Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5483545 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Fikret

söylediklerin doğrudur buna yanlış diyemiyeceğim.
ama hiç biri gerçekten mazeret değil biliyormusun tamam paso rant
ve bu nedenle boykot ediliyor peki tesadüfmü stad bitiyor boykot bitiyor.
vodafone olunca passo ile giriş olmayacakmı.

passo ile ekstra yazıları şimdi gördüm.

artılar:
+ilk ücretin çoğu kulübe gidiyor
+bilet başına, kombine başına hizmet ücreti çok daha düşük. zaten internetten aldığından şube uğraştırmadığından masraf çok azalmış durumda.
+kart olması kolaylık.
+tc kimlik'e direk bilet/kombine devir olayı çok rahat. (her maça gelmeyen tanıdıklar kombinelerini bana bırakırdı bende maça gelmek isteyen adam arardım illa onları bekleyecem stad dışındaki beraber girelim vs uğraşırdım.)

eksiler:
-yıllık ücret
-ihalesiz devredilen uygulama
-arsenal maçına dk 60da girebilmem. anlatmak dahi istemiyorum. organizasyon 0.
-telefon bankacılığı karta ulaşma sürem çok uzun oldu, resmen acılar çektim. babam kuzenim eniştem dayım kim varsa passo alan binbir küfür ettiler. DİĞER BANKALARDA yaşanmadığı kadar kötü bir durum vardı.

mitler: passo şuna iyi geldi buna iyi geldi deselerde yalan olan şeyler:
*uygulamada stad kapatma, seyircisiz maç gibi şeyler devam ediyor. bireye ceza uygulanmıyor. KANUN VAR UYGULAYAN YOK
eskidende stada atlayandır, sahaya birşey atan kameradan, spor-büro vs ile tespit ediliyordu. sorun bunlara cezayı uygulayan yok. 1453 kartalı adıyla olaya karışan fernandes'e tekme sallayan adam sonraki maçlara da girdi mi girdi. passo hikaye kalıyor böyle olunca.
o fernandesi tekmeleyen adam şu an maçlara giriyor mu bilmiyoruz. bir sürü haberi yapıldı da belki şimdilerde emniyete imzaya geliyordur ama sanmıyorum unutulmuştur bile...
*karaborsa bitecek muhabbeti de yanlış. bilete ilgi azaldı. kapalıgişe oynanmaya başlasın maçlar karaborsayı görün. sistemde kolay devir etme olayı iyi güzel dedim ama karaborsayı kolaylaştırıyor. eskiden bilet sahte çıkmasın derdik şimdi biletin sahte çıkma ihtimali yok. eft trink-bilette tek klik. 5 tane y.açık kombinesi alan varsa 900tlden. maç maç satmaya kalksın satar ve 4500 yatırdığı paradan 10bin çıkarır diyorum ben.
*tek maçlık giriş diye bir kart var malum kartı basılmayana veriyorlar. ancak arsenal maçında gördüğüm üzere bu kartı kişiye özel işletmiyorlar. hatta bana gişedeki adam dk 45 olunca her tribünden 2şer 3er vermişti. BELEŞ giriş hala muhtemel. FAZLA kombine var mı abeaaa diyen sülükler gene olabilir  :bandit:

herşeyiyle iyi bir sistem diyemem.
işleyişte de sıkıntıları var, doğruları var.
seneye maçlarda sorun çıkarmazsa ilk 3 ay yaşadıklarımı unutup passolig>>biletix derim.
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 03:42:28 Fikret ]

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bence stadın bütün görsel güzelliğini ancak ilerleyen senelerde tam olarak tadabilicez.

Çok şey değişecek gibi geliyor statta. Ya da ekstra şeyler olacak. Geliştirmeye çok müsait.

Taraftar bakımından da aynı. Bir kültür yerleşmeli yeni stada. Baskı, destek ve taraftar profili konusunda.

