Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (8) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5495065 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 8 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı cursedofdragon

Zemin bu fotoğraftaki sulama borularına sıfır mı olacak? Yani serilecek katmanlarla beraber o kadar daha mı yükselecek, onu anlamaya çalışıyorum. Eğer öyleyse tribünler neredeyse zemine bitişik olacak.

evet saha yüksek olucak kenarları ingiltiredeki stadlar gibi aşağıya doğru meğilli olucak :)

Çevrimdışı sallapati

bu resimde çimin 2 altındaki tabaka (sarı kum) yapılıyor bugun

Çevrimdışı Kartal66

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Sürekli takip edemediğim için bir kaç sorum olacak.

Zemin serme mi ekme mi olacak?

Çatı aşaga yukarı ne zaman tamamlanmış olur?

Çatı da vodafone yazısı olacak mı?

Stadımız 30 nisana yetişir mi?

Çevrimdışı enemy1903

Çevrimdışı Efe

bu resimde çimin 2 altındaki tabaka (sarı kum) yapılıyor bugun

işte sarıkumu serecekler ısıtma sistemi üstüne ama üzerine gelecek katmanla o ısıtma boruları sarı kumun içine gömülecektlr sonra kalın bi kum katmanı sonrada çim 1 haftaya saha çim serilmeye hazır olur gibi görünüyor
Şampiyon Beşiktaş JK

Hayırlı sabahlar arkadaşlar. Sürekli takip edemediğim için bir kaç sorum olacak.

Zemin serme mi ekme mi olacak?

Çatı aşaga yukarı ne zaman tamamlanmış olur?

Çatı da vodafone yazısı olacak mı?

Stadımız 30 nisana yetişir mi?

Zemin serme olucak üstüne hibrit çim çakılacak.

Çatının ne zaman tamamlanacağını kestirmek zor daha şeffaflar var.(10 tane beyaz membran,42 tane kısa membran)

Çatıda vodafone yazısı olucak projede bir değişiklik olmadıysa.

Stadımız 30 nisana yetişir bir aksilik olmazsa :)

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ensdndr

Büyük ihtimalle triesteden gemiye binip geleceklerdir

Arkadaşlar normalde bu bilgiyi burada paylaşmam ticari etik açısından çok doğru olmayabilir ancak konu Beşiktaş olunca ve siz değerli kardeşlerimin Beşiktaş aşkı olunca dayanamadım ne yalan söyleyeyim.

Hollanda'dan getirilecek olan çimleri taşıyacak firma Istanbul Lojistik'tir. Istanbul Anadolu yakası Sancaktepe baraj yolunda yerleri.
Bu işi operasyonel faaliyetlerini yapan Istanbul Lojistik çalışan bizzat eski işyerinden çalışma arkadaşımdır. Kendisi de çok önemli bir Beşiktaş'lıdır. Kendisi bu haberi bana dün heyecanla telefonda iletti. Stadın çimlerinin taşıma işini bizim firma aldı çok mutluyuz diye, zira Istanbul Lojistiğin Almanya ofisindeki çalışanların %80 i hasta Beşiktaş'lı imiş ve Tırların Hollanda'dan Almanya'daki Istanbul Lojistik deposuna gelmesini sabırsızlık ile bekliyorlarmış. Tırların Almanya'ya gelişi haftaya Çarşamba. Almanya'dan Türkiye'mize gelişi Cumartesi. Pazar gümrük işlemi olamayacağını düşünürsek ve Pazartesi 'ye kalacağını düşünürsek ve bu malın ATR belgesi ile geleceğini düşünürsek Salı günü antrepoya inmiş olur en geç sonraki hafta çarşamba günü yani 23 mart günü stadyuma varış yapmış olmasını bekliyoruz. Kendim de özel bir firmada Dış Ticaret Müdürü olduğum ve bu konularda deneyimli olduğum için sürecin daha fazla uzayacağına ihtimal vermiyorum.

Umarım bu bilgi kalbi siyah beyaz aşkımız Beşiktaş'ımız ile dolu olan kardeşlerime bir nebze olsun fikir ve umut vermiştir. 
Sen , ben yok BeşiktaŞ var !

Çevrimdışı kaanzor

"Ben matematik bilmem, 4-4-2 den 3-5-2 den anlamam..Beşiktaş çıksın, Beşiktaş gibi oynasın kazanır" Vedat Okyar.

Çevrimdışı osvaldo nartallo

:boxin: :steamed:
Rica etsek, bundan sonra seficiler bir selfi bir de sade foto paylaşsalar, olmaz mı? EN azından karenin kenarında kalsalar  :D  :ebebe:
 Önemli yerleri göremiyoruz
selfie lerin şöyle de bir sıkıntısı oluyor; çekilen yüze odaklanıldığı için arkada kalan manzara aşırı parlak oluyor. illa selfie fotosu atacaksanız ekranda yüzünüze değil arkada kalan alana dokunarak odaklamayı oraya yaparsanız ayrıntıları daha net görürüz ve sevaba girersiniz arkadaşlar. 
Çocukken beşiktaş yenildiğinde babam "ben beşiktaşı bıraktım" derdi. "nasıl bırakırsın, bizi nasıl satarsın" diye ona kızdığımda bir sigara yakar, sessizce dururdu... meğer benim ne kadar sağlam beşiktaşlı olduğumu ölçmek için böyle yaparmış...

Çevrimdışı Efe

Arkadaşlar normalde bu bilgiyi burada paylaşmam ticari etik açısından çok doğru olmayabilir ancak konu Beşiktaş olunca ve siz değerli kardeşlerimin Beşiktaş aşkı olunca dayanamadım ne yalan söyleyeyim.

