Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5477991 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 09:45:04 sallapati ]

Çevrimdışı harund1k3

Arkadaşlar günaydın.

Arkadaşımıza cevap yazmak istemiyorum sadece bu konuda kulübün nasıl bir stratejisi olduğunu yazıyorum. Artık futbol seyircisi sadece forma olarak ve maça giderek takımlarına destek olmuyorlar. Futbol endüstrisi artık çok daha büyüdü ortada devasa yayın hakları gelirleri var.

Siz eğer kulübüzün borç batagından çıkmasını istiyorsanız daha çok gelir elde etmelisiniz. taraftara takımlarını destekleyebılecekleri ve onlarında hoşlarına gidebilecek çözümlerle gelmelisiniz. Fikret Orman en başından beri bu borçları küçülerek değil büyüyerek ödememiz lazım dedi. Çok da doğru söyledi. Küçülerek de ödeyebilirdık ama o zaman sportif anlamda başarı bulmamız çok zorlaşırdı.

Burası stat başlığı ben sadece işin stat yönüyle alakalı yapılabilecek extra gelir kalemlerini veya potansiyel gelir kalemlerini yazdım.Bunlar sadece benim fikrim de değil ilk başlıktan beri abilerimiz kardeşlerimiz bu tarz fikirlerle geliyordu zaten.

Kabataş-Taksım arası gerçekten turist kaynıyor. Belki şuan ki durum sıkıntılı olabilir ama yinede oradaki potansiyel çok büyük. Ücretli stat turları emin olun ciddi gelir kalemi olur. Hiç turist olmasa binlerce taraftar var stadı görmek gezmek isteyen.

Bunun yanında ayda 1-2 defa taraftara açık yapılacak antrenmanlar hem takımın semti görmesi için hem taraftar için hem kulübün extra gelir elde etmesi için biçilmiş bir kaftan. Yani ortada win win değil win win win var kaybeden kimse yok.

Konser gelirlerine yazın açılış yaparken ki gelirlere ise hiç girmiyorum bile.

Biraz uzadığının farkındayım. Beşiktaş bizim herşeyimiz eğer dünya markası olmak istiyorsak bu tarz fikirler çıkarmamız lazım veya en azından bu tarz fikirleri taraftar olarak desteklememız gerekiyor.

Saygılar.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı kadir137

tribün ayrımları tel örgü yapılmış fazla belli olmuyor ama keşke cam yapılsaydı :(  kapalı eski açık kapalı yeni açık köşeleri montajı yapılmış
Abi söylüyorum tepki verelim diye ama gerçekten hiç kimse takmıyor. Sanırım kimse rahatsız olmuyor.
Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

Çevrimdışı Mehmet92

Çevrimdışı eaglekartal

arkadaşlar bir çok kişi işyerinde çalışıp okuyor burayı maalsef facebook ve twitter kapalı olduğu için paylaştığınız birçok fotoyu göremeiyoruz,alternatif yollar denermisiniz lütfen inanın çok can sıkıcı bir durum ama bizlerde fotoğraf görmek istiyoruz :)

Çevrimdışı SDemirsoy

Bugün fotoğraf kıtlığı olacak gibi yav saat kaç oldu hiç mi hareket yok instigramda falan

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Günaydın Arena. SİS  alayına tur bindirdi. şu şeffaf meshler en azından günde 2 ya da 3 takılmalı.
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün fotoğraf kıtlığı olacak gibi yav saat kaç oldu hiç mi hareket yok instigramda falan

aynen foto yok mu foto  :photo:  :D

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı doctore

sabah radyo haberlerinde açılış 11 nisan deniyordu. Bu mümkün mü?  :alala:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx şeffafları nasıl buldun  :icool:
şeffaflar beklediğimden daha mat çıktı ama gündüz stadın içinden çekilmiş fotolara bakmak lazım @Efe
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

tribün ayrımları tel örgü yapılmış fazla belli olmuyor ama keşke cam yapılsaydı :(  kapalı eski açık kapalı yeni açık köşeleri montajı yapılmış
üst katlar metal mezarlığı gibi olduğu için tel örgüler hiç belli olmuyor  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı xxxkingme

Ben sabah uyandığımda çimler bitmiş olur diyordum ama yarısı duruyor hala

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı Mehmet92

Arkadaşımın içeride çalışan kuzeninden,güncel : )

Çevrimdışı ahmetx

Abi söylüyorum tepki verelim diye ama gerçekten hiç kimse takmıyor. Sanırım kimse rahatsız olmuyor.
Geçen hafta olayın sıcaklığıyla tepki verildi , bu haftada devam etmek lazım değişikliğe gitmeseler bile en azından canlarını sıkmak lazım.  :icool:

Çevrimdışı Serhat Akkaya

şeffaflar beklediğimden daha mat çıktı ama gündüz stadın içinden çekilmiş fotolara bakmak lazım @Efe
O fotolardaki ürünün aynısı mı peki? @ahmetx
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ErsinA.

Şeffaf parçaya direkt eski açıktan başlamışlar yalnız.  Herkesin içi rahat etsin diye.  :)

Çevrimdışı SDemirsoy

tepeden yada alttan çekilen görüntüsü lazım güneş varken bakalım nasıl olacak tam şeffaf değil bu ben cam gibi bir şey bekliyordum ya :D @Emre.Guler

Çevrimdışı ahmetx

O fotolardaki ürünün aynısı mı peki? @ahmetx
hangi fotoları diyorsun şunu mu ? Bunu diyorsan evet aynısı.

Çevrimdışı SDemirsoy

Arkadaşımın içeride çalışan kuzeninden,güncel : )

çimlerin rulo kesim izleri kaybolmaya başladı sulamadan sonra sanırım birleşiyorlar :)

Çevrimdışı GIUNTI

Şeffaf denilen kısım daha koyu duruyor ya yanlış malzemeyi getirmiş olmasınlar?  :lol: