Fulyamı önemsiz olan? Biz eleştirimizi yapalımki düşüncelerimiz belli olsun koymazlarsa neyle karşılaçacaklarını bilsinler eleştirmeyi niye kötü birşeymiş gibi algılıyosunuz. Bide bunu diyen sensin abi adamlar daha koltukları koymadan yaygara kopartılmasını isteyende sendin hatırlatırım sabitleme yapılmadı denmesine rağmen neyle karşılaşacaklarını bilsinler gibi bir sürü söyleminde var şimdi konu bu olunca niye gereksiz olmuş oluyo onu çözemedim ben eleştirenlerede 145 milyon dolar verdiler diye susturmayın neyle karşılaşacaklarını bilsinler koysunlar.
C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
hiç bir şeyle karşılaşmayacaklar. Koymasalar bile
Vodafone çoktan adınıda ampleminide camiaya kabul ettirdi.
üç beş çatlak sesinde bir etkisi olmaz. Benim söylemim olması gereken şeye olması
gereken zamanda tepki koymaktır. zamansız yapılan hiç bir şeyin etkisi olmaz kuru gürültü olarak kalır.
bir adım atıyorsan bunu boş atmayacaksın benim itiraz ettiğim şeye itiraz etmeyen varmıydı zaten kamuoyu hazırdı
biz sadece yol verdik. senin subjektif şartları oluşturman için önce objektif şartların oluşması lazım
Fulya Beşiktaş için önemli ama camia için olan önemini sen belirleyemezsin ilgilenmiyorlarsa demekki gerekli görmüyorlar.
bu önemli yada önemsiz olduğunu göstermez o bir süreçtir ve bu süreç sosyal medyada yaygara kopararak çözülmez.
çözülmesi için hukuk süreci başlamıştır sen istesende istemesende bu konuda halledebileceğin bir şey yok. İnsanlarda gereksiz konuşmayı
sevmiyor bu tür boş konuşmaları sosyalmedyadaki ergenlere bırakalım. Biz sonuç alabileceğimiz acil olan tepkileri verelim.
her şeye atlarsan elde bir şey kalmaz.