Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478134 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ahmetx

Arkadaşlar yine söylüyorum o şeffaf malzemenin rengi zamanla açılacak ve şeffaflaşacak Konya stadında da aynısı oldu.
rengi açılacak Konyada öyle oldu ama şeffaflaşmasını görmedim , örnek foto var mı ?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Londra ile İstanbul'un mu yıllık sıcaklığı aynı? :)

aşağıdaki resmi paylaşıyorum ve susuyorum :)

Polemiğe girmeyeceğim kusura bakma ama internetten bulabilirsiniz yıllık yağış ve sıcaklık ortalamasını, istanbula düşen yıllık yağış miktarı daha fazla hatta, en fazla yıllık sıcaklık 1 derece oynuyor, oyle çizgiyle ölçüyorsak bizim yıllık sıcaklık madridle aynı oması veya karsla aynı olması gerekiyor. bu yanlış bir kere

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Erdem Çözer gölgelerin farkını burda daha iyi anlarsın

biri sabah biri öğlen gibi geldi ama  :alala:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı 9magiko

Merhaba arkadaşlar, sonunda ben de üye oldum.  :ok: Çok uzun süredir - DH'den bu yana - takipteyim ve her gün okuyorum. Öncelikle başta @FARUK olmak üzere burada emek sarfeden ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Girişi yapmışken bu şeffaf membran konusunda da hızlı bir bilgi vereyim. Diğer arkadaşların bahsettiği gibi zamanla renginde açılma olacaktır ancak şeffaflık konusunda büyük bir değişiklik beklememek gerekiyor, benim tahminim olursa da sadece %5 civarında bir artış olur geçirgenlikte.

Konu ile ilgili bazı bilgileri de şurada bulabilirsiniz:

https://www.sattler-global.com/textile-architecture/ptfe-fabric-1203.jsp
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 12:31:17 9magiko ]

Çevrimdışı YunusEmre

bu tamamen nikahin satisina bagli ornek nikah toreni... oncesi kokteyl i kokteyl de alkollu alkolsuz secenekleri yemek girerse isin icine gunde 1 dugun olur bence yemek girmez kanepe diye adlandirilan kokteyl esnasinda verilen hafif atistirmaliklar olur ... video ve fotograf cekimi belki fotograf satisi ... burda para konusmaktan ziyade dikkat edilecek hususlar baska... kulup para kazanmak istiyorsa hic birseyi ne yiyecek icecegi ne video ve fotografi baska bir firmaya vermemeli kendi yapmalidir ki kar orani yukselsin isin br suru puf noktalari var tabi... su sartlarda bizim stadimizda nikah yapmak isteyen bir vatandas alkolsuz iceceklerle kokteyl video fotograf cekimi hepsi dahil minimum 15.000 tl yi gozden cikarmalidir ... dedigim gibi para kazanmaksa amac herseyi kulup kendi yapmalidir herhangi bir oragnizasyon sirketi yada video fotograf sirketi yada ses isik sistemleri sirketi isin icine girerse maliyet yukselir maliyet yukseldiginde de nikah sayisi azaldigi gibi karda duser :) yeri burasi olmadigi icin tam herseyi aciklayamiyorum yoksa bir firsat verseler Nikah bolumunu oturtana kadar gonullu calisir herseyi sistemine oturturum fakat ne yazik ki cok zor mutlaka yoneticilerden birinin esinin dostunun tanidigi cikar Turkiye nin gercekleri profosyonellesmeyi pek beceremiyoruz :)

bizim mabedde moda gösterilerinin yapılacağı kısım var orda her türlü düğün de olur.. ayrıca 15 bin tl gerçekten çok az bir rakam sadece stadda düğün foto albümü ve kısa bir klip için bile o rakamı alabiliriz.. ayrıca sadece nikah olayınca gelecek paranın %75i kar kalabilir..

Not: Düğün sektöründe 14. yılımdayım...