Hollanda'dan getirilecek olan çimleri taşıyacak firma Istanbul Lojistik'tir. Istanbul Anadolu yakası Sancaktepe baraj yolunda yerleri.
Bu işi operasyonel faaliyetlerini yapan Istanbul Lojistik çalışan bizzat eski işyerinden çalışma arkadaşımdır. Kendisi de çok önemli bir Beşiktaş'lıdır. Kendisi bu haberi bana dün heyecanla telefonda iletti. Stadın çimlerinin taşıma işini bizim firma aldı çok mutluyuz diye, zira Istanbul Lojistiğin Almanya ofisindeki çalışanların %80 i hasta Beşiktaş'lı imiş ve Tırların Hollanda'dan Almanya'daki Istanbul Lojistik deposuna gelmesini sabırsızlık ile bekliyorlarmış. Tırların Almanya'ya gelişi haftaya Çarşamba. Almanya'dan Türkiye'mize gelişi Cumartesi. Pazar gümrük işlemi olamayacağını düşünürsek ve Pazartesi 'ye kalacağını düşünürsek ve bu malın ATR belgesi ile geleceğini düşünürsek Salı günü antrepoya inmiş olur en geç sonraki hafta çarşamba günü yani 23 mart günü stadyuma varış yapmış olmasını bekliyoruz. Kendim de özel bir firmada Dış Ticaret Müdürü olduğum ve bu konularda deneyimli olduğum için sürecin daha fazla uzayacağına ihtimal vermiyorum.

Umarım bu bilgi kalbi siyah beyaz aşkımız Beşiktaş'ımız ile dolu olan kardeşlerime bir nebze olsun fikir ve umut vermiştir. 
bilgi için teşekkür ederiz tahminimden 1 hafta geç başlayacaklar o zaman inşallah 30 nisana tam hazır edebilirler
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Ne önemi varki  :D photoshopçular sağolsun
Niye sildin abi o benim kuzenimdi  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Emre.Guler

Çevrimdışı maluMechul

Nevzat demirde hibrit uygulaması yapılırken kök ekimi için bir makine kullanıyordu. Bu makine şimdi rulo çim üzerinde çalışırken bir zarar vermez heralde. Yada Bir ruloyu serip hibrit uygulamasını yapıp diğer ruloya geçecekler. O zamanda hızlı olmaları gerekecek sanırım.
O makinenin çimin üzerinde gezinmesinin hiç bir zararı olmaz. Şöyle ki eğer son dediğini gibi serip hemen üzerine çıkartırlarsa asıl zararı olur. Biz mesela yeni serilmiş çimin üzerine hemen çim traktörlerini çıkartmayız. Önce ufak makinelerle iş yapılır. Hibrit işlemi zaten çim serildikten bir süre sonra olacaktır.

Çevrimdışı Erdem Çözer

bilgi için teşekkür ederiz tahminimden 1 hafta geç başlayacaklar o zaman inşallah 30 nisana tam hazır edebilirler

SIS'in hibrit çaktıktan sonraki gün maç oynatırız dediğini en iyi bilenlerden olduğun halde neden böyle düşünüyorsun?
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı tunca.ayyildiz

Çim İtalya'dan mı gelecek yoksa Hollanda'dan mı tartışmaları başlamadı mı hâlâ?  :lol:

Forum bugün form tutamadı henüz :)

Çevrimdışı Hüseyin Karabulut

Çevrimdışı SDemirsoy

Çim İtalya'dan mı gelecek yoksa Hollanda'dan mı tartışmaları başlamadı mı hâlâ?  :lol:

başlar birazdan abi :D italya çimi mangallık diyen çıkacaktır :D

Çevrimdışı SuperBJK

Bu sahanın içindeki borular sulama sistemlerinin yerlerini belli etmek için o kadar uzun olabilirler mi acaba ?
Yani çakılın üzerine sarı kum sonra ısıtma sistemi sonra yine sarı kum sonra çim derken sulamalar kapanmasın diye öyle yüksek bırakmış olabilirler diye düşünüyorum.
Son aşamadan sonra kaldırılıp farklı bir aparatla oturtulabilir. Yoksa oraya kadar yükselecek değil herhalde saha  :nerd:

Çevrimdışı serdart

önce piksel konusunda bi tartışma başlasın o mevzular akşam konuşulur  :)

bu da instagramdaki sumancan adlı kullanıcıdan son foto

Çevrimdışı maluMechul

"o kadar para harcamaya gerek yok, parkta yetiştirir sereriz ve diğerlerinden farkı olmaz"  :kop:

Aynen öyle yapmışlar. Bizim parklarda serdiğimiz çimin aynısı. Hatta Bursa da bi üretici vardı ondan almışlardır.  :ebebe:

Çevrimdışı Rebel_Eagle1903

buyrun çok iyi olmadı ama   :ssss:  :tabe:

Eline sağlık kardeşim. Bana göre kirişlerin üstü siyah kalmamalı giydirme boyama ne uygulanbilirse yapılmalı.
“Çok üzüntülerimiz oldu hepsini yuttuk, oturduk. Beşiktaş’ı üzmesinler” Süleyman SEBA

Çevrimdışı Erdem Çözer

Aynen öyle yapmışlar. Bizim parklarda serdiğimiz çimin aynısı. Hatta Bursa da bi üretici vardı ondan almışlardır.  :ebebe:

daha da kötüsü, kendileri yetiştirdiler  :ebebe:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba