Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494327 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı tugozcan

çok güzel oluyor be  :bandit:
kolonlar arasına da 360 derece dönen led ve çatıdaki ışık oyunlarıda eklenirse benzersiz olacak  :biggrinking:

Çevrimdışı sallapati

gözüken stadın kenarındaki yoldan  bi şerit almıştık geri yola vercekmiyiz yoksa orası yürüyüş alanı olarak mı  kalacak?

o çok önemli.. ama muhtemelen vermeyecekler.. daracık yere sıkışacak taraftar

Çevrimdışı cursedofdragon

localardan ... Bu ışık nasıl bir ışık yahu sadece şerit şeklinde aydınlatma yapıyor .

burası neresi böyle :D

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı yldrmaydn

Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı FARUK

@FARUK Stadımızdaki ölçülere en hakim kişi olarak sana bir sorum olacak. Ceza sahası çizgisi kapalıda BE harflerinin olduğu kısmına gelmeden mi başlıyor yoksa o bloğu ortalıyor mu ? Diğer statları inceledeğimde kapalı tribündeki ilk blokların sonunda ceza sahası çizgisi ve yayı bitmiş oluyor. Bizimkinde rurum nedir? İlgilenebilirsen sevnirim :D
Kale çizgisi kapalı yeni açık koltuk ayrımı görülen yerde burdan 18m sağa gidince B harfinin üzerine denk geliyor. B harfinin sağ kenarı

Çevrimdışı sallapati

vay be tüm takım Vodafone arenayı gezecek bugün Şenol Hocayla birlikte.... fotoğrafları heyecanla bekliyorum resmi siteden gelecek...

Çevrimdışı birkanmaraz

Fotoğraf bulunca atıyorum ama henüz net bir fotoğraf yok o kısımdan

@FARUK abi o zaman sana sorayım. Dün kim dedi hatırlamıyorum  deplasman tribün ayrımını demirlerle yapıldı falan dediler bu konu hakkında bilgin var mı ?

Çevrimdışı kutalmis.pinar

localardan ... Bu ışık nasıl bir ışık yahu sadece şerit şeklinde aydınlatma yapıyor .

loca değilde mescid olabilirmi avize yüzünden?
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı ahmetx

stadyumun daha heybetli görünmesi için çatı kolonlarının küfekili kolonlar gibi kaplanması ve onların devamıymış gibi görünmesi lazım , böyle basık bir görüntüsü var . Kim bilir heybetli görünmesi istenmiyorda olabilir.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı muratkoc

Kale çizgisi kapalı yeni açık koltuk ayrımı görülen yerde burdan 18m sağa gidince B harfinin üzerine denk geliyor. B harfinin sağ kenarı

Eywallah.. saolasın @FARUK

Çevrimdışı cadavra

Ben bu stadi futbolculara gezdirilmesini bi kac hafta once dillendirmistim burda moral motivasyon olur dierekten insallah bol bol foto cekinirler bizde ayrintilara bakariz ozellikle soyunma odalarini merak ediorum acaba basladilar mi icerde baslanmayan ender yerlerden biri ora sanirim.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

kimsenin bir yorumu olmadı BEŞİKTAŞ JK fontu için  :alala:

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Emre.Guler

Sarı kumları sermek max 2 gün alır gibi duruyor.. Cok hızlı seriliyor tabi kamyonların sürekli kum getirmesi gerekiyor..

Çevrimdışı ahmetx

resmi facebook sayfamız video paylaşmış sarı kum çoktan orta sahaya gelmiş bile :D

Çevrimdışı Serdar

Müdürüm ben. Müdür. Elemanlarim var. 3 yildir Müdürüm. Hem de departman. Elemanlar ugrasiyor.Ha bu arada soylemis miydim.Müdürüm ben !  :steamed: :steamed: :steamed: :claps: :claps: :claps:

Bu nedir yahu adam durumunu izah etmiş. Hiç yakışıklı olmamış.

Yerleştirilen vodafone arena yazılarının soluna vodafone logosu yerleştirildiği gibi sağına da beşiktaş arması yerleştirilse daha güzel olmaz mıydı? Çatıda da yine logo ve marka olacağını düşünürsek stadın çevresinde bilboardlar vs. hariç Beşiktaş arması olmayacak.

Adamlar çok hızlı

merdiveni yoketmişsin abi merdiveni yoketmesen inanırdım :D

Çevrimdışı Erhan

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Erhan

@cavallinoo ve @ufukperk instagram hesabından alıntıdır.

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 12:37:46 Erhan ]

Çevrimdışı FARUK

@FARUK abi o zaman sana sorayım. Dün kim dedi hatırlamıyorum  deplasman tribün ayrımını demirlerle yapıldı falan dediler bu konu hakkında bilgin var mı ?
Evet metal gibi birşey görünüyor ama yakından göremedik henüz