söylediklerin doğrudur buna yanlış diyemiyeceğim.
ama hiç biri gerçekten mazeret değil biliyormusun tamam paso rant
ve bu nedenle boykot ediliyor peki tesadüfmü stad bitiyor boykot bitiyor.
vodafone olunca passo ile giriş olmayacakmı.
passo ile ekstra yazıları şimdi gördüm.
artılar:
+ilk ücretin çoğu kulübe gidiyor
+bilet başına, kombine başına hizmet ücreti çok daha düşük. zaten internetten aldığından şube uğraştırmadığından masraf çok azalmış durumda.
+kart olması kolaylık.
+tc kimlik'e direk bilet/kombine devir olayı çok rahat. (her maça gelmeyen tanıdıklar kombinelerini bana bırakırdı bende maça gelmek isteyen adam arardım illa onları bekleyecem stad dışındaki beraber girelim vs uğraşırdım.)
eksiler:
-yıllık ücret
-ihalesiz devredilen uygulama
-arsenal maçına dk 60da girebilmem. anlatmak dahi istemiyorum. organizasyon 0.
-telefon bankacılığı karta ulaşma sürem çok uzun oldu, resmen acılar çektim. babam kuzenim eniştem dayım kim varsa passo alan binbir küfür ettiler. DİĞER BANKALARDA yaşanmadığı kadar kötü bir durum vardı.
mitler: passo şuna iyi geldi buna iyi geldi deselerde yalan olan şeyler:
*uygulamada stad kapatma, seyircisiz maç gibi şeyler devam ediyor. bireye ceza uygulanmıyor. KANUN VAR UYGULAYAN YOK
eskidende stada atlayandır, sahaya birşey atan kameradan, spor-büro vs ile tespit ediliyordu. sorun bunlara cezayı uygulayan yok. 1453 kartalı adıyla olaya karışan fernandes'e tekme sallayan adam sonraki maçlara da girdi mi girdi. passo hikaye kalıyor böyle olunca.
o fernandesi tekmeleyen adam şu an maçlara giriyor mu bilmiyoruz. bir sürü haberi yapıldı da belki şimdilerde emniyete imzaya geliyordur ama sanmıyorum unutulmuştur bile...
*karaborsa bitecek muhabbeti de yanlış. bilete ilgi azaldı. kapalıgişe oynanmaya başlasın maçlar karaborsayı görün. sistemde kolay devir etme olayı iyi güzel dedim ama karaborsayı kolaylaştırıyor. eskiden bilet sahte çıkmasın derdik şimdi biletin sahte çıkma ihtimali yok. eft trink-bilette tek klik. 5 tane y.açık kombinesi alan varsa 900tlden. maç maç satmaya kalksın satar ve 4500 yatırdığı paradan 10bin çıkarır diyorum ben.
*tek maçlık giriş diye bir kart var malum kartı basılmayana veriyorlar. ancak arsenal maçında gördüğüm üzere bu kartı kişiye özel işletmiyorlar. hatta bana gişedeki adam dk 45 olunca her tribünden 2şer 3er vermişti. BELEŞ giriş hala muhtemel. FAZLA kombine var mı abeaaa diyen sülükler gene olabilir

herşeyiyle iyi bir sistem diyemem.
işleyişte de sıkıntıları var, doğruları var.
seneye maçlarda sorun çıkarmazsa ilk 3 ay yaşadıklarımı unutup passolig>>biletix derim.