Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5473148 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı ozan062

yarın evimdeyimm ve şanlıyım rahatca izlicem bu basın toplantısını  :sevinc :sevinc :sevinc

da anlamadıgım sey ne alaka bu frekans?? bjktvnin frekansımıdır yoksaa

yıllar aylar once vodafone bizle anlastıktan sonra ispanya subesi acarak televizyon camiasınada giriş yapmıştı dedim bunun onunla bir alakası varmı:D nerden neyi bagladım :P

cidden nedir bu? teşekkür
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetekinciogl2

Tarihi bizle paylaşan kardeşime çok teşekkür ediyorum...

Evet hasret bitiyor...

Herkes olumsuzlukları bir tarafa bıraksın herşey daha güzel olacak..eskisinden daha çok kenetlenicez...

Allah'a şükürler olsun bize bu günleri gösterdi..

Keşke babamda bu günleri görseydi,onun stadda ki gözünün parlaması bambaşkaydı..eminim ki oda bunu görüyor ve gururlanıyordur...

Çevrimdışı Hamza

yeni acik arkasindaki korkuluklar siyaha boyaninca cok daha guzel ve uyumlu oldu

Çevrimdışı heart

... Gel benim ol sözlerim ol gecelerim kalsın gündüzlerim ol ...

Çevrimdışı Efe

forumda herkes çimlere odaklanmış şeffaf membranları ve stat iç-dış led panoların ne zaman geleceğini konuşmuyor  :evillol: :lol:
şeffaf mebran  başladı stad içi led  panolar bi ara gelsede olur hiç önemi yok benim için 11 nisana stad açılıyor daha önemli bişey olamaz şuan :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tarihi bizle paylaşan kardeşime çok teşekkür ediyorum...

Evet hasret bitiyor...

Herkes olumsuzlukları bir tarafa bıraksın herşey daha güzel olacak..eskisinden daha çok kenetlenicez...

Allah'a şükürler olsun bize bu günleri gösterdi..

Keşke babamda bu günleri görseydi,onun stadda ki gözünün parlaması bambaşkaydı..eminim ki oda bunu görüyor ve gururlanıyordur...

😔😔😔 çok doğru söyledin.eminim ki oda biliyordur☹️☹️
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetozgurak

aylardır takip ettiğim foruma üye olmanın vakti geldi dedim ve bastım üyeliğe.Profil fotoğrafımda son kez inönüyü seyrederken istanbula staja gelmiştim.geçen seneye kadar samsundan beri takip ettiğim stadı geçen sene ankarada askerlik yaparken yine uzaktan takip etmek zorunda kaldım.sabah ictimasından önce beşiktaşlı silah arkadaşlarımla twitterdan acaba bi önce ki gün hangi tarafta ne yapmışlar diye bakardık.nöbetlerde az bakmadık tüten sigara dumanın eşliğinde boş prekaslara.
neyse şimdi istanbuldayım :ok: belki de dünya da eşi benzeri olmayan/olmayacak bir stadın anka kuşu gibi küllerinden yeniden doğuşuna tanık olduk.

#evedönüyoruz yazını gördüm ya dedim ki işte üye olmanın zamanı geldi.
ne demiştik BU ASLA VEDA DEĞİL BİZ YİNE GELECEĞİZ.
hoşgeldin iki gözüm,yorulmuşsundur.uzun yoldan geldin...
Bu asla VEDA değil BİZ yine GELECEĞİZ

Çevrimdışı cursedofdragon

11 Nisan öncesi Beşiktaş sahada 2 antrenman planlıyor! Bakalım hoca ve futbolcular zemini beğenecek mi?

böyle bi yazı var.

Çevrimdışı ozan062

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 21 Mart 2016, 18:56:45
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
İdmandan bile iyi gelir elde edilir. Yap 10 lira millet aksın.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı emrekhvcgl

@Necmi abi kesin daha önce sorulmuştur ama kaçırmışım herhalde. SIS senin röportajda 70 günde çimler hazır hale geliyor demiş. Nisan'ın ortasında nasıl açacağız?

Çevrimdışı sosyalkartal

şu lq7 li gomezli led ekranlar vardı ya onları bulamadım bir daha sevabına biri atabilir mi  :tabe:
Bizler Tanrının kullarıyız, bize kim kafa tutabilir ki Çelik gibi bir azimle ve korkusuzca adımlarla binlerce umut altında güneşlenen kullarız. Bugün kaderimizi yazmak üzere ileri çıkıyoruz..

Çevrimdışı Anıl

yeni acik arkasindaki korkuluklar siyaha boyaninca cok daha guzel ve uyumlu oldu
Boyanmadı ki :alala:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tunatomak

Selam kartallar sonunda üye oldum çok uzun bi süre takipten sonra :).

Yalnız bişey diyeceğim. Bizim çimlerde sanki modaya uyup pikselli olmuş kendiliğinden :)

Çevrimdışı mehmetcan1903

Boyanmadı ki :alala:

boyanıyodu bi abi önceki günlerde fotoğraf paylaşmıştı  :alala:

Çevrimdışı ozan062

cokca yeni arkadaslar kazanıyoruzzz

arkadaslar bilginiz olsun bizim futbol bölümlerimiz var oralarıda unutmayalım oralarada katılın oradada fikirlerinize görüşlerinize ihtiyacımız var aklınızda bulunsun,,,

Çevrimdışı Efe

bu arada bursa maçına misafir taraftar gelmediği için ordaki biletleride biz alacağız aslında bu yönden bursayla oynamak iyi oldu Yeni açık ilk maçta bir bütün olacak dikkatinizi çekerim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimiçi Necmi

Güzel hoş abide yanda yazan vodafone arena tabelasının amblemine bak birde orayada şu bizim oylarımızla seçilen amblem koyulamazmıydı?

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vodafone o amplemi koydurmak için 116 M Dolar verdi kardeşim
koymak zorunda değilsin almazsın parayı yapmazsın sponsorluk sen istediğin amplemi kullanırsın.
ama ben isim hakkını satacağım diyorsan o parayı o gördüğün tabelaya veriyorlar. size şaka gibi geliyor ama bizim aldığımız para Bayernin
aldığının iki katı avrupada bizi geçen bir kaç stad var. almanyada geçen yok. Bu para boşuna verilmiyor.
her işin bir bedeli vardır. merak etme bizimde amplemimiz konacak size şaka gibi geliyor bu kulübün 1 milyar borcu var o borcu kontrol altına alamazsan
her hangi bir yere konacak bir amplemin bile kalmayacak  burda uefa kuralları kesin direk amatörden başlarsın iflas ettiğin anda.
gerçekten nerde neyi protesto edeceğinizi bilmiyorsunuz. Ya hayatta tuzunuz hep kuru oldu borcun ne demek olduğunu bilmiyorsunuz
yada kulübün içinde bulunduğu durumun daha farkında değilsiniz. Hiç bir sponsor stadın yapılmasından daha fazla tutan bir rakamı onbeş yıllığına
adını ikinci plana atarak vermez. kdv dahil 135 M dolar aldık ve 110 gibi bir paraya stadı yaptık.

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı Erdemm

Çevrimdışı Anıl

Korkuluklar boyanıyor.

boyanıyodu bi abi önceki günlerde fotoğraf paylaşmıştı  :alala:
Oo çok iyi haber o zaman :ok: