Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5493156 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersinn

Hayır yani kareografiye niye karşıymışız ben karşı falan değilim abi gs yapıyor çokta güzel m oluyor yemişim italyan modelini.

Böyle saçma bişeye gerek yok inşallah bunu güzel bişey zannetmiyorlardır.

Efsane haline gelmiş büyüklerimizle ilgli BEŞİKTAŞ tarihi ile ilgili çok güzel karaografi yapılabilir.Önce BEŞİKTAŞ ..

Pankart işleriyle uğraşan taraftarlarımız karşı :D

Çevrimdışı eaglearena

Merdivenler!!

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Aa karşı nasıl da güzel görünüyor  :evillol: :evillol:
Oyle deme adamlarin Catisi bizden daha iyi hic degilse gorus acisini kapatmiyor :kop: :kop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Pikselli

Deplasman tribünü Maalesef camla ayrılmamiş 😐 Bu arada bu instgram hesabı bizim forumun mu ?
Eski usul olacak galiba. Tabi daha düzenli kaliteli Yanlar mat plastik malzeme Ön taraf şeffaf ve üstüne ağ.
Tabi yıllar geçtikçe kavgalar gürültüler düşmanlıklar biterse teller de kalkar güvenlik için boş bırakılan koltuklarda...
Gerçi bizde tam tersi olay.
La Vittoria Sarà Nostra

kareografi dediğin şeyi tafaftar yapmaz zaten, yönetim verir parasını yaptırır,, taraftarda anaokulu çocuğu gibi karton kaldırır :) yapmayın arkadaşlar bu tribünlerin bir kültürü var..
Iste bu ya benim gibi dusunen birilerinin olmasina sevindim :claps: :claps:

Bizim kültürümüzde kareografi yok uymaz bizim taraftara bos yere heves etmeyin derim ben ama siz bilirsiniz..

Çevrimdışı Sergen Nalcakar

Bence normal tribün ayrımları cam olur deplasman olduğu için tel koymuşlardır gibime geliyor bana

Çevrimdışı YunusEmre

Oyle deme adamlarin Catisi bizden daha iyi hic degilse gorus acisini kapatmiyor :kop: :kop:

Evet ya adamların en usttekine kadar hepsini görüyorlar bu direkler hhiç engel olmuyor ama bizim halatlar ttüm tribünü kesiyor ya olur mu böyle  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı can1903

İçerden bi foto. Atıldıysa kusura bakmayın.
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

31  saymana geek yok  kalan 11 i saysan yeterdi   :D
yeni inönü fotoyu 12 civarında çekmiş yani öğlen  32.mebran akşama doğru gerildi son çekilen fotolar  vodafone arena hesabında var ordan bakabilirsiniz.

10 mebran kaldı aldanmayın :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Pankart işleriyle uğraşan taraftarlarımız karşı :D

Onlar kim kuralı onlarmı koyuyor..

Kim takar onları herkes kendi işine bakar benim grubumda istiyor ne olacak kavgamı edeceğiz..

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yoo kavga falan etmiyeceksin, adamlar 4 aydır uğraşıyor, sende uğraşıp artık hangi tribündeysen kale arkası mı maratonmu oralar için karton kesebilirsin yani engel olan yok kimseye..

Öyleyse olur ama çıkıpta yok keraografiye karşıyız falan olmuyor böyle. herkes kendi istedğini yapar kimsenin babasının tapulu malı değil demek istedim...

Çevrimdışı can1903

@Efe Yeni İnönü fotoyu erken çekiyor gelişme olursa yarına bırakıyor heralde. Geçen aylarda taraftarımız 1 günde bu kadar gelişme mi olurmuş filan diyordu
Kimleri sevdik kimleri sildik.. Sil baştan yenisini yaparız yenisini yazarız dostlar yanımızda oldukça..

Çevrimdışı Efe

@Efe Yeni İnönü fotoyu erken çekiyor gelişme olursa yarına bırakıyor heralde. Geçen aylarda taraftarımız 1 günde bu kadar gelişme mi olurmuş filan diyordu
gün içinde çektiğini bazen geç koyuyor ondan yanılıyor bir çok kişi ama benden kaçmaz zaten akşama doğru 32. mebranın serilme fotosu vardı onu hemen unuttunuz :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı eniscan667

Bu aşağılıklara sessiz kalmayız umarım

Öyleyse olur ama çıkıpta yok keraografiye karşıyız falan olmuyor böyle. herkes kendi istedğini yapar kimsenin babasının tapulu malı değil demek istedim...
Senin su cok bilmisligin öldürüyor beni

O Kareografi dedigin seyin en kotusu 100.000 Tl yi geçiyor hangi taraftar toplulugu karşılayabilir bu meblayi ??

Kareografi yapan gruplara bunun maliyetini ya kulupler karşılıyor yada bazi sirketler sponsor oluyor 2-3 Ay onceden calismalar basliyor vs vs

Ben bziim yonetimin ozellikle Baskanin Kareografi icin bu meblalari verecegini hic sanmıyorum :tabe:

Çevrimdışı Efe

yarın 1 mebran serilecektir fazlası olmaz ağlar sadece 1 en az 1 ağ serilecektir öğlene kadar öğleden sonrada tek mebranla günü kapatırlar tahminimce 9 diyeceğiz yarın :ishock:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı mehmetcan1903

Deplasman tribünü Maalesef camla ayrılmamiş 😐 Bu arada bu instgram hesabı bizim forumun mu ?

böyle bir stadyuma deplasman tarafını cam ile çevirmek daha güzel dururdu.. :s20:

Çevrimdışı eniscan667

hangi onun bunun çocuğunun satılmış kaleminden çıkmış bu haber :money:
sitenin sahibi serkan kalemciler.twitterdan tepkimizi göstermemiz lazım

Bu aşağılıklara sessiz kalmayız umarım
Normal

Hukumet yandasi bir site burasi

Hukumet hem Besiktas hemde Koc dusmani olunca böyle küfür yasaklara da Gun doğuyor..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

O Kareografi dedigin seyin en kotusu 100.000 Tl yi geçiyor hangi taraftar toplulugu karşılayabilir bu meblayi ??

Kareografi yapan gruplara bunun maliyetini ya kulupler karşılıyor yada bazi sirketler sponsor oluyor 2-3 Ay onceden calismalar basliyor vs vs

Ben bziim yonetimin ozellikle Baskanin Kareografi icin bu meblalari verecegini hic sanmıyorum :tabe:

Sen ne biliyosun onu yapacak güçte olmadığımızı kardeşim ,

Kimse kimseyi bişey zorlayamaz burda stat başlığında tartışma çıkarmak istemiyorum ama  O bahsedilen pankartlarda BEŞİKTAŞ tan daha fazla şeyler ön plana çıkarılıyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Boyko tolga nın 5 cm uzunu derkende çok biliyodum değilmi yunusemre.

Çevrimdışı Yalçın

"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Şeritlerin görünüşü, Allah'tan yayında görünmüyor bunlar :D

ust arkalara cam takilmis hatta yanlis gormuyorsam camlarda X isaretini gorebilirsiniz.