Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5479913 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı empisayn

Her haftasonu yüzlerce futbol müsabakası yapılıyor , ve 3-4 haftada bir ( ki çok daha az eminim ) böyle haberler geliyor bayılma yüze top vs vs . yüzdeye vurursak %1'den bile az bir orandaki bir olay için komple görüntüyü bozup ağ mı koyaağız ? Kaldı ki İngiltere'nin tribünleri bizimkinden çok daha yakın ve ağ yok , keza madrid ve barça'nın da öyle . ağ-tel örgü olmasın  :claps:
İTÜ Asırlardır BEŞİKTAŞLI !

Çevrimdışı ahmetx

Bursa stadında kale arkasında altta kimse oturmuyor tel örgüler yüzünden mi acaba? İnşallah bizde şöyle saçmalık olmaz ya adam gibi ağ örgü yapsınlar.

oturmaz tabi insanlar enayi mi , aynısı bizim tribün ayrımlarında olacak .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı umutcoban

Şeffaf membranların akıntısı iç halkaya doğru. Oradan yağmur suyu tahliyesi nasıl olacak bilen var mı?

Hani, Bursa nın şelalesi geliyor insanın aklına  :lol:

Aynı düşünce bende de oldu.

Çevrimdışı emrecakmak

Son 4 5 sayfaya baktım göremedim sadece bana mı geldi bu mesaj :S

Çevrimdışı ahmetx

Her haftasonu yüzlerce futbol müsabakası yapılıyor , ve 3-4 haftada bir ( ki çok daha az eminim ) böyle haberler geliyor bayılma yüze top vs vs . yüzdeye vurursak %1'den bile az bir orandaki bir olay için komple görüntüyü bozup ağ mı koyaağız ? Kaldı ki İngiltere'nin tribünleri bizimkinden çok daha yakın ve ağ yok , keza madrid ve barça'nın da öyle . ağ-tel örgü olmasın  :claps:
ben de senin gibi düşünüyordum ama Almanyadaki kartalların ordaki stadyumlardaki tecrübesinden sonra file olsun diyorum.Hem anlaşılmıyormuş hem tribünden sahaya atılacak maddeler için koruyucu olacak.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı umutcoban

Eğim sonunda tahliye boruları göremedim  :alala:

Çevrimdışı Ağaçlı Yol

Öncelikle herkese merhaba. Çok uzun süredir takipte olduğum foruma son düzlükte katılıyorum.

Şeffaf membranların ışık geçirgenliği hakkında bu fotoğraf güzel bir örnek teşkil eder diye düşündüm.

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Çim serme işlemleri tüm gece devam edecek mi ?

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sağduyu

Aynı düşünce bende de oldu.

Neyse cevabı da ben vereyim. Faruk un resminden detay anlaşıldığı kadarıyla, öndeki oluğun iki başından yanlara az bir akıntı var. Öndeki oluğa adam sığdığına göre herhalde Bursa şelalesi bizde olmayacak  :dont:
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı 38life

Kesinlikle öyle. Ne tel örgü ne de file istemiyorum ben. Top benim yüzüme gelecek ben istemiyorum fileyi benim yerime kim istiyor?

Çevrimdışı 38life

ben de senin gibi düşünüyordum ama Almanyadaki kartalların ordaki stadyumlardaki tecrübesinden sonra file olsun diyorum.Hem anlaşılmıyormuş hem tribünden sahaya atılacak maddeler için koruyucu olacak.

Hocam nasıl anlaşılmıyor allah aşkına Başakşehir stadındakini görüyoruz hayvan gibi file heryerden belli oluyor.

Çevrimdışı Efe

Şeffaf membranların akıntısı iç halkaya doğru. Oradan yağmur suyu tahliyesi nasıl olacak bilen var mı?

Hani, Bursa nın şelalesi geliyor insanın aklına  :lol:
alakasız karşılaştırma öne doğru ama önde düz semer var yapıştırma işlemleri bittikten sonra o semer suyu alta değil yanlara yönlendirecek çatı eğimi arkaya doğru olduğu içinde su arkaya hareket edecek yani düz semer öne doğru eğimli bölümden gelen suya set görevi görüp su kanallarına yönlendirecek çatı gerçekten tasarım harikası :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı GörkemGörkem

Stadımızdan Son 2 Video:
http://www.youtube.com/watch?v=yBFCl_8yvR0&feature=youtu.be

Önceden yayınlanmıs olan videoları kendi hesabına yükleyerek burada paylasıp hit alma sevdandan vazgec zira komik gözüküyorsun.

