Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5399189 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Kartal Ç

Yeni sezon için bilet fiyatları şu şekilde olacak o zaman.
En az para olan Kuzey-Güney Üstler 1.000 tl = 1.000/17=58 tl maç başı.Kombine ucuza geldiğine göre maç başı bilet 65 tl civarı olur
En pahalı olan Batı Alt 102 - 125 Blok : 4.400 tl = 4.400/17=258 tl maç başı.Kombine ucuza geldiğine göre maç başı bilet 280 tl civarı olur
En ucuz bölge 65 tl olursa yada yapılırsa demek çok satış oldu son dönemde.

Niye 17 ye bölüyorsun ki. Daha avrupa maçları ve tr kupası maçları var. En kötü durumda 25 maç zaten.
25'e bölmelisin bence. Kale arkaları 40 tl ye geliyor o zaman.

Çevrimdışı ozan062

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Eyüp Emir

Kafayı sıyırma noktasına geldim.Stad projesi çıktı çıkalı kafayı eski açığa taktım dört gözle kapanmasını bekliyorum.Biraz önce periscope yayını izledim adam 5 parça kaldı diyor.5 parça takıldıktan sonra oluşan görüntü projenin ilk hali yani eski açık üstü kapanmamış şekli.Eski açık tribünü çatının bitim noktası vs ilk projede ki gibi yani kulelerin hizası.Birisi bana üstünün kapanacağını mantıklı bir şekilde açıklarsa rahatlayacağım.Şuan fena halde başım ağrıyor.
divan toplantısı yapıldığı gün başka 17 adet mebran kaldı demişti demekki kapanacak endişeye kapılmaya gerek yok

Çevrimdışı FARUK

Benim acim tam bu olacak sanirim,balkon degil mi burasi Faruk kardesim?? Hangi blok aceba yaklasik olarak??
Blok olarak bilmiyorum ama dediğiniz gibi ye açık üstten çekilmiş
Kapalı tarafı köşeden önceki çıkış kapısı civarı

Çevrimdışı mehmetcan1903

reklam panosu demek para demek led reklam panosu demek daha çok para demek :busted_cop:
sence Başkan atlarmı böyle bir şeyi Başkan için çim sahadan bile daha önceliklidir bu konu :D

abi bende başkanın ''GELİR'' dendi mi arka plana atacağını sanmıyorum imkansız yani  :lol: belki ilerki zamanlarda hibrit çim bitince onada sponsor alır  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Güncel
Sarı kum işi yarın akşam son bulur.Isıtmalar Pazartesi başlarsa en geç ayın 20'sinde yeşil çimi sermeye başlarlar.👏👍
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı harund1k3

Hani bir umut öyle bir şey olursa bir taşla 3 kuş vurmuş olurlar
-Dışarı bakan yüzündeki reklamlar sayesinde çok tatlı bir gelir olur.
-İçe bakan yüz sayesinde 360 skorboard ve dev ekran olsun diyenlerin istediği olmuş olur.
-Tribünle çatı arasındaki boşluk kapansa daha güzel daha baskılı olur diyenlerin istediği olmuş olur.

Tabi bunların hepsi yatırım ve para lazım. Bir zahmet bizim gibi temelden kombineye girmeyenler şu zamlı tarifeden kombineleri alıversinler de bu proje belki o zaman gerçekleşir  :evillol:
Şahsen bu yatırımın oradan gelecek reklam geliri belli bir süre temlik edilerek yapılmasına gönlüm razı olmaz. Pamuk eller cebe :D

Hocam zaten scoreboard a para verıcez. Bu ledlerde olacak. İkisini bir yaparsak hem scoreboardlar boşuna yer kaplamamıs olur, hem içerden çok güzel görüntüler animasyonlar efektler olur(düşünsenize gol olduktan sonra stadı 360 derecede dönecek bir kartal onla beraber meksika dalgalanması ), daha bitmedi hem de ledlerın dışarı bakacak yüzlerinden deli gelir elde ederız.

