Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5492889 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ersinn

Bir şey dikkatimi çekti. Stadı yakın ve dik olan statların Juventus,Valencia,Barnebau,Allianz vs kamera açıları yakın oluyor. Bu bir tesadüf mü acaba bence bizde de böyle olabilir.

Çevrimdışı xxxkingme

Arkadaşlar günlerdir aklıma takılan bir soru var..

Bu yedek kulübesi nasıl yapılacak? Sahada çok dar bi alan kaldı.. Türkiyede yedek kulübeleri çimin altında kalıyor. Yani çim ile yedek kulübesi arasında bi boşluk oluyor.. Anlatabildim mi bilmiyorum.. Bizimki nasıl olucak.. Bi bilgisi olan varsa fotoğraflı şekilde aydınlatırsa çok mutlu olurum..

Çevrimdışı ozan062

Mavi kareli kişi DIVAN ın stad restaurant müdürü Adem bey :)
Müdürüm olur kendisi :)

dimi aynn siyah  ceketli kel bir arkadas var o işte mansimov yemek yedikleri esnada gördüm :)) gözler yanılmamıs demekki
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı dj_dellyy

-Koltuklarda güçlendirme yapılıyor, ışıklandırma son hızla bitiriliyor

-Basın tribünü montajı başladı, çatı membran kaplama 4 gün içinde bitecek

-Zemin önce 5 cm kumla yükselecek son bir örtü ve çim serilecek

-Çatının ucunda kalan bölümlere takılacak olan şeffaf malzeme de geldi montajına başlanacak

ali fuat duatepe abimiz twitterdan bilgilendirme yapıyor  :ok:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

-Koltuklarda güçlendirme yapılıyor, ışıklandırma son hızla bitiriliyor

-Basın tribünü montajı başladı, çatı membran kaplama 4 gün içinde bitecek

-Zemin önce 5 cm kumla yükselecek son bir örtü ve çim serilecek

-Çatının ucunda kalan bölümlere takılacak olan şeffaf malzeme de geldi montajına başlanacak

ali fuat duatepe abimiz twitterdan bilgilendirme yapıyor  :ok:

Koltuk güçlendirme ne ya :alala:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı burakkk1903

Deplasman tribünü Maalesef camla ayrılmamiş 😐 Bu arada bu instgram hesabı bizim forumun mu ?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız, Kimsenin adamı olmayın...
 Süleyman SEBA

Çevrimdışı emrecakmak

Şeritlerin görünüşü, Allah'tan yayında görünmüyor bunlar :D

Çevrimdışı tugozcan

Çevrimdışı FARUK

Yeniinonustadi fotoğrafın büyük boyutlusu

Çevrimdışı emrekhvcgl

stadyum açıldığında da çArşı'daki gönüllüler mi uğraşacak bu koreografiyle, görsel şovlarla, pankartlarla? umarım düşünülmüştür gs'nin yaptığı gibi şeyler. açılış için bile gönüllü organizasyonu düzenleniyor.

Çevrimdışı dj_dellyy

Ali Fuat Duatepe ‏@alifuatduatepe  22 sn.22 saniye önce
Stadın zemini hibrit çim olacak, firma geliştirdiği teknolojiyi kullanıyor. Açılış tarihini pazartesi günü bizzat Fikret Orman açıklayacak

Çevrimdışı bjklimert_

Membran kaç oldu yeniinönüde 31 gözüküyo

Çevrimdışı Savaş

Merdivenlere şerit çekildiğine göre boyanmayacak diye düşünüyorum.

İsterdim girişler gibi füme olmasını. Beton rengi kalmasaydı iyiydi.

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

Membran 31 saydim. 32 degilmiydi yav
31  saymana geek yok  kalan 11 i saysan yeterdi   :D
Yorgo

ysariusta

• Ziyaretçi

stadyum açıldığında da çArşı'daki gönüllüler mi uğraşacak bu koreografiyle, görsel şovlarla, pankartlarla? umarım düşünülmüştür gs'nin yaptığı gibi şeyler. açılış için bile gönüllü organizasyonu düzenleniyor.
nerde o organizasyon

Çevrimdışı YunusEmre

Aa karşı nasıl da güzel görünüyor  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı emrecakmak

Çarşı bunu yapacaktı en son

Çevrimdışı yorgo_d(geodem)

cok demode  hatta daha da ileri gidip sacmalik diyecegim !  :akuma:
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 22:01:42 yorgo_d(geodem) ]
Yorgo

Çevrimdışı chucky

Bune ya biz fenerler dalga geçiyoruz.Sizde bizi mi rezil edeceksiniz?

Çevrimdışı Ersinn

cok demode  hatta  ileriye gidip sacmalik diyecegim !  :akuma:

Bizim taraftarımızdan kareografi yapmasını beklemeyin bence. Kareografiye karşıyız genel olarak. El emeği İtalyan tarzı sopalı bayraklar ve pankartlar olmuştur her zaman bizde. Aslında ben isterim bir kale arkasına güzel kareografi ama yapmazlar. Kareografiden ziyade sopalı bayrak ve pankartların her maç sallamasını daha çok istiyorum ben. Bir de her maç 3 4 tane büyük boy bayrak sallayan olacak. Kale arkasında çok güzel görüntü oluyor.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bizim taraftarımızdan kareografi yapmasını beklemeyin bence. Kareografiye karşıyız genel olarak. El emeği İtalyan tarzı sopalı bayraklar ve pankartlar olmuştur her zaman bizde. Aslında ben isterim bir kale arkasına güzel kareografi ama yapmazlar. Kareografiden ziyade sopalı bayrak ve pankartların her maç sallamasını daha çok istiyorum ben. Bir de her maç 3 4 tane büyük boy bayrak sallayan olacak. Kale arkasında çok güzel görüntü oluyor.

Hayır yani kareografiye niye karşıymışız ben karşı falan değilim abi gs yapıyor çokta güzel m oluyor yemişim italyan modelini.

Böyle saçma bişeye gerek yok inşallah bunu güzel bişey zannetmiyorlardır.

Efsane haline gelmiş büyüklerimizle ilgli BEŞİKTAŞ tarihi ile ilgili çok güzel karaografi yapılabilir.Önce BEŞİKTAŞ ..

Çevrimdışı Altuğ

Deplasman tribünü Maalesef camla ayrılmamiş 😐 Bu arada bu instgram hesabı bizim forumun mu ?

Instagram hesabı bize ait değil ama bizim fotoğraflarımızı paylaşıyor arkadaş bayada bir takipçisi olmuş :) Bize ait instagram hesabı Besiktasarena'dır. Ama çok fazla aktif kullanmamaktayız.