Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5399183 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TTurk

[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 12:17:37 TTurk ]

Çevrimdışı sozkul

Abi, istatikler çok şeyi gösterir ama her şeyi göstermez. 😊 Pikselin savunucusu ve koruyucusu olmaya devam edeceğim. Hatta süper kahraman kostümüm de var. Sağolsun @nusretaslanturk benim için tasarlamış. 😂

Evet haklıymışım..

Çevrimdışı ensdndr

Normal hocam bu forumda bile insanlar topraktan girdi kombineye daha fore kazık çakılıyordu burda birçok kişi kombine aldı onlarla şimdi dereyi görüp paçayı sıvayanlarda bir olmasın 200-250 versinler fazla :)

Şu ana kadar kombine almamış biri olarak bence az bile zam yapmışlar diyorum. 1000 TL 'ye koca Belşiktaş'ın en az 25 maçını izleme şansına sahip olunuyor. 2200 TL'ye kapalı trübünden 5000 TL'ye vip trübünden daha ne olsun? Büyük camia isek bu paraları verip kombine alma konusunda söylenme hakkımız yok bana kalırsa. Kombine almaya gücü yetmeyenler olabilir, onlar da maçlık bilet alarak bütçeleri ölçüsünde stadyumda Beşiktaş'ımızı destekleyebilirler. Stadyumun bütün koltukları kombine satılacak değil nasılsa.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Efe

güncel

bugun baya hizlilar mebrani bitirmisler neredeyse agida geriyorlar bugun aksama 1 mebran daha gelir mi acaba
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Normal hocam bu forumda bile insanlar topraktan girdi kombineye daha fore kazık çakılıyordu burda birçok kişi kombine aldı onlarla şimdi dereyi görüp paçayı sıvayanlarda bir olmasın 200-250 versinler fazla :)

Kapalı orta ve numaralı basın tribünü yanları 2250 den çıkmıştı, şimdi 2750, seneye yeni satışlarda en az 3500 yaparlar

Çevrimdışı Karabay

kolon ve kirisleri siyah birakmalarinin sebebi buymus demek stadin her yerini led panel doseyecek bunlar hem bosluklara hem icte loca ustlerini
çoğu kişi olumlu yaklaşmadı bu led işine ama ben yine bayıldım.

Çevrimdışı tangaz

çoğu kişi olumlu yaklaşmadı bu led işine ama ben yine bayıldım.

para sıcaktır, led iyidir  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Burak Akay

Kapalı orta ve numaralı basın tribünü yanları 2250 den çıkmıştı, şimdi 2750, seneye yeni satışlarda en az 3500 yaparlar
Evet abi Bence bu kadar talep beklemiyorlardı kapalı numaralıda birde koltukda azaldı artık satılmasın düşüncesiylede yapılmış olabilir bu zamlar ama seneye heleki şampiyonlar liginde olursak ki inşallah olucaz 3500 az bile kalabilir abi :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Kombinelere 200-250 itelemişler.

Vay arkadaş ya...
bas bas bagirdik 2 yildir kombine alin takima destek olun stad acilmaya yakin bu paralara mac seyredemezsiniz dedik dinletemedik ustune 2 yilda bedava mac seyretmekten mahrum kaldi kombine almayanlar ben bursadan kac maca geldim 2 senedir bu maclarin bi coguda buyuk macti basaksehirdeki maclarada gittim para mi iade ettiler ben kombinenin etinden sutunden yararlandim stad acilinca derisindende yararlanacagim :evillol:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

Şu ana kadar kombine almamış biri olarak bence az bile zam yapmışlar diyorum. 1000 TL 'ye koca Belşiktaş'ın en az 25 maçını izleme şansına sahip olunuyor. 2200 TL'ye kapalı trübünden 5000 TL'ye vip trübünden daha ne olsun? Büyük camia isek bu paraları verip kombine alma konusunda söylenme hakkımız yok bana kalırsa. Kombine almaya gücü yetmeyenler olabilir, onlar da maçlık bilet alarak bütçeleri ölçüsünde stadyumda Beşiktaş'ımızı destekleyebilirler. Stadyumun bütün koltukları kombine satılacak değil nasılsa.

+1903  :ok:

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 12:22:01
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!

Ben bi türlü durumu ayarlayıpta alamadım. Ha bugün ha yarın derken şimdi bide zam olayı çıktı.

Kale arkası almak istemiyorum. Kapalıda 414-417 oluru var ama du bakalım napabilicez.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı mehmetcan1903

stadın dışına yapılması bahsedilen ledler ile stadın içindeki ledler ne zaman gelecek  :alala:

Çevrimdışı campeon2015

https://twitter.com/osman_babacan/status/708564154001592320 video goruntusu 1 saat oncesine ait. 6 dk dan fazla

5 parça kaldı diyor ancak 9 parça eksik nasıl oluyor bu?

