Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478650 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cadavra

sanırım çim çalışması devam ediyor
Yok ya dun gece biri foto atmisti 4.5 gibi ezan okunuyor calisiolar die stadin disindan ama hala calisiyolar die stadin isiklari nedense calisma olmasada yaniyor guvenlikle alakalida olabilir hani calisio sansinlar die bana göre calisma yoksa bosuna dunya kadar elektirik yakiyor.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Yok ya dun gece biri foto atmisti 4.5 gibi ezan okunuyor calisiolar die stadin disindan ama hala calisiyolar die stadin isiklari nedense calisma olmasada yaniyor guvenlikle alakalida olabilir hani calisio sansinlar die bana göre calisma yoksa bosuna dunya kadar elektirik yakiyor.

isiklarin alismasi icin test amacli birakiyor olamazlar mi neden calisma var zannetsinler diye biraksinlar  :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Bana çatı hiç güvenli gelmiyor açıkcası. Bi ben mi korkuyorum acaba.
bu çati güvenli degilse dünyadaki hic bir cati güvenli degildir hic bir catinin altina girmeyelim :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı gurol_1903

Çevrimdışı Necmi

güvenlik nedeniyle stadda çalışma olmasa bile içerde 24 saat insan var ve hala çok tehlikeli bölgeler
var. Büyük ihtimal içerlerde gece çalışan ekiplerde vardır. Bazı işler el ayak çekilince daha rahat yapılıyor.
hiç bir şey olmasa kalan emekçiler var.

Çevrimdışı Ahmet Kömürcüler

Yarın iyice şeffaflar takıldıktan sonra yeni inönü fotosu çok iyi gidicek :bandit:

İlk günler yavaş başlar ama alıştıktan sonra hızlı hızlı takarlar, 1 hafta 10 gün içinde biticek inşallah şeffaf mebranlarda :ok:
2015-2016 ve 2016- 2017 sezonları Şampiyonu BEŞİKTAŞ!

Eğer bir gün benim sözlerim bilimle ters düşerse bilimi seçin..

-Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı Radlig

Arkadaşlar stadın koltuklarında tüzükte belirtilmiş olan standartlardaki amblemimiz değil de ona göre daha değişik olan sağdaki amblem kullanılmış. Bu iki tip amblem olayını Rıdvan beye yazmıştım logo standartları belirlendi ona göre kullanmaya çalışıyoruz demişti. Biz de yaptığımız tasarımlarda vs. soldaki amblemi kullanmaya dikkat edelim lütfen.

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Radlig

atarlanmak içinmi üye oldun :alala:
Estağfirullah ama binbir emekle onca mühendisin mimarın çalışmasıyla yapılan milyon dolarlar dökülen şu statta kimsenin aklına gelmemiş sen oturduğun yerden baktığın resimlerle fark etmişsin dememizi mi bekliyor acaba? Gereksiz eleştiri olduğuna dem vurmak istedim.

Çevrimdışı Necmi

Estağfirullah ama binbir emekle onca mühendisin mimarın çalışmasıyla yapılan milyon dolarlar dökülen şu statta kimsenin aklına gelmemiş sen oturduğun yerden baktığın resimlerle fark etmişsin dememizi mi bekliyor acaba? Gereksiz eleştiri olduğuna dem vurmak istedim.

ben o mesajda yanlış bir şey göremedim her stadın çatısında yürümek tehlikelidir.
orda eleştiri değilde bir yorum var. Bir şeyinde gereksiz olup olmadığını daha foruma girer girmezmi
anladın önce bir insanları tanıman gerekmiyormu burası aile gibidir herkes birbiriyle şakalaşır bazen samimiyetine güvenip lafda sokar
bazen espirisine dalgasınıda geçer ama 3. kişilerin müdahalesi şık değil yanlış bir durum gördüğünde
forum yöneticileri zaten müdahale eder şu anda sana müdahale ettiğim gibi.

Çevrimdışı Radlig

ben o mesajda yanlış bir şey göremedim her stadın çatısında yürümek tehlikelidir.
orda eleştiri değilde bir yorum var. Bir şeyinde gereksiz olup olmadığını daha foruma girer girmezmi
anladın önce bir insanları tanıman gerekmiyormu burası aile gibidir herkes birbiriyle şakalaşır bazen samimiyetine güvenip lafda sokar
bazen espirisine dalgasınıda geçer ama 3. kişilerin müdahalesi şık değil yanlış bir durum gördüğünde
forum yöneticileri zaten müdahale eder şu anda sana müdahale ettiğim gibi.
Sen yanlış bir şey görmemişsin ama ben gördüm. Yöneticisin veya eski üyesin diye bir şeyin rasyonel olup olmadığı konusunda otorite misin? Bugüne kadar hangi stadın çatısında yürüdün de tehlikeli diye eleştiriyorsun. Statların çatılarının amacı üzerlerinde yürümek mi? O stadı yapan inşaat mühendislerinin güvenlik akıllarına gelmedi sizin mi geldi yani. Yeni üyelik konusuna gelirsek bir şeyin mantıksız olup olmadığı kanısına varabilmek için 1000lerce sayfa boş beleş mesajları okumuş olmak gibi bir kaide mi var? Dünyadan bi haber, eline tuğla tahta versen kümes yapamayacak tipler gelmiş burda stadın çatısının üstünde yürüyemem korkutuyor beni diyor. Komiksiniz sadece. Ayrıca stat bir Beşiktaş taraftarı olarak benim de evim. Aptalca eleştirilere karşı çıkmam için şu veya bu siteye daha önce üye olmam gibi bir gerekçe sunmanız çocukça. Allah bilir kombinesi bile yoktur bunu diyenin.

