Bursa macindan 1 gun sonra acilirsa o zaman gor sen curcunayi :))) Saka bir tarafa yarin guncellenir bu tarih.

yalniz vay be. vay vay vayyyyy... vayyy be 1 aydan az kaldi. gelecek ic saha macimiz dolmabahcede inanabiliyor musun @Efe

Çevrimdışı Efe

Yalniz Bursa macindan 1 gun sonra acilirsa o zaman gor sen curcunayi :))) Saka bir tarafa yarin guncellenir bu tarih.

yalniz vay be. vay vay vayyyyy... vayyy be 1 aydan az kaldi. gelecek ic saha macimiz dolmabahcede inanabiliyor musun @Efe
bide hafta içi inanılacak gibi  değil gerçekten daha iyisi olamazdı en az 3 maç konya son hafta formaliteye geleirse 4 maç vodafone arenada gerçekten rüya gibi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kutalmis.pinar

stadın ordaki saate bakmak lazım o  çalışıyor mu acaba :)
Yarın saat 11:00 sıralarında geri sayım başlayacak ve 11 Nisan'ı göreceğiz Allah'ın izniyle :sevinc :sevinc
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı vural

Bu tabela şeffaf olmayacak mıydı ???  :alala:

:aman:

Çevrimdışı ozan062

Ulan su stadin acilisin gunu gelsin sabah kahvaltidan sonra evden cikalim koyicine inelim carsiya gecelim bir duble atalim kapilar acildimi hurra stada girelim tuvaletine kadar tavaflamazsam adam degilim ulannn

şanslı olduğunuzu unutmayın

biz uzaklardan anca hasretini çekiyoruz yuvamızın... gelmek nasip olacak ama sizin gibi canımız sıkıldıgında gelemiyoruz oraya....
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Efe

stadın ordaki sayacı fotolayacak bir kişi aranıyor :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı pelops

İyi akşamlar herkese.

Şu fotoğrafta işaretlediğim siyah halka ve onu sütunlara sabitleyen siyah demirler boyanacak mı veya küfeki ile kaplanacak mı?

Defalarca sordum ama cevap alamadim

çim saat kaçta gelicek acaba.  :)
Bu gece gelme ihtimali bile var :) Yarın biteceği kesin ama  :super: :biggrinking:

Çevrimdışı GörkemGörkem

Adam sabahtandir az sabır diyor gerçekten de az sabır...

Birader söyle bilip bilmeden araya girmeyelim bi zahmet. Ac bak bakalım bu stad ile ilgili 1 adet yazdıgım kötü birsey varmı ne sabrından bahsediyorsun ? Millet aynı seyleri 10 larca kez sordugunda üsenmeden cevapladım bak bakalım Catı ne zaman kalkar ? Membran serimi ne zaman biter ? eski acık , acık kalacakmı ? cimler ne zaman gelecek ? koltuk ne zaman biter ? Diye bir tane soru sormusyum . Sadece suana kadar stadyumun dıs kısmına hic amblemimizin koyulmaması hosuma gitmedi dedim ve taraftarın %99 u bu görüstedir.Sırf herseye cevap vermis olmak icin biseyler yazmak zorunda hissetmeyin kendinizi.

Çevrimdışı siyah-beyaz1903

aynen yanlış ayarlamışlar bence yada şimdilik öyle yaptılar yarınki açıklmayı bekliyorlar

pek profesyonel olmadi ama ozman bu simdi, yoksa varmi acaba asli yarin ögreniriz bakalim

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu gece gelme ihtimali bile var :) Yarın biteceği kesin ama  :super: :biggrinking:

bu gece gelicek zaten ama saat kaçta sabaha kadar biterecekler saat 10'a kadar :)

Güncel
ALLAHIM YARABBİM gözüküyor hibrit makinaları 11 Nisan bence çok büyük ihtimal artık :halay: :ishock: :sevinc :super:

Çevrimdışı Rache

Güncel

Hibrit çim dikme makineleri arkada çok net. demekki bu gece bu adamlar çim gelirse sabahlayacaklar

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Fotoşop ile oralarda küfeki yapıldı nasıl durduğu tartışıldı filan ama %90 öyle kalacak. Zaten bu saatten sonra yapılacaksa da yaza kalır.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı cio

Twitterda kombineler ile ilgili, 2 senedir kombine kart kullananlara ithafen,

"Başkan yarın yeni stat için yeniden kombine alın" diyebilir tarzı mevzu dolaşıyor.

