Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479389 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

Serilmesi bile pazartesi sendromunu atmamıza yeter  :bandit:
yarın biter serilme işlemi ay sonuna kadar da hibrit çakma biter  inşallah başka yapılacak işlerde muhakkak vardır 11 nisanda saha hazır olacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

şeffaf membran neden pembemsi duruyor? güneş batarken çekilmiş ondan mı yoksa kendi renginden mi? konya arenada ki olacak denmişti forumda  :alala:
Altinda Truncu Güvenlik Aği var o yüzden :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı hsyn_RQ7

Arkadaşlar paylaşıldığını hatırlamıyorum hibrit çimin zeminde Nasıl etkisi olduğunu gösteren video paylaşıyorum

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cagdas44

File gerekli falan değil , işleyen örnekleri var , 1000 maçta  olan 3-4  olay için burada duyar kasmaya gerek yok . Yaşasın  ağsız , tel örgüsüz modern tribünler   :bandit:

O 1000 maçta zarar görecek 3-4 kişinin yaşayacağı acıyı, sağlık problemini belki engelli kalmasına belki hayatına mal olabilecek bir durumu sadece seyir zevki açısından istemediğinizin farkında mısınız? Nihat Kahveci ve daha bir çok oyuncunun kalecilere ciddi zarar vermişlikleri var ki onlar bedenen daha hazır daha bilinçli hareket edebiliyorlar, suratınıza 100 km/sa ile gelen bir toptan kaçamadığınızı düşünün sonuç?

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ErmanS

olmayan şeffaflık dimi  :us:

bence hiç fark gorunmese daha iyi ama genel beklenti şeffaf olmasıydı tabi yine tepki olacaktır. fotoşopla deneyenler olmuştu, çatı gozume tv uzerindeki dantel gibi gorunmuştu benim o şeffaf uçlarla  :lol:

Çevrimdışı Oktay

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ermanacer

Cimler gercekten cok kaliteli, suanki hali bile bazi super lig stadlarindan daha iyi. Adamlar isin uzmani cidden, yeni yapilan stadlarin cimlerini yapan elemanlari ve seklini gorduk ama SIS cok profosyonelce yapiyor, yani zemin problemimiz olmaz kanimca.

Çevrimdışı martin40

adamlardakide can yani bırakın biraz dinlensinler nasılsa yarın rahat biter

Iki ekip çalisiyordur merak etme

Çevrimdışı pascal26

yarın biter serilme işlemi ay sonuna kadar da hibrit çakma biter  inşallah başka yapılacak işlerde muhakkak vardır 11 nisanda saha hazır olacak

Efe saha 11 Nisan'da hazır olur da bu ortamda açılması imkansız.
Güvenlik sebebiyle bu dönemde o lokasyonda 60- 70.000 kişiyi toplatıp maç falan oynatmazlar.

En erken 30 Nisan.

Çevrimdışı Efe

Iki ekip çalisiyordur merak etme
belki 2 ekiptir zaten yarın bitirirler serme işini diğer işlemler için farklı personelde çalışabilir mesela hibrit çakma işini belli kişiler yapıyordur yine çime bakımı farklı kişiler şu gerçek çok organize bi ekipleri var :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OnizukaSensei

Ya stadimizla ilgili hangi fotoyu veya videoyu acsam cok kalitesiz. Sosyal medyaya yukleyince kalitesi mi dusuyor? Tam heyecanlaniyorum fotoyu acip zoom yapiyorum ama goruntu cok kotu oluyor. Zaten simdi zar zor aciliyo.
Neyse baktikca huzur veren bir goruntusu var stadimizin. Lideriz, Stadimiz acilacak, cok az kaldin, insallah bu sene sampiyon olup diger sampiyonluklarin kapisini aralayacagiz 😊

Çevrimdışı harund1k3

Benim için şeffaf membran geçirgenliği ölçüsü commerzbank arena. Gerçekten çok klas duruyor çatıları. Daha tam net uzaktan bir fotoğraf olmadığı için bir yorum yapmak istemiyorum. Ama beyaz membranla tamamen aynı geçirgenlikte olacaksa boşuna beklemeseydık bu kadar.

Çevrimdışı iilkerr

Konya deplasman tarafinin fileleri fena degil. Daha da iyileri de vardir kesin. Gereksiz duyari ben de sevmem ama bir milyonda bir ihtimal olsa da kimsenin eglenmek icin gittigi stattan hayatini karartarak donmesini istemem. Her seyin en iyisini yapiyoruz diyoruz. Alman liginden ornekler veriliyor. Var demek ki. Yapilabilir o zaman. En nihayetinde bir file milyon dolar olacak degil. Cok sikinti yapmayin dostlar dusunmuslerdir :) 

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ozan062

Güvenlik sebebiyle bu dönemde o lokasyonda 60- 70.000 kişiyi toplatıp maç falan oynatmazlar.

En erken 30 Nisan.

bu son ankara olayı olmadan oncede yazdım güvenlik hakkında bilgi varmı diye yazan çıkmadı,,

ama tek bilinen şey hertarafın kameralarla ki zaten bircok fotografta simdiden görüyorum dolu,, bunun üzerinde yogunlasmıslar bunların takibi içinde baya insan istihdam edilecektir çnk klüp binasıda müzelerde vs vs buraya tasınıyor bilmem kaç dairelik alandı burası yani düşünün:) yüzde 60 çim ve tribün gerisi odacıklarr:) burada güvenlik önemli

ben esas kötü düşünmeyimde bu devlet erkanının geldiği vakti düşünüyorum... onu atlatalım zaten sıkıntı yok
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı İrfan

Valla herşey 10 numara gidiyor maşallahımız var nazar değmesin.

Şu an tek istediğim şöyle bir arma çatıya...  :super:

We are Electric..!

Çevrimdışı Yasin02

Valla herşey 10 numara gidiyor maşallahımız var nazar değmesin.

Şu an tek istediğim şöyle bir arma çatıya...  :super:

ışıklandırmalar büyüleyici
Aquila non capit muscas.

Çevrimdışı sallapati

isaakson çim yüzünden yemiş golü bugün..

Çevrimdışı Efe

En erken 30 Nisan.
stad dışı olaylar her zaman tarih erteletebilir bugün gördük 30 nisanıda erteletebilir bizim için önemli olan stadın bitmiş olması 11 nisanda bitmiş olursa açılacak olması diğer olayları şimdi düşünemeyiz güvenlik problemi oluyorsa ligleri tatil etsinler bi müddet ona yapacak bişey yok  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Turco

En erken 30 Nisan.

O kadar da değildir bence oldu olacak ligleri komple ertelesinler. Savaşta mıyız ben anlamadım ki fazla abartıldığını düşünüyorum.

Çevrimdışı İhsan

En erken 30 Nisan.

Biz stadımızı açmak istiyorsak hazırız deriz. Güvenlik sıkıntıysa maç ertelenir.
Güvenlik açısında başakşehir daha da zor bir yerdir.
Come to Beşiktaş