Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495131 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ensdndr

Çim İtalya'dan mı gelecek yoksa Hollanda'dan mı tartışmaları başlamadı mı hâlâ?  :lol:

Forum bugün form tutamadı henüz :)

Çim Hollanda'dan geliyor. Taşıyıcı firmanın Almanya deposunda tasnif edilip operasyonel işlemleri yapılıp export ediliyor. Tırların rotası iki türlü olabiliyor. Birincisi Alm-Çek-Slvakya- MAcaristan-Bulgaristan -Kapıkule
İkincisi ise Almanya-Avusturya-İtalya (Trieste Limanı) Ro-Ro ya binip ya Çeşme limanı yada Ambarlı da iniyorlar tırdan.

Hangi yolu tercih edeceklerini bilemiyorum.
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı Efe

a
Çim İtalya'dan mı gelecek yoksa Hollanda'dan mı tartışmaları başlamadı mı hâlâ?  :lol:

Forum bugün form tutamadı henüz :)
aman gelsinde hindistandan gelsin yeterki kaliteli olsun
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı panic13

Arkadaşlar normalde bu bilgiyi burada paylaşmam ticari etik açısından çok doğru olmayabilir ancak konu Beşiktaş olunca ve siz değerli kardeşlerimin Beşiktaş aşkı olunca dayanamadım ne yalan söyleyeyim.

Hollanda'dan getirilecek olan çimleri taşıyacak firma Istanbul Lojistik'tir. Istanbul Anadolu yakası Sancaktepe baraj yolunda yerleri.
Bu işi operasyonel faaliyetlerini yapan Istanbul Lojistik çalışan bizzat eski işyerinden çalışma arkadaşımdır. Kendisi de çok önemli bir Beşiktaş'lıdır. Kendisi bu haberi bana dün heyecanla telefonda iletti. Stadın çimlerinin taşıma işini bizim firma aldı çok mutluyuz diye, zira Istanbul Lojistiğin Almanya ofisindeki çalışanların %80 i hasta Beşiktaş'lı imiş ve Tırların Hollanda'dan Almanya'daki Istanbul Lojistik deposuna gelmesini sabırsızlık ile bekliyorlarmış. Tırların Almanya'ya gelişi haftaya Çarşamba. Almanya'dan Türkiye'mize gelişi Cumartesi. Pazar gümrük işlemi olamayacağını düşünürsek ve Pazartesi 'ye kalacağını düşünürsek ve bu malın ATR belgesi ile geleceğini düşünürsek Salı günü antrepoya inmiş olur en geç sonraki hafta çarşamba günü yani 23 mart günü stadyuma varış yapmış olmasını bekliyoruz. Kendim de özel bir firmada Dış Ticaret Müdürü olduğum ve bu konularda deneyimli olduğum için sürecin daha fazla uzayacağına ihtimal vermiyorum.

Umarım bu bilgi kalbi siyah beyaz aşkımız Beşiktaş'ımız ile dolu olan kardeşlerime bir nebze olsun fikir ve umut vermiştir.

#iyibilgi ;)

valla okurken ben bile heyecenlandım :) Yeşili gördük mü yapalım maçı :D

Bu arada bir ekleme ben yapayım, daha önce nacizhane tarım ürünleri ithaları yaptım. bu tip doğa ve insan sağlığı ile doğrudan ilintili tarım ve hayvansal ürünleri ithalatı için Tarım veya sağlık bakanlığından sağlık raporu / ithalata uygunluk belgesei veya zirai karantina gerekebilir :) Zaten bunlar tamamsa avrupa'dan geldiği için en fazla 4-5 günde ithalat sonlanır.

sorun çıkmaması dileği ile...

#Hasretbitiyor.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı ensdndr

#iyibilgi ;)

valla okurken ben bile heyecenlandım :) Yeşili gördük mü yapalım maçı :D

Bu arada bir ekleme ben yapayım, daha önce nacizhane tarım ürünleri ithaları yaptım. bu tip doğa ve insan sağlığı ile doğrudan ilintili tarım ve hayvansal ürünleri ithalatı için Tarım veya sağlık bakanlığından sağlık raporu / ithalata uygunluk belgesei veya zirai karantina gerekebilir :) Zaten bunlar tamamsa avrupa'dan geldiği için en fazla 4-5 günde ithalat sonlanır.

sorun çıkmaması dileği ile...

#Hasretbitiyor.

O dediğin benim aklıma da takıldı kardeşim. Ancak o tip durumlarda şöyle bir şey yapabiliyorsun artık; Getireceğin maldan şahit numuneyi Tarım bakanlığına teslim ediyorsun labaratuvarda testleri yapılıyor. Çıkan sonuca göre evraklar talep ediyor bakanlık onları da teslim ediyorsun üreticiden aldığın sertifikalar ile beraber 15 gün içinde bu mal şu GTIP numarası ile ithalatında sakınca görülmemiştir ibareli yazı yazıyorlar Gümrüğe. Gümrükte o yazıya istinaden gelen malın ihracat beyannamesindeki GTIP kodu ile eşleşiyorsa ATR üzerinden işlemini yapıp beyannameyi muayeneye gerek olmadan sarı hattan kapatıyor.

OFFF yazarken heyecanlandım
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı yigitcan1903

23 Mart yeni geri sayımımız
Çim bekliyoruz  :D

Çevrimdışı yavvuzz

Arkadaşlar normalde bu bilgiyi burada paylaşmam ticari etik açısından çok doğru olmayabilir ancak konu Beşiktaş olunca ve siz değerli kardeşlerimin Beşiktaş aşkı olunca dayanamadım ne yalan söyleyeyim.

Hollanda'dan getirilecek olan çimleri taşıyacak firma Istanbul Lojistik'tir. Istanbul Anadolu yakası Sancaktepe baraj yolunda yerleri.
Bu işi operasyonel faaliyetlerini yapan Istanbul Lojistik çalışan bizzat eski işyerinden çalışma arkadaşımdır. Kendisi de çok önemli bir Beşiktaş'lıdır. Kendisi bu haberi bana dün heyecanla telefonda iletti. Stadın çimlerinin taşıma işini bizim firma aldı çok mutluyuz diye, zira Istanbul Lojistiğin Almanya ofisindeki çalışanların %80 i hasta Beşiktaş'lı imiş ve Tırların Hollanda'dan Almanya'daki Istanbul Lojistik deposuna gelmesini sabırsızlık ile bekliyorlarmış. Tırların Almanya'ya gelişi haftaya Çarşamba. Almanya'dan Türkiye'mize gelişi Cumartesi. Pazar gümrük işlemi olamayacağını düşünürsek ve Pazartesi 'ye kalacağını düşünürsek ve bu malın ATR belgesi ile geleceğini düşünürsek Salı günü antrepoya inmiş olur en geç sonraki hafta çarşamba günü yani 23 mart günü stadyuma varış yapmış olmasını bekliyoruz. Kendim de özel bir firmada Dış Ticaret Müdürü olduğum ve bu konularda deneyimli olduğum için sürecin daha fazla uzayacağına ihtimal vermiyorum.

Umarım bu bilgi kalbi siyah beyaz aşkımız Beşiktaş'ımız ile dolu olan kardeşlerime bir nebze olsun fikir ve umut vermiştir.

antrepoya bu mallar inmeden , halkalı da çekici  üstü ( SUPALAN)işlem görebilir , gümrük müşaviri hızlı ve pratik ise mallar çekilir . Tabi hangi mevzuatla çekiliyor o da önemli . Gümrük vergisi , damga vergisi v.b. detayları hızlı ödemek lazım .
Şuan da Almanya dan getirttiğim makine için tırları gümrükte gün bile bekletmiyorum . İnşallah çimlerde bu şekilde olur . Bilgi için teşekkürler.

Çevrimdışı mesahan

Şuan takılan membran dan sonra 10 dan geriye sayıyoruz
"İyi insan olmadan iyi Beşiktaşlı olunmaz" (Süleyman Seba)

Çevrimdışı Emre_ZA

:busted_cop: SON DAKİKA  :busted_cop:

Sarı kum dökülüyor

Oh neyse ya..2 gün önce yarın serilecek diye yazmıştım dün serilmeyince bozulmuştım bayağı  :D
Bu işin çok hızlı olacağını söylemişlerdi. Akşama kadar bile bitebilir.
Bu sene...O sene...

Çevrimdışı FARUK

Çevrimdışı DOĞAN

oooo kumda serilmeye başlanmış 3 yıldır bekliyoruz insan beklemeye bile alışıyor hani hep diyolarya yolun sonu önemli degil gittigin yol yolculuk önemli diye hayatımda ilk defa bu önermeye tezat bir süreç yaşadım Güneşli günler görecegiz

Çevrimdışı Efe

Şuan takılan membran dan sonra 10 dan geriye sayıyoruz
bugün kesin 2 adet serecekler sabhatan 1 tanesini serdiler 2 saate tam sererler sonrasında 1 tane daha kesin sererler akşam 5 gibi bi foto almak lazım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı OrhanBJK

arkadaşlar selamlar herkese.. serilen 32 numara mı?

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Çim Hollanda'dan geliyor. Taşıyıcı firmanın Almanya deposunda tasnif edilip operasyonel işlemleri yapılıp export ediliyor. Tırların rotası iki türlü olabiliyor. Birincisi Alm-Çek-Slvakya- MAcaristan-Bulgaristan -Kapıkule
İkincisi ise Almanya-Avusturya-İtalya (Trieste Limanı) Ro-Ro ya binip ya Çeşme limanı yada Ambarlı da iniyorlar tırdan.

Hangi yolu tercih edeceklerini bilemiyorum.

Sadece merakımdan soruyorum çünkü dün tamamen farklı bir bilgi yayınlandı; senin verdiğin bilginin kaynağı ne?
Gazeteci Fatih Doğan dün stad inşaatından sorumlu asbaşkan kaynaklı verdiği haberde çimlerin bu Cumartesi günü İtalya'dan 27 tır ile yola çıkacağını söyledi. Daha önce de SIS kaynaklı bir yazıda okuduğum; serme çim rulolarının İtalya-Slovakya'da yetiştirileceği yönündeydi.

Fakat senin ve diğer arkadaşımızın verdiği bilgi bunun tam aksini söylüyor ve iki bilgi arasında çimlerin stada varış tarihi açısından 8-9 günlük bir fark var. Sizin tahmininiz 23-24 Mart diyorken asbaşkan kaynaklı haber 15-16 Mart diyor.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Sadece merakımdan soruyorum çünkü dün tamamen farklı bir bilgi yayınlandı; senin verdiğin bilginin kaynağı ne?
Gazeteci Fatih Doğan dün stad inşaatından sorumlu asbaşkan kaynaklı verdiği haberde çimlerin bu Cumartesi günü İtalya'dan 27 tır ile yola çıkacağını söyledi. Daha önce de SIS kaynaklı bir yazıda okuduğum; serme çim rulolarının İtalya-Slovakya'da yetiştirileceği yönündeydi.

Fakat senin ve diğer arkadaşımızın verdiği bilgi bunun tam aksini söylüyor ve iki bilgi arasında çimlerin stada varış tarihi açısından 8-9 günlük bir fark var. Sizin tahmininiz 23-24 Mart diyorken asbaşkan kaynaklı haber 15-16 Mart diyor.

şimdi ben Fatih Doğan yazdıysayla başlayan bir cümle kuracağım ama neyse boşver.. umarım bu sefer o haklıdır :)
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Efe

bu sis harbiden işin ehli çok iyi bir seçim yapmış yönetim hiç zaman kaybetmiyorlar zaten işin yarısından fazlasını bitirdiler geriye zaman alacak bi tek hibrit çakma kaldı diğer işlemlerin zamanları kısa ve belli ay sonu saha çim mebran koltuk tam anlamıyla bitecek.nisan ayında da sadece açılışı bekleriz
Şampiyon Beşiktaş JK

Son durum nedir çimde? Yani yetişmesi için rulo çim mi serilecek hızlıca yoksa acele etmeden standart hibrit çim çalışmasına mı başlanacak?

Çevrimdışı SDemirsoy

bu sis harbiden işin ehli çok iyi bir seçim yapmış yönetim hiç zaman kaybetmiyorlar zaten işin yarısından fazlasını bitirdiler geriye zaman alacak bi tek hibrit çakma kaldı diğer işlemlerin zamanları kısa ve belli ay sonu saha çim mebran koltuk tam anlamıyla bitecek.nisan ayında da sadece açılışı bekleriz
İlk maçta ' SİS'E TEŞEKKÜR EDERİZ' pankartı yapalım :D

Çevrimdışı attila_metu

Son durum nedir çimde? Yani yetişmesi için rulo çim mi serilecek hızlıca yoksa acele etmeden standart hibrit çim çalışmasına mı başlanacak?

Bir iki sayfa geri giderseniz açıkladı arkadaşlar.

Çevrimdışı yigitcan1903

İlk maçta ' SİS'E TEŞEKKÜR EDERİZ' pankartı yapalım :D
Koskoca Obitaş unutuldu tabii  :evillol:

Çevrimdışı İhsan

yıllık iznimi aldım 19.03 te beşiktaştayım abi :money: :icool:

@Efe kesin bilgi mi  :D. Kaynak sağlam mı?
verdiğin tarihler pek tutmuyor da...

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı martin40

SIS çok iyi çikariyor, ama bir yandan mecburlar, onlar için bu stat Türkiyeye vitrin olacak, o yüzden herseyi mükkemmel yapmalari gerek.

Gün ilerledikçe, zemin yesil renge yaklasiyo, SIYAH - GRI - SARI  :)

Çevrimdışı okkybjk

tribünlerle loca koltuklarını nasıl ayıracaklar, bununla ilgili bilgisi olan var mıdır?  :alala:

Çevrimdışı İhsan

Come to Beşiktaş

Çevrimdışı SDemirsoy

Çevrimdışı cursedofdragon

alttan soğutma'da olucaktı efe o nasıl olucak ne zaman olucak ?