Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Vodafone Arena Stadyum Projesi (6) 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 5868234 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 6 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı sallapati

gol olduğu zaman saha kenarındaki digital reklam panolarında.. GOOOOOOOOl Mario Gomez yazacak animasyon çıkacak...

ver coşkuyu  :bandit: :bandit:

Çevrimdışı ahmetx

Celebirite row da isterük... maçı dijitürkten izlerken.. kamera oraya dönecek.. Neslihan Atagül ü , Hazal Kaya yı , Haykoyu görecem orda ben.. NBa de staples center da Jack i caprio yu gördüğüm gibi  :bandit: :bandit:

ver marka değerini ver coşkuyu

yedek kulübelerini yap English style hemen üstüne yanına da yaparsın celebrity row.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Necmi

aha da çuvalladık.. ama sanki mabet tersini söylemişti gibi hatırlıyorum  :alala:
ben gözümle gördüğüme inanırım :D

Çevrimdışı Fatih

O eskidendi @Yunus Emre Dökmeci , dövsünler bakalım şimdi 200 tane kamera tribünleri kaydederken. Küfür edenleri bile tek tek tespit edip küfürden yediğimiz cezaları edenlere dava açıp ödetecekler bence, çok anne-baba göreceğiz kulübün kapısında çocuğumuz bir hata yapmış ne olur affedin diyen..
Lig tv kamerasinda bariz belli olmadikca kufur edenlerin tespit edilmesi, onlara ceza verilmesi imkansiz. Boyle birsey zaten 2 senedir teoride var pratikte yok. Inanmayin bence boyle seylere...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sallapati

yedek kulübelerini yap English style hemen üstüne yanına da yaparsın celebrity row.

o da yapılır da.. rakip takım çok küfür yer tribünden.. başımıza iş açılır

Çevrimdışı Erdem Çözer

Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

2 adım aşağıda olunca yemiyolar mı? :)

Çevrimdışı cadavra

Yalak ne ya insan tribe girer.

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Efe

Umarım taze ve günceldir. Koltuk demirleri tribünlerin büyüklüğünü göstermiş, demirsiz daha ufak duruyorlardı

dunku fotolar abi
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Erdem Çözer

Umarım taze ve günceldir. Koltuk demirleri tribünlerin büyüklüğünü göstermiş, demirsiz daha ufak duruyorlardı

fotoda semer varsa eskidir abi :)

Çevrimdışı ahmetx

vipin içinde olacak orası
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı sallapati

2 adım aşağıda olunca yemiyolar mı? :)

yine yer de.. aşağıda daha korunaklı takılıyorlar

Çevrimdışı celiker1

Acaba öğleden sonra 3 vinç kedi yollarına girişmiş olabilir mi?Yarın öğlenden sonra şiddetli kar yağışı deniyor.Bugün 3 vinç kedi yoluna giriştiyse yarın öğlene kadar kedi yolu bitirilebilir mi?
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mayan

Çim işine 3 şubatta başlanacakmış. Diğer sitede yazmışlar.

Çevrimdışı Erdem Çözer

henüz o sitede yazıp doğru çıkan bir şeye rastlamadım :)

Çevrimdışı sozkul

aha da çuvalladık.. ama sanki mabet tersini söylemişti gibi hatırlıyorum  :alala:

"Mabet tersini söylemisti" yi farklı konularda okadar fazla okudum ki, sonunda Mabet'i bilsede değişir korkusundan bilgi vermez duruma getirdik diye düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 16:08:44 sozkul ]

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı warofpoet

Hepsini saydım toplam 39 veya 38 oluyor başka yerde de yok diye biliyorum bakalım ne olacak

köşelerde olmama ihtimali var mı ?? skorboard çatıya monte edilecek denmişti acaba kedi yollarının köşesine gelen kısma olabilir mi ?
Sahte aşklara siyah beyaz darbe , Beşiktaş aşkı yeter bu kalbe...

Çevrimdışı Oktay

"Mabet tersini söylemist" yi farklı konularda okadar fazla okudum ki, sonunda Mabet'i bilsede değişir korkusundan bilgi vermez duruma getirdik diye düşünüyorum.
tam olarak hangi bilğiler onlar abi?

Çevrimdışı ozan062

"Mabet tersini söylemist" yi farklı konularda okadar fazla okudum ki, sonunda Mabet'i bilsede değişir korkusundan bilgi vermez duruma getirdik diye düşünüyorum.

abi zaten bu risk hep vardı:) insan birsey kesin olcak der ama tersi olabilir cnk hersey değişken hatırlıyorum yeni acıkta cok acayip seyler yapılacaktı burdada bunlar belirtilmişti ama sonra cok baska seyler oldu:) revizyon deniyordu galiba sürekli değişiyor proje ne diceğini 50kere dusunmen gerekir:D

mesela ben kale arkasında ag olmucak deniyor ben olacak diyorum tribünleri demirlerle ayırıcaz diyorum bizimkiler camda olabilir diyorum yine net konusmuyorlar ama neden olmasın diyorlar mesela

yani belli olmuyor o işler
[ Son Düzenleme: 30 Aralık 2015, 16:07:27 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı sozkul

tam olarak hangi bilğiler onlar abi?

Anlamadım, forumun geçmişini mi tarayım şimdi, söylediğimi kanıtlamam için?

Çevrimdışı Necmi

yok genelde söyledikleri ters anlaşılıyor insanlar okuduklarını değil yorumladıklarını anlıyor.
bir çok kez şahit oldum konuyu biliyorum söylediği başka bir şey insanların anladığı başka bir şey.
bazende cepten bakıyor soruyu tam anlayamadan cevap veriyor. insan yoğunken ister istemez dikkat dağılıyor.

Çevrimdışı ahmetx

3 şubat çok geç, kedi yolları bitti mi tamamdır bu iş .

Çevrimdışı Oktay

Anlamadım, forumun geçmişini mi tarayım şimdi, söylediğimi kanıtlamam için?

senin varlığın kanıt abi ..ben tararım  sen stres yapma yeterki :D :D :D

Çevrimdışı sozkul

yok genelde söyledikleri ters anlaşılıyor insanlar okuduklarını değil yorumladıklarını anlıyor.
bir çok kez şahit oldum konuyu biliyorum söylediği başka bir şey insanların anladığı başka bir şey.
bazende cepten bakıyor soruyu tam anlayamadan cevap veriyor. insan yoğunken ister istemez dikkat dağılıyor.

Ama bu kadar büyük bir işde kimse konunun tamamına vakıf olamazki, bazan birşey duyarsın söylersin, sonra sen başka bir konuya dalarsın arkada başka birileri bir nedenle karar verileni değiştirir, onunda elinde değil. Motivasyonunu kırmamamız lazım eğer daha fazla bilgi istiyorsak.