Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 16 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5478745 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı sfr03

dun gece boyle br sey paylasmistim

nerede kullanilacagini kimse cozemedi loca kat arasiled panolar mi yoksa muze icin mi geldi kimse bilmiyor.

1903 Lounge 'dakilere benziyor gibi

Çevrimdışı harund1k3

Vay be daha dün gibi ilk membran bugün sonuncusu takılıyor membran da bitti.

Ben size söyleyim Fikret Orman bu membranlar için serilen güvenlik filelerini toplar birleştirir kale arkalarina koyar d d d

Çevrimdışı ahmetx

1903 Lounge 'dakilere benziyor gibi
iyi yakaladın, zaten bu tür ekranlar müze, krtlyvs , gsm center , ve lounge alanlarında kullanacaklar.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı harun1903

DUFY DUFY DUFY DUFY tabelaları nerde olacak  :lol:

Çevrimdışı ahmetx

eski açık alt köşelerdeki taraftar çıkışlarının hemen altındaki kısımlara neden koltuk takılmadı diye merak etmiştim bu fotoda kırmızı ile işaretlediğim kısımda görüldüğü üzere mini merdiven yapmışlar oraya, hemen sağında ve solunda siyah çizgiyle gösterdiğim merdivenler olmasına rağmen .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı İSTİNAT DUVARI

güneş panelleri olacaktı ileride mi yapılacak

Çevrimdışı Burak Akay

DUFY DUFY DUFY DUFY tabelaları nerde olacak  :lol:
Aman bıktık onlardan artık olmasın ya kendimi bildim bileli Dufy ler duruyo :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimdışı Eyüp Emir

fotoda Şanlı Bayraklarımızda asılıyor gibi geldi bana  :ishock:

Çevrimdışı Alpay

Fileler eger Bundesliga'daki gibi filelerden olacaksa, inanin bana hic farkedilmez bile. Görüsü hic bir sekilde etkilemiyor, o direklerde fena göze carpmiyor yani cok dert etmeyin derim ;)

her haftasonu Bundesliga statlarindayim. Kölnün Ic saha maclarini kacirmam, kale arkasinda file oldugunu simdi arastirdiktan sonra gördüm, önceden hic fark etmemistim bile :)
[ Son Düzenleme: 18 Mart 2016, 10:43:59 Alpay ]

Çevrimdışı tayfunyasar

herkese günaydın sabahın köründe membranın yüzde 80'nini sermişler gibi duruyor. Öğleden sonra beyaz membran kesin biter. bir devir daha kapandı. kapalı üstteki son prekast takıldı mıydı :d
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı serdart

fb'li radikalın haberini okudunuz mu? tamam iş güvenliği konusu önemlidir evet de haberin çıkma tarihi önemli bi mevzu. fener darbeyi yiyince nedense bu radikal sürekli bjk aleyhine haber yapıyor. yok staddan küp çıktı yok yatır çıktı. sıktılar artık.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/vodafone-arenadaki-kaza-goz-gore-gore-gelmis-1531434/

Çevrimdışı tayfunyasar

membran yapıştırma makinesinin vidyosunu bulamadım,  el atında olan var mı? ufak bir hesaplama yapmak istiyorum :d
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı serdart

Çevrimdışı tangaz

beyler Workinton nedir? sosyal medya da 12.şubemiz vodafone arena da die reklamları dönüyor.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı TTurk

fb'li radikalın haberini okudunuz mu? tamam iş güvenliği konusu önemlidir evet de haberin çıkma tarihi önemli bi mevzu. fener darbeyi yiyince nedense bu radikal sürekli bjk aleyhine haber yapıyor. yok staddan küp çıktı yok yatır çıktı. sıktılar artık.

http://www.radikal.com.tr/turkiye/vodafone-arenadaki-kaza-goz-gore-gore-gelmis-1531434/

Salla gitsin... Ardindan 40 kopek havlamayan kurt, kurt degildir. :)

Çevrimdışı serdart

beyler Workinton nedir? sosyal medya da 12.şubemiz vodafone arena da die reklamları dönüyor.

açık çalışma ofisi. freelance çalışanlar, toplantı yapmak isteyenlere belli bi ücret karşılğında masa/oda kiralanıyor.

Çevrimiçi sozkul

röportajlarda da, forumda da defalarca söylendiği üzere hibrit çimde oturma diye bir şey yok  :ok:

Bu serilecek çime hibrit çakılacak olması ile değilde, serilen çimin ve altyapının kalitesi ile ilgili değil mi?

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Hello Arena!

Birkaç resim gelsin benden de. Çimleri sermeye Pazar başlayacağız dediler kuşlar :)