Büyük ihtimalle triesteden gemiye binip geleceklerdir
Arkadaşlar normalde bu bilgiyi burada paylaşmam ticari etik açısından çok doğru olmayabilir ancak konu Beşiktaş olunca ve siz değerli kardeşlerimin Beşiktaş aşkı olunca dayanamadım ne yalan söyleyeyim.
Hollanda'dan getirilecek olan çimleri taşıyacak firma Istanbul Lojistik'tir. Istanbul Anadolu yakası Sancaktepe baraj yolunda yerleri.
Bu işi operasyonel faaliyetlerini yapan Istanbul Lojistik çalışan bizzat eski işyerinden çalışma arkadaşımdır. Kendisi de çok önemli bir Beşiktaş'lıdır. Kendisi bu haberi bana dün heyecanla telefonda iletti. Stadın çimlerinin taşıma işini bizim firma aldı çok mutluyuz diye, zira Istanbul Lojistiğin Almanya ofisindeki çalışanların %80 i hasta Beşiktaş'lı imiş ve Tırların Hollanda'dan Almanya'daki Istanbul Lojistik deposuna gelmesini sabırsızlık ile bekliyorlarmış. Tırların Almanya'ya gelişi haftaya Çarşamba. Almanya'dan Türkiye'mize gelişi Cumartesi. Pazar gümrük işlemi olamayacağını düşünürsek ve Pazartesi 'ye kalacağını düşünürsek ve bu malın ATR belgesi ile geleceğini düşünürsek Salı günü antrepoya inmiş olur en geç sonraki hafta çarşamba günü yani 23 mart günü stadyuma varış yapmış olmasını bekliyoruz. Kendim de özel bir firmada Dış Ticaret Müdürü olduğum ve bu konularda deneyimli olduğum için sürecin daha fazla uzayacağına ihtimal vermiyorum.
Umarım bu bilgi kalbi siyah beyaz aşkımız Beşiktaş'ımız ile dolu olan kardeşlerime bir nebze olsun fikir ve umut vermiştir.