Çevrimdışı Burak Akay

Ben bi türlü durumu ayarlayıpta alamadım. Ha bugün ha yarın derken şimdi bide zam olayı çıktı.

Kale arkası almak istemiyorum. Kapalıda 414-417 oluru var ama du bakalım napabilicez.
Valla bende 413 düşünüyorum hala Ankara'da olduğum için şüpheliyim ama gözümü karartıp alacak gibiyim :tabe:
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı Efe

Ay sonu çatı ile ve ışıklandırma ile ilgili bir iş kalmaz artık diye düşünüyorum. Zemin de 15 nisan'a kadar hazır hale gelecektir.
Ancak çevre düzenlemesi ve stadyum içindeki sosyal alanlar (kafeterya, restoranlar,tuvaletler ) yetişmeyecektir. bir Türkiye gerçeği ile yarım yamalak stadyumu açacaklarını düşünüyorum açıkcası. Ha bu arada Kartal yuvası ve müze kısmına hiç girmiyorum bile. Oralar ancak yeni sezon açılışına yetişir.
nisan sonuna kadar taraftar dolasim alanlari kafeler falan biter bi sıkıntı kalmaz muze falan onemli degil onlar yazin bitirilir bize ihtiyac tuvalaet ve bufe onlar hazir olsun yeter
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Oktay

bas bas bagirdik 2 yildir kombine alin takima destek olun stad acilmaya yakin bu paralara mac seyredemezsiniz dedik dinletemedik ustune 2 yilda bedava mac seyretmekten mahrum kaldi kombine almayanlar ben bursadan kac maca geldim 2 senedir bu maclarin bi coguda buyuk macti basaksehirdeki maclarada gittim para mi iade ettiler ben kombinenin etinden sutunden yararlandim stad acilinca derisindende yararlanacagim :evillol:
ilk çıktığı gün 2300 tl aldıgım numaralı alt 124 blok şimdi 3100 tl olmuş ..way bee yeminle ilk alanlar bu işten en karlı çıkan oldu ben okadarını söyliyim..
ben bide sınırda aldım  yan blokla aramızda merdiven var merdivenin hemen bi yanı 4400 tl olmuş
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 12:28:44 Oktay ]

Çevrimdışı mülkübey

küfürcüler olmasa kombine gelirleri de değerine ulaşır. Şu anda insanlar 5-10 maç izleyememe riskiyle kombine alıyorlar.
Sen zafere inanırsan , zaferde sana inanır .

Çevrimdışı Burak

Fırat denen gazeteci az önce canlı yayında çatı için birkaç gün önce 6 parça kalmıştı sanırım bugün 4 parça filan kalmıştır dedi. Böyle adamlar Beşiktaş üzerinden para kazanıyor ya...

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

5 parça kaldı diyor ancak 9 parça eksik nasıl oluyor bu?
9 parca degil 8 parca kalmis videoda 5 parca takilacak diyor ama 8 parcanin kaldigini alenen gosteriyor bilmiyorlar heralde tam nasil oldugunu atiyorlar
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Doğuhan

daha önce denenen ledler çok kötüydü bakalım neyse para getirsin de görsellik hikaye şuan para hepsinden önemli kulübün düzlüğe çıkması için bi 5 sene daha para 1. öncelik olmak zorunda

Çevrimdışı harund1k3

stadın dışına yapılması bahsedilen ledler ile stadın içindeki ledler ne zaman gelecek  :alala:

Hocam o ledler çok büyük soru işareti. Henüz kimse ne tarzda olacak ne zaman gelecek nasıl duracak bir fikir sahibi değil. Ama eğer yüksek çözünürlüklü ve stadı komple oval şekilde saracak olursa hem çok şık gözükür hem de ciddi gelir elde ederiz.

Hatta eğer bu ledler çift taraflı olursa ve ekranın iç tarafındaki sütun aralarında kullanırsa. Ekstra score board da olmasına gerek yok onlar yeterli olur diye düşünüyorum.

Çevrimdışı cisse557

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 12:34:14
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Valla bende 413 düşünüyorum hala Ankara'da olduğum için şüpheliyim ama gözümü karartıp alacak gibiyim :tabe:

He bide bakalım blokları ayıracaklar mı? :) Ayıracaklarsa nasıl ayıracaklar.

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı BESİKTASLİ50

rulo çimle ilgili şöyle bir video var belki ilginizi çeker..
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2016, 15:39:34 MURAT ]
La Vittoria Sara Nostra!

Çevrimdışı harund1k3

daha önce denenen ledler çok kötüydü bakalım neyse para getirsin de görsellik hikaye şuan para hepsinden önemli kulübün düzlüğe çıkması için bi 5 sene daha para 1. öncelik olmak zorunda

Aynı fikirdeyim eğer onlar kullanılacaksa hiç led olmasın daha iyi ledlerden ciddi gelir elde ederiz zaten yüksek çözünürlüklü cam gibi görüntü olması lazım.