Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5867302 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

ben 19 saydım :D
20 yapacaz biraz sonra :evillol: 18 olma ihtimali cok yuksek faruk dogru saymistir sonucta calismislar ve cati yil bitmeden neredeyse bitti artik cok onemli 1 aralik ayi gecirdik sirada mebran ic seffaf bolum ve drenaj var onlarada gelecek ay gecilecek
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı FARUK

Bune demek neredeyse tek vinçle 4 günde 18 tane @FARUK. Demekki 3 vinç  girişse 3 günde çok rahat  bitirirler kedi yollarını.
Aynen abi hava şartları izin verirse tabii

Çevrimdışı cursedofdragon

20 yapacaz biraz sonra :evillol: 18 olma ihtimali cok yuksek faruk dogru saymistir sonucta calismislar ve cati yil bitmeden neredeyse bitti artik cok onemli 1 aralik ayi gecirdik sirada mebran ic seffaf bolum ve drenaj var onlarada gelecek ay gecilecek

harbi 19 sayıyorum ama yalnış mı sayıyorum acaba ?  :D

Çevrimdışı FARUK

harbi 19 sayıyorum ama yalnış mı sayıyorum acaba ?  :D

3 yerde yanlışın var :)
Yeni açıkta 6 tane var Kapalıda 7 eski açıkta çadır nedeniyle 1 tane fazla saymışsın orda 5 var
Toplam 18
Ben hep yakınlıktan ve yükseklikten dolayı numaralı ve kapalı ortasında dışarı bağlantı olur diye bekledim ama
Köşelerde 2 bırakılan boşluk simetrik  buralardan olabilir

Çevrimdışı Yasin A.

dış cephe işleri yavaşlayabilir ama olayın zor kısmı bitti sıkıntısız.. içeride işler devam edecektir heralde, bu arada Divan başladı mı? localar ne durumda acaba? içeriden bilgiler nasıl arkadaşlar?

Çevrimdışı cursedofdragon

3 yerde yanlışın var :)
Yeni açıkta 6 tane var Kapalıda 7 eski açıkta çadır nedeniyle 1 tane fazla saymışsın orda 5 var
Toplam 18
Ben hep yakınlıktan ve yükseklikten dolayı numaralı ve kapalı ortasında dışarı bağlantı olur diye bekledim ama
Köşelerde 2 bırakılan boşluk simetrik  buralardan olabilir

18 tane var çadır fazlalık ama senin verdiğin sayılarda yalnış faruk :)

Yeni açıkta 5 tane var.
Kapalıda 8 tane var.
Eski açık 5 tane doğru :)

Çevrimdışı ahmetx

3 şubatta çim serimi başlayacak deniyor drenaj bu süreye kadar bitme ihtimali var mı @Necmi abi sen 40 gün kadar sürüyor demiştin galiba
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Orhan

@Necmi abi video da yapılan membran kaplaması bizde de aynı sekilde mi yapılır sence? Burada Sanki daha bütünsel yapılıyor gibi. 2.30 dan sonra ki kısımda başlıyor

Çevrimdışı FARUK

18 tane var çadır fazlalık ama senin verdiğin sayılarda yalnış faruk :)

Yeni açıkta 5 tane var.
Kapalıda 8 tane var.
Eski açık 5 tane doğru :)

Boşluktan gördüğüne bakma dikey kolonlara bakarak hesapla :)

Çevrimdışı mayan

sabahtan beri mustafanın sitede böyle diyorlar şu olmuş , böyle diyorlar böyleymiş falan filan ..

takip edin buraya aktarmayın bilgileri arkadaşlar ,

bu sitenin bu huyu rahatsız ediyor.

Çevrimdışı Anıl

5 eski açık, 7 kapalı, 6 yeni açık olmak üzere 18 kediyolu tamam :)

Kediyolu 18/42

Çevrimdışı yenerh

Mir Ofis cevap yazmış:
"Planlamamız bütün stadın traverslerini tamamlayıp sonrasında koltuklara geçmek fakat inşaat işleyişine göre uygulamada değişiklikler olması da muhtemel. Başlangıç için net bir tarih veremesek de projeyi 90 günde tamamlamayı planlıyoruz."

kaç gün oldu başlayalı @Efe ?

2-3 Aralık da başlamışlardı. Martın ilk haftası bitmiş olur sanırım.

Çevrimdışı Anıl

Kediyolu planı da belli olmuş oldu böylece, 7'şer tane Kapalı ve Numaralıda olacak, 12'şer tane de Eski ve Yeni Açıkta olacak. 4 köşeden de kirişlere bağlantı yolu olacak :)

Çevrimiçi Necmi

3 şubatta çim serimi başlayacak deniyor drenaj bu süreye kadar bitme ihtimali var mı @Necmi abi sen 40 gün kadar sürüyor demiştin galiba
yok @ahmetx  drenaj 30 gün sürüyor sonra çim ekimi büyümesi on günde hibrit çakımı sürüyor.

Çevrimdışı Erhan

3 şubat mı çok geç bi tarih.

O zaman membran,önde ki buzlu kısım,skorbord herşey bitecek öle geçilecek çime baya bi saçmalık bu

Ordaki arkadaş sadece foto paylaşsın bilgileri hep sallama bence

Çevrimiçi Necmi

@Necmi abi video da yapılan membran kaplaması bizde de aynı sekilde mi yapılır sence? Burada Sanki daha bütünsel yapılıyor gibi. 2.30 dan sonra ki kısımda başlıyor

Bizde arada kanallar var o nedenle her bölme bağımsız yapılır @Orhan

Çevrimdışı Tolgahan Gur

arkadaş orda drenaj 3 şubatta başlıcak diyor geçiniz efendim bide 19 Mart imkansız yeni sezon 3. Hafta diyor
– Dönüp bakıyorum geçmişime. Sadece iki renk hatırlıyorum. SİYAH ve BEYAZ.

Çevrimdışı ahmetx

O zaman membran,önde ki buzlu kısım,skorbord herşey bitecek öle geçilecek çime baya bi saçmalık bu

çim serimi için geç değil 1 ay drenaj işi var @Erhan
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

arkadaş orda drenaj 3 şubatta başlıcak diyor geçiniz efendim bide 19 Mart imkansız yeni sezon 3. Hafta diyor
yok şimdi çim serimine döndü o bilgi

Çevrimdışı Anıl

3 Şubatta çim başlangıcı demek ekme sistemle yapılacaksa bile 15 Martta çim işinin bitmesi demek :)

Çevrimiçi Necmi

neden geç olsun ekim 9 şubata kadar yolu var 7 şubatta bile ekilse 19 mart oynanacak durumda oluyor.
ocağın ilk haftası drenaj çalışmaları başlarsa 19-03 zemin hazır olur.

Çevrimdışı ahmetx

3 Şubatta çim başlangıcı demek ekme sistemle yapılacaksa bile 15 Martta çim işinin bitmesi demek :)
Aynen 19 marta saha yetişir ama stadyum yetişir mi bilmem  :D

Çevrimiçi Necmi

Aynen 19 marta saha yetişir ama stadyum yetişir mi bilmem  :D
koltuk planına göre mart başında koltuklar bitiyor.
ocakta hemen girerlerse şubat ortası membran biter.
içerde işlerde bir şey kalmadı. Ocak onbeşe kadar biter diyordum ama varsın martın başında bitsin
sıkıntı yok bir tek taş kaplama ne durumda olur birde müze bölümü Kulelerin iki tarafındaki duvarlarda henüz yapılmadı
oralarda bayağı bir hızlı çalışma gerekiyor.

Çevrimdışı Erhan

Çim ekimi diyorsa mantıklı gelebilir.

Ayrıca Ahmet abi orayı samimi bulmuyorum ben.İnanmıyorum yani yazdıklarına.İsmi cişmi yok nicki arena.Oluklu borularda verdiği bilgilere çok gülüyordum.

Çevrimiçi Necmi