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı betoo38

kuslarla ne alkasi var acikcasi çozemedim ama şeffaf mebranin iptal oldugunu hic sanmiyorum o şundan bahsediyor olabilir projede 3 adet ek semer montaji sonradan yapildi belki onceki projede orasi duz seffaf malzemesen di sonra degisince iptal oldu diyor olabilir ama yine isik gecirgen malzeme kullanilacak örnegi bile geldi hee sunuda belirteyim beyaz olsa ne olur bence bi problem olmaz hatta gosersel acidan dahada guzel olur cim acisindan bi problem olmaz gunes isigi veren makinalardan getiriyorlar cok onemli bi konu degil bana gore on kismin seffaf olup olmamasi
@Efe seffaf membran iptal oldu demedi :D

https://twitter.com/AkarRidvanakar/status/710201678834827265

Çevrimiçi Necmi

passo ile ekstra yazıları şimdi gördüm.

artılar:
+ilk ücretin çoğu kulübe gidiyor
+bilet başına, kombine başına hizmet ücreti çok daha düşük. zaten internetten aldığından şube uğraştırmadığından masraf çok azalmış durumda.
+kart olması kolaylık.
+tc kimlik'e direk bilet/kombine devir olayı çok rahat. (her maça gelmeyen tanıdıklar kombinelerini bana bırakırdı bende maça gelmek isteyen adam arardım illa onları bekleyecem stad dışındaki beraber girelim vs uğraşırdım.)

eksiler:
-yıllık ücret
-ihalesiz devredilen uygulama
-arsenal maçına dk 60da girebilmem. anlatmak dahi istemiyorum. organizasyon 0.
-telefon bankacılığı karta ulaşma sürem çok uzun oldu, resmen acılar çektim. babam kuzenim eniştem dayım kim varsa passo alan binbir küfür ettiler. DİĞER BANKALARDA yaşanmadığı kadar kötü bir durum vardı.

mitler: passo şuna iyi geldi buna iyi geldi deselerde yalan olan şeyler:
*uygulamada stad kapatma, seyircisiz maç gibi şeyler devam ediyor. bireye ceza uygulanmıyor. KANUN VAR UYGULAYAN YOK
eskidende stada atlayandır, sahaya birşey atan kameradan, spor-büro vs ile tespit ediliyordu. sorun bunlara cezayı uygulayan yok. 1453 kartalı adıyla olaya karışan fernandes'e tekme sallayan adam sonraki maçlara da girdi mi girdi. passo hikaye kalıyor böyle olunca.
o fernandesi tekmeleyen adam şu an maçlara giriyor mu bilmiyoruz. bir sürü haberi yapıldı da belki şimdilerde emniyete imzaya geliyordur ama sanmıyorum unutulmuştur bile...
*karaborsa bitecek muhabbeti de yanlış. bilete ilgi azaldı. kapalıgişe oynanmaya başlasın maçlar karaborsayı görün. sistemde kolay devir etme olayı iyi güzel dedim ama karaborsayı kolaylaştırıyor. eskiden bilet sahte çıkmasın derdik şimdi biletin sahte çıkma ihtimali yok. eft trink-bilette tek klik. 5 tane y.açık kombinesi alan varsa 900tlden. maç maç satmaya kalksın satar ve 4500 yatırdığı paradan 10bin çıkarır diyorum ben.
*tek maçlık giriş diye bir kart var malum kartı basılmayana veriyorlar. ancak arsenal maçında gördüğüm üzere bu kartı kişiye özel işletmiyorlar. hatta bana gişedeki adam dk 45 olunca her tribünden 2şer 3er vermişti. BELEŞ giriş hala muhtemel. FAZLA kombine var mı abeaaa diyen sülükler gene olabilir  :bandit:

herşeyiyle iyi bir sistem diyemem.
işleyişte de sıkıntıları var, doğruları var.
seneye maçlarda sorun çıkarmazsa ilk 3 ay yaşadıklarımı unutup passolig>>biletix derim.
uzun uzadıya yazardım ama yazacak bir şey yok örneklerin yanlış arsenal maçı passo ile giriş olan bir maç değil
uefa kontrolünde tff nin karışamadığı bir maç. arsenal maçı kağıt bilet satıldı. arsenal maçına ne kadar zamanda girmiş olmanın passoyla ne alakası var
1453 ve kasımpaşa maçı örnekleride yersiz her iki maçta e-bilet yasasından önce oynandı hiç bir yasa suçlunun aleyhine geçmişe dönük uygulanmaz.
karaborsa kendine ait olan bir bileti devretmen değildir. O bireysel bir harakettir. Bilmediğin belli passo kartına iki bilet alamıyorsun
iki kombinede alamıyorsun yani burda  toplu bilet alım satımı yapamazsın parasıyla satın aldığın sana ait bir ürünüde satma hakkın vardır.
bu yasal olarak suç teşkil edecek bir durum değil bilmediğin belli ve bilmediğin konularda yorum yapıyorsun.
köy içindeki taraftara sallama demişsin mabette oynanacak maçlara gelirler sonrada demişsin ben iyi gün taraftarı görmedim
o zaman söyleyeyim işte bu dediğin iyi gün taraftarlığıdır. zor olanı yapma kolayı yap kolay olanı elbette her kes yapar.
passo ile ilgili örneği arsenal maçından verdiğin anda senin söylediğin her şey çöpe gitti kardeşim
tavsiyem bilmediğin konularda yorum yapma söylediklerinin doğru olup olmamasının bir önemi kalmaz
doğruyu yanlışla savunamazsın konuşmandan anladığım bir gittiğin maç arsenal maçı kağıt bilet aldığına göre passo üyeliğinde yok
daha neyin eleştirisini yapıyorsunki bende gittim arsenal maçına dediğin hiç bir şeyle uğraşmadım maçtan önce elimi kolumu sallayarak
hiç sıra beklemeden maça girdim kaldıki forumdan herhalde 40-50 kişilik bir gruptuk hiç birimizde tek bir sorun yaşamadık
kaldıki senin gibi kağıt bilet ile değil direk passo kartla giriş yaptık o senin tek geçişlik kart dediğin kağıt bilet oluyor. sisteme uysun diye kart
şeklinde yapılıyor. demekki passonun geçmediği maçta bile passo daha işlevsel olmuş

Çevrimiçi Necmi

@Fikret birde passo ile ilgili eleştirilerinin tamamının passo ile ilgisi yok
tamamen e bilet yasası kapsamında olan şeyler passo sadece bileti satan şirket
o senin dediğin kontrollerin tamamının dışında o işi devlet ve federasyon yapıyor
e-bilette bildiğin üzere yasa yani öyle itiraz etme ben uygulamıyorum deme şansın yok.
passoda eleştirilecek tek konu ranttır. onun dışındaki eleştirilerin tamamı e-bilet yasasıyla alakalı.e-biletle passo aynı şey değil
yani passo olmasada e-bilet olacak burda eleştirilecek konu bir yasanın çıması ve bu yasanın doğru şekilde uygulanmaması
ve birilerinin kişisel menfaatlerine göre uygulaması pfdk başkanı gibi. ve bu insanlar üzerinde bir yaptırım uygulamayarak aslında
göz göre göre hukuğun suça göz yumması buda passo değil adalet sisteminin ne kadar doğru olduğuyla alakalı bir durum.
insanların yıllarca cezaevinde tutulup mahkemelerde süründürüldüğü sonrada ama sizin suçunuz yokmuş bırakalım sizi dediği bir ülkede
biz pfdk nın ne kadar adil olması gerektiğinimi konuşalım şimdi. Balık baştan kokar. Önce ülkedeki hukuk sisteminin doğru haraket etmesi gerekiyor.
sonra hukuğu uygulaması gereken kurumların adalet anlayışları tartışılır. Hukuk  hukuk olsa bu güne kadar pfdk ve tahkim kurullarına çoktan müdahale ederdi.
bir tarafta 90 dakika küfür edenler cezasız kalırken diğer tarafta küfür etmediği maçlarda ceza alan takımlar varsa Türkiye hukuk devletiyse birilerinin
çıkıp hop ne oluyor demesi gerekir. o nedenle passo falan deyip olayı basite indirgeme bu sadece hedef saptırmak olur.
burda kusurlu olan passo değil iki senedir passo eleştirisi yapanlarda ya işi bilmiyorlar yada çarpıtıyorlar işin aslında sistem değil eleştirdikleri şey
dert başka bilmeyenlerde bunların gazıyla sallıyor.

Çevrimiçi Necmi

ben sizin görüşünüze katılmıyorum.
Beşiktaş ilçesiyle daha doğrusu merkezi olarak düşünelim semtiyle kulübün bağlantısı büyük.
Maç İnönü'de olunca stadı dolduruyoruz.(%100 anlamı çıkmasın)

Ancak Başakşehir ve çevre ilçelerde aynı ilgi yok. Dışarıdan gelenler içinde ilgi azalıyor.
Maça gelen taraftar için semtle maça gitmek ilintili.