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

Italyanlarda kiviramamis köşeleri

Bir Faruk çıkmamış onlardan :) Rezil bir görüntü ya.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Emre.Guler

@Erdem Çözer gölgelerin farkını burda daha iyi anlarsın

Aslında dikkatli bakınca bizim çatıdada normal membranın ayırıcı gölgesi var büyük ihtimalle dediğim gibi fotoğrafın kalitesi ile alakalı bir durum bu zamanla daha net göreceğimiz fotolar gelecektir kesinlikle

Çevrimdışı tangaz

hatun fotolarını paylaşıp durmayın bunun sonu yok beyler  :bandit:

engin foto arşivi mi açtırmayın bana gençler gibi bir anlam çıkarabilirmiyiz?  :D @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ahmetx

Çekim modu farkı var abi tribünleri bu kadar aydınlık değil konyanın
yine mi trollendim diyorsun @FARUK  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimiçi sozkul

ÇIRAĞAN SARAYINDA EVLİLİĞİN FATURASI

900 kişilik yemek 540 bin TL
Orkestra 50 bin TL
Mekan süslemesi 360 bin TL
Helikopter ile transfer 1.000 TL
200 şişe Dom Perignon şarap 150 bin TL
HD kamera çekimi 7 bin TL
150 adet fotoğraf 2 bin TL
Oryantal şov 5 bin TL
Toplam: 1 milyon 115 bin

sence burdan kar ne kadar kalır

Bir tek helikopter pistimiz yok galiba..

Çevrimdışı FARUK

Merhaba arkadaşlar, sonunda ben de üye oldum.  :ok: Çok uzun süredir - DH'den bu yana - takipteyim ve her gün okuyorum. Öncelikle başta @FARUK olmak üzere burada emek sarfeden ve paylaşımda bulunan tüm arkadaşlara teşekkür ederim.

Girişi yapmışken bu şeffaf membran konusunda da hızlı bir bilgi vereyim. Diğer arkadaşların bahsettiği gibi zamanla renginde açılma olacaktır ancak şeffaflık konusunda büyük bir değişiklik beklememek gerekiyor, benim tahminim olursa da sadece %5 civarında bir artış olur geçirgenlikte.

Konu ile ilgili bazı bilgileri de şurada bulabilirsiniz:

https://www.sattler-global.com/textile-architecture/ptfe-fabric-1203.jsp
Merhaba hoşgeldiniz

Çevrimdışı Unalll

Başkan bu kadar mükemmel yaptığı bir stadı nasıl tel örgülerle birbirinden ayırıyor anlamıyorum. Hadi deplasman tribünü tamam ama kendi tribünlerimizi kesinlikle cam ile ayırmalıyız!  :akuma:

Hadi başkan duy sesimizi...  :bawling:
!!!!! İmza kampanyası falan başlatsak sosyal medyada

Çevrimdışı Erdem Çözer

Polemiğe girmeyeceğim kusura bakma ama internetten bulabilirsiniz yıllık yağış ve sıcaklık ortalamasını, istanbula düşen yıllık yağış miktarı daha fazla hatta, en fazla yıllık sıcaklık 1 derece oynuyor, oyle çizgiyle ölçüyorsak bizim yıllık sıcaklık madridle aynı oması veya karsla aynı olması gerekiyor. bu yanlış bir kere

:) tabi ki rakımda önemli ve bu konuda da bir fark yok.. sıcaklık değerlerinde ise 7 derece fark var adamlar maks 22 dereceyi görüyor sen 30 lara dayanıyorsun..

http://www.worldweatheronline.com/istanbul-weather-averages/istanbul/tr.aspx

http://www.worldweatheronline.com/london-weather-averages/city-of-london-greater-london/gb.aspx

madem bir konu açtık insanları doğru bilgilendirelim..
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 12:35:52 Erdem Çözer ]
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı YunusEmre

Bir tek helikopter pistimiz yok galiba..

süzerde var galiba komşu komşunun pistine muhtaçtır  :evillol:

Çevrimdışı ahmetx

engin foto arşivi mi açtırmayın bana gençler gibi bir anlam çıkarabilirmiyiz?  :D @ahmetx
öyle bir arşivim yok ama bir tık ötede var @tangaz hocam özellikle brezilya stadlarıyla ilgili forumlarda çokça  :tabe:

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi sozkul

Galiba önümüzde iki konu var birlik olup tepki gösterebileceğimiz birincisi demir tellerle bölünen tribünlerımiz ikincisi eğer şeffaf olmayacaksa yapılan bu membranlar. Membranlar için hala yukarıdan fotoğraf bekliyelim file alındıktan sonra eğer geçirgenliği yoksa tepki gösteririz. Ama o demir teller olmaz taraftarı birbirinden ayırmak illa şartsa bile bu camla olur böyle telle olmaz.