[ Son Düzenleme: 21 Mart 2016, 03:53:09 Radlig ]

Çevrimdışı Fikret

Bu arada yazdığım postu Rıdvan akar'a gönderdim bunlardan kaçı gerçek olur diye. Cevabı böyle oldu.
stadın içindeki nikah salonu kulübe ne para kazandırabilir.
yani x oyuncunun gol bonusu, maç başınası ayda kazandıracağından daha fazladır.

m.pektemek 1.5m euro kemiksiz alıyor diyelim.
nikah salonu 100.000 euro kazandırır mı koca senede? çok zor.
yada bahsedilen işte su-elektrik faturası vermeyecez tavana güneş pili takacaz falan.. güneş pilinin kendini amorti etmesi kaç yıl...

bunlar Beşiktaş için çerez parası şeyler.
su-elektrik olayı anca PR olur.
nikah olayı zaten taraftara jest. PR.

Asıl şu kombineleri satalım, biletleri satalım. Maçlar full dolsun.
Forma satışını artıralım...
Beşiktaşlı sayısını da artıralım ki ciddi gelir kalemleri olsun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Arkadaşlar stadın koltuklarında tüzükte belirtilmiş olan standartlardaki amblemimiz değil de ona göre daha değişik olan sağdaki amblem kullanılmış. Bu iki tip amblem olayını Rıdvan beye yazmıştım logo standartları belirlendi ona göre kullanmaya çalışıyoruz demişti. Biz de yaptığımız tasarımlarda vs. soldaki amblemi kullanmaya dikkat edelim lütfen.

Son tüzük değişikliğinde bildiğim kadarıyla amblem bu oldu.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Fikret

An İtibariyle
bu açı ve kameranın iyi gece çekimi yapamaması sayesinde ÇATIMIZ HAVADA DURMUŞ ŞAHİTLERİ VAR..  :lol:
biri çatıya güvenmiyorum diyordu. böyle fotoğraflar tabi güvendirmez. :lol:

çatı kolonlarını beyaza yada küfeki rengine boyasalar ya.

Çevrimdışı Fikret

ben bu kartallı amblemi pek beğenmiyorum.
orjinal amblemimiz daha asil bence. Stada da daha çok orjinal amblem konsa daha iyi olur.

Çevrimdışı Radlig

Üzerinde kartal olan logo grafik tasarımlarda ve ürünlerde kullanılabilir ama kurumsal platformlarda temsil etme durumu söz konusu değil. Formaya basılan logo gerçek logodur ve o da attığım resimde soldaki logo. Sağdaki halen kullanılan yanlış logo.

Günaydın çim'ini yedigim arena'nın güzel insanları ve yılmaz bekcileri :)  Güzel günler görecegiz güneşli günler ;)

LG-H818 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı SuperBJK

Çevrimdışı Ensar

OOoo Gokhan Türkmen...

Eskiler bilir bu arkadas Obitas Calisaniydi zamaninda Cok foto paylaşıyordu Gunluk olarak.
şarkıcı değil miydi ya gökhan türkmen :D
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet92

Günaydın arena,hepinize hayırlı haftalar.

ysariusta

• Ziyaretçi

stadın içindeki nikah salonu kulübe ne para kazandırabilir.
yani x oyuncunun gol bonusu, maç başınası ayda kazandıracağından daha fazladır.

m.pektemek 1.5m euro kemiksiz alıyor diyelim.
nikah salonu 100.000 euro kazandırır mı koca senede? çok zor.
yada bahsedilen işte su-elektrik faturası vermeyecez tavana güneş pili takacaz falan.. güneş pilinin kendini amorti etmesi kaç yıl...

bunlar Beşiktaş için çerez parası şeyler.
su-elektrik olayı anca PR olur.
nikah olayı zaten taraftara jest. PR.

Asıl şu kombineleri satalım, biletleri satalım. Maçlar full dolsun.
Forma satışını artıralım...
Beşiktaşlı sayısını da artıralım ki ciddi gelir kalemleri olsun.
Günaydın,
Fikret, bu neyin hesabı. Gol atma bonusu var mı ki? Nikahın bedeli belli değil. Ayrıca çimler için suni güneş ışıkları sanırım yıllık 60 bin avro elektrik tüketiyor ve gs bunu karşılayacağını bilerek yakmıyor. Yani elektrik su öyle çerez parası değil. Rakamları bilmeden böyle bir yorum yapmak çok olmamış hani. Kombine satalım. Eyvallah satalım. Yanlız öteki gelirleri de küçümsemek yanlış

Çevrimdışı AngryEagle

Amblem değişmedi tüzük tadilinde, resmi olarak kullanılabilecek amblemler arasına üzerinde kartal figürü olan da eklendi.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

günaydın arena çimler ne durumda bir resim olaydı iyidi :D