Sırf Başakşehir'in nüfusu 350.000. Komşu ilçelerle 1.5 milyon eder muhtemelen. Yani maça yarım saat mesafede bu kadar insan vardır.
Ama gel gelelim stada gelen kişi 10.000 ve bunlarında çoğu ilçe dışından. Ben Anadolu yakasındayım, buradan Bursa'ya daha hızlı gider gelirim. Deplasmandan beter benim için olimpiyat-başakşehir yolları.
Ama şimdi Başakşehir ve çevre ilçelerde yaşayan 100.000lerce Beşiktaşlı niye maça gitmez?

Çarşı passo boykot vs muhabbetleri tabi ki komik. Çarşı grubuna siyasi ajandalarla yüklenene kızarım. Genel Çarşı anlayışına laf edene de kızarım zira tüm tribünle alakalı bir duruş vardır ortada. Tribünde 300 kişi istediğini bağırsın stada hakim olamaz. Ancak stadtaki taraftarın ruhuna uygun bağırırsan o tezahurat büyür. Küfürle ilgili de böyle düşünüyorum açıkcası.
Ama forza forumları olsun(demirörene ettiğim laflardan ban yemiştim), Çarşı adı altında aldıkları karar/bildiri vsler desteği olmayan boş, beleş işlerdir.
Mart ayında boykotu bıraktık ancak komik durur.
Beşiktaş taraftarı olarak muhalif görüşlü olsam da passolig'e körü körüne karşı çıkmadım. Özellikle birileri zengin ediliyor olayı burada yoktu. İhale yapılmaması, dayatma, yandaş şirket tabi ki beni de rahatsız etti ama göz yumdum. Digitürk'e göz yummak gibi birşey. Sahibi yandaş mı diye bakmıyorsun sonuçta.

Konuya döneyim;
Köyiçinde içen maç izleyen güruha laf etmişsiniz ama onlar maç İnönü'de olsa gider. Burada böyle yazılır ama sonra reelde gene o taraftar İnönü'yü dolduranlardan olacak. Kimseyi kırmasak ayırmasak daha iyi.

Ben 24 yaşındayım, bir Beşiktaşlı nasıl iyi gün taraftarı olur görmek nasip olmadı. Öyle bir döneme rastlamadım. Bazen sevinç PASO keder yani. :lol:

Beşiktaş semt takımı değildir. Her takımın bulunduğu bir semt var ama bu onu semt takımı yapmaz
Beşiktaş tüm ülkede ve tüm dünyada taraftarı olan bir dünya kulübüdür. Beşiktaşta kurulmuştur doğrudur ama Beşiktaş semt sakinleri kurmamıştır
kurucuları bildiğim kadarıyla balkan göçmenleridir. Bulunduğu semtle özdeşleşmiştir. ama taraftarının yüzde kaçı semttedir.
Beşiktaşı bu kadar hafife indirgemeyin semtten bir kişi bile gelmese o stad defalarca dolar emin ol birde semte diye bahsettiğin insanların kaçı semtte oturuyor.
maç günleri orda olan kalabalığın Beşiktaştamı oturduğunu sanıyorsun stad açılacak maç olacak bir gün maç oynanırken semtte dolaş
orda yiyip içip maç izleyen insanları gördüğünde dersin bunlar iyi gün taraftarı stadda takımı destekleyeceklerini burda kendilerini eğlendiriyorlar.

Çevrimdışı mylife1903

Necmi abi uyku mu tutmadi yahu? Bu kadar heyecanlanma Abi kesin sampiyonuz, uykunu al, afyonun patlasin.

Stadi Ben bitti Kabul ettigim icin fazla yazmiyorum bu basliga AMA takip ediyorum.

Gavur derler ya, aha bu sis gavurun firmasi adamlar sistemli calisiyor, kesin Turk firmasindan iki kat pahalidir AMA bu insaat islerinde riske edemeyecegin kalemler vardir, bizim stad icin bunlar nedir?
Cevap, cacti ve zemin.

Verirsiniz parasini oturup, puronuzu yakar seyredersiniz ve keyif alirsiniz.

Su koltuk isini de yabanci bir firmaya verselerdi bu kadar gerilmezdik.

