Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5476547 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kartalpençesi

@kartalpençesi hocam bu iki fotoyu arıyordum eyvallah çok sağolasın.

@Necmi Abi Change.org da bu forumda bulunan bu sitenin isminin belli olduğu fotoları paylaşacagım sorun olmaz dimi? Taraftarın büyük kısmı bu konuya tepkili, tepkimizi göstermemiz gerekiyor.
Rica ederim :) fotoğraflar(logosuz) masaüstünde var ama kişisel ileti olarak gönderemiyorum.Sen logolu istiyorsan tamamdır.
SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Orası VİP tribünü :) O koltuklar plastik koltuğa benzemiyor deri kaplama var sanki o yüzden daha parlak gözüküyor büyük ihtimalle
evet onlar deri koltuk ve arkalarında led ekran var :ok: :ok:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Karabay

Evet arkadaşlar @Efe ye sormamın sebebi genellikle çok aşırı bir durum olmadıkça bu tarz işlerde tepki göstermemesı o bile tepki gösteriyorsa bu işi beğenmeyen insanların sayısı çok fazladır. Change.org üzerinden kampanya baslatıcam ihtiyacım bizim demir tellerin net görüntüleri, diğer statlarda bulunan benzer demir teller ve diğer statlarda bulunan tribünleri birbirinden ayıran güzel duran cam bariyerler. Lütfen bu postun altına bulabildiğiniz kaynakları link olarak paylaşın.
hocam senin o sorduğun soru ben tuzak soruyum diye barbarbağırıyordu

Çevrimiçi Necmi

bu ptfe meshlerin üzerine çok gittiğimiz yok zaten sosyal medyada böyle bir çalışma olmadı gördüğüm kadarıyla stadyumun aydınlık olması yönüyle atex gayet yeterli burda konuştuğumuz madem saydamlığı bu kadar az neden bu malzemeyi kullandık o kısımlarıda atex yapar geçerdik değil mi?
saydamlığı az değilki o bayağı bir ışığı geçirir. ama bunu gözle göremezsin mesafe uzak
sana mat görünür delikler slikon kaplı cam gibi bir geçirgenliği olmaz ışık yayılır. burda işin önemi estetik değil
çime vereceği katkı diğer taraftan gölge ortam vermeliki alttaki kişiler ışıktan rahatsız olmasın ama bende daha şeffaf görüneceğini sanıyordum.

Çevrimdışı DADAYKARTALI

bu teller kısa olmuş taraftar rahatlıkla kale arkasından kapalıya  atlar :bandit:

Çevrimdışı GörkemGörkem

koltuklar daha beyaz mı?

Evet cok daha beyaz gözüküyor yeni takılanlar.

Çevrimdışı ahmetx

Ya ben onlarin gecen sene fotografini cekmistim de sildim heralde. Konyada disarida ki membranlarin arkasindan bakinca binalar gozukuyordu. Bizimkisi gibi degil. Onlarin ki daha farkli @ahmetx
burada fiberflon mesh demişler dış cephe için @Fatih Demek ki şeffaf olanlar Serge Ferrari .
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 14:18:28 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Rache

Orası VİP tribünü :) O koltuklar plastik koltuğa benzemiyor deri kaplama var sanki o yüzden daha parlak gözüküyor büyük ihtimalle
O koltuklar vip arkalarında ekran olacak seri koltuk bu yüzden zarar görmemesi için sona bırakıldı.daha arkasına elektronik aksam takılacak belki de montajı üzerindedir

Çevrimdışı tuncaboylu

Bu stadla çatı arasındaki boşluğa bir şey gelecek mi?

En son led panel deniyordu, bir gelişme var mı?

Çevrimdışı GörkemGörkem

Vodafone Arena 21 Mart 2016: http://www.youtube.com/watch?v=hNcxFwJfHsM&feature=youtu.be

@Necmi abi şu kişiye bir yaptırım uygulanmalı diye düsünüyorum dün aynısını Zeki abide söyledi önceden paylasılan video yada resimleri biraraya getirip kendi kanalına yükleyip " Güncel " diyerek burada paylasarak hit almaya calısıyor. En azından bir moderasyonun sart oldugunu düsünüyorum.Cünkü gecmis mesajlarıda hep aynı sekilde.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 14:21:22 Fuat Görkem Yıldız ]

Çevrimdışı iyimserure

facebook'ta birisi stat iftar çadırına dönmüş diye yorum yapmış membranlardan sonra. Allah ıslah etsin ne diyeyim  :ranting2: :ranting2:

Çevrimiçi sozkul

@Ayberk
istanbul un ortalama yağış miktarı londra dan fazladır,

Sıcak ve ılıman bir iklim hakimdir; Londra Yıllık ortalama yağış miktarı: 621 mm

Sıcak ve ılıman bir iklim hakimdir; Istanbul  Yıllık ortalama yağış miktarı: 747 mm

Yalnız bizde yağdığında sel gibi yağdığı oluyor, orada hava sürekli bulutlu, yavaş yavaş yağıyor galiba. Yıllık değil aylık-haftalık ortalamalara bakmak gerekebilir