Gücünüzü bölmeyin bence, şeffaf membran konusu hayati değil ve eğer SIS kabul ediyorsa yapacak birşey yok.  Tel örgülere yüklenmek daha mantıklı.

Çevrimdışı tangaz

öyle bir arşivim yok ama bir tık ötede var @tangaz hocam özellikle brezilya stadlarıyla ilgili forumlarda çokça  :tabe:

latin değil de slav alalım please  :icool: bu arada sağlığın daha iyidir umarım. tekrar geçmiş olsun @ahmetx
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tuncaboylu

Londra orası, aşağı yukarı sıcaklık ve yağış miktarı istanbulla aynı olan bir şehirdir, yani kimse boşu boşuna yormasın kendisini sera etkisi bilmemne diye biraz araştırılırsa londra sıcaklık ortalaması ve yağış ortalaması neredeyse istanbulla aynı olduğunu görecek.

Bizim yönetim yapmadı veya yapamadı şeffaf çatıyı.

Hocam coğrafya dersinde ders dinlemek yeirne kızlarla mı takılıyordun?  :D

Londra dediğin yer güneşi senede 1-2 ay ya görür ya görmez, onun ardından da yağmur yağar zaten.

Çevrimdışı ahmetx

latin değil de slav alalım please  :icool: bu arada sağlığın daha iyidir umarım. tekrar geçmiş olsun @ahmetx
çok şükür bugün düzeldim , gıda zehirlenmesi yaşamıştım.

Çevrimdışı tuncaboylu

londra istanbul sıcaklık eğrileri

Ciddi ciddi Londra'daki güneşle İstanbul'daki güneşi de tartışmaya başladık.

Daha neler göreceğiz bakalım.  :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı srncby1903

bizim mabedde moda gösterilerinin yapılacağı kısım var orda her türlü düğün de olur.. ayrıca 15 bin tl gerçekten çok az bir rakam sadece stadda düğün foto albümü ve kısa bir klip için bile o rakamı alabiliriz.. ayrıca sadece nikah olayınca gelecek paranın %75i kar kalabilir..

Not: Düğün sektöründe 14. yılımdayım...

valla bende uzun zamandir hemde baya bir uzun zamandir dugun davet isindeyim sadece video fotograf ve kisa film icin 15.000 tl verecek insan nikahini bizim stadmizda yapmaz birbimizi kandirmayalim :) keske 30.000 verseler kulup para kazansa...  ancak su sartlarda ben stadda tekrarliyorum DUGUN yapabilecegimizi sanmiyorum ... mac olmayan gunlerde gunde 6-7 nikah toreni yeterlidir ... senin bahsettigin rakamlari da alirsak tadindan yenmez :)

Çevrimdışı mutixls

Londra orası, aşağı yukarı sıcaklık ve yağış miktarı istanbulla aynı olan bir şehirdir, yani kimse boşu boşuna yormasın kendisini sera etkisi bilmemne diye biraz araştırılırsa londra sıcaklık ortalaması ve yağış ortalaması neredeyse istanbulla aynı olduğunu görecek.

Bizim yönetim yapmadı veya yapamadı şeffaf çatıyı.

her stadı kendi şartlarına göre de değerlendirmek lazım ki artık bazı şeyleri kafanızdan konuşmasanız iyi olur. @heartbroker londra bize göre daha kuzeyde olduğu için güneş ışınlarını alma açısı istanbuldan farklıdır. buda nem sıcaklık farkı meydana getirir. birde en önemlisi stad denize sıfır ve deniz seviyesinin altında, bu nedenle bile çim yetişmez mantarlanma olur diyen çok sayıda bilen arkadaşımız varken sen bir de stadı güneşte kalmış araba gibi şeffaf yapamazsın!!!

birde bazı arkadaş için söylüyorum çatı için bence artık bitti maç oynanmasına engel bir durum yok. ön kısım takılmasa yada aralıkları kapanmasa ne olur. bu yıl az ıslanırız olur biter yaza zaten hepsi bitecek. dört dört lük bu yıl açamayız zaten.

londra yıllık sıcaklık ve yağış ortalaması (Koordinatlar: 51°30′28″N, 00°07′41″W)

istanbul yıllık sıcaklık ve yağış ortalaması (Koordinatlar: 41°   01.2'   28°   58.2')

Çevrimdışı FARUK

yine mi trollendim diyorsun @FARUK  :D
Abi makine, mod çok etkiliyor mesela telefonlarda ki hdr