Çevrimdışı Efe

Kesinlikle öyle. Ne tel örgü ne de file istemiyorum ben. Top benim yüzüme gelecek ben istemiyorum fileyi benim yerime kim istiyor?
bende istemiyorum sahada görüşü engelleyecek hiç bişeyi istemiyorum :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı cisse557

Zaten pankart asılır diye kat aralarındaki betona işlem yapmayı ihmal etmezler umarım. Chelsea mavi ile kapatmış betonu. Aynısının siyah olanindan istiyorum :)

Çevrimdışı ahmetx

Hocam nasıl anlaşılmıyor allah aşkına Başakşehir stadındakini görüyoruz hayvan gibi file heryerden belli oluyor.
Fileden fileye değişiyor işte , görüntüyü engellemeyenleri varmış Almanyadaki arkadaşlar burda söylemişlerdi.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Hala şu stadı Belediye stadı ile karşılaştırıyorsunuz..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Kartal Ç

çimmmler  :D :D

Fotoğrafta arkadaki dayının ora beni çok korkutuyor yaa. 2. kat çıkış kapıları önünde de korkuluk olsaydı keşke.
Millet hep arkadan itiş kakış ilerliyor. O kapıların önü çok tehlikeli bence. Hani yetişkin adam kendini bi nebze korur da kadınlar çocuklar için itiş kakışta tehlikeli.

Çevrimdışı ozan062

Pek seffaf durmuyor ama

alin size şeffaf mebran

ve gelen cevap

hadi bakalım şeffaf membran eleştrileri başlasın :) bunun rengi ne böyle? şeffaf dediğiniz bu muydu? vs vs  :lol:

erdem hocam yine şaşmamış her zamanki çizgisinde devam :D  :evillol:
[ Son Düzenleme: 20 Mart 2016, 20:04:49 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sağduyu

alakasız karşılaştırma öne doğru ama önde düz semer var yapıştırma işlemleri bittikten sonra o semer suyu alta değil yanlara yönlendirecek çatı eğimi arkaya doğru olduğu içinde su arkaya hareket edecek yani düz semer öne doğru eğimli bölümden gelen suya set görevi görüp su kanallarına yönlendirecek çatı gerçekten tasarım harikası :icool:

Efe, öndeki olukların membran takılmayan tarafında, yani iç tarafında da delikler var. Oraya bir şey yapılacak mı?
Neyse cevabı da ben vereyim. Faruk un resminden detay anlaşıldığı kadarıyla, öndeki oluğun iki başından yanlara az bir akıntı var. Öndeki oluğa adam sığdığına göre herhalde Bursa şelalesi bizde olmayacak  :dont:

Efe, öndeki oluğun iç tarafında da, yani membranın bitiiği yerin karşısında da delikler var. Oraya bir şey olacak mı?
İyi bir insan olunmadan, iyi bir Beşiktaşlı olunmaz.
.

Çevrimdışı cisse557

Hala şu stadı Belediye stadı ile karşılaştırıyorsunuz..
Belediye diye küçümsemeyin bence. Konyanın stadını da Başakşehir'in stadını da beğeniyorum ben.

Çevrimdışı OrkunCoskun

Arkadaşlar stada çoluk çocuk gelicek. O file orada olacak saçmalamayın lütfen ya.

Çevrimdışı Efe

Efe, öndeki olukların membran takılmayan tarafında, yani iç tarafında da delikler var. Oraya bir şey yapılacak mı?
Efe, öndeki oluğun iç tarafında da, yani membranın bitiiği yerin karşısında da delikler var. Oraya bir şey olacak mı?

olacaktır bu çatıda daha iş var çatı 11 nisanda bile bitmez bence ufak tefek iş kalır ama maça bi etki göstermez mebranlar sonuçta bitmiş olacak  :)
Şampiyon Beşiktaş JK