Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5399185 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı pascal26

Arkadaşlar, eğer led ekranlar şu videodaki gibi çift taraflı olursa 360 scorboard hayalimiz kısmen gerçekleşmiş olacak :ishock:

Çevrimdışı murat

Evet başkana ben sormuştum hatta.sorum şu şekildeydi başkanım stadta yasal bir kapasite sınırı varmı?başkanın cevabı:stadta yasal bir sınırlama yok fiziksel sınırlamalar var. Cümleler birebir olmayabilir ama buna yakın birşeyler söyledi.

Çevrimdışı FARUK

@Efe merak ediyorum isitma sistemlerini ne zaman kuracaklar. normalde sis uygulamalari icinde sari kum uzerine isitma sistemi sonra yine sari kum ornegine hic rastlamamistim. Acaba diyorum simdi direk bu cimi serip kalan maclari oynadiktan sonra, konserler falan yapildiktan sonra cim kaldirilip isitma sistemleri dosendikten sonra ekme hibrit cime gecmek gibi bir imkan olabilir mi ?
Firmayla tekrar görüşüldü bu serilen kum üzerine ısıtma sistemi yapılacak ve kumla kapatılacak üzeri sonra İtalya 'dan gelecek olan çim serilecek ve makine ler ile sentetik lifleri enjekte edilecek

Çevrimdışı Burak Akay

İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Membran bugün 35 olursa süper olur.Kalan 7 4 günder biter gibi gözüküyor.😀😀😀
Cidden çatı bitti ya..💪🏻
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı harund1k3

Firmayla tekrar görüşüldü bu serilen kum üzerine ısıtma sistemi yapılacak ve kumla kapatılacak üzeri sonra İtalya 'dan gelecek olan çim serilecek ve makine ler ile sentetik lifleri enjekte edilecek

@FARUK eyvallah saolasin zaten genel tahminimiz de buydu. Konu sis olunca kaliteden yana zaten sorumuz yok. Sadece islem sirasiyla alakali merak ettiklerim vardi.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Efe

evt ustten fotoya bakmamistim 34 olmus hemde ag serilmeyen kedi yolu uzerine super 1 ag hazir 2.agda gun icinde gerilir yarin 2 tane bile gorebiliriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ozan062

en az 30milyon dolar reklam geliri diyorlar anaaammm:D bütün o boşluklar bu led seyleriyle kapanacak demek
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Efe

19 martta beyaz mebranlar tam olarak biter şeffaflari artik 20 martta goruruz diye dusunuyorum ay sonuna kadar onlarida sererler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı sozkul

Evet başkana ben sormuştum hatta.sorum şu şekildeydi başkanım stadta yasal bir kapasite sınırı varmı?başkanın cevabı:stadta yasal bir sınırlama yok fiziksel sınırlamalar var. Cümleler birebir olmayabilir ama buna yakın birşeyler söyledi.

Öyleyse yanlış biliyormuşum, ama yinede en üste konacak sıra başka problemler yaratabilir düşüncesiyle, taraftar yürüme alanı kısıtlanıyor, güvenlik filan gibi... Kimsenin eline stadı açarken koz vermek istemezler.

Çevrimdışı Efe

en az 30milyon dolar reklam geliri diyorlar anaaammm:D bütün o boşluklar bu led seyleriyle kapanacak demek
kolon ve kirisleri siyah birakmalarinin sebebi buymus demek stadin her yerini led panel doseyecek bunlar hem bosluklara hem icte loca ustlerini
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Burak Akay

19 Mart'da Stadımızda bi kutlama gibi birşey yapılır heralde ama zemin bitmediği için ufak çaplı bi kokteyl gibi olur.
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı ensdndr

19 martta beyaz mebranlar tam olarak biter şeffaflari artik 20 martta goruruz diye dusunuyorum ay sonuna kadar onlarida sererler

Ay sonu çatı ile ve ışıklandırma ile ilgili bir iş kalmaz artık diye düşünüyorum. Zemin de 15 nisan'a kadar hazır hale gelecektir.
Ancak çevre düzenlemesi ve stadyum içindeki sosyal alanlar (kafeterya, restoranlar,tuvaletler ) yetişmeyecektir. bir Türkiye gerçeği ile yarım yamalak stadyumu açacaklarını düşünüyorum açıkcası. Ha bu arada Kartal yuvası ve müze kısmına hiç girmiyorum bile. Oralar ancak yeni sezon açılışına yetişir.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı sozkul

Benim mesajlar iki defa gidiyor ipad problemi mi acaba.
Evde iki modem var belki ondandır  :icool: :)
Bakalım bu ne olacak
İlginç olan mesaj sayım yalnızca bir artıyor..

Çevrimdışı Kartal Ç

""Yeni yuvamız Vodafone Arena'da sona yaklaşılırken, kombine kart satışlarımıza zorunlu olarak ara verilmiştir.

Tribün koltuklarının dizilimi, ekstra koltuk eklenmesi ve eklenen koltukların kombine satış sistemine aktarılması gerektiğinden 10 gün süreyle satışlar yapılamayacaktır.

Tribün koltuklarının diziliminin tamamlanmasını takiben, yenilenen fiyatlarla satışlarımıza 21 Mart 2016 tarihinde saat 10.00 itibariyle başlanacaktır.""

Ekstra koltuk candır  :claps: :bandit:

Çevrimdışı Turgay.BJK

• Yavru Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 12:07:13
  • Kafanın Tavana Değdiği Yer...
  • Aslolan Hayattır! Hayatta BEŞİKTAŞ!
Kombinelere 200-250 itelemişler.

Vay arkadaş ya...

| Beşiktaş JK |

Çevrimdışı denilanz

Olaya biraz espri katmaya çalıştım, ne sallaması, tek bildiğim bu tartışmalarda başrollerden bir senindi, geçmişin acısını çıkartıyormuşsun demekki 😀
Abi, istatikler çok şeyi gösterir ama her şeyi göstermez. 😊 Pikselin savunucusu ve koruyucusu olmaya devam edeceğim. Hatta süper kahraman kostümüm de var. Sağolsun @nusretaslanturk benim için tasarlamış. 😂

Çevrimdışı Burak Akay

Kombinelere 200-250 itelemişler.

Vay arkadaş ya...
Normal hocam bu forumda bile insanlar topraktan girdi kombineye daha fore kazık çakılıyordu burda birçok kişi kombine aldı onlarla şimdi dereyi görüp paçayı sıvayanlarda bir olmasın 200-250 versinler fazla :)
İyi Günde Kötü Günde

Çevrimdışı CanEmre

• a.k.a. sadomi
  • Kara Kartal
  • *
  • 12 Mart 2016, 12:10:05
  • İstanbul (Kurtuluş)
  • Şerefinle oyna, Hakkınla kazan...
evt ustten fotoya bakmamistim 34 olmus hemde ag serilmeyen kedi yolu uzerine super 1 ag hazir 2.agda gun icinde gerilir yarin 2 tane bile gorebiliriz
periscope yayınında da gözüküyor  :)
https://www.periscope.tv/w/1ynJOeWVXglKR
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı tangaz

Benim mesajlar iki defa gidiyor ipad problemi mi acaba.
Evde iki modem var belki ondandır  :icool: :)
Bakalım bu ne olacak
İlginç olan mesaj sayım yalnızca bir artıyor..

üstad, sana da bu yakışır. her halinle bir ayrıcalığın olsun o kadar  :icool: @sozkul
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı asi_kartal

Ya bu kapasite olayı niye bu kadar uzuyor anlamıyorum eli kolu uzun o kadar adam bu stadın kaç adet koltuk takılacagını Allah aşkına kimse bilmiyor mu  :alala: Bu şekilde her kafadan bir ses çıkıyor gereksiz yere kırılmalar oluyor..
BEŞİKTAŞ için bir şeyler yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!

:uhohu: :ishock: