Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 17 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5481908 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı eronimo18

Bizim sahanın oyun alanının kenarları fotoğraftaki gibi fazla eğimli olmayacak sanırım
HADİD - 20

Çevrimdışı Ersinn

Pankart işleriylw uğraşan abilerimiz varsa burda çıkış kapılarına ve köşe yarıklarına kesinlikle pankart,bayrak vs koyulması lazım. Eski açıktakilere mesela.

Çevrimdışı chucky

Çevrimdışı Turco

Avni bence en son serüven acilista Kartal ucurtulacakmi?

Stadın etrafında köfteciler, dönerciler olduğu sürece kartal uçurulamaz.

Bi ara 60.000 dolar verip kartal getirttik döner bıçaklarıyla kovaladılar.

Yeni stadla birlikte stat dışında seyyar satıcılara izin verilecek mi ? Maç sonu stat çıkışı köfte ekmek yemek güzel oluyordu tamam ama ne bileyim kokusu falan hoş bi görüntü olmaz. O kadar lüks stat yaptık yakışmaz bence.

Çevrimdışı trojan

Bir Çanakkaleli olarak hepinizin 18 mart deniz zaferini kutlarım.

Çevrimiçi Necmi

Bizim sahanın oyun alanının kenarları fotoğraftaki gibi fazla eğimli olmayacak sanırım
bizdeki eğim 20 cm civarı aşağı yukarı 4 m de 20 cm zor farkedilir bir eğim olur.

Çevrimiçi Necmi

Stadın etrafında köfteciler, dönerciler olduğu sürece kartal uçurulamaz.

Bi ara 60.000 dolar verip kartal getirttik döner bıçaklarıyla kovaladılar.

Yeni stadla birlikte stat dışında seyyar satıcılara izin verilecek mi ? Maç sonu stat çıkışı köfte ekmek yemek güzel oluyordu tamam ama ne bileyim kokusu falan hoş bi görüntü olmaz. O kadar lüks stat yaptık yakışmaz bence.
neden yakışmasın bir sürü insan o sayede evine ekmek götürüyor birde olaya böyle bakmak lazım.
bence köfte kokusuda bayağı hoş bir koku :busted_cop:
kartal uçurtulmasınıda nasıl hoş karşıladığınızı anlamıyorum kartal dediğin özgür olmalı insanlar tarafından
sırf zevk için köleleştirilen bir hayvanı stadımızda istermisiniz gerçekten :alala:
şahsen bizim için hiçde hoş olmayan bir durum bu. Sokak köpeklerine barınak yapan bir taraftarın
kendi stadında mahkum edilmiş bir kartalı görmek istemesini düşünemiyorum. :bandit:

Çevrimdışı Hamza

Daha once konusuldu mu bilmiyorum ama, diger arkadasin sitesindeki fotograflar birinde aci yaniltmiyosa yeni acik arkasindaki parmakliklarin sihaya boyanamya basladigi gorunuyor  :halay: :halay:

Çevrimdışı harund1k3

neden yakışmasın bir sürü insan o sayede evine ekmek götürüyor birde olaya böyle bakmak lazım.
kartal uçurtulmasınıda nasıl hoş karşıladığınızı anlamıyorum kartal dediğin özgür olmalı insanlar tarafından
sırf zevk için köleleştirilen bir hayvanı stadımızda istermisiniz gerçekten :alala:
şahsen bizim için hiçde hoş olmayan bir durum bu. Sokak köpeklerine barınak yapan bir taraftarın
kendi stadında mahkum edilmiş bir kartalı görmek istemesini düşünemiyorum. :bandit:

http://www.omurokur.com/wp-content/uploads/2015/03/black-eagle.jpg

su hayvana esaret yakismiyor ayni fikirdeyim.

Çevrimdışı Turco

abi köfte ekmek güzel olay bende seviyorum her maç çıkışı yerdim tadı hala damağımda ama ne bileyim o kadar lüks bi stadın çevresinde seyyar satıcılar falan hoş durmaz diye düşündüm.

artı stadın içinde ve çevresinde büfeler olacak ve kulübe gelir getirecek. tamam biliyorum stat büfeleri çok pahalı gariban adama koyar ama o kadar lüks bi stat yaptıktan sonra kokusu, göz yaşartan dumanı falan stat çevresinde olmaz diye düşünüyorum.

kartala gelince o kartal zaten mahkum edilmiş abi. artı hayvanın kafası basmaz ki öyle kölelik falan o yediği ete bakar çokta şey etmemek lazım yani.  :D

sahibi bi maça götürüyor 10 dk uçurtuyor 60.000 doları cebine koyup dönüyor. sahibi o kartalı bizim yiyemediğimiz etlerle pirzolalarla besliyordur abi. kartal memnunsa ki memnundur sorun yok bence.

zaten fikret başkan 10 dakikalık gösteri için o kadar para vermez. verse bile değmez yani 10 dakika için 60.000 dolar nedir ya ?

o parayı rihanna'ya versek 1 saat konser verir gider. unutun kartalı falan.

Çevrimdışı Turco

hocam hiç sanmıyorum hayvanında halinden memnun olduğunu,sonuçta 'klasik koşulllanma' temelinde eğitiliyor bu hayvanlar, ödüllendirme temelinde değil,
klasik koşullanmayı örneklemem gerekirse sana : mesela eskiden ayı oynatırlarmış. adam tef çalınca 4 ayak üstündeki ayı kalkıyor iki ayak üstüne oynar gibi hareketler yapıyor vs.. peki nasıl eğitiliyor, saçtan yapılmış bir zemin düşün altında ateş yanıyor,koyuyor ayıyı üstüne ateşi harlıyor tabi hayvanın ayaklar yandıkça ön ayakları kaldırıyor havaya, tüm bunları yaparken herif tef çalıyor tabi,, garibim hayvan tef sesini duyunca ayaklarının yanacağına koşullanmış..zevk için hiçbir canlıya işkence etmenin alemi yok yani

konu dışına çıkmak pek istemiyorum ama hiçbir canlıya işkence etmenin alemi yok diyoruz canlıları kesip yiyoruz buna ne denir şimdi ?

tavukta hayvan kartalda. tavuğu kesip yiyelim kartal'ı klasik koşullandırınca  ooooo  :D

Çevrimdışı Sedat.Y

Abi yine konuşturmuşsun ....Bize laf bırakmadın....

Çevrimdışı Sedat.Y

hocam hiç sanmıyorum hayvanında halinden memnun olduğunu,sonuçta 'klasik koşulllanma' temelinde eğitiliyor bu hayvanlar, ödüllendirme temelinde değil,
klasik koşullanmayı örneklemem gerekirse sana : mesela eskiden ayı oynatırlarmış. adam tef çalınca 4 ayak üstündeki ayı kalkıyor iki ayak üstüne oynar gibi hareketler yapıyor vs.. peki nasıl eğitiliyor, saçtan yapılmış bir zemin düşün altında ateş yanıyor,koyuyor ayıyı üstüne ateşi harlıyor tabi hayvanın ayaklar yandıkça ön ayakları kaldırıyor havaya, tüm bunları yaparken herif tef çalıyor tabi,, garibim hayvan tef sesini duyunca ayaklarının yanacağına koşullanmış..zevk için hiçbir canlıya işkence etmenin alemi yok yani

Hayvanlara olan hassassiyetin için sana tşk. ederim kardeşim.....

Çevrimdışı Turco

Abi yine konuşturmuşsun ....Bize laf bırakmadın....

abi bize laf bırakmadın diyorsun da hiç olaya farklı açılardan baktın mı ?

duygusallık maalesef bazı şeyleri göz ardı ettiriyor. bizim gariban seyyar köftecinin kazandığı üç kuruşta gözümüz yok lakin adalet ve vicdan kavramlarınıda göz önünde bulundurmak gerekiyor.

bir örnek vereyim. diyelim ki ben gittim statta ki büfelerden birini aylık 5.000 liraya kiraladım.
vergi levhamı duvara astım, kulübe aylık 5.000 lira kira + kazandığım paranın %45'ini devlete vergi olarak ödedim. üstüne birde eleman çalıştırıp insan istihdam ettim. sigortalarını ve maaşlarını ödedim.

peki ya seyyar satıcı ? gelip benim büfemin 15 metre ilerisine tezgahını kuracak ne kira verecek ne vergi. üstüne benim rızkımı kesecek.

hani nerede adalet ? vergi veren, kira veren, eleman çalıştıran adam salak seyyar köfteci mi akıllı ? sırf seyyar köfteci gariban diye vergi vereni, eleman çalıştıranı, kira ödeyeni düşünmemek vicdan ve adalet kavramlarını yerle bir etmez mi ?

kazandığının nerdeyse yarısını devlete vergi veren adamlar salak mı ? aylık 5000 lira kira ödeyen adam mal mı ?

duygusallığın adalet ve vicdan kavramlarını göz ardı etme gibi lüksü olamaz.

Çevrimdışı ZEKI

Gunaydınlar Beşiktaş Arena

Casper_VIA_V8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı beşiktaşk

Anlaşılan bayağı bir kalabalık olacağız.

15.15 gibi ordayım 15'te işten çıkıcam :)

Çevrimdışı carsi

Çevrimdışı Popular Demand

Günaydın Arena,

Dün geceki muhabbeti okudum da canım çok pis tükürük köfte çekti :D
Kalsın köfteciler bence, stat modern diye alıştığımız ve 3 yıldır hasretini çektiğimiz ortamda önemli bir unsur eksik kalmasın :ok:
          [img width=41

Çevrimdışı bad75

Günaydın Arena,

Dün geceki muhabbeti okudum da canım çok pis tükürük köfte çekti :D
Kalsın köfteciler bence, stat modern diye alıştığımız ve 3 yıldır hasretini çektiğimiz ortamda önemli bir unsur eksik kalmasın :ok:
3 sene beklemene lüzum yoktu aslında. olimpiyatta da başakşehirde de aynı köftelerden var.

Çevrimdışı Yasin A.

Çevrimdışı MEHMET BEŞİKTAŞK

Günaydın arena. Bu iş kazası  haberini gördüm allah korusun kazasız belasız bitsinde geç olsun kimsenin canı yanmasın.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/vodafone-arenadaki-kaza-goz-gore-gore-gelmis-1531434/   
BİR DERDİM VAR BİN DERMANA DEĞİŞMEM...

Çevrimdışı bad75

Günaydın arena. Bu iş kazası  haberini gördüm allah korusun kazasız belasız bitsinde geç olsun kimsenin canı yanmasın.
http://www.radikal.com.tr/turkiye/vodafone-arenadaki-kaza-goz-gore-gore-gelmis-1531434/   
bu (Hakaret Yasak)₅ pek kaale alma. Vodafone arena izni alındığından beri engellemek için elinden geleni yaptılar. Sona geldi, yazacak birşey olmayınca açılışı ne kadar geciktirebilirsek o kadar iyidir diye yol yapıyorlar.

Çevrimdışı Exory_1903

Biz ne baharlar gördük senle ne kışlar,
Hiçbir şeyi sevmedik inan senin kadar,
Söyle bize ey hayat var mı böyle aşk?
Durursa burada dursun kalbim BEŞİKTAŞ!!!!

Çevrimdışı Popular Demand

3 sene beklemene lüzum yoktu aslında. olimpiyatta da başakşehirde de aynı köftelerden var.

Olimpiyata da Başakşehir'e de evimden çok gittim nerdeyse abi, laf mı soktun şimdi maçlara gitmediğimi düşünüp?
Semtimizdeki, yani evimizdeki ortamı kastettim.
          [img width=41

Çevrimdışı Mario Gomezoğlu

Günaydın bugün membranın bitmesi dileğiyle :)