Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478617 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Numaralı alttaki koltuklar neden takılmıyor?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı mylife1903

Futbolcuların soyunma odaları ne durumda acaba? Bununla ilgili bir bilgi veya fotoğraf var mı?

soyunma odalari onemli, 2-3 hafta once baska takimlarin soyunma odalarinin fotolari paylasilmisti.
modern ve besiktas kalibresinde soyunma odasi olmasi lazim, ayrica hakem odalarina dinleme cihazi ve kamera da konsun.

rakip takim soyunma odasi icin ben kararimi veremedim, besiktaslilik bizimkinden daha iyi bir soyunma odasi yapilmasini gerektirir ama rakiplerimizin suratina bakinca midem bulandigi icin 18.yuzyildan kalma soyunma odasi da ise yarar.

isin sakasi bir yana

rakip takim soyunma odasindan cikip, cimlere yuruyene kadar besiktasin heybetini hissetmelidir.

simdi genc arkadaslara bir kez daha hatirlatayim bizim Inonu Stadi oyle aman aman ev sahipligi yapabildigimiz bir stad degildi, misafirhaneye donmustu. 10 yil hicbir anadolu takimina yenilmedigimiz bir peryot olmustu ama.

Yonetimin kafa yapisi degismez ise bu stadta misafirhane olur ve gelen gecen anadolu takimi hakemi de arkasina alip bu stadtan cikar. Stad ile birlikte yonetim biraz daha agresif, biraz daha korkutucu olmalidir ve bence olacaktir.

dereyi gecene kadar ayiya, dayi dedik, cok seyi sineye cektik ama az kaldi biraz daha sabret

Çevrimdışı xxxkingme

aynen şu soyunma odalarını bende çok merak ediyorum. bi hayrına fotoğraf çekip yollasa hiç fena olmaz aslında :)

Çevrimdışı Yoksul Esat Kekeç

Beyler Bayanlar

Yarınki  (stadyum) buluşma olayı ne oldu.Biri buradan bir duyuru yapabilir mi? program ne şekilde olacak.

Çevrimdışı carsikartali

Numaralı alttaki koltuklar neden takılmıyor?
Üniversitede iktisat hocamız.Halkın gelir düzeyine göre gördüğü muameleyi en iyi stadyumlarda anlarsınız demişti.Tabi ozamanlar her yer koltuk muhabbeti yoktu.1. sınıf insanlar numaralı tribün denilen yerde sahanın tam ortasında oturu koltukları deri kaplamadır önlerinde ekranlar vardır maçı en iyi bunlar seyreder, 2. sınıf insanlar bunların tam karşısında maraton tribününde oturur koltukarı plastiktendir ama koltukları vardır, 3. sınıf insanlar ise kale arkalarında bulunurlar ve taşın üzerine otururlar ortasahada futbolcu düşşe penaltı diye ayağa kalkarkar demiş.Bizim stadda buna tepki olarak o kısım taş olarak bırakabilirler :D :D :D

Çevrimdışı Erçin

bu tribün arkalarına koyulan camların boyları kaç cm?
bana çok alçak geldiler..bizim taraftar normal değil Allah korusun sanki resimlerden çatı kolonlarının oraya geçiş çok rahat gibi geldi gözüme.

tabi numaralı ve kapalı için bahsediyorum

Çevrimiçi murat

Yav onların arabalarında bile direksiyon yanlış yerde. Tersini yapıyor onlar

:kop: :kop: :kop:
9-10 yaşlarındaydım.kale arkasında maç seyrederken yüzüme bir top gelmişti.tam gözümün üstüne.görüntünün yüzde 90 ı gitmişti.yaklaşık 1 hafta 10 gün sürmüştü gözümün eski haline gelmesi.tamam eski toplar biraz sertti ama saatte 100 -120 belkide daha hızlı bir cismin bir yerinize çarpması heleki yaşlı, çocuk ,bayan veya o an başka birşeyle ilgilenen dalgın birine çarpması kötü sonuçlar doğurabilir.şahsen file olması taraftarıyım.demir parmaklık filan olmamalı.hatta alt kata camda koymasınlar.fileleride rahatsız etmeyecek şekilde yapsınlar.

Çevrimdışı ahmetx

Cünkü file kısa karsıdaki köln yazısının üst hizasından sonra asagıya file inmiyor.
ha ha foto bile bizi trolledi yahu   :lol:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı brhnalbs

Şunun kartallı olanında yaptırmak lazım  :bandit:

Çevrimdışı cadavra

Son mebran takiliomu son durum nedir

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysariusta

• Ziyaretçi

Beyler Bayanlar

Yarınki  (stadyum) buluşma olayı ne oldu.Biri buradan bir duyuru yapabilir mi? program ne şekilde olacak.
2 gibi orada oluruz. Gelen gelsin arkadaşlar