Çevrimdışı Efe

facebook'ta birisi stat iftar çadırına dönmüş diye yorum yapmış membranlardan sonra. Allah ıslah etsin ne diyeyim  :ranting2: :ranting2:
takmayin abi adamlar sadece kotu yonde elestirmek icin yorum yapiyor haytlarinda kac kere gormusler boyle stad kafalarina gore salliyorlar dikkate bile almayin  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osvaldo nartallo

tel örgü tam bir komedi. hiç olmazsa cam yapsalar ya..
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

O koltuklar vip arkalarında ekran olacak seri koltuk bu yüzden zarar görmemesi için sona bırakıldı.daha arkasına elektronik aksam takılacak belki de montajı üzerindedir
ben ekranlar hazır geliyorum biliyorum :busted_cop: :busted_cop:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Fatih

burada fiberflon mesh demişler dış cephe için @Fatih Demek ki şeffaf olanlar Serge Ferrari .
Isim olarak bilmiyorum. Stadin disinda ki yesil ve beyaz membranlardan bahsediyorum. Cift tarafli seffaf bir de onlar. Disaridan da iceriden de gozukuyor.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı asyakartalı

hocam o neki,daha dün membranların birleşim yerlerinden akan sularla taraftarlar ıslanmayacakmı diye soru vardı.

bende o kısmını unutmuşlar yazdım.
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 14:37:09 asyakartalı ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

hocam o neki daha.dün membranların birleşim yerlerinden akan sularla taraftarlar ıslanmayacakmı diye soru vardı.

o soru ne yazık ki burada da sıklıkla gündeme geliyor  :s20:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Onur Küçük

• Ziyaretçi

yıllık ortalama istanbul 14 derece londra 12 derece, haziran temmuz ve ağustos sonuna kadar zaten maç oynanmıyor en sıcak günleri de buna dahil etmeniz biraz saçma olmuş veya muakeme yapamamak diyebilirim, sadece çim için söylüyorsak zaten soğutma ve ısıtmayı da boşuna yapmadık.
Londra'nın benzer enlemlere göre daha sıcak olmasının nedeni okyanustan gelen sıcak su akımları . Yere daha dik düşen güneş ışığına bağlı ısınmanın etkisi İstanbul'da daha fazla. Ayrıca Londra'da bulutlanma daha fazla . Bu da güneş ışığının etkisini azaltan başka bir faktör.  Şeffaf membrandan bahsedebilmek için stadın bulunduğu enlemin kutuba,okyanusa daha yakın yani güneş ışığının daha eğik açılarla geldiği , bulutlanmanın etkisiyle de ışığın daha az ulaştığı bir konumda olması lazım.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı yigitcan1903

Tel örgüye tepki verelim deniyor ama herkes birbirinden bekliyor galiba ilk kıvılcımı  :D

Çevrimiçi Necmi

@kartalpençesi hocam bu iki fotoyu arıyordum eyvallah çok sağolasın.

@Necmi Abi Change.org da bu forumda bulunan bu sitenin isminin belli olduğu fotoları paylaşacagım sorun olmaz dimi? Taraftarın büyük kısmı bu konuya tepkili, tepkimizi göstermemiz gerekiyor.
bu tip şeyleri bana sormayın buranın sahibi hepimiziz size uygun geliyorsa
çeken arkadaşında bir itirazı olmazsa paylaşın elbette haber sitesinde yayınlananların mülkiyeti bize ait onları istediğin gibi kullanabilirsin
unutmayın burda yapılan her paylaşım ve onu yapanlar buranın sahibidir. Yanlış bir şey olsa
benden iyi korursunuz burayı. @harund1k3   ama change.org pek etkili olmayabilir bunun yerine direk birinci ağızdan
kulüp hesaplarına Rıdvan beye yapılan baskı çok daha iyi sonuç verir :busted_cop:

Çevrimiçi Necmi

hocam o neki,daha dün membranların birleşim yerlerinden akan sularla taraftarlar ıslanmayacakmı diye soru vardı.

ama bu alaycı cevaplar yakışmıyor.
buranın misyonu bu değil burda kaç yıldır her soruya bıkmadan
ne kadar saçma olduğunu düşünmeden sabırla cevap verdik
şurda işin sonuna geldik bu sabrı devam ettirmemiz lazım insanları soru sormaya korkutmamak gerekiyor. @asyakartalı
bozmaya çalıştığımız kişi unutmayalım bir Beşiktaşlı kardeşimiz.

Çevrimdışı ozan062

Tel örgüye tepki verelim deniyor ama herkes birbirinden bekliyor galiba ilk kıvılcımı  :D

cokca denendi zaten ama baktılar donus yok kabul evresine gecildi

zaman bunujn en iyi ilacı

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı BlackEagle26

Arkadaşlar konu dışı ama Aziz Yildırım ertelenme maçını Gs-Bjk maçından sonra oynatıcak. Twitterrdan Rıdvan Akara yetkili kişilere tweet atalım sessiz kalmayalım . Önümüzü kesmeye çalışıyolar