Böyle birşey olabilir mi ? Olursa kim için olur bilgisi olan var mı ?

Ben ancak 1 ay önce kombine alabildim, ve daha 1 kere kullanma şansım olmadı !!

Çevrimdışı klaus

reklam panoları ne zaman gelecek bilgisi olan var mı? ve nasıl olacak oval mi?  :super:
FORZA BEŞİKTAŞ

Çevrimdışı Efe

defalarca söyledik siyaha boyandı bi uygulama şimdilik yok :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Necmi

Fulyamı önemsiz olan? Biz eleştirimizi yapalımki düşüncelerimiz belli olsun koymazlarsa neyle karşılaçacaklarını bilsinler eleştirmeyi niye kötü birşeymiş gibi algılıyosunuz. Bide bunu diyen sensin abi adamlar daha koltukları koymadan yaygara kopartılmasını isteyende sendin hatırlatırım sabitleme yapılmadı denmesine rağmen neyle karşılaşacaklarını bilsinler gibi bir sürü söyleminde var şimdi konu bu olunca niye gereksiz olmuş oluyo onu çözemedim ben eleştirenlerede 145 milyon dolar verdiler diye susturmayın neyle karşılaşacaklarını bilsinler koysunlar.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hiç bir şeyle karşılaşmayacaklar. Koymasalar bile
Vodafone çoktan adınıda ampleminide camiaya kabul ettirdi.
üç beş çatlak sesinde bir etkisi olmaz. Benim söylemim olması gereken şeye olması
gereken zamanda tepki koymaktır. zamansız yapılan hiç bir şeyin etkisi olmaz kuru gürültü olarak kalır.
bir adım atıyorsan bunu boş atmayacaksın benim itiraz ettiğim şeye itiraz etmeyen varmıydı zaten kamuoyu hazırdı
biz sadece yol verdik. senin subjektif şartları oluşturman için önce objektif şartların oluşması lazım
Fulya Beşiktaş için önemli ama camia için olan önemini sen belirleyemezsin ilgilenmiyorlarsa demekki gerekli görmüyorlar.
bu önemli yada önemsiz olduğunu göstermez o bir süreçtir ve bu süreç sosyal medyada yaygara kopararak çözülmez.
çözülmesi için hukuk süreci başlamıştır sen istesende istemesende bu konuda halledebileceğin bir şey yok. İnsanlarda gereksiz konuşmayı
sevmiyor bu tür boş konuşmaları sosyalmedyadaki ergenlere bırakalım. Biz sonuç alabileceğimiz acil olan tepkileri verelim.
her şeye atlarsan elde bir şey kalmaz.

Çevrimdışı FARUK

Kesin bir bilgi yok
Ama boyanmayacağı söylenmişti daha önce beyaz boyanacak olsa boyalı gelirdi zaten
Ben kaplama da yapılacağını sanmıyorum
Firma mühendisi attığı fotoda "uçan çatı"   yazmıştı mesela gece havada asılı gibi durması nedeniyle

Çevrimdışı Unalll

İyi akşamlar herkese.

Şu fotoğrafta işaretlediğim siyah halka ve onu sütunlara sabitleyen siyah demirler boyanacak mı veya küfeki ile kaplanacak mı?

Peki bu siyahların arasına cam la led takılacak mı ışık şov için

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

stadın ordaki sayacı fotolayacak bir kişi aranıyor :icool:

İşten dönen, eve giden, kayınçoya çaya giden, kayınvalideye geçmiş olsuna giden.. gönüllüler aranıyor yoldan geçen :evillol:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."