Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477855 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

reyiz stada gelmiş sabahtan.. klupler birliği toplantısından önce..

Reyiz , Demirören kime ne söz vermiş aman diyim öğren bugün, 100 milyonunu verme karşılığında bizim önümüzü kesmesin.. biz aramızda toplayıp verecez

Çevrimdışı Serdar

Bir de bu hesapta şeffaf membran ın bir yerlerine sanırım elektrik kablosu giriyor yanlış anlamadıysam. Elentirikli mi bu membralar acep, ver 220 yi şeffaf mı olsun ki. :busted_cop:

Çevrimdışı black kartal

Buyur hocam

bu cam bariyerden çok canan bariyer gibi olmuş, bunlardan koyarlarsa maça bakamaz kimse gözü kayar o tarafa, bide normal yerler bunun gibisiylen ayrıldıysa locaların orasına nası bişeyle ayırırlar düşünemiyorum  :D
[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 12:17:08 black kartal ]
Söz Konusu Vatansa Gerisi Teferruattır.
M. Kemal Atatürk

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ahmetx

@
Numaralıda koltuk montajı var sanki
en alttan başlamışlar yağmur yağarsa yazık olacak
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Abu Ali Imran

neyse konuyu dagitalim,, ilk maci dusunun.. kendimden geciyorum...

http://youtu.be/aG92jUVy90I?t=15

Çevrimdışı cisse557

Ben hatuna kitlendim de, bariyer nerede?  :D  :D
Hemen üstte arkadaş video atmış orda görebilirsiniz :)

Çevrimdışı ahmetx

hatun fotolarını paylaşıp durmayın bunun sonu yok beyler  :bandit:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Erdem Çözer

@KCKF yerinde olsam son yazdığın mesajı hemen silerdim :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı cisse557

pardon haklısın eksik yazmışım.. sıcak ülkelerde mümkün değil :) verdiğin örneği bilmiyorum ama eminim iklimin uygun olduğu bir yerdir aksi halde içerideki insanlar ve çim pişer :)

Londra orası, aşağı yukarı sıcaklık ve yağış miktarı istanbulla aynı olan bir şehirdir, yani kimse boşu boşuna yormasın kendisini sera etkisi bilmemne diye biraz araştırılırsa londra sıcaklık ortalaması ve yağış ortalaması neredeyse istanbulla aynı olduğunu görecek.

Bizim yönetim yapmadı veya yapamadı şeffaf çatıyı.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı srncby1903

Bu konuda da bilir kişi çıktı valla helal olsun d d d d

Hocam 20.000 tl olsa bize bırakacağı kar 10.000 tl den yüksek olur mu veya ortalama ne kadar olur? 10.000 tl kar bıraksa 4 düğün haftada 40.000 tl yapar ayda 120.000 tl yapsa yıllık 1.500 000 lira ya gelir yapar hiç fena değil . Tabi siz daha iyi bilirsiniz ama bence 20.000 TL'den daha yüksek de olabilir. Her türlü güzel gelir yaz dönemi günde iki üç nikahın olacağı günlerde olabilir.

bu tamamen nikahin satisina bagli ornek nikah toreni... oncesi kokteyl i kokteyl de alkollu alkolsuz secenekleri yemek girerse isin icine gunde 1 dugun olur bence yemek girmez kanepe diye adlandirilan kokteyl esnasinda verilen hafif atistirmaliklar olur ... video ve fotograf cekimi belki fotograf satisi ... burda para konusmaktan ziyade dikkat edilecek hususlar baska... kulup para kazanmak istiyorsa hic birseyi ne yiyecek icecegi ne video ve fotografi baska bir firmaya vermemeli kendi yapmalidir ki kar orani yukselsin isin br suru puf noktalari var tabi... su sartlarda bizim stadimizda nikah yapmak isteyen bir vatandas alkolsuz iceceklerle kokteyl video fotograf cekimi hepsi dahil minimum 15.000 tl yi gozden cikarmalidir ... dedigim gibi para kazanmaksa amac herseyi kulup kendi yapmalidir herhangi bir oragnizasyon sirketi yada video fotograf sirketi yada ses isik sistemleri sirketi isin icine girerse maliyet yukselir maliyet yukseldiginde de nikah sayisi azaldigi gibi karda duser :) yeri burasi olmadigi icin tam herseyi aciklayamiyorum yoksa bir firsat verseler Nikah bolumunu oturtana kadar gonullu calisir herseyi sistemine oturturum fakat ne yazik ki cok zor mutlaka yoneticilerden birinin esinin dostunun tanidigi cikar Turkiye nin gercekleri profosyonellesmeyi pek beceremiyoruz :)

Çevrimdışı Kalyoncu

Şimdi biraz zor bir soru sormak istiyorum;

-Bu resmi sayfanın paylaştığı şeffaf membran fotolarında membranlar semerlere bir demir parça yardımıyla tutturulmuş,demir parçalar da semerlere vidalanmış.Bu durumda membran yapıştırma işi nası olacak baya büyük merak içerisindeyim,inşallah çatı 30 nisana kadar biter,2014 aralıktan beri uğraşıyoruz ne çatıymış :D
Sonra o açık kalan yerlere kaynak yapıyolar bursada öyle olmuştu adınada kaynak demişlerdi oradan biliyorum o basit bir işlem hemen bitiyo

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı carsikartali

Arkadaşlar yine söylüyorum o şeffaf malzemenin rengi zamanla açılacak ve şeffaflaşacak Konya stadında da aynısı oldu.

Çevrimdışı ahmetx

Twitter yüklenmesi yapacam da abi Paladin basmam lazım o yüzden :evillol:

:upto:
Dacia arenadakiler çok hoş @Yusuf Tekeli dikkatli bakmazsan anlamıyorsun bile

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Belki şeffaf membran ışık geçirmeyen bir şeffaf malzemedir  :ebebe: :ebebe: :ebebe:

Çevrimdışı Erdem Çözer

Londra orası, aşağı yukarı sıcaklık ve yağış miktarı istanbulla aynı olan bir şehirdir, yani kimse boşu boşuna yormasın kendisini sera etkisi bilmemne diye biraz araştırılırsa londra sıcaklık ortalaması ve yağış ortalaması neredeyse istanbulla aynı olduğunu görecek.

Bizim yönetim yapmadı veya yapamadı şeffaf çatıyı.

Londra ile İstanbul'un mu yıllık sıcaklığı aynı? :)

aşağıdaki resmi paylaşıyorum ve susuyorum :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Berk

Çevrimdışı FARUK

@Erdem Çözer gölgelerin farkını burda daha iyi anlarsın
Çekim modu farkı var abi tribünleri bu kadar aydınlık değil konyanın

Çevrimdışı turklucky

Dacia arenadakiler çok hoş @Yusuf Tekeli dikkatli bakmazsan anlamıyorsun bile
Bu çatıları görünce bizim çatı çok mu derme çatma olmuş ne?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı juggerhaunt

reyiz stada gelmiş sabahtan.. klupler birliği toplantısından önce..

Reyiz , Demirören kime ne söz vermiş aman diyim öğren bugün, 100 milyonunu verme karşılığında bizim önümüzü kesmesin.. biz aramızda toplayıp verecez

o değilde bizim stadyumda gündüz maçları acayip güzel olur gibi  :ok:
İmza forum kurallarına aykırı