İddia ediyorum eğer kufekıler boydan boya aydınlatılırsa, aynı şekilde membran aydınlatması olursa, bir de yüksek çözünürlüklü ledler olursa tüm dünya bu stadı konuşur(yine konuşacak diyecek olan arkadaşım klavyeni usulce kenara bırak yine konuşacak biliyorum ama stat da bunlar olursa piksel muhabbeti falan kalmaz gece millet stadı izlemeye gelir maç olmasa bile. )

Evet söz sizde sevgili forum büyükleri ve gönüllüleri @Necmi Abi @sozkul abi @Yunus abi ve diğer tüm arkadaşlar.

Çevrimdışı Efe

eski acik acik kalacak diye korkan arkadaslara cizimi elle yaptim kusura bakmayin kirmizi bolum ilk projede acik kalan bolum yesille sınırınıda cizdim suan o sınırın uzerinde 2 mebran var yani acik kalacak diye korkan arkadaslar artik korkularini yensinler :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

reklam panosu demek para demek led reklam panosu demek daha çok para demek :busted_cop:
sence Başkan atlarmı böyle bir şeyi Başkan için çim sahadan bile daha önceliklidir bu konu :D
Fikret Orman diyince orda durup dusuneceksin abi adam tasi sikip suyunu çıkarıyor resmen :busted_cop:

Bilen biri varsa diye sormak istiyorum bu konuda biraz cahilimde. :D

Bu serme çim olayında çimler nasıl hiç dağılmadan rulo haline getiriliyor. Dahası nasıl o toprak kısmı dağılmadan kağıt gibi serebiliyorlar. Videolardan bakıyorum da serdikten sonra düzenleme yaparken çok rahat kopup katlanabiliyor çim. Fakat serme işlemi yaparken halı gibi şak diye oturuyor. Nasıl oluyor bu? :D

Çevrimdışı AngryEagle

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 13:20:00 AngryEagle ]

Çevrimdışı campeon2015

Çevrimdışı ZEKI

ledlerim beniim onlar candır can
@ozan062 sen bu aralar cok pozitifsin, ya hesabini birisi ele gecirdi yada vodafone arena seni degistirdi  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

Çevrimdışı ozan062

Fikret Orman diyince orda durup dusuneceksin abi adam tasi sikip suyunu çıkarıyor resmen :busted_cop:

bu güzelim gelir kaynaklarını nelere harcıcaz birde bu var:) bakalım tamam güzel gelirler ama bunları kullanabilmekte bir meziyet bunun altından kalkarsak klüp ucusa geçer bunu yapamazsak bosuna ek gelir olur cnk kullanamadıktan sonra neye fayda

@ozan062 sen bu aralar cok pozitifsin, ya hesabini birisi ele gecirdi yada vodafone arena seni degistirdi  :biggrinking: :biggrinking: :biggrinking:

derken abi hemen yukarıda hafif sezgilerimi konusturdum :):D zaten stadın bu gelişimi beni inanılmaz pozitife goturdu takımda form tutarsa sene güzel bitecek kısmetse
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 13:19:16 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ZEKI

eski acik acik kalacak diye korkan arkadaslara cizimi elle yaptim kusura bakmayin kirmizi bolum ilk projede acik kalan bolum yesille sınırınıda cizdim suan o sınırın uzerinde 2 mebran var yani acik kalacak diye korkan arkadaslar artik korkularini yensinler :icool:
@Efe cimler gunes alsinlar diye o bölümü seffaf yapacaklarmis seffaf membranlari bekliyorlarmis  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

abi bende başkanın ''GELİR'' dendi mi arka plana atacağını sanmıyorum imkansız yani  :lol: belki ilerki zamanlarda hibrit çim bitince onada sponsor alır  :evillol: :evillol:
Baskan sagolsun hepimizi birer muhasebeci ve ekonomist yapti :biggrinking:

Tarnsfer sezonunda bile futbol sayfasinda futbolcu tartışırken BONSERVISSIZ olanlara bakıyoruz ilk once :evillol: :evillol:

Çevrimdışı emrekhvcgl

haftaya serilecek çimin türkiye'deki diğer çimlerden bir farkı olmayacak değil mi? bu sezona yetişsin diye rulo yapıyoruz? bursa gibi, telekom gibi?

haftaya serilecek çimin türkiye'deki diğer çimlerden bir farkı olmayacak değil mi? bu sezona yetişsin diye rulo yapıyoruz? bursa gibi, telekom gibi?
Hayir cimler serilip uzerine Hibrit cakilacak ve direk Hibrit cimle açacağız stadi , Çimler bir daha değişmeyecek :ok:

Çevrimdışı denilanz

Hayır, dediğin gibi olmayacak ama boş ver sen. Ne de olsa olumlu bir şey söylemeyeceksin. Sıkıntı etme yani.

Çevrimdışı mehmetcan1903

Baskan sagolsun hepimizi birer muhasebeci ve ekonomist yapti :biggrinking:

Tarnsfer sezonunda bile futbol sayfasinda futbolcu tartışırken BONSERVISSIZ olanlara bakıyoruz ilk once :evillol: :evillol:

konu dışı  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Efe

@Efe cimler gunes alsinlar diye o bölümü seffaf yapacaklarmis seffaf membranlari bekliyorlarmis  :kop: :kop: :kop: :kop: :kop:
isik almasi icin numaralinin komple seffaf yapilmasi gerekiyordu eski acigin degil abi :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı osvaldo nartallo

Bilen biri varsa diye sormak istiyorum bu konuda biraz cahilimde. :D

Bu serme çim olayında çimler nasıl hiç dağılmadan rulo haline getiriliyor. Dahası nasıl o toprak kısmı dağılmadan kağıt gibi serebiliyorlar. Videolardan bakıyorum da serdikten sonra düzenleme yaparken çok rahat kopup katlanabiliyor çim. Fakat serme işlemi yaparken halı gibi şak diye oturuyor. Nasıl oluyor bu? :D
Serme çimin kökleri toprağa değil liflere bağlı oluyor, yani lifler üzerinde yetiştiriliyorlar, zaten artık seracılıkta da meyve ve sebzeler bu şekilde yetiştiriliyor, ancak çim ruloları serildikten sonra kum toprak karışımı zemine tutunmaları sağlanacak
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 13:31:30 osvaldo nartallo ]
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimiçi Necmi

Hocam zaten scoreboard a para verıcez. Bu ledlerde olacak. İkisini bir yaparsak hem scoreboardlar boşuna yer kaplamamıs olur, hem içerden çok güzel görüntüler animasyonlar efektler olur(düşünsenize gol olduktan sonra stadı 360 derecede dönecek bir kartal onla beraber meksika dalgalanması ), daha bitmedi hem de ledlerın dışarı bakacak yüzlerinden deli gelir elde ederız.

İddia ediyorum eğer kufekıler boydan boya aydınlatılırsa, aynı şekilde membran aydınlatması olursa, bir de yüksek çözünürlüklü ledler olursa tüm dünya bu stadı konuşur(yine konuşacak diyecek olan arkadaşım klavyeni usulce kenara bırak yine konuşacak biliyorum ama stat da bunlar olursa piksel muhabbeti falan kalmaz gece millet stadı izlemeye gelir maç olmasa bile. )

Evet söz sizde sevgili forum büyükleri ve gönüllüleri @Necmi Abi @sozkul abi @Yunus abi ve diğer tüm arkadaşlar.
360 led ekran yüksek çözünürlüklü  :nerd:
maliyetini biliyormusun @harund1k3 
stadı komple dolanan bir sistemin maliyeti 40 ile 50 M dolar civarı tutuyor.
her bir ledin fiyatı 2 dolarmış ben onun hesabını bu 360 skorboart lafı ortaya atıldığında yapmıştım
en mantıklı çözüm geçen denemesini yaptıkları yöntem hem maliyet düşük hemde ihtiyaca cevap veriyor
tabiki olsa güzel olur ama böyle bir şeyin hayalini bile kuracak ekonomik seviyede değiliz  o panolar
harika duruyor ama reklamla bile kendini finanse edecek fiyatlarda değiller 10 yılda finanse eder ama
ledin on yıl ömrü varmı çok paran varsa zevk için yaparsın namım yürüsün dersin ama ötesi olmaz

Çevrimdışı Karabay

@Karabay seninle stadta zevkleirmiz uyuyor piksel led panolar vs :D :biggrinking:
aynen @ZEKI abi. 360'ın dışa dönük hali oluyor bence bitince herkes yine sevecek.