Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483190 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Valla herşey 10 numara gidiyor maşallahımız var nazar değmesin.

Şu an tek istediğim şöyle bir arma çatıya...  :super:
Bunu herkes gibi ben de çok istiyorum fotoşokçu arkadaşlar yapar belki bi güzellik daha önce yapıldı mı bilmiyorum :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

ışıkları yandığı zaman inci gibi stad olacak diyor :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Erman diyor ki iki kişi merdivende konuşunca kamera zoomlayacak kişileri tespit edecek 20 saniyede mesaj gelecek o kişilere yerinize geçiniz lütfen ceza yeriz alimAllah  :evillol: diğerlerinin ağzı açıkta kaldı  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Kadir Akdağ

Kimse Görmedi mi ?
Yeni yuvamız Vodafone Arena'da tribün koltuklarının dizilimi, ekstra koltuk eklenmesi ve eklenen koltukların kombine satış sistemine aktarılması gerektiğinden, satışlar bir süredir yapılamamaktaydı.

Tribün koltuklarının diziliminin tamamlanmasını takiben, yenilenen fiyatlarla satışlarımıza 23 Mart 2016 Çarşamba günü saat 10.00 itibariyle başlanacaktır.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65905/kombine_kart_satislarina_carsamba_gunu_baslanacak.html

Çevrimdışı sallapati

görüş açısı mükemmel olacak diyor Erman Hoca.. haklı galiba fotoya bakın

Çevrimdışı Efe

Kimse Görmedi mi ?
Yeni yuvamız Vodafone Arena'da tribün koltuklarının dizilimi, ekstra koltuk eklenmesi ve eklenen koltukların kombine satış sistemine aktarılması gerektiğinden, satışlar bir süredir yapılamamaktaydı.

Tribün koltuklarının diziliminin tamamlanmasını takiben, yenilenen fiyatlarla satışlarımıza 23 Mart 2016 Çarşamba günü saat 10.00 itibariyle başlanacaktır.
http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65905/kombine_kart_satislarina_carsamba_gunu_baslanacak.html

passolig blokları koyduğu an saymamız lazım  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Çimler serilince gorus açısı net ortaya çıktı...

Çevrimdışı Efe

galiba mı o kızın yanındaki koltuğa oturdum görüş açısı muazzam  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı tedd

Kombineler çarşambadan itibaren tekrar satışa çıkıyormuş.
"Ekstra koltuk" eklenmesinden bahsediliyor duyuruda.
Nerelere eklendi acaba bu ekstralar? Ayrıca adedi belli mi? Bilgisi olan var mı?

İlgili duyuru: http://www.bjk.com.tr/tr/haber/65905/
The most eastern of the west, the most western of the east

Çevrimdışı ZEKI

@tekincelik hem kendi youtube hesabinin reklamini bu sitede yapacaksin, hemde bu sitenin kullanmis oldugu fligramlari buzlayacaksin? BU ne perhiz bu ne lahana tursusu derler?

Çevrimdışı sallapati

abi stadda artık

*toz toprak
*beton
*çatı boşluğu

görmek istemiyorum..

Çimler bitsin , kenarlar sentetik yapılsın.. betonların üstüne led reklam panoları takılsın , basın tribünü ve vip koltuk ve loca koltuklar bitsin, şeffaf membranlar bitsin , seyirci giriş kapılarına kaplama yapılsın , loca 2.kata  da siyah kaplama yapılsın , araç çıkış yerlerine kaplama yapılsın , yedek klubeleri konsun futbolcu çıkış kapısına kaplama yapılsın..

bunlar bitsin , mükemmel bir görüntü ortaya çıkacak  :bandit:
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 22:22:22 sallapati ]

Çevrimdışı yavvuzz

@Efe  , bir önce ki hali ile oturma planı herhangi bir yerde var mı ? Kombinemi aldığım koltuğu unuttum ona bakacağım .

Çevrimdışı harund1k3

Ben Fikret Ormanın yerinde olsam ayda iki defa halka açık idman koyarım vodafone arena da. Çok düşük de bir ücret koyacaksın 10-15 lira mesela binlerce kişi gelir izlemeye. Zemin hazır olunca takımın en az bir antrenman yapması lazım ilk resmi maçtan önce bakalım böyle birşey olacak mı.

Çevrimdışı Sezer94

Gunes gordugu yerden baslamislar cime yeni farkettim :)
Her zaman her yerde en büyük kartal.

Çevrimdışı tekincelik

@tekincelik hem kendi youtube hesabinin reklamini bu sitede yapacaksin, hemde bu sitenin kullanmis oldugu fligramlari buzlayacaksin? BU ne perhiz bu ne lahana tursusu derler?

onlar çok büyük olduğu için bulanıklaştırılma yapıldı.. diğer resimlerde var zaten logo

Çevrimdışı sallapati

Ben Fikret Ormanın yerinde olsam ayda iki defa halka açık idman koyarım vodafone arena da. Çok düşük de bir ücret koyacaksın 10-15 lira mesela binlerce kişi gelir izlemeye. Zemin hazır olunca takımın en az bir antrenman yapması lazım ilk resmi maçtan önce bakalım böyle birşey olacak mı.

:claps: :claps: haklısın.. şampiyonluk konusunda moral ve motivasyon olur... zaten ilk maç öncesi en az 1 idman gerekir alışmak için...

Çevrimdışı ALI RIZA

@ZEKI hocam fazla akıllı zannediyor da kontrol bende oldugunu unutuyor  :money:

Çevrimdışı Efe

@Efe  , bir önce ki hali ile oturma planı herhangi bir yerde var mı ? Kombinemi aldığım koltuğu unuttum ona bakacağım .

passo.com girin ordan koltuğunuza bakabilirsiniz oturma planı bende yok maalesef üyelik bölümünde hamgi sıra hangi koltuğu aldığnızı gösteriyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı YunusEmre

Güzel olur gerçekten de herkes maça gelemeyebilir bu şekilde hasret te giderilmiş olur..
Ama uyanık futbolcular da çıkarsa sasmam idman başı ücre t felan isterlermis düşünsene sonucda başkandan azcik nem kapmislarsa yaparlar  :evillol: :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 22:26:47 YunusEmre ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

Acaba suni güneş ışığı veren zımbırtılar geldi mi?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı serti67

çime bı daldık hep beraber etrafı unuttuk yenı acık temızlenıyordu yerere baslandı eskı acık arka kapalı arkada durum bugun ne hıc resım goremedk tum forum ve kaynaklar cıme yoneldı sıs hepımızı hıpnazz ettı yaa
aqUİLA NON CAPİT MUSCAS

Çevrimdışı Yiğit

Efe saha 11 Nisan'da hazır olur da bu ortamda açılması imkansız.
Güvenlik sebebiyle bu dönemde o lokasyonda 60- 70.000 kişiyi toplatıp maç falan oynatmazlar.

En erken 30 Nisan.

Stat bittiği anda bizim stadımız burasıdır. Güvenlik riski varsa maç ertelenir, ileri bir tarihte yine burada oynanır. Sadece biraz daha geç kavuşmuş oluruz.