Üniversitede iktisat hocamız.Halkın gelir düzeyine göre gördüğü muameleyi en iyi stadyumlarda anlarsınız demişti.Tabi ozamanlar her yer koltuk muhabbeti yoktu.1. sınıf insanlar numaralı tribün denilen yerde sahanın tam ortasında oturu koltukları deri kaplamadır önlerinde ekranlar vardır maçı en iyi bunlar seyreder, 2. sınıf insanlar bunların tam karşısında maraton tribününde oturur koltukarı plastiktendir ama koltukları vardır, 3. sınıf insanlar ise kale arkalarında bulunurlar ve taşın üzerine otururlar ortasahada futbolcu düşşe penaltı diye ayağa kalkarkar demiş.Bizim stadda buna tepki olarak o kısım taş olarak bırakabilirler :D :D :D
  :kop: :kop:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:kop: :kop: :kop:
9-10 yaşlarındaydım.kale arkasında maç seyrederken yüzüme bir top gelmişti.tam gözümün üstüne.görüntünün yüzde 90 ı gitmişti.yaklaşık 1 hafta 10 gün sürmüştü gözümün eski haline gelmesi.tamam eski toplar biraz sertti ama saatte 100 -120 belkide daha hızlı bir cismin bir yerinize çarpması heleki yaşlı, çocuk ,bayan veya o an başka birşeyle ilgilenen dalgın birine çarpması kötü sonuçlar doğurabilir.şahsen file olması taraftarıyım.demir parmaklık filan olmamalı.hatta alt kata camda koymasınlar.fileleride rahatsız etmeyecek şekilde yapsınlar.
Bence de file gerekli bir sey abi

Ts macinda Kalecinin yumrukladigi topun ustelik sert olmamasina ragmen Sosa yi ne hale getirdigini Gördük

Birde Uzaktan ve Cok sert gelen bir topta neler olur ? Allah muhafaza Topun isabet ettigi kisinin Beyin kanamasi , Beyin tramvasi gecirme olasiligi oldukca yuksek , En iyi ihtimalle top isabet ettigi an dengeni kaybedip dusup bir yerini kirman bile olasi bir durum bence , Heleki Coluk çocuk da olur o tribünlerde bence File kesinlikle SART !
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 13:55:16 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Bekrakn

Hello Arena!

Birkaç resim gelsin benden de. Çimleri sermeye Pazar başlayacağız dediler kuşlar :)

hocam fotoğraflar için teşekkürler. yeni açıkta iskele tarzı bir şey var ilk kez görüyorum, yeni yapıldı sanırım var mı bir fikrin ne olduğu hakkında @tunca.ayyildiz
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 13:57:50 Bekrakn ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

hocam fotoğraflar için teşekkürler. yeni açıkta iskele tarzı bir şey var ilk kez görüyorum, yeni yapıldı sanırım var mı bir fikrin ne olduğu hakkında @tunca.ayyildiz

sık sık kullanıyorlar o iskeleleri.. kamera, ısıtıcı vs takmak için
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Necmi

ysariusta

• Ziyaretçi

Bence de file gerekli bir sey abi

Ts macinda Kalecinin yumrukladigi topun ustelik sert olmamasina ragmen Sosa yi ne hale getirdigini Gördük

Birde Uzaktan ve Cok sert gelen bir topta neler olur ? Allah muhafaza Topun isabet ettigi kisinin Beyin kanamasi , Beyin tramvasi gecirme olasiligi oldukca yuksek , En iyi ihtimalle top isabet ettigi an dengeni kaybedip dusup bir yerini kirman bile olasi bir durum bence , Heleki Coluk çocuk da olur o tribünlerde bence File kesinlikle SART !
File olsun. Sabri Reyiz bırakana kadar gerekirse tel örgü olsun. Benim kombine 3 sıra

Çevrimdışı ahmet türken

2 gibi orada oluruz. Gelen gelsin arkadaşlar
sen 2 de olursun  :D biz daha erken orda oluruz .11 gibi

@AdemG ye teşekkürlerimizle
@Necmi abi toprak serme bugün bitecek gibi gözüküyor.Çim hangi gün başlayacak?Fatih Doğan Salı günü dedi :alala: :alala:

Çevrimdışı Bekrakn

sık sık kullanıyorlar o iskeleleri.. kamera, ısıtıcı vs takmak için

eyvallah abi. onları kurmakla uğraşıp vakit kaybetmeden merdivenle falan halletseler daha rahat değil mi?

edit: gerçi hem yüksekmiş hem de koltuklar falan neyse kendi tezimi kendim çürütmüş gibi oldum :D
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 14:07:54 Bekrakn ]

Çevrimdışı Emre_ZA

Son 22 gün. Allah kuvvet versin hem takımımıza hem emekçilerimize..
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı SDemirsoy

ya bu kale arkası beton alan git gide genişliyor mu anlamadım :D

@Necmi abi gübreleme bugün bitecek gibi gözüküyor.Çim ne  zaman serilmeye başlanır?Fatih Doğan Twitter'da Salı günü dedi :alala: :alala:

Çevrimdışı Yigit_Gelir

Selam Herkese, Vodafone Karakartal'dan Antalyaspor maçına bilet kazandım :)

Kuzey Alt'tayım :) Orada olan var mı? Ya da Statta buluşur musunuz yine?

Çevrimdışı aziz1903

Selam Herkese, Vodafone Karakartal'dan Antalyaspor maçına bilet kazandım :)

Kuzey Alt'tayım :) Orada olan var mı? Ya da Statta buluşur musunuz yine?
Nasil kazandin aga :)