Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494361 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Ensar

Şuan takılan membran dan sonra 10 dan geriye sayıyoruz
siyah kolonlar çok sırıtıyor ya
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı ilhan

Fotolardaki gelen sarı kum miktarına bakılırsa çok ince bir tabaka serilecek herhalde.

Çevrimdışı aoguzd

çimi serdikten sonra ne kadar süre geçmesi lazım oturması için? amsterdam arena'da 36 saatte çimi serip ertesi gün maç oynanıyordu.

Çevrimdışı cadavra

Cati bitene kadar ekme zaten bitmis olurdu bence oldu ki oldu keşke ekme olsaydi bosuna masraf

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı ahmetx

Benim imzadaki yazı fontu , böyle çok güzel oldu bence siz ne dersiniz?  :ok: @Yucel11 e teşekkürler.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 12:05:00 ahmetx ]
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

@Necmi abi eger bilgin varsa toki arena ılede kıyaslarmısın bızım stadın yükseklık ve uzunlugunu. ülker arenadan buyuk olduguna sasırdım verdıgın bılgılerden sonra resımlerde daha kucuk duruyor demekkı yanıltıyor :)  :)
Toki bizden büyük ama net ölçülerini bilmiyorumbizim ülker stadyumuyla aramızdaki fark kadar
tokide bizden büyük gibi ama net ölçüleri bilmiyorum @sado

Çevrimdışı ahmetx

Müdürüm ben. Müdür. Elemanlarim var. 3 yildir Müdürüm. Hem de departman. Elemanlar ugrasiyor.Ha bu arada soylemis miydim.Müdürüm ben !  :steamed: :steamed: :steamed: :claps: :claps: :claps:
millete böyle takılırsanız gelen bilgi akışını da kesersiniz bırakın insanlar başkalarını rencide etmeyecek ifadelerini rahatlıkla yazabilsinler.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı osvaldo nartallo

şirketin kasasını direk bize bağlayalım istersen  :D kaç tane sponsor olacak adamlar , basket arena için de muhtemelen Koç grubu sponsor olacak zaten. :bandit:
eee bu işler kazan kazan mantığıyla yürüyor sonuçta. bizim kazançta olduğumuzu görmeden kimse bu işlere atlamaz tabii ki. bak şu doğuş grubuna, kaç farklı sporda ne kadar çok çeşitli sponsorluk anlaşmaları var. karşılığını almazsa girer mi hiç!
bir de bir reklamcının meşhur bir söylemi vardır: "reklama verilen paranın yarısı boşa gider. ancak hangi yarısının boşa gittiği bilinemediği için yine de paranın tamamı harcanır"  :tabe:
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı ahmetx

eee bu işler kazan kazan mantığıyla yürüyor sonuçta. bizim kazançta olduğumuzu görmeden kimse bu işlere atlamaz tabii ki. bak şu doğuş grubuna, kaç farklı sporda ne kadar çok çeşitli sponsorluk anlaşmaları var. karşılığını almazsa girer mi hiç!
bir de bir reklamcının meşhur bir söylemi vardır: "reklama verilen paranın yarısı boşa gider. ancak hangi yarısının boşa gittiği bilinemediği için yine de paranın tamamı harcanır"  :tabe:
Dediklerine % 100 katılıyorum , benim demek istediğim artık farklı sponsorlara yönelelim özellikle global sponsorlar isteyelim , yeteri kadar sponsor oldu sağolsun KOÇ holding. :tabe:

Çevrimdışı SuperBJK

Sarı kum hiç olmadı biz renkli takım değiliz ya siyah ya beyaz kum olur bu statta :s20: :akuma:

Sarışınları oraya gömünce toprak kusmasın diye abi, yabancılık çekmesinler  :bandit:

Çevrimdışı SerhanÖzdemir

Çevrimdışı birkanmaraz

@FARUK  abi yeni açık deplasman tribünü olan yeri çeken bir resim var mı ? Güncel olarak ?

Çevrimdışı sallapati

Bugün Vodafone Arena'yı ziyaret edecek olan Futbol Takımımız, Teknik Kadromuz, Sayın Rahmi M. Koç ve iş dünyamızın değerli temsilcilerinin katılımları ile gerçekleşecek olan buluşma, basına kapalıdır.

Haberle ilgili bilgi, fotoğraf ve görüntüler İletişim Direktörlüğü aracılığıyla sağlanacaktır.

Çevrimdışı FARUK

@FARUK  abi yeni açık deplasman tribünü olan yeri çeken bir resim var mı ? Güncel olarak ?
Fotoğraf bulunca atıyorum ama henüz net bir fotoğraf yok o kısımdan

Çevrimdışı ahmetx

localardan ... Bu ışık nasıl bir ışık yahu sadece şerit şeklinde aydınlatma yapıyor .

Çevrimdışı sallapati

paylaşıldı mı bilmiyorum ama güncel tepeden

Çevrimdışı Apocalyptica

Su zeminin ortasindaki dikine borular hakemler icin demi. :) oyun esnasinda yanlis karar verince cikiyolar...

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı sallapati

localardan ... Bu ışık nasıl bir ışık yahu sadece şerit şeklinde aydınlatma yapıyor .

bu ne abi.. ayin mi yapılacak burda  :D :D

Çevrimdışı 38life

İstanbul trafiği birbirine girecek.. 27 tır  :D :D

Büyük ihtimalle İstanbula gece giriş yaparlar.

Çevrimdışı doctore

GÜNCEL
Rüzgar Dağcılık

Sarı kum işi bugün bitecek herhalde baya bir hızlı gidiyor sanki.. :claps: :claps:
Bu sene O sene, bundan sonra her sene...

Çevrimdışı Uğur Uğurlu

paylaşıldı mı bilmiyorum ama güncel tepeden
gözüken stadın kenarındaki yoldan  bi şerit almıştık geri yola vercekmiyiz yoksa orası yürüyüş alanı olarak mı  kalacak?

Çevrimdışı muratkoc

@FARUK Stadımızdaki ölçülere en hakim kişi olarak sana bir sorum olacak. Ceza sahası çizgisi kapalıda BE harflerinin olduğu kısmına gelmeden mi başlıyor yoksa o bloğu ortalıyor mu ? Diğer statları inceledeğimde kapalı tribündeki ilk blokların sonunda ceza sahası çizgisi ve yayı bitmiş oluyor. Bizimkinde rurum nedir? İlgilenebilirsen sevnirim :D

Çevrimdışı sozkul

kombine atışları durmuş geçmiş olsun şansa bak bi gün önce alcaktım passo sitesinde bakım vardı alamadım. ertesi gün kombine durduruldu.

Demekki bu yıl oynanacak 2-3 maçda biletden gelecek cash parayı daha önemsiyorlar.

Çevrimdışı SDemirsoy