Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5866657 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı SoRe

Çevrimdışı poyraz11

Konya macina giden arkadasim stadi gezme şansina sahip olmus.oradaki gorevli vinclerin disaridan calisacagini soylemis.galiba drenaja yilbasindan sonra basliycaz gibi.geç olsun güç olmasin

Çevrimiçi Kartal Ç

Yukarıdan iple kaymak güzelmiş, bizde de olsa :D 10-20 Tl gidip arada yaparız :D

Futbolcular sahaya oradan inse :D 

Öyle ek gelirler olacaksa otopark katında bi alana da alışveriş merkezlerindeki gibi paintball ve mini go kart yapsınlar :)

Çevrimdışı TayfurU

açılış tarihi için çimin süresi önemli mi acaba yani o sürede her şey bitip sadece çimi bekleyeceksek daha kısa süren bir çim ile kaplasak zaten 3-4 maç oynayacağız yazın rahat rahat hibrit yaparız maliyet artar ama şampiyonlukdan önemli değil

Çevrimdışı Efe

Konya macina giden arkadasim stadi gezme şansina sahip olmus.oradaki gorevli vinclerin disaridan calisacagini soylemis.galiba drenaja yilbasindan sonra basliycaz gibi.geç olsun güç olmasin
öyle olması gerekiyor içeride vinç görmek istemiyorum artık kedi yolları son takılan çelikler olacak başka bişey takılacak mı bilmiyorum 10 a doğru çıkacaklarını umuyorum pazartesiyi bekleyelim bakalım
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Ensar

Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı AigleBordeaux

VIP koltuklarda ekran maçi gosterecek degilmi ?
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı kutalmis.pinar

Konu Disi ama soylemek istedim.Istanbul'da yarin okullar tatil edildi.
KARTALIN YUVASI VODAFONE PARK

Çevrimdışı BlackEagle26

"Konu dışı ama ............ " cümleleri çok saçma. Öğrencilerin saniyesinde haberi oluyor zaten.

Çevrimdışı GörkemGörkem

Şimdi hibrit çim mi olacak zemin dün Metin Albayrak bir şeyler söyledi kafam karıştı iyice ?
Evet dün benimde kafamı karıstırdı o söylemi fakat tesislere hibrit yapıp stada yapmamak olmaz gibime geliyor yinede belli olmaz.  :bawling:

Çevrimdışı Deadam

Ömrüm iki Renk arasında doğarken gördüğüm Beyaz, Ölürken Göreceğim Siyah. Bana Hayat Her Zaman Siyah-Beyaz

Çevrimdışı 34BJK64

Evet dün benimde kafamı karıstırdı o söylemi fakat tesislere hibrit yapıp stada yapmamak olmaz gibime geliyor yinede belli olmaz.  :bawling:

Hibrit çim kesinlikle olacak. Ama 19 Marta yetişmeme ihtimali var hibrit çimin.

Yönetim 19 marta yetiştirmek için geçici olarak serme çimi de düşünüyormuş. Sezon bitene kadar serme çimde oynanma ihtimali var. Bu yöntem tercih edilirse hibrit çim sezon bitince ekilecek ve yeni sezona hazır olacak. Tercih edilmezse muhtemelen açılış 23 Nisan'a alınacak ve hibrit çim ekilecek. Benin anlamadığım bu.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı kingfisher.side

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

nedenini bilmiyorum ama iyi güldüm bu yoruma:)

GT-S7580 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Bencede cati isi baya hizli gecti.Nisan sonu veya en Mayis basi mabede donucez Allahin İzniyle

Çevrimdışı 34BJK64

Tahmin ettiğim gibi açılış 19 Mart'ta değil 23 Nisan'da olacak. Bence en mantıklısı. Her şey bitsin öyle açılsın.
BEŞİKTAŞ JK

Çevrimdışı cursedofdragon

Tahmin ettiğim gibi açılış 19 Mart'ta değil 23 Nisan'da olacak. Bence en mantıklısı. Her şey bitsin öyle açılsın.

19 mayıs da açalım :)

Çevrimiçi COB

Böyle güzel manzarali hotelin ismini yazarmisiniz. Eylül- Ekim gibi Istanbula geleceğim bari şu hotelde kalalim.

Çevrimdışı Fatih

Böyle güzel manzarali hotelin ismini yazarmisiniz. Eylül- Ekim gibi Istanbula geleceğim bari şu hotelde kalalim.
ceylan intercontinental
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Coşkun Mevsim

Demekki  boşuna  takip  ediyoruz  gelişmeleri.Pandayı  takip  etsek  yeterliymiş.

Çevrimdışı 34BJK64

19 mayıs da açalım :)

19 Mayıs çok geç oluyor. Ligler Euro 2016'dan dolayı 22 Mayıs 2016 Pazar günü sona erecek. 19 Mayıs'ta açarsak maç oynayamayız. Son Konyaspor maçını deplasmanda oynayacağız. 23 Nisan'da açılırsa en azından 2 maçı Vodafone Arena'da oynama şansımız olacak. 23 Nisan 2016 en uygun tarih.  :super:
BEŞİKTAŞ JK