Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5494337 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı İhsan

SON DAKİKA

Basın toplantısı Pazartesi saat 9.00 da. Divan otelde.
Açılış tarihi 5.Nisan  :icool:
Bakalım kaynak sağlam çıkacak mı? :money:

Edit: Basın toplantısı Vodafone ile ortak düzenlenecek.
[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 11:07:18 İhsan ]
Come to Beşiktaş

Çevrimdışı RQ7_351903

alttan soğutma'da olucaktı efe o nasıl olucak ne zaman olucak ?
Sıcak, soğuk aynı borular'dan geçecen diye biliyorum  :evillol:

Çevrimdışı SDemirsoy

SON DAKİKA

protokol açılışı :)

Çevrimdışı FARUK

Soğutma için ek bir işlem yok
En altta koyulan drenaj boruları 1 noktaya bağlı
Yağmur yağınca vakum yapıp suyu çeken sistem gerektiğinde ters çalışıp soğuk hava gönderecek
Tüm bunların sensörler ile otomasyonu sağlanacak

Çevrimdışı yigitcan1903

5 Nisan gibi bi tarihte taraftarın değil protokolün olması  :olmaz

Çevrimdışı yldrmaydn

başkan rahmi koç'u ve işadamlarını stada götürüyorsa oradan birşey çıkartır kesin. boş yere yaptırmaz bu turu:)
Seninle Başladı Hayat..

Çevrimdışı Mehmet92

Vay bee kumu da gördük zeminde çok şükür.

Çevrimdışı Efe

@Efe kesin bilgi mi  :D. Kaynak sağlam mı?
verdiğin tarihler pek tutmuyor da...

benim mi senin mi abi 19.03 ten sonra 5 nisanda yalan olacak senin  :evillol: 19.03 ise kesin müdur dahu imzaladi hic bir guc geri donduremez artik :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı beşiktaşk

kombine atışları durmuş geçmiş olsun şansa bak bi gün önce alcaktım passo sitesinde bakım vardı alamadım. ertesi gün kombine durduruldu.

Çevrimdışı FARUK

[ Son Düzenleme: 10 Mart 2016, 11:15:00 FARUK ]

Çevrimdışı browerdi

Çimler bir maçlık olacaksa işi bittikten sonra götürüp Akhisar maçı öncesi Akhisar'ın sahasına serelim  :busted_cop:
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı tugozcan

SON DAKİKA

Edit: Basın toplantısı Vodafone ile ortak düzenlenecek.
:sevinc :sevinc :sevinc

Çevrimdışı SDemirsoy

evet kombine satışları şimdilik durmuş ilginç  :alala:

Çevrimdışı Efe

o isitmq sisteminden once dosenen borulardan saglanacak
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı DADAYKARTALI

Sarı kum hiç olmadı biz renkli takım değiliz ya siyah ya beyaz kum olur bu statta :s20: :akuma:

Çevrimdışı yigitcan1903

Çimler bir maçlık olacaksa işi bittikten sonra götürüp Akhisar maçı öncesi Akhisar'ın sahasına serelim  :busted_cop:
Akhisara da Manisaya da günahımı vermem
G.saraya yatsın onlar sabah akşam

Çevrimdışı panic13

O dediğin benim aklıma da takıldı kardeşim. Ancak o tip durumlarda şöyle bir şey yapabiliyorsun artık; Getireceğin maldan şahit numuneyi Tarım bakanlığına teslim ediyorsun labaratuvarda testleri yapılıyor. Çıkan sonuca göre evraklar talep ediyor bakanlık onları da teslim ediyorsun üreticiden aldığın sertifikalar ile beraber 15 gün içinde bu mal şu GTIP numarası ile ithalatında sakınca görülmemiştir ibareli yazı yazıyorlar Gümrüğe. Gümrükte o yazıya istinaden gelen malın ihracat beyannamesindeki GTIP kodu ile eşleşiyorsa ATR üzerinden işlemini yapıp beyannameyi muayeneye gerek olmadan sarı hattan kapatıyor.

