Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5486412 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı iilkerr

.

Özel haberim diye attığı tweete bak çıldırmamak elde değil. Hafta sonu yaklaşık 18 tırın geldiğini bizzat ben vasıfsız biri olarak haber alıyorum birinci ağızlardan. Sen özel haberim diye 19 tır yola çıktı geliyor diyorsun. Kıcınızı kaldırıp araştırma yapmak bu kadar mı zor bi haberci için arkadaş anlamıyorum ya. Masa başı bilgilerle güya haber yaptım zannediyorsunuz. İnsanlar sizi takip ediyor size güvenerek plan program yapıyor yeri geldiğinde. Ayıptır günahtır. CUMARTESİ YA DA PAZAR GÜNÜ KAPIKULE SINIR KAPISINDAN GİRİŞ YAPAN ~18 TIR ŞU ANDA MİSAK-I MİLLİ SINIRLARI İÇİNDE STADA SERİLMEYİ BEKLİYOR !!

Çevrimdışı Yiğit

@ahmetx demişti yanlış hatırlamıyorsam rahatsız etmeyecek şekilde yani toki arenadaki gibi olacak

Ben orada milli maç izlemiştim. Seyir zevkini baya düşürüyor.

Çevrimdışı ZEKI

@Efe @ahmetemre @Necmi @Sedat.Y @ZEKI
19. Mart geldi geliyor

Buluşup kendi açılışımızı Milli Ayran, Balık Ekmek ile  yapalım mı :-)  :ebebe: :D
Önce stada gidelim, sonra Beşiktaş Çarşıda yiyelim içelim, sonra da maça gidelim.
Maçtan sonra biraz geç olacak galiba, ne dersiniz?  :alala:

Bana uyar macida birlikte gider bir yerde izleriz harika olur @Necmi @Efe @İhsan @Sedat.Y

Çevrimdışı sallapati

Özel haberim diye attığı tweete bak çıldırmamak elde değil. Hafta sonu yaklaşık 18 tırın geldiğini bizzat ben vasıfsız biri olarak haber alıyorum birinci ağızlardan. Sen özel haberim diye 19 tır yola çıktı geliyor diyorsun. Kıcınızı kaldırıp araştırma yapmak bu kadar mı zor bi haberci için arkadaş anlamıyorum ya. Masa başı bilgilerle güya haber yaptım zannediyorsunuz. İnsanlar sizi takip ediyor size güvenerek plan program yapıyor yeri geldiğinde. Ayıptır günahtır. CUMARTESİ YA DA PAZAR GÜNÜ KAPIKULE SINIR KAPISINDAN GİRİŞ YAPAN ~18 TIR ŞU ANDA MİSAK-I MİLLİ SINIRLARI İÇİNDE STADA SERİLMEYİ BEKLİYOR !!

TIR lar nerde şu an?

Çevrimdışı ers1903

Tel orgu keyfimi kacirdi ,inonude bile yoktu..

Çevrimdışı İhsan

Sevgili @İhsan  inan çok isterim ama o tarihte sanırım İstanbul'a gelemeyeceğim.Ama Nisanda mutlaka gelmek istiyorum.Geldiğimde haberleşelim tekrardan toplaşırsak çok memnun olurum...

:isad:
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı iilkerr

TIR lar nerde şu an?

onu inan bilmiyorum. bildiğim bu hafta sonu sınırdan geçtiği.

Çevrimdışı emrekhvcgl

file üzdü ama yapacak bir şey yok bence. taraftarımız ingilizler kadar sakin maç izlemeye alışkın değil. koymazsak daha büyük sıkıntılara yol açabilir.

Çevrimdışı Yalçın

Hala çalışıyorlar.

Mukemmel bir Kartal figurun var. Tam Kapali'ya acilmalik. Boyle bir bayragi acsak kaca malolur? Sahane otesi bu fotograf.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı BlackEagle26

Rıdvan Akar twitterdan tribün çatı arası boşluğa 2 metre cam + led panoları onadı :)

Çevrimdışı Yalçın

Gene geldik aynı konuya. Mesele şampiyonluğa giderken 60 000 e oynamak değil. Kupa maçında 3000 kişiye oynamak. Bu stada 42000 fazla. Dolduramazsın. Geçen 10 yılda 1 şampiyonluğumuz var. Geçen 2 yılda da 2 3. lük. İşler iyi yapılsın yapılmasın. Mesele bu değil. Mesele kulüp darda, battı batacak, stat yapıp geliri arttıralım diyen bir Başkan çıkıyor. Yıllarca mıymıy edilen izinleri alıyor. Projeleri hazırlıyor, stadı yıkmaya başlıyor ve 13 000 kombine satılıyor. O gün 40 000 satılsaydı kombinelerin, sen haklısın derdim. 13000 kombine satılıyorsa kusura bakma yanılıyorsun. Beşiktaş'ın dünya yıldızı dolu kadrosuna 15 000 kombine satıldı. Hadi diyelim 20 000 olsun. Net hatırlamıyorum. Kombine ortalaması 15000 di bu takımın. Bir sezonluk zirveyle 50 60 yıllık talep yatırıma girilir mi?
Burada sık sık çift kat loca ambiansı bozar yorumları var. Rakamların ortada. Bu haldeyken ne planlarsın?
Hayatın içinde Beşiktaş için ölürüz biteriz diyenler, kulüp desteğe ihtiyaç duyunca uzaktan izleyip, stat bitmeye yaklaşınca kombine satışı aramaya başladı. O zaman şöyle söylenebilir mi? Sen sen kendi keyfindesin. Futbolcu alınsın havaalanını birbirine katalım, maç erken kopsun tribünde şarkı söyleyelim. Ama peşin bir dayanışma gerektiğind, bi duralım bakalım bi bekleyelim.
Ha bu yazdıklarımı da şahsına veya bir gruba olarak düşünme. Genel profil bu yönde. Burada pek çok teklif yapıldı. Kulüp taşlara adımızı yazsın karşılığında para verilsin vb. Kombine al, üstüne ismini yazalım diyor şimdi kulüp bakalım ne kadar satılacak?

Bu anlayisi, olaylara yaklasim seklini ve ozellikle yeni yetisen genc nesli bu mentaliteye alistirdigimiz zaman Besiktasa faydamiz verilecek tonla paradan daha faydali olacaktir. Bunun mucadelesini dort koldan vermeliyiz. Vermeden almak Allah'a mahsus. Ne veriyoruz ki ne istiyoruz.. Once bunu dusunmek gerek.
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı DrmsAli

Skorbord tam olarak böyle olur diye tahmin ediyorum :)

Skorboardlar köşelerde olacak..kapalı eski açık ve numaralı yeni açık köşelerinde.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı ZEKI

Skorboardlar köşelerde olacak..kapalı eski açık ve numaralı yeni açık köşelerinde.
ridvan akar sanki tam ortada olacak gibi bir sey soylemis bir iki sayfa geride vardi.

Çevrimdışı Anıl

ridvan akar sanki tam ortada olacak gibi bir sey soylemis bir iki sayfa geride vardi.
Zaten artık vinçlerle arka köşelere asmak çok tehlikeli olur bence @ZEKI abi :) En iyisi kale arkalarının tam ortasında kediyollarının önüne asmak

Çevrimdışı DrmsAli

Köşelerde olacaktı..değiştirmişler demek ki..yine değişmez umarım.

Çevrimdışı iilkerr

Bu stada tel orgu yakismaz yanlis olsun ne olur  :s20: file cekilsin yeter ..

umarım tel örgü olmaz. tel örgüyle fileyi karıştırmış olsunlar keşke de  bu yüzden tel örgü olacak demiş olsunlar. fileye de yapacak bi şey yok aslında. zamanında yeni açıkta en altta maç izlerken kulakları çınlasın Ernst bi şut çekmişti sağ elimle yakaladıydım da iki hafta bileğimi oynatamamıştım. yüzüme falan gelse bi kaç ay mamayla beslenirdim heralde. çocukluğumda mikasa marka lanet bi top vardı bilen bilir. onun 5 kilo ağırını düşünün. file şart yani.  :)

Çevrimdışı iilkerr

ne yazık ki voleybol takımındaydım ve bizim hocalar mikassanın voleybol topundan başkasını kullanmıyorlardı, voleybol topu bile sağlık topu gibiydi.

nasır tuta tuta eşşek baldırına benzemiştir o avuç içi oov :) neyse sen cumartesi yemeğe gelme de ben hediye edeyim bi mikasa top :)

Çevrimdışı ers1903

Yahu file olsunda tel mel olmasin ,leş gibi durur..

Çevrimdışı iilkerr

yumuşatmayı bilirsen parmak pas pek sıkıntı değildide, ben libero oynuyordum  :evillol: :evillol: :evillol: manşet alırken kemiklerini sızlatıyordu adamın :D

eey eyy  :ebebe: :lol:

Çevrimdışı DrmsAli

Gene geldik aynı konuya. Mesele şampiyonluğa giderken 60 000 e oynamak değil. Kupa maçında 3000 kişiye oynamak. Bu stada 42000 fazla. Dolduramazsın. Geçen 10 yılda 1 şampiyonluğumuz var. Geçen 2 yılda da 2 3. lük. İşler iyi yapılsın yapılmasın. Mesele bu değil. Mesele kulüp darda, battı batacak, stat yapıp geliri arttıralım diyen bir Başkan çıkıyor. Yıllarca mıymıy edilen izinleri alıyor. Projeleri hazırlıyor, stadı yıkmaya başlıyor ve 13 000 kombine satılıyor. O gün 40 000 satılsaydı kombinelerin, sen haklısın derdim. 13000 kombine satılıyorsa kusura bakma yanılıyorsun. Beşiktaş'ın dünya yıldızı dolu kadrosuna 15 000 kombine satıldı. Hadi diyelim 20 000 olsun. Net hatırlamıyorum. Kombine ortalaması 15000 di bu takımın. Bir sezonluk zirveyle 50 60 yıllık talep yatırıma girilir mi?
Burada sık sık çift kat loca ambiansı bozar yorumları var. Rakamların ortada. Bu haldeyken ne planlarsın?
Hayatın içinde Beşiktaş için ölürüz biteriz diyenler, kulüp desteğe ihtiyaç duyunca uzaktan izleyip, stat bitmeye yaklaşınca kombine satışı aramaya başladı. O zaman şöyle söylenebilir mi? Sen sen kendi keyfindesin. Futbolcu alınsın havaalanını birbirine katalım, maç erken kopsun tribünde şarkı söyleyelim. Ama peşin bir dayanışma gerektiğind, bi duralım bakalım bi bekleyelim.
Ha bu yazdıklarımı da şahsına veya bir gruba olarak düşünme. Genel profil bu yönde. Burada pek çok teklif yapıldı. Kulüp taşlara adımızı yazsın karşılığında para verilsin vb. Kombine al, üstüne ismini yazalım diyor şimdi kulüp bakalım ne kadar satılacak?

eline saglık

Çevrimdışı idil

Tel örgü olmasın yalvarırım tel örgü olmasın baskı yapalım Rıdvan Bey'e :(
O ''hafta'' gelsin artık be kardeşim.