Çevrimiçi Necmi

Necmi abi uyku mu tutmadi yahu? Bu kadar heyecanlanma Abi kesin sampiyonuz, uykunu al, afyonun patlasin.

Stadi Ben bitti Kabul ettigim icin fazla yazmiyorum bu basliga AMA takip ediyorum.

Gavur derler ya, aha bu sis gavurun firmasi adamlar sistemli calisiyor, kesin Turk firmasindan iki kat pahalidir AMA bu insaat islerinde riske edemeyecegin kalemler vardir, bizim stad icin bunlar nedir?
Cevap, cacti ve zemin.

Verirsiniz parasini oturup, puronuzu yakar seyredersiniz ve keyif alirsiniz.

Su koltuk isini de yabanci bir firmaya verselerdi bu kadar gerilmezdik.
sis iyi çalışyor çok sistemliler saat gibi dediklerini dedikleri sürede bitiriyorlar
bana hafta başı başlayacağız ısıtma tesisatına 3 gün sürecek dediler çarşamba gece çalışdılar
ya bitmiştir yada çok az iş kalmıştır. Takvimlerine mutlaka uyuyorlar. O kadar ısıtma sistemi gördüm yapılırken
makineyle yapılanı ilk kez görüyorum :D

önümüzdeki iki gün zemin düzeltme ve sistemlerin testiyle geçer gibi geliyor bana çimlerde nakliyede bir aksilik çıkmazsa
pazartesi günü yemyeşil bir saha görürüz gibime geliyor. En geç 3 nisanda sis sahayı terkeder gibi.

Bu ay bitmeden çatıcılarda terkeder gibi duruyor. Ne senaryolar yazıldı yok 90 günde biter çim yok 120 günde
40 günde alt yapı diyorlardı röportajda sanırım 32 günde bitirecekler. aslında 9 nisana yetişmek istemiyorlar olsa
ekme çim bile çok rahat yetişir.

harbiden stad bitti.

Herkese iyi sabahlar

Çevrimdışı mylife1903

Simdi isin bir baska boyutu daha var allah sis firmasindan razi olsun ve yolu acik etsin.
Insallah bizim stadtan sonra turkiyede daha fazla is bulurlar.

Boyle firmalar ile ligin kalitesi artar.

Ben kotu zeminde futbolu daha cok seviyorum, daha sert ve mucadeleci oluyor ama zamana da ayak uydurmak lazim.

Sis firmasini unutmayalim unutturmayalim

Çevrimdışı Altuğ

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı sahinnd

Efsane yazdın tarihe BEŞİKTAŞ , Aşık Oldum Renklerine BEŞİKTAŞ....

Çevrimdışı RevivaL

Günaydın. Membran bitiyormuş fragmanda öyle gösteriyor  :evillol:

Çevrimdışı underworld

Hemen açalım diye çim işini aceleye getirmesinler.sonra ilk maçta öbek öbek kalkan parçalar görmek iyi olmaz

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı Serdkar

Çevrimdışı tayfunyasar

Günaydın herkese. Çatı ışıklandırması artı mesh olsun süzere kamera koysun digiturk. müzik kanallarına arka plan koydukları gibi(deniz, şömine vs) versin görüntüyü ekrana arkasında da müzik yayını. mis gibi tertemiz
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

yanlış hatırlıyorsun ben gs maçı dışında 50000 i gördüğüm lig maçı yaşamadım
bir bursa maçı vardı oda gündüz maçı 40000 civarıydı seyirci orda trömse arsenal liverpool ve gs maçları ful çekti
bruge maçı fena değildi 60 a yakındı bunların dışında yerlerde süründük lig maçlarında 15000 ortalama bile tutturulamamıştır.
G.Antep maci 42.000 kisi vardi ayrica BUrsa macida 50.000 di @Necmi abi
[ Son Düzenleme: 17 Mart 2016, 08:38:20 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

Günaydın.Isıtma bitmis hayırlı olsun😂😂
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı sahinnd

Çevrimdışı tayfunyasar

ısıtma borularının kanalları daha kapanmadan fütursuzca yürümüş 3 kişi sahanın üstünde. :D :D
Seni düşündüm dün akşam yine!

Çevrimdışı doctore

Bu sene O sene, bundan sonra her sene...