Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478787 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı OrkunCoskun

Koskoca stadda BEŞİKTAŞ amblemi olmaması çok garip değil mi ?

Çevrimdışı emrekhvcgl

rıdvan akar logolarımız hazırlanıyor demişti. şu an için skandal ama rıdvan akar'a inanıyorum şahsen.

Çevrimdışı idil

Cam tribün ayrımları için imza kapmanyası başlatalım ya da Twitter da örgütleyelim tıpkı çatal merdiven olayındaki gibi  :ok: :ok:
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Cam tribün ayrımları için imza kapmanyası başlatalım ya da Twitter da örgütleyelim tıpkı çatal merdiven olayındaki gibi  :ok: :ok:
biz twitter'dan Quaresma'yı getirttik bunu bence kesin yaparız👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Facebook'tan Futbol Komitesi yöneticimiz Erdal Torunoğulları'na da yazıyorum.

Çevrimdışı empisayn

Ben geçen hafta aynı şeyi söylediğimde '' stadın bizim olduğunu bilen biliyor göstermemize gerek mi var '' diye bir açıklama geldi ...
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı kadir137

Siz Twitterda felan daha aktifsiniz. Destek olursanız ve başkalarının da olmasını isterseniz bence bu işi başarırız. 

Beşiktaş'la kafayı bozmuşsun diyorlar, çok şükür kafamız bozuk kanımız değil.

rıdvan akar logolarımız hazırlanıyor demişti. şu an için skandal ama rıdvan akar'a inanıyorum şahsen.
Stadın çeşitli bölgelerinde Kartal ve Beşiktaş ikonları bulunacak diye okumuştum.Eski açık tarafınada Kartal heykeli ne gider bee!!😎😎

Ben geçen hafta aynı şeyi söylediğimde '' stadın bizim olduğunu bilen biliyor göstermemize gerek mi var '' diye bir açıklama geldi ...
resmen arada kaynamış senin yazın😀😀Güzel fikir birleşsek aslında kabul ettiremeyeceğimiz fazla şey yok.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Formalara da amblem koymayalım o zaman zaten biliyorlar renklerden tanısınlar  :lol: :lol: Cidden arada kaynamış görsem destek verirdim  :ok:

Çevrimdışı iyimserure

membranların araları ne zaman yapıştırılacak? bu iş gözümde büyümeye başladı benim
merak etme sana yaptırmazlar o işi

Formalara da amblem koymayalım o zaman zaten biliyorlar renklerden tanısınlar  :lol: :lol: Cidden arada kaynamış görsem destek verirdim  :ok:
Ben bazen  bir fikir atıyorum ortaya 5 10 sayfa sonra cevap geliyor.

Çevrimdışı berkotistis

Arkadaşlar stat daha bitmiş değil  ayrıca her koltukta tek tek hali hazırda muhtemelen 41903 tane Beşiktaş amblemi var statta şuan. İnönü'de ne vardı da burda eksik ?

Arkadaşlar stat daha bitmiş değil  ayrıca her koltukta tek tek hali hazırda muhtemelen 41903 tane Beşiktaş amblemi var statta şuan. İnönü'de ne vardı da burda eksik ?
Barcelona'nın ve Avrupanın çeşitli büyük kulüplerinin 4. Hakemin olduğu yerde armaları bulunuyor.Bizde olmaz çünkü Türk bayrağı var amblemimizde.Ama belki B E Ş İ K T A Ş yazabilirler.

Çevrimdışı Aydemir54

Bana çatı hiç güvenli gelmiyor açıkcası. Bi ben mi korkuyorum acaba.

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

hangi açıdan güvenli gelmiyor ve neye göre ?
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı can1903

Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Serdar

Üstünde durursan bence de çok güvenli olmaz ama altında durursan sıkıntı yok

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı çArşı1903

Beyler stadın içinde şeffaf membranın ve çimin dışında çok bişey kalmadı.
Peki soyunma odaları,büfeler,lavabolar,ince işler vs ne durumda ?

"Bırakın Emek sineması yıkılsın! Filmin kralı futbol sahalarında. Aşk filmleri diğerlerinden, korku filmi bizden. İyi şeyler Allahtan, kötü şeyler Çarşıdan (!) "

Çevrimdışı Efe

Beyler stadın içinde şeffaf membranın ve çimin dışında çok bişey kalmadı.
Peki soyunma odaları,büfeler,lavabolar,ince işler vs ne durumda ?

onlarda baya ilerlemisti son fotolara gore nisan basi foto gelirse daha net degerlendirme sansi buluruz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

eski acikta olacak dis kisimda tanitimdakinin aynisini yapiyorlar olmayacagini konmayacagi hissine nerden kapiliyorsunuz  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yavvuzz

Çevrimdışı Efe

sanırım çim çalışması devam ediyor

cim isleri coktan bitti sallapati adamlar makina degil mesailari bitince kontak kapattilar yarin serme isi bitecek zaten
Şampiyon Beşiktaş JK