Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5480150 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı harund1k3

:claps: :claps: haklısın.. şampiyonluk konusunda moral ve motivasyon olur... zaten ilk maç öncesi en az 1 idman gerekir alışmak için...

Ben Fikret Ormanın stadın etinden sütünden sonuna kadar faydalanacagını düşünüyorum, yönetim binasını stada taşıyıp akaretlerden deli para kaldırıcaz. Yazın konserlerden ve açılışdan aynı şekilde büyük paralar kazanıcaz. Onu bırak adam aşmış, stadın içinde nikah salonu var ondan bile para kazandırıyor d d d. Bunun dışında dediğim gibi ayda iki antreman yapsa takıma 10 lira giriş ücreti koysa binlerce kişi izler, bir de günlük stadı gezmek isteyen turistlere ve bizim gibi stat sevdalılarına cüzi ücret karşılığında 20-25 dakikalık rehber eşliğinde tur düzenlese içerde rehber yardımıyla, ne bileyim soyunma odalarını falan görsek yemin ederim paraya para demeyiz. Bunların neredeyse hepsi çıkacak gibime geliyor. Bakalım hayırlısı.

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

YArın  öğleden  sonra  en  geç  akşam üstü  çim biter

Çevrimdışı Efe

YArın  öğleden  sonra  en  geç  akşam üstü  çim biter
aynen öyle 10 günde hibriti çakarlar ay başı hazır hale gelir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı GörkemGörkem

@tekincelik hem kendi youtube hesabinin reklamini bu sitede yapacaksin, hemde bu sitenin kullanmis oldugu fligramlari buzlayacaksin? BU ne perhiz bu ne lahana tursusu derler?

Kendisini daha önce uyardım fakat kendisi dahil forumda umursayan olmadı.

Çevrimdışı sallapati

Kullanici adi ne yayincinin periscopetaki

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Kullanici adi ne yayincinin periscopetaki

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1903Haber
@1903Haberinsta

Valla görüntü süperdi de gitti ya..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Efe

çim baya ilerlemiş yanlız videoda net görülüyor salı hibriti görürüz :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı dropoon

çim baya ilerlemiş yanlız videoda net görülüyor salı hibriti görürüz :)

bi kimse screen shot almadımı yahu

Çevrimdışı cursedofdragon

1903Haber
@1903Haberinsta

Valla görüntü süperdi de gitti ya..

aynen ne güzel izliyorduk neden sildi ki ?

Çevrimdışı harund1k3

Çimler sulanmış gayet iyi gözüküyordu. Yarısını geçmişti sahanın. Çalışan personel de gözükmuyordu. Görüş açısı gerçekten mükemmel bu arada. Bu kadar kusursuz çime bir de hibrit cakılacak şimdi. Acaba kaleler ne zaman konulacak.

Çevrimdışı empisayn

sembolik bir taraftara açık antreman fikri gerçekten mükemmel . fiyat olarak da  kartal yuvasından 30-50-80 liralık alışverişlere göre açıklar-kapalı-numaralı tribünlere kağıt bilet hediyesi uygulaması her açıdan win-win durumu  :claps:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı cadavra

Yarın en çok şeffaf mebranin hızını merak edior olacagim bize bi seyler gostericek acilis tarihine ilişkin.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı browerdi

Bence gelen çimlerin serilmesi bitti ondan paydos ettiler yoksa sis bitirmeden bırakmazdı diye düşünüyorum..Yarın tamamlanır İnşallah
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı harund1k3

Bu arada yazdığım postu Rıdvan akar'a gönderdim bunlardan kaçı gerçek olur diye. Cevabı böyle oldu.

Çevrimdışı Efe

Bence gelen çimlerin serilmesi bitti ondan paydos ettiler yoksa sis bitirmeden bırakmazdı diye düşünüyorum..Yarın tamamlanır İnşallah
zannetmem çimlerin hepsi sahadadır adamlar biraz dinlensin değil mi 2 gündür baya uğraştılar :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Unalll

bu şovu ne zaman izleriz özellikle kuş bakışı çekimlerde uçaktan falan inanılmaz gözükür kimse konuşmuyor :D

Çevrimdışı harund1k3

sembolik bir taraftara açık antreman fikri gerçekten mükemmel . fiyat olarak da  kartal yuvasından 30-50-80 liralık alışverişlere göre açıklar-kapalı-numaralı tribünlere kağıt bilet hediyesi uygulaması her açıdan win-win durumu  :claps:

Ben birşey duydum kaynağım da baya güvenli bu kartal yuvaları ile alakalı. Stat içindeki kartal yuvasının açılmasını dört gözle bekleyin. Hani belki öyle ürünler satışa çıkarılır ki çıktığı gün biter almak nasip olmaz sonra :)))

Çevrimdışı onder23

Bugün city- united maçını izlerken tekrar görme fırsatım oldu
Kale fileleri siyah renk olmalı beyaz değil.
Çok daha güzel gözüküyor koyu renk.

Çevrimdışı Unalll

Bugün city- united maçını izlerken tekrar görme fırsatım oldu
Kale fileleri siyah renk olmalı beyaz değil.
Çok daha güzel gözüküyor koyu renk.
Kesinlikle korner bayrakları falanda pixelli olsun bari tam uyumlu :D