OFFF yazarken heyecanlandım

Eyvallah, mevzuat değişmiş olabilir ben yaptığımdan beri. Öyleyse müthiş olur. Çok heyecanandım laan!!! :D

Alıntı
antrepoya bu mallar inmeden , halkalı da çekici  üstü ( SUPALAN)işlem görebilir , gümrük müşaviri hızlı ve pratik ise mallar çekilir . Tabi hangi mevzuatla çekiliyor o da önemli . Gümrük vergisi , damga vergisi v.b. detayları hızlı ödemek lazım .
Şuan da Almanya dan getirttiğim makine için tırları gümrükte gün bile bekletmiyorum . İnşallah çimlerde bu şekilde olur . Bilgi için teşekkürler.

Bu kadar gümrük ve gümrükçü muhabbeti ile kendimi Halkalı Gümrüğündeki kahvelerden birindeymiş gibi hissettim. aynı samimiyet, aynı çocuksu heyecan, aynı serzenişler :D :D

"Memur kalkmadı, mal kırmızıya düştü, beyanname açılmadı, sistem yok, memur beyannamenin arkasını yazdı, manifesto lazım, (Hakaret Yasak)₅ memur kimyaaneye (kimyahaneye) sevketti, ekoteks gelmedi, araç boşalmadı, özet beyanı gelmemiş..." ABV tiksimdim yine :D Yemin ediyorum titreyip kendime geldim :D

@yavvuzz @ensdndr
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı yigitcan1903

evet kombine satışları şimdilik durmuş ilginç  :alala:
Stat bitti artık
Temelden girenle şimdi almaya çalışanın farkı olsun

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

:evillol: :evillol:

Basimizin Gözümüzün sadakasi olsun dimi :D
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mesahan

Bursa maçyla başlarsak 3 maç oynuyoruz

bursa kayseri osmanlı
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı Efe

Bursa maçyla başlarsak 3 maç oynuyoruz

bursa kayseri osmanlı
bence 9 una cim oturmaz oynaazlar maci 30 nisanda oynanacaktir
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ahmetx

Benimde gözümde astigmat var ama genelde düz çizgiler problem oluyor. Mesela metroya yürüyen merdivenden inemem. İnersem de merdivene bakamıyorum. Sende noktalar mı problem oluyor?  :alala:
bende o tür bir problem yok , astigmat gözde merceğin dalgalı yapısından mütevellit ışık kırılması farklı yönlere olmasından dolayı görüntünün bulanaklaşmasına benzetiyorum pikselleri o yüzden öyle örnek verdim @Yunus  :ok:
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı osvaldo nartallo

acaba Rahmi Bey'den de bir sponsorluk falan kaparlar mı bugün.
yönetim ilk geldiği zamanlarda kendisinden randevu istenmişti. ancak henüz yönetimin tavrının profesyonel olup olmadığından, daha doğrusu Y.D. beceriksizinin benzeri olup olmadığından emin olamadıkları için biraz mesafeli durmuştu. bugün hergün daha iyiye yelken açan Beşiktaşımızı görünce bu güzel tablonun içinde olmak istemiş belli ki. Vodafone Arena'da veya başka bir mecrada kendisinin güzel bir sponsorluğu işi taçlandırır diye düşünüyorum.
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı browerdi

Akhisara da Manisaya da günahımı vermem
G.saraya yatsın onlar sabah akşam
Bizim maç bitince geri sökeriz... Sahası bozuk deplasmanlara kendi çimimizle gidelim
Bitecek Bu Hasret Beşiktaş Bitecek İNAN !

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bizim maç bitince geri sökeriz... Sahası bozuk deplasmanlara kendi çimimizle gidelim
:kop: :kop:

Valla mantikli abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık