Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493886 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı Yasin A.

oraya 1 membran daha yazmanızı rica edeyim  :D
ahahaha helal olsun ya, IBB trafik'ten neyi çözmüş  :evillol:
sineğin havada yağını süzeriz yemn ediyorum ya  :lol:
diğer kameraya geçsene, başka bişe yakalayacan mı bakalım  :kop:

yahu ben her yerde köşelerde olacak diye duydum fena sürpriz olur :alala: :alala:
Sütunların üzerinde olursa skoru beğenmeyen misafirler olabilir :D

Çevrimdışı burakkk1903

Biraz geç oldu ama idare et @ahmetx

https://twitter.com/raif_junior/status/708255593568608256
eline koluna sağlık kardeşim on numara olmuş👍🏽 lakin yasaklı sitede gördüm biri paylaşmış kendi yapmş gbi millette eline sağlk demiş zoruma gitti valla 😒
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı Emre.Guler

eline koluna sağlık kardeşim on numara olmuş👍🏽 lakin yasaklı sitede gördüm biri paylaşmış kendi yapmş gbi millette eline sağlk demiş zoruma gitti valla 😒

mustafanın sitemi?

Çevrimdışı Deadam

Fotoğrafçıların ellerine kolalrına sağlık
Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı burakkk1903

Süleyman SEBA

Çevrimdışı Tolga

Scoreboard kedi yoluna asılacaksa şeffaf membranların bitmesini bekleyebilirler :)
En azından stada getirilebilirdi hala bu konuda haber olmaması ilginç geliyor bana :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Tarihi Duvar'da Taş Kaplama sona yakın  :busted_cop: :busted_cop: :super: :super:
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı Emre.Guler

bende gördüm deli oldum, ağaçlandırılmamış halini paylaşmışlar yorumda

Ağaçlandırılmamış hali ise benim yaptığım değildir herhalde ya çünkü o ağaçları oradan silmek her babayiğidin harcı değil sitesini bulamadım ekran fotosu varmı?

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

@SDemirsoy bu resmi atmışsın ama kimse farketmemis sag üstteki skorborda bakın @ahmetx @Necmi @Yunus Emre Dökmeci

Farkettik

Hayaller Bursa : 2 - 0 Beşiktaş

Gerçekler Bursa : 0 - 1 Beşiktaş :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı mesahan

"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı kutalmis.pinar

KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı burakkk1903

Süleyman SEBA

Çevrimdışı kartalpençesi

SEVEMEZ KİMSE SENİ BENİM SEVDİĞİM KADAR

Çevrimdışı SDemirsoy

@ahmetx abi teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur alt katlarda da sarı çizgiler belli olmaz

Çevrimdışı Emre.Guler

Bu fotoğraftaki mavi ile çizdiğim kavis maketti çim alanının kavisi sanırım  :busted_cop:

Çevrimdışı onurist

2 numaralı piksel süper olmuş.. Trübünleri daha büyük göstermiş..hemde ustaca olmuş..diğeri acemiceydi

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Pikseli yermek gibi algılanmasın baştan yazayım
Ama hayalim simsiyah tribün üstüne beyaz yazıydı

Çevrimdışı ahmetx

@ahmetx abi teşekkür ederim umarım dediğin gibi olur alt katlarda da sarı çizgiler belli olmaz
rica ederim .
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum