Hocam zaten scoreboard a para verıcez. Bu ledlerde olacak. İkisini bir yaparsak hem scoreboardlar boşuna yer kaplamamıs olur, hem içerden çok güzel görüntüler animasyonlar efektler olur(düşünsenize gol olduktan sonra stadı 360 derecede dönecek bir kartal onla beraber meksika dalgalanması ), daha bitmedi hem de ledlerın dışarı bakacak yüzlerinden deli gelir elde ederız.
İddia ediyorum eğer kufekıler boydan boya aydınlatılırsa, aynı şekilde membran aydınlatması olursa, bir de yüksek çözünürlüklü ledler olursa tüm dünya bu stadı konuşur(yine konuşacak diyecek olan arkadaşım klavyeni usulce kenara bırak yine konuşacak biliyorum ama stat da bunlar olursa piksel muhabbeti falan kalmaz gece millet stadı izlemeye gelir maç olmasa bile. )
Evet söz sizde sevgili forum büyükleri ve gönüllüleri @Necmi Abi @sozkul abi @Yunus abi ve diğer tüm arkadaşlar.
360 led ekran yüksek çözünürlüklü

maliyetini biliyormusun
@harund1k3 stadı komple dolanan bir sistemin maliyeti 40 ile 50 M dolar civarı tutuyor.
her bir ledin fiyatı 2 dolarmış ben onun hesabını bu 360 skorboart lafı ortaya atıldığında yapmıştım
en mantıklı çözüm geçen denemesini yaptıkları yöntem hem maliyet düşük hemde ihtiyaca cevap veriyor
tabiki olsa güzel olur ama böyle bir şeyin hayalini bile kuracak ekonomik seviyede değiliz o panolar
harika duruyor ama reklamla bile kendini finanse edecek fiyatlarda değiller 10 yılda finanse eder ama
ledin on yıl ömrü varmı çok paran varsa zevk için yaparsın namım yürüsün dersin ama ötesi olmaz